Πώς μπορώ να αποκτήσω έναν άνθρωπο στην εξυπηρέτηση πελατών της Verizon

Η Verizon είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 140 εκατομμύρια χρήστες. Παρέχει το ασύρματο δίκτυο 4G και τις υπηρεσίες προϊόντων σε σχεδόν το 99% του πληθυσμού των ΗΠΑ. Και μερικές φορές, οι χρήστες πρέπει να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών της Verizon για να επιλύσουν το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουν ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Ωστόσο, τίθεται το πραγματικό ερώτημα: Πώς μπορώ να βρω έναν άνθρωπο στην εξυπηρέτηση πελατών της Verizon; Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με το αυτοματοποιημένο μηχάνημα για να επιλύσουν τα ζητήματα ή τα ερωτήματα, αλλά δεν έχουν όλοι επιτυχία σε αυτό. Συνειδητοποιούν περαιτέρω την ανάγκη να μιλήσουν με το πραγματικό άτομο για να διατυπώσουν ξεκάθαρα το ερώτημα ή το πρόβλημα για να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα καταλάβετε πώς να μιλήσετε σε ένα άτομο όταν καλείτε τη Verizon. Συνεχίστε να διαβάζετε για να γνωρίζετε τα πάντα λεπτομερώς.

Πώς μπορώ να αποκτήσω έναν άνθρωπο στην εξυπηρέτηση πελατών της Verizon

Καθώς η Verizon έχει εξαπλωθεί σε όλες τις ΗΠΑ, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα ήθελε να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών της Verizon. Μερικοί από αυτούς τους λόγους είναι οι εξής:

  • Για βοήθεια με τεχνικές υπηρεσίες με συσκευές ή σέρβις
  • Για να ακυρώσετε ή να αλλάξετε μια υπηρεσία
  • Για ανανέωση υπηρεσίας
  • Για να ξεκινήσετε μια νέα ασύρματη υπηρεσία
  • Για να αγοράσετε ή να αναβαθμίσετε μια συσκευή
  • Για μετάβαση σε διαφορετικά σχέδια εξυπηρέτησης
  • Για να λάβετε βοήθεια σχετικά με ζητήματα κλοπής ταυτότητας ή τηλεφώνου
  • Για ερωτήσεις τιμολόγησης και πληρωμής
  Πώς να στείλετε προσκλήσεις για συμβάντα που προσαρμόζονται αυτόματα για ζώνες ώρας

Μπορεί επίσης να έχετε αρχίσει να διαβάζετε αυτό το άρθρο για αυτούς τους λόγους που αναφέρονται ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Ας προχωρήσουμε λοιπόν για να μάθουμε πώς μπορώ να βρω έναν άνθρωπο στην εξυπηρέτηση πελατών της Verizon.

Μέθοδος 1: Καλέστε τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών της Verizon Wireless

Για να μιλήσετε με το άτομο αφού καλέσετε τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών της Verizon, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Επιλογή I: Μέσω κωδικού Pin

1. Ξεκινήστε μια κλήση στο τηλέφωνό σας στον αριθμό 1-800-922-0204.

2. Εισαγάγετε τον κωδικό PIN στο αυτοματοποιημένο μήνυμα.

3. Μπορείτε να απαντήσετε με: Θα ήθελα να μιλήσω σε κάποιον.

4. Το αυτοματοποιημένο σύστημα θα απαντήσει με το κατάλαβα, μπορείτε να μου δώσετε λίγες περισσότερες πληροφορίες; Απαντάς με Όχι.

5. Τώρα, θα λάβετε την απάντηση: Κανένα πρόβλημα. Περιμένετε μέχρι να μεταφέρω την κλήση σας.

6. Θα πρέπει να περιμένετε για λίγες στιγμές προτού δεχτεί ένας άνθρωπος την κλήση σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας Verizon για να επιλύσετε τα ζητήματα ή τα ερωτήματά σας.

Επιλογή II: Μέσω αυτοματοποιημένων εντολών

1. Ξεκινήστε μια κλήση στο τηλέφωνό σας με αυτόν τον αριθμό: 1-800-922-0204

2. Εισαγάγετε το μηδέν (0) στο πληκτρολόγιο για τις επόμενες ερωτήσεις τουλάχιστον 4 φορές.

  Πώς να ρυθμίσετε μια υπογραφή email, κινητό και προσωπικό υπολογιστή

3. Όταν ο αντιπρόσωπος συνδεθεί μαζί σας, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας Verizon για να επιλύσετε τα ζητήματα ή τα ερωτήματά σας.

Μέθοδος 2: Συνδεθείτε με τη Verizon Wireless μέσω τηλεφώνου

Εάν διαθέτετε ασύρματη συσκευή Verizon και θέλετε να καλέσετε από αυτήν, μπορείτε να συνδεθείτε με τη Verizon ασύρματα μέσω τηλεφώνου.

1. Καλέστε 611 ή *611 από την ασύρματη συσκευή Verizon.

2. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον αριθμό ασύρματου τηλεφώνου Verizon.

Σημείωση: Εάν δεν είστε ακόμη πελάτης, μπορείτε να εισαγάγετε το σύμβολο λίρας (#).

3. Έπειτα, θα πρέπει να περιμένετε για λίγα λεπτά για να σας καλέσει κάποιο πραγματικό πρόσωπο από την ομάδα αντιπροσώπων.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη ζωντανή συνομιλία

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν έχουν λειτουργήσει για εσάς, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτές τις επερχόμενες επιλογές για να μάθετε πώς μπορώ να αποκτήσω έναν άνθρωπο στην εξυπηρέτηση πελατών της Verizon.

1. Ζωντανή συνομιλία: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας από τον ιστότοπο της Verizon Wireless ή την εφαρμογή της για smartphone, διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, θα μπορείτε να πάρετε το πραγματικό άτομο στο τηλέφωνο μαζί σας.

2. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Η Verizon Wireless διαθέτει λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και στο Twitter, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταβείτε στους αντιπροσώπους. Θα σας βοηθήσει επίσης να τεκμηριώσετε τις υποσχέσεις που δόθηκαν από τους εκπροσώπους της Verizon σχετικά με την εκκαθάριση των προβλημάτων ή των ερωτημάτων σας.

  Πώς να ακυρώσετε μια εκδήλωση Ημερολογίου Google

3. Πίνακας ή φόρουμ κοινότητας: Μπορείτε επίσης να λύσετε το πρόβλημα ή το ερώτημά σας στον Πίνακα ή τα Φόρουμ της Κοινότητας της Verizon.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποια ζητήματα μπορούν να επιλυθούν με τη Verizon Wireless μέσω τηλεφώνου;

Απ.: Μπορείτε να επιλύσετε τυχόν ζητήματα ή απορίες υπηρεσίας ή προϊόντος με τη Verizon Wireless χρησιμοποιώντας ένα τηλέφωνο, όπως κλοπή τηλεφώνου ή ταυτότητας, τεχνική υποστήριξη, ερωτήματα χρέωσης και πληρωμής, αγορά ή αναβάθμιση συσκευής κ.λπ.

Ε2. Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων από τη Verizon;

Απ.: Υπάρχει πιθανότητα να λάβετε επιστροφή χρημάτων αφού σας υποσχεθεί ο εκπρόσωπος. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει παρατηρηθεί ότι αυτές οι συμφωνημένες επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ε3. Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου της Verizon;

Απ.: Οι τηλεφωνικοί αντιπρόσωποι της Verizon είναι διαθέσιμοι από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. (ET), εκτός από την Κυριακή που μπορείτε να τους καλέσετε από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (ET).

Ε4. Ποιοι είναι οι άλλοι αριθμοί τηλεφώνου για επικοινωνία;

Απάντηση: Εάν δεν μπορέσατε να επικοινωνήσετε με τον ανθρώπινο αντιπρόσωπο της Verizon, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να ακολουθήσετε εναλλακτικούς αριθμούς τηλεφώνου Verizon Wireless για να μεταφέρετε και να επιλύσετε το πρόβλημα ή το ερώτημά σας.

  • 1-888-294-6804: Αριθμός προπληρωμένης εξυπηρέτησης πελατών

  • 1-800-256-4646: Αριθμός τηλεφώνου πωλήσεων πελατών

  • 1-800-526-3178: Αριθμός τηλεφώνου επιχειρηματικών πωλήσεων

  • 1-800-VERIZON (1-800-837-4966): Αριθμός τηλεφώνου Verizon Business and Residential Services

***

Έτσι, αυτοί ήταν οι τρόποι που δείχνουν πώς μπορώ να αποκτήσω έναν άνθρωπο στην εξυπηρέτηση πελατών της Verizon. Ελπίζουμε να καταλάβατε πώς να μιλήσετε σε ένα άτομο όταν καλείτε τη Verizon ακολουθώντας τις παραπάνω μεθόδους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ερωτήσεις ή προτάσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε βοήθεια. Και μπορείτε να τα αφήσετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.