Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Philo

Λόγω των προσιτών τιμών και των δωρεάν δοκιμών, το Philo συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές στην αγορά υπηρεσιών διαδικτυακής ροής τηλεόρασης. Με την εγγραφή σας στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του Philo, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία ζωντανής ροής τηλεόρασης για επτά ημέρες χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύεστε για μηνιαία πληρωμή. Αλλά ίσως θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και πρέπει να σκέφτεστε πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή του Philo. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το πακέτο Philo, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 60 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια με έμφαση στο ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε επίσης πώς να ακυρώσετε το Philo στο Amazon Fire stick.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Philo

Το Philo είναι μια εξαιρετική επιλογή ως πλατφόρμα διαδικτυακής ροής, αλλά θα χρεωθείτε για ολόκληρο τον μήνα εάν δεν μπορείτε να ακυρώσετε το Philo ή δεν το κάνετε πριν από την έναρξη της επόμενης περιόδου πληρωμής. Ωστόσο, εάν διακόψετε την υπηρεσία στη μέση της περιόδου πληρωμής σας, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Παρακάτω αναφέρονται μέθοδοι σε διάφορες συσκευές, εάν σκέφτεστε επίσης πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μου στο Philo.

  10 Παραδείγματα βρόχου Bash For με επεξηγήσεις

Πώς μπορώ να δω τις συνδρομές μου στο Philo σε μια συσκευή Roku

Μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή Philo σε συσκευές Roku ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Roku Σελίδα σύνδεσης

2. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Submit

3. Κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω γωνία.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός μου

5. Επιλέξτε Διαχείριση των συνδρομών σας στη σελίδα λογαριασμού.

6. Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα των ενεργών συνδρομών σας Roku.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Philo στο Roku

Εάν βρίσκεστε ακόμα στη δοκιμαστική περίοδο και δεν έχετε εισαγάγει στοιχεία πληρωμής ή δεν έχετε εγγραφεί στο Roku Pay, δεν απαιτείται καμία ενέργεια – ο λογαριασμός σας θα λήξει φυσικά, αλλά εάν ξεκινήσατε με τη συνδρομή, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να ακυρώστε το Philo στο Roku

Εάν εγγραφείτε με το Roku Pay, μπορείτε να ακυρώσετε απευθείας στη συσκευή σας:

1. Πατήστε το κουμπί Home στο τηλεχειριστήριο Roku

2. Επισημάνετε την εφαρμογή Philo.

3. Πατήστε το κουμπί * στο τηλεχειριστήριο Roku

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση συνδρομής.

5. Κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής

6. Κάντε ξανά κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

7. Κάντε κλικ στο Done.

Εάν εγγραφείτε απευθείας στο Philo, μπορείτε να ακυρώσετε τη σελίδα μεταβαίνοντας στη σελίδα του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο και κάνοντας κλικ στην Ακύρωση της συνδρομής μου.

Πώς να ακυρώσετε το Philo στο Amazon Fire Stick

Εάν βρίσκεστε ακόμα στη δοκιμαστική περίοδο και δεν έχετε εισαγάγει στοιχεία πληρωμής ή δεν έχετε εγγραφεί μέσω του Amazon, δεν απαιτείται καμία ενέργεια – ο λογαριασμός σας θα λήξει φυσικά, αλλά εάν ξεκινήσατε με τη συνδρομή, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να ακυρώσετε το Philo στο Amazon Fire stick

  8 καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία σύγχρονης επιχείρησης κοινότητας και μελών

Εάν εγγραφείτε μέσω του Amazon, μπορείτε να ακυρώσετε στον ιστότοπό τους:

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα Amazon

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμοί & Λίστες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Συνδρομές & Συνδρομές στην ενότητα Συνδρομές.

4. Κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής που γράφτηκε πριν από το κανάλι που θέλετε να καταργήσετε.

Εάν εγγραφείτε απευθείας στο Philo, μπορείτε να ακυρώσετε τη σελίδα μεταβαίνοντας στη σελίδα του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο και κάνοντας κλικ στην Ακύρωση της συνδρομής μου στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πώς να ακυρώσετε το Philo χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο της Philo

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή του Philo από τον επίσημο ιστότοπο.

1. Ανοίξτε το Philo επίσημη ιστοσελίδα

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο smiley στην επάνω δεξιά γωνία

3. Ανοίξτε τη σελίδα του λογαριασμού σας

4. Κάντε κλικ στο Cancel my account στο κάτω μέρος της σελίδας

Πώς μπορώ να σταματήσω το Philo από τη χρέωση του λογαριασμού μου

Για να σταματήσετε το Philo από τη χρέωση του λογαριασμού σας, πρέπει να ακυρώσετε το τρέχον πρόγραμμα συνδρομής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να ακυρώσετε το τρέχον πρόγραμμα συνδρομής σας, διαβάστε τις μεθόδους που αναφέρονται στο παραπάνω άρθρο.

Πώς μπορώ να αναβαθμίσω τη συνδρομή μου στο Philo

Η συνδρομή Philo παρέχεται μόνο με ένα πρόγραμμα και αν θέλετε να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας, ο μόνος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα. Τα ακόλουθα πρόσθετα είναι διαθέσιμα στο Philo

  • EPIX: Με επιπλέον 6 $ το μήνα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες από τις πιο δημοφιλείς νέες κυκλοφορίες, αγαπημένα θαυμαστές, πρωτότυπες σειρές, ντοκιμαντέρ και ειδικές κωμωδίες.

  • STARZ: Για επιπλέον 9 $ το μήνα, το πρόσθετο STARZ προσφέρει τρέχουσες επιτυχίες, vintage ταινίες και τολμηρές πρωτότυπες εκπομπές.

  • Ταινία και επιπλέον: Για 3 $ επιπλέον κάθε μήνα, τα πρόσθετα Movies & More περιλαμβάνουν καλτ κλασικές ταινίες, βραβευμένες ταινίες, βιογραφίες διασημοτήτων, ντοκιμαντέρ και άλλα.

Χρεώνει η Philo μηνιαία χρέωση;

Ναι, η Philo χρεώνει μια πενιχρή χρέωση 25 $, η οποία αφαιρείται από τον λογαριασμό σας σε μηνιαία βάση.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι το Philo καλή υπηρεσία ροής;

Απ. Η επιλογή καναλιών στο Philo δεν είναι τόσο διαφορετική όσο αυτές των αντιπάλων του. Οι τοπικοί σταθμοί εκπομπής, τα ζωντανά αθλητικά και τα κύρια καλωδιακά ειδησεογραφικά δίκτυα δεν είναι διαθέσιμα στο Philo προκειμένου να διατηρηθούν οι τιμές χαμηλότερες από εκείνες άλλων υπηρεσιών ζωντανής τηλεοπτικής ροής. Στη σειρά καναλιών του κυριαρχούν δίκτυα ψυχαγωγίας και τρόπου ζωής.

Ε2. Τι να περιμένετε σε μια δωρεάν δοκιμή Philo;

Απ. Περισσότερα από 60 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Comedy Central, Lifetime, Discovery, The Paramount Network, BBC America, Nickelodeon, Food Network και MTV, είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής Philo. Το Philo επικεντρώνεται σε τηλεοπτικά δίκτυα που μεταδίδουν κωμωδίες, δράματα και ριάλιτι, καθώς και κανάλια για το σπίτι, την κουζίνα, τα ντοκιμαντέρ και τη μουσική.

Ε3. Είναι ο Philo δωρεάν στο Roku;

Απ. Το Philo παρέχει στους χρήστες του μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών μετά την οποία ξεκινά το βασικό και μοναδικό πρόγραμμα του Philo που σας κοστίζει μόνο 25 $ στο Roku και σε όλες τις άλλες συσκευές.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Philo και τώρα να έχετε την απάντηση στο πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή μου στο Philo. Πείτε μας ποια μέθοδος φάνηκε πιο εύκολη. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.