Πώς να προσθέσετε και να αφαιρέσετε σχόλια στο Word

Η υποβολή σχολίων σε ένα έγγραφο του Word είναι ένας καλός τρόπος για να αφήσετε σχόλια για ένα κομμάτι που εξετάζετε. Εάν το πρόβλημα που σχολιάσατε έχει επιλυθεί, μπορείτε να αφαιρέσετε τη σημείωση για να διατηρήσετε τα πράγματα καθαρά. Να πώς.

Πώς να προσθέσετε σχόλια στο Word

Αρχικά, ανοίξτε ένα έγγραφο του Word και επισημάνετε το περιεχόμενο στο οποίο θα θέλατε να αφήσετε ένα σχόλιο. Αφού επιλέξετε, μεταβείτε στην καρτέλα “Επισκόπηση” και επιλέξτε “Νέο σχόλιο”, το οποίο βρίσκεται στην ομάδα “Σχόλια”.

  Τι είναι το εικονίδιο βίντεο στο Messenger;

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το σχόλιο που θέλετε να αφήσετε. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Επαναλάβετε αυτό το βήμα για όσα σχόλια χρειάζεται να αφήσετε στο κομμάτι.

Πώς να απαντήσετε σε σχόλια στο Word

Εάν θέλετε να αφήσετε σχόλια για το σχόλιο που έχει ήδη αφεθεί, απλώς τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το σχόλιο και κάντε κλικ στο κουμπί “Απάντηση”.

Τώρα, πληκτρολογήστε την απάντησή σας και αποθηκεύστε την απάντηση.

Πώς να διαγράψετε ή να επιλύσετε σχόλια στο Word

Η επίλυση ενός σχολίου διατηρεί το σχόλιο, αλλά το εμφανίζει ως “Επιλύθηκε”, ώστε όσοι συνεργάζονται στο κομμάτι να δουν ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Η διαγραφή του σχολίου το καταργεί εντελώς.

  USB-RF έναντι Bluetooth για ποντίκια και πληκτρολόγια: Τι είναι καλύτερο;

Εάν θέλετε οι άλλοι συμπαίκτες να γνωρίζουν ότι ένα ζήτημα αντιμετωπίστηκε, χρησιμοποιήστε το “Επίλυση”. Εάν θέλετε να καθαρίσετε ορισμένα σχόλια στην πλαϊνή γραμμή, χρησιμοποιήστε το “Διαγραφή”.

Για να επιλύσετε ένα σχόλιο, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το σχόλιο και κάντε κλικ στο κουμπί “Επίλυση”.

Το σχόλιο θα παραμείνει στην πλαϊνή γραμμή, αλλά θα είναι γκριζαρισμένο για να δείξει ότι το σχόλιο έχει επιλυθεί.

Για να διαγράψετε ένα σχόλιο, κάντε δεξί κλικ στο στοιχείο και επιλέξτε “Διαγραφή”.

Εναλλακτικά, επιλέξτε το σχόλιο που θέλετε να διαγράψετε, μεταβείτε στην ομάδα “Σχόλια” της καρτέλας “Επισκόπηση” και επιλέξτε το κουμπί “Διαγραφή”.

  Λάβετε έμπνευση χρησιμοποιώντας πρότυπα που δημιουργούνται αυτόματα για δύσκολο να γράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν έχετε πολλά σχόλια στο έγγραφο του Word που θέλετε να διαγράψετε όλα ταυτόχρονα, επιλέξτε το βέλος κάτω από τη «Διαγραφή» και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Διαγραφή όλων των σχολίων στο έγγραφο».

Πώς να ανοίξετε ξανά ένα σχόλιο στο Word

Εάν ένα σχόλιο είχε προηγουμένως επισημανθεί ως επιλυμένο, αλλά πρέπει να αφήσετε περαιτέρω σχόλια, μπορείτε να ανοίξετε ξανά το σχόλιο κάνοντας δεξί κλικ σε αυτό και επιλέγοντας “Επανάνοιγμα σχολίου”.

Αυτό λειτουργεί μόνο εάν το σχόλιο επισημάνθηκε ως “Επιλύθηκε” και δεν διαγράφηκε.