Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία Groupon

Ιδρύθηκε το 2008 από τον Andrew Mason, το Groupon είναι ένας αμερικανικός ιστότοπος παγκόσμιας αγοράς όπου μπορείτε να αποκτήσετε υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου εξοικονομώντας χρήματα χρησιμοποιώντας εκπτωτικά κουπόνια. Οι πελάτες με λογαριασμό Groupon μπορούν να συνδεθούν με κοντινές επιχειρήσεις μέσω υπηρεσιών, εκδηλώσεων, εκδρομών ή άλλων δραστηριοτήτων. Εάν η παραγγελία σας στο Groupon εμπίπτει στις Τοπικές προσφορές, τις Αποδράσεις Groupon ή το Groupon Live, μπορείτε να την ακυρώσετε. Οι τοπικές προσφορές μπορούν να επιστραφούν εντός τριών ημερών μετά την παραγγελία, εκτός από το Live, καθώς εξαρτάται μόνο από την ακύρωση της εκδήλωσης. Σήμερα, θα εξετάσουμε ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας στο Groupon. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς να ακυρώσετε την παραγγελία του Groupon και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο Groupon, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Με τη βοήθεια αυτού του άρθρου, θα μάθετε επίσης πώς να μετατρέπετε τα δολάρια Groupon σε μετρητά και να ακυρώνετε το κουπόνι μου στο Groupon.

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία Groupon

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να ακυρώσετε την παραγγελία Groupon λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Τι είναι οι πιστώσεις Groupon;

Το Groupon Bucks ή Credits μπορούν να εφαρμοστούν στις αγορές σας στο ταμείο. Οι πιστώσεις που πρόκειται να λήξουν εφαρμόζονται πάντα πρώτες. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξτε το μενού My Stuff. Εδώ μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο των πιστώσεων Groupon, τις ημερομηνίες λήξης, τις εκδόσεις και το ιστορικό. Όταν είστε στο ταμείο σας, πρέπει να κάνετε αίτηση για τις πιστώσεις Groupon στη συναλλαγή σας. Πρέπει να επιλέξετε Εφαρμογή διαθέσιμων Groupon Bucks στον Τρόπο πληρωμής και το ποσό θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας.

  TN έναντι IPS έναντι VA: Ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία πάνελ οθόνης;

Πώς μπορώ να μετατρέψω το Groupon Bucks μου σε μετρητά;

Το Groupon Bucks δεν μπορεί να μεταφερθεί. δεν μπορείτε να τα μετατρέψετε σε μετρητά. Αντ’ αυτού, μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας πίσω από την Groupon εάν έχετε κάνει αίτηση για επιστροφή χρημάτων. Τοπικές προσφορές μπορεί να είναι επιστρέφεται εντός 3 ημερών από την αγορά.

Έχετε μία ημέρα για να χρησιμοποιήσετε τα Groupon Bucks σας για να αγοράσετε φρέσκα κουπόνια. Χάνετε τις πιστώσεις σας μετά τη λήξη της προθεσμίας και η Groupon επαναφέρει την ονομαστική αξία του ληγμένου κουπονιού σας.

Τι συμβαίνει εάν δεν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι Groupon σας;

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε συχνά ένα Groupon που έχει λήξει με τον έμπορο για την τιμή που πληρώσατε για την προώθηση. Η αξία που εμφανίζεται στη σελίδα της συμφωνίας, που συνήθως αναφέρεται ως η αξία προσφοράς, δεν ισχύει πλέον από την ημερομηνία που υποδεικνύεται από την ημερομηνία λήξης που εμφανίζεται στο Groupon σας.

Επιπλέον, ορισμένα κουπόνια φέρουν έναν κωδικό εξαργύρωσης τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας στον ιστότοπο του εμπόρου.

Τι σημαίνει το Groupon με τον όρο Ποσό που καταβάλλεται δεν λήγει ποτέ;

Αναφέρεται στην επιλογή επιστροφής χρημάτων της Groupon. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το Groupon εάν χάσετε το ίχνος του κουπονιού σας και δεν το χρησιμοποιήσετε πριν λήξει. Θα ακυρώσουν το Groupon που αγοράσατε, θα επιστρέψουν την πληρωμή σας ή θα το μετατρέψουν σε πίστωση. Ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν μπορείτε να πάρετε πίσω ολόκληρη την αξία του Groupon. Μπορείτε ακόμα να λάβετε το ποσό που έχετε πληρώσει με τη μορφή Groupon Bucks. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να ακυρώσετε την παραγγελία Groupon.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Fedora 27

Πώς μπορώ να ακυρώσω το κουπόνι του Groupon και να λάβω επιστροφή χρημάτων;

Μπορεί να προκύψει μια κατάσταση όπου αμέσως αφού κάποιος κάνει μια αγορά Groupon, επιθυμεί να ακυρώσω το κουπόνι μου στο Groupon. Για αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Groupon στη συσκευή σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε στην καρτέλα Τα πράγματα μου από την κάτω γραμμή.

3. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Υποστήριξη πελατών.

4. Επιλέξτε το Groupon που θέλετε να ακυρώσετε.

5Α. Εάν πληροίτε τα κριτήρια για αυτοεξυπηρέτηση, πατήστε στην επιλογή Ακύρωση παραγγελίας.

5Β. Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτοεξυπηρέτηση, πατήστε το γραφικό στοιχείο Συνομιλία ή την επιλογή Στείλτε μας email από το κάτω μέρος.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά, επιλέξτε την ίδια την παραγγελία που θέλετε να ακυρώσετε. Μερικοί άνθρωποι συχνά μπερδεύουν την επιλογή Προβολή λεπτομερειών ως Προβολή κουπονιών.

Μπορεί να σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας μερικές φορές. Μέσω της επιλογής αυτοεξυπηρέτησης, μπορείτε να ακυρώσετε το Groupon μετά την αγορά. Στην περίπτωση του Groupon Goods, δεν θα είναι δυνατό να ζητηθεί επιστροφή χρημάτων από το Groupon, καθώς θα πρέπει να επιστρέψετε το ίδιο το αντικείμενο εκτός εάν η αγορά βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία για αποστολή.

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία Groupon στην εφαρμογή Android;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία Groupon στην εφαρμογή Android με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω.

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία Groupon;

Όπως αναφέρθηκαν παραπάνω, αφού πραγματοποιήσετε τις αγορές, μόνο επιλεγμένες κατηγορίες υποστηρίζουν την ακύρωση στο Groupon. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία ακύρωσης στην ενότητα παραγγελιών του λογαριασμού σας. Συνήθως, μια ζωντανή συνομιλία με έναν διαχειριστή είναι μια πολύ πιο γρήγορη λύση από τη σύνταξη ενός email στην Υποστήριξη πελατών.

Πώς μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων στο Groupon;

Τα βήματα για να λάβετε μια επιστροφή χρημάτων στο Groupon είναι απλά, απλώς ακολουθήστε:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Groupon στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο My Stuff > My Groupons.

  Τι εμφανίζεται σε έναν έλεγχο φόντου;

3Α. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση λεπτομερειών δίπλα στην επιθυμητή παραγγελία που θέλετε να επιστρέψετε τα χρήματα.

3Β. Εάν δεν μπορείτε να προσεγγίσετε το πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στο Υποστήριξη πελατών Groupon και να ακυρώσετε την παραγγελία και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Γιατί η Groupon ακύρωσε την παραγγελία μου;

Το σύστημα του Groupon λειτουργεί για να ολοκληρώσει την παραγγελία σας όταν μια πρόσφατη αγορά εμφανίζεται ως Επεξεργασία ή Εκκρεμότητα στην καρτέλα Οι Ομάδες μου. Θα λαμβάνετε πάντα ένα email με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μόλις ολοκληρωθεί.

Εάν η παραγγελία σας απορριφθεί, πιθανότατα ήταν επειδή υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη προσφορά ή επειδή είχε περισσότερη επισκεψιμότητα. Πρέπει να ενημερώσετε ξανά τα στοιχεία πληρωμής σας εάν η κατάσταση δεν αλλάξει μετά από 2 ώρες.

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία Groupon μέσω του αριθμού τηλεφώνου;

Εάν τα στοιχεία του εμπόρου παρέχονται με σαφήνεια, μπορείτε να καλέσετε τον έμπορο και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας ή της ακύρωσής σας. Αυτό, ωστόσο, δεν θα αντανακλά απευθείας στον διακομιστή Groupon και θα εξαρτηθεί από τον έμπορό σας που μπορεί να επιλέξει να μην εμπλακεί. Ο καλύτερος τρόπος για να ακυρώσετε την παραγγελία του Groupon είναι η επαφή Υποστήριξη Groupon Chat.

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία του Groupon και να λάβετε επιστροφή χρημάτων;

Για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, η παραγγελία σας πρέπει να πληροί τα κριτήρια εξαρχής. Εκτός από αυτές τις τρεις περιπτώσεις που αναφέραμε εδώ, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εύκολα ακολουθώντας τα βήματα που έχουμε δώσει προηγουμένως:

  • Χάσατε την προθεσμία για να ακυρώσετε το Groupon σας.
  • Η παραγγελία σας έχει ήδη υποβληθεί σε επεξεργασία για αποστολή.
  • Η αγορά σας ήταν μια τελική συμφωνία πώλησης.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία και να λάβετε επιστροφή χρημάτων στο Groupon επικοινωνώντας Υποστήριξη πελατών Groupon με το αίτημα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

Σημείωση: Το Groupon Live επίσης δεν υποστηρίζει επιστροφές χρημάτων, εκτός εάν ακυρωθεί η ίδια η εκδήλωση.

Πώς να ακυρώσετε μια παραγγελία Groupon στο iPhone;

Η εφαρμογή Groupon έχει την επιλογή να ακυρώσει ανεπιθύμητες παραγγελίες. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Groupon σε ένα iOS συσκευή και πατήστε στην καρτέλα Τα πράγματα μου.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Υποστήριξη πελατών > επιθυμητό Groupon.

3Α. Εάν πληροίτε τα κριτήρια για αυτοεξυπηρέτηση, πατήστε στην επιλογή Ακύρωση παραγγελίας.

3Β. Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτοεξυπηρέτηση, πατήστε το γραφικό στοιχείο Συνομιλία ή την επιλογή Στείλτε μας email από το κάτω μέρος.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία του Groupon. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.