Το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης ενός DM;

Το Instagram είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν δημοσιεύετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι χρήστες του αυξάνονται καθημερινά, καθώς προσφέρει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες. Το Instagram διαθέτει υπέροχα φίλτρα, λειτουργίες επεξεργασίας που δημιουργούνται αυτόματα για τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας, συνεργασίες ή συνεργασίες επί πληρωμή και τροχούς. Το καλύτερο μέρος για το Instagram είναι ότι είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας, να δημιουργήσετε την επωνυμία σας και να κερδίσετε χρήματα μέσω πληρωμένων προωθήσεων. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής είναι μια σημαντική ανησυχία ακόμη και στο Διαδίκτυο, και πρέπει να γνωρίζετε για τις προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε. Στο Snapchat, ένα απεσταλμένο μήνυμα καταστρέφεται μόλις το δει ο παραλήπτης. Όπως το Snapchat, το Instagram έχει επίσης ξεκινήσει τη λειτουργία εξαφάνισης. Έχει επίσης μια δυνατότητα για εξαφάνιση φωτογραφίας στο Instagram. Αλλά μπορούν οι άνθρωποι να δουν πότε στιγμιότυπο οθόνης στο Instagram; Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό. Σας φέραμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας ενημερώνει εάν το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε λήψη οθόνης.

Το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης ενός DM;

Θα μάθετε εάν το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε λήψη οθόνης περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να περικόψετε πανοράματα για ένα άλμπουμ Instagram

Το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης ενός DM;

Ναι, το Instagram σάς ειδοποιεί μόνο όταν τραβήχτηκε το στιγμιότυπο οθόνης σε λειτουργία εξαφάνισης. Αλλά το Instagram δεν μας ενημερώνει όταν κάποιος τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης οποιασδήποτε από τις εικόνες, τους κυλίνδρους ή τις ιστορίες μας, ακόμη και DM. Τα μηνύματα που στάλθηκαν στην ιδιωτική συνομιλία θα εξαφανιστούν αφού ο θεατής δει τα μηνύματα. Έτσι, αν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης από αυτές τις ιδιωτικές συνομιλίες, το Instagram κάνει σας ειδοποιεί ότι έχετε τραβήξει το στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας ή της εικόνας. Εκτός από αυτό, τα κανονικά DM δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα και δεν θα ειδοποιούνται για στιγμιότυπα οθόνης.

Μπορώ να τραβήξω ένα στιγμιότυπο οθόνης σε λειτουργία εξαφάνισης;

Ναι, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης σε λειτουργία εξαφάνισης. Όταν επικοινωνείτε μέσω DM, ό,τι κι αν στέλνετε, είτε είναι κείμενο, gif, φωτογραφίες ή βίντεο, όλα παραμένουν στη συνομιλία. Εάν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης, μπορείτε να στείλετε μηνύματα που εξαφανίζονται. Η εξαφάνιση εδώ σημαίνει ότι μόλις βγείτε από τη συνομιλία, τα μηνύματα εξαφανίζονται. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να στείλετε κείμενο που εξαφανίζεται και φωτογραφία που εξαφανίζεται Ίνσταγκραμ. Και μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης του DM στη λειτουργία εξαφάνισης.

  Hyperlapse Record Time Lapse Video & Share στο Facebook και το Instagram

Σας ειδοποιεί το Instagram όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης σε λειτουργία εξαφάνισης;

Ναι, το Instagram ειδοποιεί τον χρήστη κάθε φορά που τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης σε λειτουργία εξαφάνισης. Σας δίνει μια ειδοποίηση που λέει ότι τραβήξατε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Έτσι, εάν έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον αποστολέα. Μπορείτε να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης του κειμένου που εξαφανίζεται ή της φωτογραφίας που εξαφανίζεται στο Instagram. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης χωρίς συγκατάθεση, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου. Αν και τα μηνύματα εξαφανίζονται μόλις κλείσετε τη συνομιλία. Αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αναφορά στο Instagram.

Τι συμβαίνει εάν κάνετε εγγραφή στην οθόνη σε λειτουργία εξαφάνισης;

Κάθε φορά που ενεργοποιείτε τη λειτουργία Vanish, μπορείτε πλέον να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται. Ο κύριος στόχος είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δύο μερών. Το κείμενο ή το μέσο μπορεί να περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες που δεν θέλετε να αποθηκεύσετε. Η εγγραφή οθόνης σε λειτουργία εξαφάνισης είναι μια προσπάθεια αποθήκευσης των πληροφοριών που δεν πρόκειται να αποθηκευτούν. Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε, σας ειδοποιεί το Instagram όταν κάνετε λήψη οθόνης ή εγγραφή οθόνης; Ναι, καθώς προσπαθείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες που δεν προορίζονται για αποθήκευση. Έτσι, το Instagram θα ειδοποιήσει τον αποστολέα σχετικά. Τα μηνύματα εξακολουθούν να εξαφανίζονται. Αλλά στη θέση του μηνύματος, το Instagram θα εμφανίσει ένα μόνιμο κείμενο που θα λέει ότι πήρατε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Ειδοποίηση τόσο του αποστολέα όσο και του παραλήπτη σχετικά.

Το Instagram ειδοποιεί όταν κάποιος τραβήξει μια φωτογραφία που εξαφανίζεται στο Instagram;

Ναι, το Instagram ειδοποιεί τον αποστολέα. Όταν ο δέκτης τραβήξει μια φωτογραφία που εξαφανίζεται στο Instagram. Το κείμενο ή τα μέσα που εξαφανίζονται μπορούν να σταλούν όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία εξαφάνισης. Αν εσύ στείλτε οποιοδήποτε κείμενο ή μέσο ενώ είναι ενεργοποιημένο το μέσο Vanish, θα εξαφανιστεί αφού εμφανιστεί. Σημαίνει ότι μόλις βγείτε από το πλαίσιο συνομιλίας, το μήνυμα εξαφανίζεται. Εάν στείλετε οποιοδήποτε προσωπικό μήνυμα ή μια εικόνα που τραβάει ο δέκτης, θα λάβετε μια ειδοποίηση που λέει [username] τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

  Πώς να προσθέσετε εκπομπές Netflix σε μια ιστορία Instagram

Μπορείτε να ξέρετε αν κάποιος τραβήξει την ιστορία σας στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να ξέρετε αν κάποιος τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης στο Instagram Story σας. Αυτή η λειτουργία κυκλοφόρησε το 2018 αλλά υποχώρησε λόγω κριτικής. Το Instagram παρέχει διαφορετικές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία σας στο Instagram. Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας. Μπορείτε να μάθετε πώς ασχολήθηκαν με αυτό. Αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν θα σας βοηθήσουν να μάθετε εάν κάποιος έχει τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας σας. Έτσι, έως ότου το Instagram φέρει μια αποκλειστική λειτουργία για την αντιμετώπιση αυτού του σεναρίου, όπως όταν το Instagram ειδοποιεί όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο οθόνης DM σε λειτουργία εξαφάνισης, πρέπει να είστε προσεκτικοί από την πλευρά σας.

Εάν έχετε δημόσιο λογαριασμό, μπορείτε κάντε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό. Έτσι ώστε όλες οι αναρτήσεις και οι ιστορίες σας να μπορούν να προβληθούν μόνο από τους έμπιστους ακόλουθούς σας. Το Instagram έχει παράσχει ένα φίλτρο Close Friends στις ιστορίες. Εάν εφαρμόσετε αυτό το φίλτρο, η ιστορία σας θα προβάλλεται μόνο από εκείνους που έχετε επιλέξει.

***

Τώρα, είδαμε πώς μπορείτε να προστατεύσετε το απόρρητό σας ενώ χρησιμοποιείτε το Instagram. Ελπίζουμε ότι μάθατε για το αν το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε λήψη οθόνης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.