Πώς να ανοίξετε το αρχείο Bin στο Android

Η μορφή αρχείου Bin είναι η πιο δύσκολη στο άνοιγμα στο smartphone σας. Η δυσκολία ανοίγματος τέτοιων τύπων αρχείων οφείλεται σε ελάχιστη ή καθόλου γνώση σχετικά με τη φύση και τη λειτουργία των αρχείων bin. Είναι πολύ αποθαρρυντικό όταν τα αρχεία bin δεν ανοίγουν ακόμα και αφού χρησιμοποιούνται τόσοι πολλοί πόροι για τη λήψη τους. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να ανοίξετε το αρχείο bin στο android και πώς να ανοίξετε το αρχείο bin σε συσκευές Windows 10. Θα σας πούμε επίσης για τον μετατροπέα αρχείων bin, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα αρχεία bin στην αγαπημένη σας μορφή. Αλλά πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο αρχείο bin.

Πώς να ανοίξετε το αρχείο Bin στο Android

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να ανοίγετε το αρχείο bin στο Android με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Τι είναι ένα αρχείο Bin;

Τα αρχεία με επεκτάσεις .bin αναφέρονται συνήθως ως αρχεία Bin. Η κύρια διαφορά μεταξύ των κανονικών και των αρχείων .bin είναι ότι τα αρχεία .bin κωδικοποιούν περιεχόμενο κειμένου σε αριθμητικές μορφές. Αυτά τα αρχεία ασχολούνται με δυαδικά αρχεία με αριθμό κάτω από το 2, τα οποία είναι 0 και 1. Είναι μια συντομότερη και απλούστερη έκδοση για να γράψετε δυαδικές μορφές αρχείων.

  Το Horizon δεν θα σας αφήσει ποτέ ξανά να εγγράψετε άλλο κάθετο βίντεο [Android]

Νωρίτερα, δεν σας δόθηκε η ελευθερία να προβάλετε αρχεία μορφής bin στο Android. Τα αρχεία bin είναι οι καθορισμένες εκτελέσιμες εντολές για συσκευές υπολογιστών. Και τα αρχεία κάδου είναι πολύ σημαντικά όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία στον υπολογιστή σας. Τα αρχεία κάδου έχουν αρκετούς τρόπους ανοίγματος ακόμη και σε συσκευές Android, αλλά τα βήματα πρέπει να γίνουν προσεκτικά.

Πώς να ανοίξετε το αρχείο Bin στο Android;

Τα αρχεία bin δεν χρησιμοποιούνται πολύ στις μέρες μας. Εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε αυτούς τους τύπους αρχείων, θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου τους κινδύνους από την εκτέλεσή τους, επειδή ορισμένες εκτελέσιμες εντολές ενδέχεται να περιέχουν απειλές και ιούς που μπορεί να βλάψουν τις συσκευές σας.

Ακολουθούν τα βήματα για το πώς να ανοίξετε το αρχείο bin στο κινητό:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Διαχείριση αρχείων στη συσκευή σας Android.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πληκτρολογήστε .bin στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

4. Αφού επιλέξετε το αρχείο, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε τη μορφή στην οποία θέλετε να ανοίξετε αυτό το αρχείο. Μπορεί να είναι οποιουδήποτε τύπου, για παράδειγμα, έγγραφα, ήχος, βίντεο ή εικόνες.

5. Ανοίξτε το αρχείο .bin μέσω ορισμένων εφαρμογών, όπως π.χ Πρόγραμμα περιήγησης Chrome, MS Docs, Προβολή HTMLκαι τα λοιπά.

Αυτός είναι ο τρόπος ανοίγματος του αρχείου bin σε κινητά Android.

Πώς να ανοίξετε το αρχείο Bin στα Windows 10;

Ας δούμε τα βήματα για να ανοίξετε το αρχείο Bin σε Windows 10 PC/laptop.

1. Πατήστε το συνδυασμό πλήκτρων Windows+S για να ανοίξετε τη γραμμή αναζήτησης των Windows.

  Μεταφέρετε το WhatsApp από το Android στο iPhone χρησιμοποιώντας το MobileTrans

2. Αναζητήστε Αυτό το PC και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

3. Από την επάνω δεξιά γωνία, αναζητήστε αρχεία .bin στη γραμμή αναζήτησης.

4. Κάντε κλικ στο αρχείο bin που θέλετε να ανοίξετε.

Πώς λειτουργούν τα αρχεία Bin και ποια είναι η δομή τους;

Τα αρχεία Bin λειτουργούν ως είσοδος για πολλά προγράμματα. Η δομή αυτών των αρχείων εξαρτάται κυρίως από το περιεχόμενο τέτοιων αρχείων. Ορισμένα προγράμματα, τα οποία χρησιμοποιούνται για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, χρησιμοποιούν και αυτή τη μορφή αρχείου. Πολύ χρόνο τα δεδομένα συμπιέζονται καθιστώντας τη δομή δυσνόητη. Όταν τα δεδομένα δεν είναι συμπιεσμένα, γίνεται δύσκολο να γίνει κατανοητό. ο λόγος είναι ότι μπορεί να είναι με τη μορφή εικόνων ή μουσικής.

Τι είναι η λίστα μετατροπέων αρχείων Bin;

Μπορείτε να μετατρέψετε τα αρχεία bin σας σε έγγραφα, PDF, εικόνες κ.λπ. Ακολουθεί μια λίστα με μερικούς μετατροπείς αρχείων bin.

1. AnyBurn

AnyBurn είναι ένα φορητό αλλά ικανό πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD/Blu-ray. Παρέχει μια γραμμή τερματισμού για τη δημιουργία και την εγγραφή ενός CD. Τα βασικά χαρακτηριστικά του AnyBurn είναι ότι εγγράφει κάθε αρχείο εικόνας CD, DVD και Blu-ray.

2. DEAMON Tools Lite

DEAMON Tools Lite σας βοηθά να προσαρτήσετε αρχεία εικόνας δίσκου και προσομοιώνει διάφορες συσκευές. Το εργαλείο σάς βοηθά να δημιουργήσετε εικόνες οπτικών δίσκων και να τις οργανώσετε καλά μέσω καταλόγου.

3. WinISO

WinISO σας βοηθά να μετατρέψετε μορφές εικόνας δίσκου. Μπορείτε να προσαρτήσετε τις επεξεργασμένες εικόνες χωρίς να τις αποθηκεύσετε εκ των προτέρων και να εγγράψετε τις επεξεργασμένες εικόνες.

4. Εργαστήριο ISO

Εργαστήριο ISO έχει σχεδιαστεί ειδικά για διαχείριση και μετατροπή εικόνας ISO. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε λειτουργίες αντιγραφής και εγγραφής CD/DVD.

5. Εργαλειοθήκη ISO

Εργαλειοθήκη ISO είναι μια εύκολη και απλή εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αρχεία ISO. Μπορείτε εύκολα να χειριστείτε το ISO μέσω αυτού και να δημιουργήσετε εικόνες ISO ή να αντιγράψετε εικόνες ISO από CD/DVD.

  Πώς να κατεβάσετε βίντεο HD YouTube σε Android με το KeepVid [Review]

6. AnyToISO

AnyToISO είναι ένα εργαλείο από την CrystalIdea. Σας βοηθά να μετατρέψετε τα αρχεία σας σε εικόνες ISO, .bin, MDF, PDI, αρχεία εικόνας κ.λπ.

Γιατί απαιτούνται τα αρχεία .bin;

Παρακάτω αναφέρονται οι περιπτώσεις για τις οποίες απαιτούνται τα αρχεία .bin:

  • Όταν εργάζεστε στο γραφείο υποστήριξης πληροφορικής μιας εταιρείας και οι χρήστες απαιτούν τη βοήθειά σας για να προβάλουν ή να ανοίξουν τέτοια αρχεία.
  • Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κάδο ιστορικών δεδομένων, απαιτείται πρόσβαση στα αρχεία ιστορικού για να δείτε τα δεδομένα ιστορικού που έχουν αποθηκευτεί από κάποιον πρώην χρήστη.
  • Το λογισμικό προστασίας από ιούς ενημερώνεται αυτόματα. Αλλά αν έχετε κλείσει την επιλογή αυτόματης ενημέρωσης, μπορείτε να ενημερώσετε το anti-virus με μη αυτόματο τρόπο και ενώ το κάνετε αυτό, ενδέχεται να συναντήσετε αρχεία bin.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να ανοίγετε το αρχείο bin στο κινητό.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι δεδομένων που μπορούν να αποθηκευτούν σε αρχεία με επεκτάσεις .bin;

Ας δούμε τη λίστα των διαφορετικών τύπων δεδομένων που μπορούν να αποθηκευτούν σε αρχεία με επεκτάσεις .bin.

  • Δυαδικά εκτελέσιμα αρχεία
  • Κωδικοποιημένο αρχείο Macbinary
  • Δυαδικό αρχείο εξομοιωτή
  • Δεδομένα παιχνιδιού GOG.com
  • ROM παιχνιδιού Atari
  • ROM παιχνιδιών Sega
  • Εκτελέσιμο αρχείο Linux
  • Εξομοιωτής BIOS
  • Υλικολογισμικό δρομολογητή
  • Δεδομένα παιχνιδιών Nintendo
  • Δυαδικά δεδομένα
  • Εικόνα δίσκου
  • βίντεο

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Τι είναι μια μορφή αρχείου Bin;

Απ. Η μορφή αρχείου Bin αποθηκεύει τις πληροφορίες σε δυαδική μορφή. Είναι συμβατό με χώρο αποθήκευσης δίσκου, επιτρέποντας την αποθήκευση πολυμέσων σε φυσικό δίσκο.

Ε2. Τι είναι ένας φάκελος Bin;

Απ. Ο φάκελος Bin περιέχει τα δυαδικά αρχεία. Αυτά περιέχουν τους πραγματικούς εκτελέσιμους κωδικούς για τις εφαρμογές.

Ε3. Τι είναι το αρχείο .Bin;

Απ. Ένα αρχείο Bin ονομάζεται επίσης ένα δυαδικό αρχείο που περιέχει πληροφορίες όπως εικόνες, βίντεο, κείμενα και ήχο. Η μορφή χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο αυτές τις μέρες λόγω λιγότερων CD και DVD.

***

Ελπίζουμε ότι έχετε τώρα μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το τι είναι τα αρχεία .bin και πώς να ανοίγετε το αρχείο bin σε Android και Windows 10. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.