Πώς να ακυρώσετε το Lyft Ride

Η εταιρεία Lyft, Inc. με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια παρέχει κινητικότητα ως υπηρεσία, οδήγηση, ενοικίαση αυτοκινήτων, μηχανοκίνητα σκούτερ, σύστημα κοινής χρήσης ποδηλάτων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και παράδοση φαγητού στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ορισμένες τοποθεσίες του Καναδά. Ως αποτέλεσμα κάθε κράτησης, η Lyft κερδίζει μια προμήθεια αντί να κατέχει οποιοδήποτε όχημα. Ο καταναλωτής λαμβάνει μια προκαταβολή για τον ναύλο, η οποία αλλάζει με βάση την προσφορά και τη ζήτηση στην περιοχή κατά τη στιγμή της κράτησης και υπόκειται σε δυναμική τιμολόγηση. Με λίγα μόνο αγγίγματα στην εφαρμογή Lyft για iPhone ή Android, μπορείτε να ακυρώσετε το ταξίδι σας στο Lyft εάν αποφασίσετε να περπατήσετε, ανακαλύψετε ότι πρέπει να φύγετε από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας λίγο αργότερα ή εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας για οποιονδήποτε άλλο λόγο . Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να ακυρώσετε τη διαδρομή Lyft και ποια είναι η πολιτική ακύρωσης της Lyft. Επίσης, θα μάθετε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Lyft και εάν η Lyft δίνει επιστροφές χρημάτων.

Πώς να ακυρώσετε το Lyft Ride

Η Lyft είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ridesharing στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2022, πίσω από την Uber, με μερίδιο αγοράς 28%. Δεδομένου ότι η Lyft και άλλες υπηρεσίες μεταφοράς επικεντρώνονται στην ευκολία, είναι λογικό ότι η εφαρμογή θα διευκόλυνε την ακύρωση μιας διαδρομής. Θα μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδρομή Lyft και εάν η Lyft κάνει επιστροφές χρημάτων περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  10 Καλύτερη Ικανοποιητική Φιλοξενία Αποκλειστικού Διακομιστή για όλους

Είναι το Lyft φθηνότερο από το Uber;

Όχι. Μεταξύ Uber και Lyft, υπάρχουν αρκετές σημαντικές διακρίσεις. Για το μέσο ταξίδι, το Uber μπορεί να είναι λιγότερο ακριβό από το Lyft. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η Uber είναι η λιγότερο ακριβή εταιρεία, με το τυπικό ταξίδι να κοστίζει $20 σε αντίθεση με το τυπικό ταξίδι Lyft που κοστίζει $27.

Μπορώ να ακυρώσω το Lyft Pink ανά πάσα στιγμή;

Ναι, η εφαρμογή Lyft σάς επιτρέπει να διακόψετε τη συνδρομή σας στο Lyft Pink ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να ακυρώσετε μια βόλτα στο Lyft δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε μια βόλτα στο Lyft δωρεάν. Ανάλογα με το πότε ακυρώνετε τη διαδρομή, η Lyft χρεώνει ένα τέλος ακύρωσης. Δεν θα χρεωθείτε με χρέωση ακύρωσης για την υπηρεσία, εφόσον ακυρώσετε τη διαδρομή σας πριν από τη λήξη του αναφερόμενου χρόνου. Μπορείτε να ακυρώσετε μια προγραμματισμένη διαδρομή έως και πέντε λεπτά πριν υποτίθεται ότι σας παραλάβει ο οδηγός. Δεν θα χρεωθείτε εάν ακυρώσετε μια κράτηση διαδρομής τουλάχιστον πέντε λεπτά πριν από την αναμενόμενη ώρα παραλαβής. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποια είναι η πολιτική ακύρωσης της Lyft.

Μπορώ να ακυρώσω ένα προγραμματισμένο Lyft;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε μια προγραμματισμένη διαδρομή στο Lyft.

Η Lyft επιστρέφει αυτόματα τα χρήματα εάν ακυρώσετε;

Ναι, η Lyft επιστρέφει αυτόματα τα χρήματα εάν ακυρώσετε σε ορισμένες περιπτώσεις. Πριν φτάσετε στην τοποθεσία σας, η Lyft δεν χρεώνει τον τρόπο πληρωμής που έχετε καταχωρίσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε το ταξίδι σας ή εάν ο οδηγός δεν φτάσει. Θα λάβετε επιστροφή μετρητών ή πίστωση λογαριασμού εάν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Lyft για να ζητήσετε μια προσαρμογή της διαδρομής. Εάν η Lyft προσφέρει επιστροφή χρημάτων με επιστροφή χρημάτων, η εφαρμογή θα πιστώσει ολόκληρο τον ναύλο στις χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες κάρτες ή κάρτες αποθηκευμένης αξίας που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε την αγορά.

Η Lyft δίνει επιστροφές χρημάτων;

Όχι, η Lyft συνήθως δεν προσφέρει επιστροφές χρημάτων. Παρόλο που η Lyft έχει μια ξεκάθαρη πολιτική χωρίς επιστροφές χρημάτων, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε επιλογές για να λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

  5 Λογισμικό εκτίμησης χωματουργικών εργασιών για την επόμενη κατασκευή σας

Πληρώνει η Lyft για ακυρωμένες διαδρομές;

Όχι, η Lyft δεν πληρώνει για ακυρωμένες διαδρομές.

Τι είναι η πολιτική ακύρωσης Lyft;

Μόλις ένας οδηγός αποδεχτεί το αίτημα οδήγησής σας, η ευκαιρία να το ακυρώσετε τερματίζεται. Ο οδηγός σας είναι εντός προγράμματος και θα εμφανιστεί εντός πέντε λεπτών από την πρώτη πρόβλεψη ώρας άφιξης. Ανάλογα με το πόσο απασχολημένος είναι, αυτά τα έξοδα μπορεί να αλλάξουν για να καλύψουν το χρόνο του οδηγού σας και τα έξοδα βενζίνης. Στην απόδειξη της διαδρομής σας για την ακυρωμένη διαδρομή, θα βρείτε το κόστος ακύρωσης.

  • Εάν ακυρώσετε τρία ή περισσότερα ταξίδια (οποιουδήποτε είδους) σε διάστημα 15 λεπτών, θα επιβληθεί πρόστιμο. Ακόμα κι αν προγραμματίζετε εκ νέου αυτές τις διαδρομές κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου χρόνου ακύρωσης του καθενός, αυτό εξακολουθεί να ισχύει.
  • Αφού ένας οδηγός αποδεχτεί το αίτημα, μπορεί να επιβάλει ένα τέλος ακύρωσης για διαδρομές Lyft Shared.

Για τις προγραμματισμένες διαδρομές της Lyft, έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν τέλος ακύρωσης εάν:

  • Ένας οδηγός και ένας αναβάτης έχουν αντιστοιχιστεί και ο αναβάτης ακυρώνει το ταξίδι.
  • Ο οδηγός είναι καθ’ οδόν για να σας παραλάβει.
  • Ο οδηγός αναμένεται να εμφανιστεί στο καθορισμένο παράθυρο παραλαβής.

Πότε μπορείτε να ακυρώσετε το Lyft χωρίς χρέωση;

Μόνο όταν οι λόγοι ακύρωσης ενός χρήστη συμμορφώνονται με τις πολιτικές ακύρωσης της Lyft, επιτρέπεται να το κάνουν χωρίς χρέωση. Πριν σας ανατεθεί ο οδηγός, μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδρομή σας χωρίς να επιβαρυνθείτε με καμία χρέωση. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να ακυρώσετε τη διαδρομή Lyft.

Γιατί με χρέωσε η Lyft για μια βόλτα που δεν έκανα;

Για να βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος πληρωμής έχει αρκετά χρήματα για να καλύψει το κόστος του ταξιδιού σας, η Lyft πραγματοποιεί μια προσωρινή πληρωμή στον λογαριασμό σας. Στον λογαριασμό πληρωμών σας, οι προσωρινές πληρωμές εμφανίζονται ως εκκρεμείς. Όταν κάνετε ένα αίτημα μεταφοράς, τροποποιείτε τα στοιχεία πληρωμής σας, αλλάζετε τον προορισμό σας ή προσθέτετε μια στάση, μπορεί να παρατηρήσετε μια εκκρεμή χρέωση. Συνήθως, οι προσωρινές κρατήσεις αποδεσμεύονται από τον λογαριασμό σας όταν ο τρόπος πληρωμής σας έχει χρεωθεί επιτυχώς. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν 5-7 ημέρες για να διαγραφεί η χρέωση, ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας της τράπεζας ή της πιστωτικής σας κάρτας.

Πόσο είναι το τέλος ακύρωσης Lyft; Πόσο είναι το τέλος ακύρωσης για τη Lyft;

Η χρέωση ακύρωσης Lyft ποικίλλει από 5 έως 10 $.

  Πώς μπορώ να αποκτήσω έναν άνθρωπο στην εξυπηρέτηση πελατών της Verizon

Πώς ακυρώνετε ένα πρόγραμμα Lyft;

Μια προγραμματισμένη διαδρομή μπορεί να ακυρωθεί ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Lyft στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Από την επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης, πατήστε στο εικονίδιο ημερολογίου.

3. Πατήστε στο Cancel ride κάτω από την επιθυμητή προγραμματισμένη διαδρομή που θέλετε να ακυρώσετε.

4. Τέλος, πατήστε στο Cancel από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Πώς να ακυρώσετε το Lyft Ride;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ακυρώσετε τα δρομολόγια Lyft για να σας παραλάβουν.

Πώς ακυρώνετε ένα Lyft και λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων;

Η Lyft δεν σας χρεώνει για μια βόλτα μέχρι να ολοκληρωθεί η βόλτα σας. Έτσι, εάν εσείς ή ο οδηγός ακυρώσετε τη διαδρομή, δεν θα αφαιρεθεί κανένα ποσό από τον λογαριασμό σας.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη Lyft εάν άφησα το τηλέφωνό μου;

Εάν χάσατε το τηλέφωνό σας στο αυτοκίνητο Lyft που οδηγούσατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Lyft από τον ιστότοπο. Ας δούμε πώς να το κάνουμε αυτό:

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος Lyft στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Υποβολή σελίδας αιτήματος και συμπληρώστε τα στοιχεία για να αποκτήσετε ένα εισιτήριο.

3. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα, κάντε κλικ στο Submit.

Περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας η ομάδα υποστήριξης της Lyft σχετικά με το εισιτήριο που έχετε συγκεντρώσει. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν η Lyft δίνει επιστροφές χρημάτων και ποια είναι η πολιτική ακύρωσης της Lyft.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη Lyft;

Εάν υπήρχε πρόβλημα με τη διαδρομή σας, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το Lyft από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Εάν χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με τη Lyft, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη, στέλνοντας ένα email μέσω του ιστότοπου της εταιρείας ή καλώντας μια 24ωρη γραμμή έκτακτης ανάγκης.

Η εφαρμογή για κινητά είναι ο ευκολότερος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με τη Lyft, επειδή σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους απευθείας από την εφαρμογή ή να περιηγηθείτε στις σελίδες υποστήριξης.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Lyft και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο χάμπουργκερ.

3. Πατήστε Βοήθεια μόλις κάνετε κύλιση προς τα κάτω.

4. Επιλέξτε τη σχετική επιλογή στην ενότητα Λήψη βοήθειας,

Σαρώστε μέσα από τις ενότητες με βάση το πρόβλημά σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες.

Πώς μπορώ να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών της Lyft;

Η Lyft δεν έχει άμεσο αριθμό τηλεφώνου. Απλώς πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Επιλογή Βοήθειας από το μενού της εφαρμογής σας για να υποβάλετε αίτημα κλήσης στην εφαρμογή Lyft.

***

Ελπίζουμε, λοιπόν, να καταλάβατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδρομή Lyft και εάν η Lyft παρέχει επιστροφές χρημάτων με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.