Βλέπουν συμβουλές οι οδηγοί DoorDash;

Η παράδοση φαγητού έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ειδικά, σε αυτόν τον γρήγορο κόσμο, οι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο να μαγειρέψουν μόνοι τους φαγητό, γι’ αυτό και οι εταιρείες διανομής φαγητού όπως η DoorDash διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε τον ρόλο του προσωπικού παράδοσης στη διαδικασία παράδοσης. είναι το καύσιμο που κινεί αυτό το αυτοκίνητο. Το DoorDash διαθέτει μια λειτουργία που επιτρέπει στους πελάτες να δίνουν φιλοδωρήματα στους συνεργάτες παράδοσης. Αυτές οι συμβουλές είναι μια επιπλέον ανταμοιβή για τους συνεργάτες παράδοσης. Η παροχή φιλοδωρημάτων στους συνεργάτες παράδοσης είναι ο τέλειος τρόπος για να τους ευχαριστήσετε για την εξυπηρέτησή τους. Αν ψάχνετε να δώσετε φιλοδώρημα για ένα Dasher, ίσως αναρωτιέστε αν οι οδηγοί DoorDash βλέπουν άκρη ή πόσο δίνετε στους οδηγούς DoorDash. Σας φέρνουμε αυτό το χρήσιμο και αποτελεσματικό άρθρο που θα ξεκαθαρίσει όλες τις αμφιβολίες σας και θα σας πει επίσης εάν οι οδηγοί του DoorDash βλέπουν άκρη πριν από την παράδοση ή το φιλοδώρημα πηγαίνει πραγματικά στο Dasher.

Βλέπουν συμβουλές οι οδηγοί DoorDash;

Θα μάθετε εάν οι οδηγοί DoorDash βλέπουν συμβουλές πριν από την παράδοση περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Planner σε ομάδες

Μπορεί το Dasher σας να δει την άκρη σας;

Οι Dashers μπορούν να δουν το συνολικό ποσό που πρόκειται να κερδίσουν για ένα συγκεκριμένο ταξίδι πριν αποδεχτούν το ταξίδι. Περιλαμβάνει την πληρωμή παράδοσης και το φιλοδώρημα. Το ποσό που εμφανίζεται είναι συλλογικό και δεν ενημερώνει τον Dasher εάν θα λάβει φιλοδώρημα ή όχι.

Είναι αγενές να μην ανατρέψεις το DoorDash;

Όχι, η παροχή φιλοδωρήματος σε συνεργάτη παράδοσης δεν είναι υποχρεωτική και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να θεωρηθεί αγενής. Η επιλογή ενός Dasher είναι εντελώς δική σας. Οι συμβουλές λειτουργούν ως ανταμοιβή για την υπηρεσία και παρακινούν τους συνεργάτες παράδοσης να εργαστούν ακόμη πιο σκληρά.

Η συμβουλή πηγαίνει στην πραγματικότητα στο Dasher;

Μία από τις πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις συμβουλές DoorDash είναι ότι η συμβουλή πηγαίνει πραγματικά στο Dasher; Ναι, τυχόν συμβουλές που δίνετε μεταφέρονται σε λογαριασμό Dasher’s μαζί με το τέλος παράδοσης σε εβδομαδιαία βάση.

Το DoorDash κρύβει συμβουλές;

Ναι, η DoorDash έχει αποδεχτεί ότι αποκρύπτει συμβουλές από τους οδηγούς πριν από την εκπλήρωση μιας παραγγελίας για να αποτρέψει τους οδηγούς από το να κάνουν διακρίσεις μεταξύ των ταξιδιών υψηλών και χαμηλών αμοιβών. Εάν είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε στην υπηρεσία παράδοσης DoorDash στο μέλλον και θέλετε να μάθετε αν δείτε τη συμβουλή των οδηγών DoorDash, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.

  Τι είναι μια διεύθυνση IP; Και ποια είναι η διεύθυνση IP σας;

Βλέπουν συμβουλές οι οδηγοί DoorDash;

Όχι. Οι συνεργάτες παράδοσης DoorDash μπορούν να δουν τη λεπτομερή ανάλυση των κερδών από το ταξίδι τους μόλις παραδοθεί επιτυχώς το φαγητό. Θα μπορούν να δουν ξεχωριστά το κόστος παράδοσης και τις συμβουλές. Πριν αποδεχτούν μια παραγγελία, εμφανίζονται μόνο τα συνολικά κέρδη που μειώνουν τις πιθανότητες ακύρωσης παραγγελιών.

Βλέπουν οι οδηγοί DoorDash Συμβουλή πριν από την παράδοση;

Όχι, οι οδηγοί του DoorDash μπορούν να δουν μόνο το συνολικό ποσό που θα λάβουν για το ταξίδι. Δεν γνωρίζουν πόσο φιλοδώρημα τους προσφέρεται πριν ολοκληρώσουν μια παράδοση.

Πώς να καταλάβετε εάν σας έχουν δώσει συμβουλές πριν αποδεχτείτε μια παραγγελία DoorDash;

Αν και οι οδηγοί του DoorDash δεν μπορούν να δουν το φιλοδώρημα που θα λάβουν πριν ολοκληρώσουν την παράδοση, υπάρχει ένα κόλπο για να μαντέψουν ποιο θα μπορούσε να είναι το ποσό της φιλοδωρήματος (αν υπάρχει) πριν αποδεχτούν ένα ταξίδι. Για κάθε ταξίδι που κάνει ένας οδηγός, η πληρωμή παράδοσης μπορεί να κυμαίνεται από 2,50 $ έως 3,50 $. Τώρα ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

1. Δείτε το συνολικό ποσό ταξιδιού που εμφανίζεται στην οθόνη σας.

2. Αφαιρέστε 3,00 $ από το ποσό που εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας.

Το ποσό που απομένει είναι δυνητικά το φιλοδώρημα που σας έχει δώσει ο πελάτης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γνώσεις για να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε ταξίδια με βάση τα οποία κάποιος έχει υψηλότερη αμοιβή.

  12 καλύτεροι φορητοί φορτιστές που μπορείτε να αγοράσετε [2022]

Γιατί το DoorDash σας κάνει να συμβουλεύεστε πριν;

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους το DoorDash σας κάνει φιλοδώρημα κατά την παραγγελία:

  • Το DoorDash υποθέτει ότι οι πελάτες θα δίνουν φιλοδώρημα ούτως ή άλλως. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να διατηρούν χαμηλά την πληρωμή παράδοσης και να αφήνουν τα φιλοδωρήματα να αντισταθμίζουν τυχόν απρόβλεπτα έξοδα που θα πρέπει να επιβαρυνθεί ο οδηγός.
  • Όταν τα ταξίδια αναβοσβήνουν στο τηλέφωνο του οδηγού, μπορεί να δει τη συνολική πληρωμή (πληρωμή παράδοσης + συμβουλές) που πρόκειται να πληρωθούν. Ως εκ τούτου, όταν τα φιλοδωρήματα είναι υψηλότερα, οι πιθανότητες των οδηγών να δεχτούν παραγγελίες αυξάνονται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί το φιλοδώρημα στο DoorDash, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Σελίδα συμβουλών οδηγού DoorDash.

Πόσα χρήματα δίνετε στους οδηγούς DoorDash;

Οι συμβουλές είναι ζωτικής σημασίας για τους οδηγούς να συμβαδίζουν με το αυξανόμενο κόστος καυσίμων και συντήρησης. Οι οδηγοί εκτιμούν τις συμβουλές και αποκτούν κίνητρο να εργαστούν σκληρότερα, εάν τους προσφέρονται συμβουλές. Ενώ η εφαρμογή ζητά ένα προεπιλεγμένο φιλοδώρημα 15% του ποσού της παραγγελίας, μπορείτε να δώσετε οποιοδήποτε φιλοδώρημα, ακόμη και ένα δολάριο αξίζει το βάρος του σε χρυσό για τους σκληρά εργαζόμενους Dashers. Πείτε μας στα σχόλια πόσα φιλοδωρήματα δίνετε στους οδηγούς DoorDash.

Πληρώνονται οι οδηγοί DoorDash;

Ναι, οι οδηγοί DoorDash πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους. Η πληρωμή ανά παράδοση κυμαίνεται από $2,50 έως $3,50. Εκτός από την πληρωμή παράδοσης, οι οδηγοί λαμβάνουν συχνά συμβουλές από πελάτες. Τα φιλοδωρήματα καταβάλλονται πλήρως στους οδηγούς.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και μπορέσατε να καταλάβετε εάν οι οδηγοί DoorDash βλέπουν συμβουλές. Μην ξεχάσετε να μας πείτε πόσα φιλοδωρήματα δίνετε στους οδηγούς DoorDash. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.