Πώς να αλλάξετε το πρόγραμμα Netflix

Το Netflix είναι μια υπέροχη υπηρεσία ροής, αλλά μπορεί να είναι λίγο ακριβή για όσους έχουν εγγραφεί στο υψηλότερο πρόγραμμα της υπηρεσίας. Εάν θέλετε να αλλάξετε από Standard σε Premium ή αντίστροφα, δείτε πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό.

Το Netflix έχει τρία διαφορετικά προγράμματα ροής: το Βασικό πρόγραμμα για 9 $ το μήνα, το Standard πρόγραμμα για 13 $ το μήνα και το πρόγραμμα Premium για 15 $ το μήνα. Κάθε πρόγραμμα έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο Netflix σε οποιαδήποτε συσκευή, αλλά το Βασικό πρόγραμμα δεν έχει περιεχόμενο HD ή UHD και μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο μια οθόνη με αυτό το πρόγραμμα. Το Standard επιτρέπει σε δύο άτομα να παρακολουθούν περιεχόμενο ταυτόχρονα με περιεχόμενο HD, ενώ το Premium επιτρέπει τέσσερα άτομα με περιεχόμενο HD και UHD.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τον δέκτη CPU Ryzen για κινητά Slimbook στο Ubuntu

Η αλλαγή του προγράμματός σας Netflix είναι εύκολη και αν εγκαταλείψετε το πρόγραμμα Premium, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κρατάτε κάποια χρήματα στην τσέπη σας κάθε μήνα.

Ξεκινήστε με μια επίσκεψη Η αρχική σελίδα του Netflix χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού (όχι την εφαρμογή για κινητά) και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία.

Στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Λογαριασμός”.

Κάτω από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, θα υπάρχει μια ενότητα που ονομάζεται “Λεπτομέρειες σχεδίου”. Κάντε κλικ στην «Αλλαγή σχεδίου» που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά αυτής της ενότητας.

  10 καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση τοπικών δικτύων

Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια νέα σελίδα όπου μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα στο οποίο θέλετε να αλλάξετε. Ελέγξτε αυτό το νέο πρόγραμμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί “Συνέχεια” για να αλλάξετε τη συνδρομή σας.

Τώρα, αφού επιβεβαιώσετε τυχόν αλλαγές πληρωμής, αλλάξατε με επιτυχία ένα νέο πρόγραμμα Netflix, είτε αυτό είναι το φθηνότερο πρόγραμμα είτε αυτό με τη μεγαλύτερη χρήση συσκευής.

Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές συνδρομής Netflix, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε την υπηρεσία ροής χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε τα χρήματα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ροή μερικών από τις αγαπημένες σας εκπομπές σε οποιαδήποτε συσκευή έχετε. Είτε λαμβάνετε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας είτε απλώς απολαμβάνετε το πιο βασικό από όλα, θα λατρέψετε να παρακολουθείτε τα πάντα στο Netflix.

  Newshosting: Ο καλύτερος πάροχος Usenet