Πώς να απαντήσετε σε ένα σχόλιο στο TikTok

Το TikTok είναι πρόσφατα κορυφαίος παίκτης στον κοινωνικό κόσμο, δίνοντας σκληρό ανταγωνισμό σε ονόματα όπως το Instagram και το Snapchat. Οι άνθρωποι αγαπούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στην πλατφόρμα και να περνούν περιττά σχόλια σε άλλα βίντεο του TikTok. Μερικές φορές είναι δύσκολο να απαντήσετε σε ένα κακόβουλο σχόλιο στο TikTok, αλλά θα σας δείξουμε πώς να απαντήσετε σε ένα σχόλιο στο TikTok με σεβασμό και σωστά. Επιπλέον, θα απαντήσουμε σε άλλα σχετικά ερωτήματα, όπως η απάντηση σε σχόλια σχετικά με το TikTok boosts rank και πώς να ενεργοποιήσετε τα σχόλια στο TikTok μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο.

Θα μάθετε πώς μπορείτε να απαντήσετε σε ένα σχόλιο για το TikTok περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Το TikTok έχει μια δυνατότητα να απενεργοποιεί τα σχόλια κατά τη δημοσίευση ενός βίντεο, αλλά η ευελιξία της πλατφόρμας σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε τα σχόλια ακόμα και μετά τη δημοσίευση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να ενεργοποιείτε τα σχόλια στο TikTok μετά τη δημοσίευση του βίντεο:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο βίντεο που θέλετε για να ενεργοποιήσετε τα σχόλια.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

5. Σύρετε προς τα αριστερά στην τελευταία σειρά και επιλέξτε Ρυθμίσεις απορρήτου.

6. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή Επιτρέπονται σχόλια.

Η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας θα επιτρέψει σε άλλους να σχολιάσουν το βίντεό σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τα σχόλια όπως και όποτε θέλετε ακολουθώντας τα προαναφερθέντα βήματα.

Ναι, το TikTok είναι μια εξαιρετικά διαδραστική πλατφόρμα και επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε σχόλια. Βοηθά στη δημιουργία ενός ανοιχτού και δίκαιου περιβάλλοντος στην εφαρμογή. Αυτό δίνει χώρο για εκτίμηση και κριτική. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να απαντήσετε σε ένα σχόλιο στο TikTok, συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε περισσότερα.

  Πώς συνδέεστε στον λογαριασμό σας TikTok

Το TikTok είναι η τέλεια πλατφόρμα για να μοιράζεστε ιδέες και απόψεις με άλλους. Μια γόνιμη συζήτηση στην ενότητα σχολίων μπορεί να καταλήξει στη δημιουργία ισόβιων σχέσεων. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να απαντήσετε σε ένα σχόλιο στο TikTok:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Ανοίξτε το βίντεο που θέλετε να σχολιάσετε.

3. Πατήστε στο εικονίδιο σχολίων, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πατήστε Απάντηση που βρίσκεται κάτω από το επιθυμητό σχόλιο του λογαριασμού στον οποίο θέλετε να απαντήσετε.

5. Πληκτρολογήστε την απάντησή σας στο πλαίσιο κειμένου.

6. Τέλος, πατήστε στο εικονίδιο αποστολής.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο TikTok από υπολογιστή, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του TikTok. Μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε σχόλια χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας. Έτσι, για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε προσεκτικά τη διαδικασία που δίνεται παρακάτω:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα TikTok στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας TikTok πριν επιχειρήσετε τα επόμενα βήματα.

2. Μεταβείτε στο επιθυμητό βίντεο που θέλετε να σχολιάσετε.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο σχολίων δίπλα στο βίντεο, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στην Απάντηση κάτω από το σχόλιο του λογαριασμού στο οποίο θέλετε να απαντήσετε.

5. Πληκτρολογήστε την απάντησή σας στο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στο Δημοσίευση.

Αν κάποιος έκανε ποτέ ένα αγενές σχόλιο στο βίντεό σας και δεν ξέρετε πώς να απαντήσετε σε ένα κακόβουλο σχόλιο στο TikTok, ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη βοήθειά σας. Με αυτές τις συμβουλές, θα μπορείτε να απαντήσετε σε ένα σχόλιο στο TikTok με αγάπη και σεβασμό, ανεξάρτητα από το αν το σχόλιο ήταν κακό ή όχι:

  • Τους ευχαριστούμε για το σχόλιό τους: Οι άνθρωποι εκνευρίζονται όταν κάποιος συμπεριφέρεται καλά ακόμα κι αν συμπεριφέρθηκε σαν ανόητοι. Αντί να απαντήσετε αρνητικά, ευχαριστήστε τους για την κριτική τους γνώμη. Αυτό στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στο άλλο άτομο ότι δεν θα ενεργοποιηθείτε από αυτά τα άσχημα σχόλια.

  • Κάντε αστεία: Μπορείτε πάντα να επιλέξετε να εκτρέψετε την προσοχή από ένα σοβαρό θέμα σε κάτι αστείο. Για παράδειγμα, στείλτε μια αστεία εικόνα ή GIF. Μπορεί να ηρεμήσουν και να συνεχίσουν τη διασκέδαση. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε ένα αστείο για να προσπαθήσετε να ελαφρύνετε τη διάθεση.

  • Αποδεχτείτε αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό: Δώστε τους ακριβώς αυτό που θέλουν και συμφωνήστε ευθέως με αυτό που λένε. Αυτό ανατρέπει εντελώς τον σκοπό του αγενούς σχολίου τους.

  • Ζητήστε τους μια εξήγηση: Ο Μαχάτμα Γκάντι πίστευε ότι αν κάποιος σας χαστουκίσει, επιτρέψτε του να το κάνει δύο φορές. Αυτό είτε κάνει το άτομο να ντρέπεται είτε μπορεί να συμπεριφέρεται με έλεος μπροστά σε άλλους. Σε αυτή την περίπτωση, ρωτήστε το άτομο γιατί αισθάνεται έτσι και αν πίστευε ότι κάτι άλλο ήταν επίσης απίθανο. Αυτό μπορεί να τους σοκάρει καθώς στόχευαν να σας πυροδοτήσουν, αντίθετα, δεχτήκατε την κριτική με ανοιχτές αγκάλες.

  • Αγνοήστε τα εντελώς: Εάν καμία από τις προαναφερθείσες συμβουλές δεν λειτουργεί, απλώς αγνοήστε το μήνυμά τους και αφήστε τα να κρέμονται. Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας σε αυτά τα άσχημα σχόλια.

Βρήκατε ένα αστείο αστείο στην ενότητα σχολίων ενός βίντεο TikTok και θέλετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας; Ακολουθεί ένας σύντομος και απλός οδηγός για την αντιγραφή σχολίων στο TikTok:

1. Μεταβείτε στο επιθυμητό σχόλιο που θέλετε να αντιγράψετε στην εφαρμογή TikTok.

2. Πατήστε παρατεταμένα στο επιθυμητό σχόλιο που θέλετε να αντιγράψετε.

3. Πατήστε Αντιγραφή από το μενού που σας ζητείται.

Ναί. Εάν είστε ένας παράγοντας επιρροής ή ένας δημιουργός περιεχομένου που προσπαθεί να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στο TikTok, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο αλγόριθμος TikTok ωθεί τους ανθρώπους να ασχοληθούν όσο περισσότερο μπορούν. Η αλληλεπίδραση με λογαριασμούς που έχουν παρόμοιο περιεχόμενο με εσάς σας ωθεί ψηλότερα στις τάξεις, αυτό περιλαμβάνει την απάντηση σε σχόλια σε βίντεο που ταιριάζουν επηρεαστές και δημιουργοί.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να σχολιάσετε το TikTok. Μερικά από αυτά έχουν καταγραφεί παρακάτω:

  • Τα σχόλια στην ανάρτηση που προσπαθείτε να σχολιάσετε είναι απενεργοποιημένα.
  • Το TikTok σάς έχει περιορίσει από το να σχολιάζετε λόγω παραβίασης των κοινοτικών οδηγιών και του Κώδικα Δεοντολογίας του TikTok.
  • Έχετε αποκλειστεί από τον χρήστη.
  • Το TikTok ενδέχεται να αντιμετωπίζει σφάλματα ή δυσλειτουργίες.
  • Το σχόλιό σας μπορεί να λογοκριθεί εάν περιέχει γλώσσα μίσους.

Γιατί δεν μπορείτε να απαντήσετε σε μηνύματα στο TikTok;

Εάν προσπαθείτε να απαντήσετε σε απευθείας μηνύματα στο TikTok αλλά αποτυγχάνετε να το κάνετε, διαβάστε τι θα μπορούσε να σας εμποδίσει:

  • Το TikTok σάς έχει απενεργοποιήσει προσωρινά την αποστολή μηνυμάτων επειδή είχατε προηγουμένως στείλει ακατάλληλα μηνύματα τα οποία έχουν επισημανθεί/αναφερθεί.
  • Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να τεθεί προσωρινά σε αναστολή.
  • Τα DM δεν λειτουργούν λόγω δυσλειτουργιών ή σφαλμάτων.
  • Ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση, δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πώς απαντάτε σε μια ανάρτηση;

Το να απαντάς σε μια ανάρτηση είναι το ίδιο με το να σχολιάζεις μια ανάρτηση. Για να μάθετε πώς να απαντάτε σε ένα βίντεο/ανάρτηση TikTok, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Μεταβείτε στο επιθυμητό βίντεο και πατήστε το εικονίδιο σχολίων.

3. Εισαγάγετε το μήνυμά σας στο πεδίο κειμένου και πατήστε το εικονίδιο αποστολής.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να απαντάτε σε ένα σχόλιο στο TikTok και αν απαντάτε σε σχόλια σχετικά με την κατάταξη ενίσχυσης του TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.