Πώς να απαντήσετε σε μια ιστορία Instagram με φωτογραφίες και κείμενο

Οι ιστορίες του Instagram πάνε λίγο καλύτερα από τις ιστορίες του Facebook και του Messenger. Είναι πιθανώς επειδή το Instagram είναι μια εφαρμογή που επικεντρώνεται σε εικόνες όπως το Snapchat από όπου έχουν «δανειστεί» τα χαρακτηριστικά των ιστοριών. Οι ιστορίες Instagram έχουν ημερομηνία λήξης 24 ώρες, αλλά εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να απαντήσετε σε μια ιστορία Instagram. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις που θα συζητήσουμε επίσης, αλλά η ουσία είναι ότι μπορείτε να απαντήσετε σε μια ιστορία Instagram. Μπορείτε να απαντήσετε με ένα μήνυμα κειμένου και από πριν από λίγες ημέρες, μπορείτε επίσης να απαντήσετε με φωτογραφίες και βίντεο.

Απάντηση σε μια ιστορία Instagram

Για να απαντήσετε σε μια ιστορία Instagram, πρέπει να την δείτε. Πατήστε τη μικρογραφία ενός λογαριασμού στο επάνω μέρος της αρχικής ροής για να δείτε την ιστορία του. Στο κάτω μέρος της ιστορίας, θα δείτε ένα πλαίσιο εισαγωγής κειμένου. Δίπλα του υπάρχει ένα εικονίδιο κάμερας. Για να απαντήσετε με κείμενο, ξεκινήστε να πληκτρολογείτε στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου και πατήστε αποστολή. Για να απαντήσετε με φωτογραφία ή βίντεο, πατήστε το κουμπί της κάμερας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Close Friends στο Instagram

Μπορείτε να τραβήξετε μια ζωντανή φωτογραφία ή, αν κάνετε σάρωση προς τα επάνω, μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία από το ρολό της κάμερας για αποστολή. Εάν τραβάτε μια φωτογραφία, μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα προσώπου. Μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα και να σχεδιάσετε μια φωτογραφία πριν τη στείλετε.

Καμία επιλογή απάντησης

Δηλώσαμε από νωρίς ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στην απάντηση σε μια ιστορία Instagram. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να επιτρέπουν ή να αποκλείουν απαντήσεις από χρήστες που δεν ακολουθούν. Εάν δεν βλέπετε μια επιλογή απάντησης κάτω από μια ιστορία όταν την προβάλλετε, αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός έχει περιορισμένες απαντήσεις μόνο σε αυτές που ακολουθεί.

  Πώς να βγείτε ζωντανά με φίλους στο Instagram

Θα δείτε την επιλογή απάντησης για εκείνους τους λογαριασμούς που επιτρέπουν σε όλους να απαντούν σε μια ιστορία. Αν θέλετε να περιορίσετε ποιος μπορεί να απαντήσει στην ιστορία σας, μπορείτε. Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το κουμπί της κάμερας επάνω αριστερά. Στην οθόνη εύρεσης προβολής κάμερας, πατήστε το κουμπί οδοντωτού τροχού επάνω αριστερά. Αυτό θα σας μεταφέρει απευθείας στην οθόνη Ρυθμίσεις ιστορίας. Στην ενότητα Να επιτρέπονται οι απαντήσεις μηνυμάτων, επιλέξτε από ποιους θέλετε να επιτρέπονται οι απαντήσεις. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις αδιακρίτως για όλους, επιλέξτε την επιλογή “Απενεργοποίηση” σε αυτήν την ενότητα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες Instagram

Αυτή η επιλογή κοινού βασίζεται αποκλειστικά σε λογαριασμούς που ακολουθούν ο ένας τον άλλον. Είναι ένας λογικός τρόπος για να αποτρέψετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα καθώς και την παρενόχληση. Για μεγάλες επωνυμίες, αυτός είναι μόνο ένας απλός τρόπος φιλτραρίσματος του θορύβου ή αλληλεπίδρασης με πιθανούς πελάτες, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τη λειτουργία.