Πώς να αποκτήσετε βίντεο Instagram σε πλήρη οθόνη

Το Instagram είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή δικτύωσης που βοηθά στη σύνδεση χρηστών από όλο τον κόσμο. Πολλοί το χρησιμοποιούν για μάρκετινγκ, επιχειρήσεις, δημιουργία χαρτοφυλακίων κ.λπ. Το Instagram είναι μια ευέλικτη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς όπως ψυχαγωγία, διαδικτυακό μάρκετινγκ, επιχειρηματικές δραστηριότητες, προώθηση καταστημάτων και προϊόντων, επηρεασμός ανθρώπων, δημιουργία περιεχομένου κ.λπ. Σήμερα , το Instagram έχει τεράστια ζήτηση μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου, καθώς βοηθά τους δημιουργούς να ενισχύσουν το προφίλ τους, οδηγώντας έτσι στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης από εκατομμύρια χρήστες για να επιδείξουν την καθημερινότητά τους καθώς και όμορφες στιγμές ανάμεσα στους φίλους, τους ακόλουθούς τους κ.λπ., μέσω βίντεο, φωτογραφιών κ.λπ. Ως εκ τούτου, το Instagram βελτίωσε πρόσφατα τις δυνατότητες εμφάνισης του και παρέχει μεγάλη ποικιλία μεγεθών ώστε οι χρήστες να ανεβάζουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε βίντεο που θα γεμίσουν ολόκληρη την οθόνη του Instagram. Αν θέλετε να ανεβάσετε βίντεο Instagram πλήρους οθόνης για να έχετε την υψηλότερη ποιότητα βίντεο στο Instagram, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για τη λήψη βίντεο πλήρους οθόνης στο Instagram και την προσαρμογή της οθόνης μου στο Instagram.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να αποκτήσετε βίντεο Instagram σε πλήρη οθόνη

Θα μάθετε πώς να λαμβάνετε βίντεο Instagram πλήρους οθόνης και να κάνετε την οθόνη μου στο Instagram να ταιριάζει περισσότερο σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Το Instagram βγαίνει σε πλήρη οθόνη;

Ναι, το Instagram ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία προβολής πλήρους οθόνης αφού έλαβε πολλά παράπονα από χρήστες για να βελτιώσει την ποιότητα εμφάνισης, καθώς το Instagram καταναλώνει πολλά δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και δικτύου. Με άλλα λόγια, έχει εισαγάγει περισσότερες ποικιλίες αναλογιών διαστάσεων ή μεγεθών για την εμφάνιση και τη μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο σε διαφορετικές λειτουργίες.

  Πώς να δείτε αναρτήσεις με προηγούμενα like στο Instagram

Υπάρχει ενημέρωση πλήρους οθόνης του Instagram;

Ναι, πρόσφατα, το Instagram κυκλοφόρησε την ενημέρωση πλήρους οθόνης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Αρχικά, παρείχε μόνο ένα μέγεθος ή λόγο διαστάσεων για την εμφάνιση και τη μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο. Η προεπιλεγμένη αναλογία διαστάσεων ήταν 1:1, που έδωσε τετράγωνο σχήμα στις φωτογραφίες και τα βίντεο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να γεμίζετε ολόκληρη την οθόνη στο Instagram για βίντεο.

Μπορείτε να δείτε βίντεο Instagram σε πλήρη οθόνη;

Ναι, μπορείτε να προβάλετε βίντεο Instagram σε πλήρη οθόνη που ανεβαίνουν σε αναλογία διαστάσεων 4:5 ή κατακόρυφο, καθώς αυτή η λειτουργία καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου της ροής. Ομοίως, για κυλίνδρους, IGTV και ιστορίες, τα βίντεο θα πρέπει να δημοσιεύονται σε αναλογία διαστάσεων 16:9 για προβολή βίντεο Instagram σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Έχετε διαφορετικά μεγέθη διαθέσιμα στο Instagram για την προβολή βίντεο στη ροή σας. Οι διαφορετικές αναλογίες διαστάσεων για τη ροή βίντεο είναι 1:1, 4:5 και 16:9. Με άλλα λόγια, οι παρεχόμενες διαστάσεις είναι τετράγωνο, κατακόρυφο και οριζόντιο.

Γιατί το Instagram δεν είναι σε πλήρη οθόνη;

Το Instagram πρόσθεσε πρόσφατα πολλές επιλογές αναλογίας διαστάσεων για προβολή και μεταφόρτωση αναρτήσεων, βίντεο, ιστοριών κ.λπ. Προηγουμένως, μόνο μία παραδοσιακή αναλογία διαστάσεων 1:1 ήταν διαθέσιμη για ανάρτηση και προβολή της ροής στο Instagram. Ως εκ τούτου, οι αναρτήσεις δεν ήταν διαθέσιμες σε πλήρη οθόνη. Μετά τις πρόσφατες αλλαγές και τη διαθεσιμότητα νέων αναλογιών διαστάσεων, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να προβάλετε ή να δημοσιεύσετε ροή δεδομένων σε πλήρη οθόνη, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό. Μερικοί από τους πιθανούς λόγους παρατίθενται παρακάτω:

  • Μπορεί να μην έχετε ενημερώσει το Instagram. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την παλαιότερη έκδοση του Instagram, η οποία παρέχει μόνο λόγο διαστάσεων 1:1. Επομένως, θα πρέπει να ενημερώσετε το Instagram ή να το εγκαταστήσετε ξανά στη συσκευή σας.
  • Ίσως να μην έχετε επιλέξει τη μεγαλύτερη αναλογία διαστάσεων, η οποία είναι συνήθως 16:9, πριν ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στην ιστορία ή τη ροή σας στο Instagram.
  • Μπορεί να βλέπετε τη ροή του Instagram στην προεπιλεγμένη λειτουργία προβολής που χρησιμοποιεί τη συνήθη αναλογία διαστάσεων 1:1. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης του Instagram για να δείτε τα περιεχόμενά του σε πλήρη οθόνη.

Αυτοί ήταν μερικοί από τους λόγους που μπορεί να είναι η αιτία της μη διαθεσιμότητας του Instagram σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

Γιατί περικόπηκε το βίντεό μου στο Instagram;

Το Instagram επιτρέπει την ανάρτηση βίντεο σε οριζόντια λειτουργία από προεπιλογή. Η οριζόντια λειτουργία ανήκει σε λόγο διαστάσεων 1,91:1. ενώ από την άλλη, η λειτουργία πορτραίτου έχει αναλογία διαστάσεων 4:5. Επομένως, εάν θέλετε να δημοσιεύσετε το βίντεό σας σε κατακόρυφη λειτουργία, το βίντεό σας πρέπει να έχει αναλογία διαστάσεων 4:5. Εάν το βίντεό σας υπερβαίνει την αναλογία διαστάσεων 4:5 σε κατακόρυφη λειτουργία ή 1,91:1 σε οριζόντια λειτουργία, πρέπει να περικόψετε το βίντεό σας ή να το δημοσιεύσετε χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους στο Instagram.

  Πώς να βγείτε ζωντανά στο Instagram

Γιατί το My Instagram Story δεν είναι σε πλήρη οθόνη;

Ένας από τους κύριους λόγους που η ιστορία σας στο Instagram δεν είναι διαθέσιμη σε πλήρη οθόνη είναι ότι η φωτογραφία ή το βίντεο που τραβήξατε χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας δεν είναι συμβατό με την αναλογία διαστάσεων 16:9. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που η ιστορία σας στο Instagram δεν εμφανίζεται σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο σε ένα ευρύτερο πλαίσιο προβολής για να ταιριάζει με την ιστορία του Instagram.

Πώς λαμβάνετε βίντεο πλήρους μεγέθους στο Instagram;

Το Instagram παρέχει διαφορετικές επιλογές για τη δημοσίευση ενός βίντεο στην πλατφόρμα του. Οι διαφορετικοί τρόποι για να δημοσιεύσετε ένα βίντεο στην πλατφόρμα Instagram περιλαμβάνουν ροή, IGTV, τροχούς και ιστορίες.

  • Για τη δημοσίευση των βίντεο στη ροή, θα έχετε 3 τύπους αναλογιών διαστάσεων ή μεγεθών για να διαλέξετε. Αναλογίες διαστάσεων 1:1, 4:5 και 16:9 για τις 3 λειτουργίες: IGTV, τροχούς και ιστορίες, αντίστοιχα.
  • Το καταλληλότερο μέγεθος για λήψη βίντεο Instagram πλήρους οθόνης είναι 9:16.
  • Το τυπικό μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα για τη δημοσίευση βίντεο στη ροή του Instagram είναι 4:5, καθώς του επιτρέπει να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου.

Πώς δημοσιεύετε βίντεο σε πλήρη οθόνη στο Instagram; Πώς δημοσιεύετε βίντεο Instagram σε πλήρη οθόνη;

Ας δούμε πώς να δημοσιεύετε βίντεο πλήρους οθόνης στο Instagram.

Σημείωση: Η ακόλουθη μέθοδος απεικονίζει τη μεταφόρτωση ενός βίντεο με μέγεθος πορτρέτου ή αναλογίας διαστάσεων 4:5, το οποίο είναι καλύτερο για τη δημοσίευση βίντεο πλήρους οθόνης στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα στο τηλέφωνό σας.

2. Κρατήστε το τηλέφωνό σας σε κατακόρυφη λειτουργία για να τραβήξετε το βίντεο σε κατακόρυφη λειτουργία (4:5).

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

4. Πατήστε στο Εικονίδιο συν.

5. Επιλέξτε το ΘΕΣΗ αυτί.

6. Επιλέξτε το εγγεγραμμένο βίντεο πορτρέτου από τη συλλογή του τηλεφώνου σας.

7. Επεξεργαστείτε το εγγεγραμμένο βίντεο με τη βοήθεια των διαθέσιμων επιλογών επεξεργασίας.

8. Πατήστε στην επιλογή Επόμενο.

9. Πατήστε Κοινή χρήση.

Πώς μπορώ να ανεβάσω ένα πλήρες βίντεο στο Instagram χωρίς περικοπή;

Το Instagram συνήθως περικόπτει βίντεο πέρα ​​από την αναλογία διαστάσεων 4:5. Και επειδή δεν θέλετε να χάσετε τμήματα του βίντεό σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

  Το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης ενός DM;

Πώς γεμίζετε ολόκληρη την οθόνη στο Instagram;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να γεμίσετε ολόκληρη την οθόνη στο Instagram επιλέγοντας την κατάλληλη αναλογία διαστάσεων ή μέγεθος για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ορισμένες εφαρμογές ή ιστότοπους για να αλλάξετε το μέγεθος του βίντεό σας για τους κυλίνδρους και το IGTV σας, έτσι ώστε να λαμβάνετε μια ανάρτηση βίντεο σε πλήρη οθόνη. Ένας τέτοιος ιστότοπος που χρησιμοποιείται για την αλλαγή μεγέθους βίντεο είναι γνωστός ως ιστότοπος Kapwing. Για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Kapwing, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που προτείνονται παρακάτω:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Kapwing στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ξεκινήστε.

3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία νέου έργου.

5. Επιλέξτε την αναλογία διαστάσεων 9:16.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Προσθήκη πολυμέσων.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Κάντε κλικ για αποστολή.

8. Περιηγηθείτε στους φακέλους και τα αρχεία του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή σας και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε.

9. Κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση πολυμέσων για αλλαγή μεγέθους.

10. Χρησιμοποιήστε τις επιλογές επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε το βίντεο.

11. Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή έργου.

12. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή ως MP4.

Ως εκ τούτου, το βίντεό σας θα γίνει λήψη στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε το βίντεο με αλλαγή μεγέθους σε τροχούς Instagram, IGTV ή ιστορίες.

Πώς να αποκτήσετε πλήρη οθόνη στο Instagram; Πώς να αποκτήσετε βίντεο σε πλήρη οθόνη στο Instagram;

Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να λάβετε βίντεο πλήρους οθόνης στο IG.

Πώς μπορώ να σταματήσω το Instagram από την περικοπή των βίντεό μου;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα πρέπει να ανεβάσετε βίντεο με αλλαγή μεγέθους στο Instagram για να σταματήσετε το Instagram να περικόψει τα βίντεό σας. Η καλύτερη αναλογία διαστάσεων είναι 4:5 και 9:16 για να ανεβάζετε βίντεο στην πλατφόρμα Instagram.

Πώς μπορώ να κάνω το Instagram Full Screen στο τηλέφωνό μου;

Σήμερα, το μέγεθος της οθόνης του Instagram δεν καταλαμβάνει ολόκληρο το μέγεθος της οθόνης του τηλεφώνου σε ορισμένα smartphone, όπως το Redmi, το Oppo κ.λπ. Συμβαίνει κυρίως μετά την ενημέρωση της εφαρμογής Instagram σε αυτά τα τηλέφωνα Android, επειδή το μέγεθος της οθόνης δεν έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για να ταιριάζει σε ολόκληρη την οθόνη . Γίνονται ορισμένες προτάσεις για επαναφορά στην παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Instagram για να διορθώσετε το σφάλμα που προκαλεί αυτό το πρόβλημα. Αλλά επίσης δεν θα σας αρέσει να χάσετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες IG που έχετε συνηθίσει. Οπότε, καλύτερα να περιμένουμε το Instagram να ανακοινώσει την ενημέρωση στους χρήστες για αυτό το θέμα.

Σημείωση: Ορισμένες αναφορές αναφέρουν ότι το Instagram εργάζεται και δοκιμάζει τη λειτουργία ροής πλήρους οθόνης για να ταιριάζει στην οθόνη μου στο Instagram.

Πώς μπορώ να προσαρμόσω την οθόνη μου στο Instagram;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, περιμένετε να ξεκινήσει η λειτουργία ροής πλήρους οθόνης από την ομάδα του Instagram για να ταιριάζει η οθόνη μου στο Instagram.

Μπορώ να δω εικόνα προφίλ Instagram σε πλήρη οθόνη;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε την εικόνα προφίλ Instagram σε πλήρη οθόνη στην εφαρμογή IG.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να λαμβάνετε βίντεο Instagram πλήρους οθόνης και να γεμίζετε ολόκληρη την οθόνη στο Instagram με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.