Πώς να ακυρώσετε επαναλαμβανόμενες συνδρομές στο Steam

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Η ακύρωση μιας επαναλαμβανόμενης συνδρομής στο Steam είναι απαραίτητη για την αποφυγή μελλοντικών χρεώσεων μέσω του τρόπου πληρωμής σας.
  • Η απεγκατάσταση ενός παιχνιδιού ή μιας υπηρεσίας στο Steam δεν ακυρώνει αυτόματα τυχόν ενεργές συνδρομές.
  • Η επιστροφή χρημάτων για μια συνδρομή Steam είναι δυνατή εντός 48 ωρών από την αγορά, εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τη συνδρομή.

Η ρύθμιση μιας συνδρομής στο Steam είναι εύκολη, αλλά η ακύρωση μιας είναι πιο δύσκολη. Χρειάζεται λίγη δουλειά, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή στο Steam και να αποτρέψετε τυχόν περαιτέρω χρεώσεις.

Πώς να ακυρώσετε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή στο Steam

Οι συνδρομές Steam είναι μηνιαίες χρεώσεις που πληρώνετε όταν εγγραφείτε σε μια διαδικτυακή υπηρεσία, όπως μια συνδρομή για ένα από τα πολλά παιχνίδια MMO (τι είναι τα παιχνίδια MMO;) που είναι διαθέσιμα αυτές τις μέρες ή μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών όπως το EA Play. Αυτές οι χρεώσεις συνδρομής θα συνεχίζονται σε κάθε περίοδο πληρωμής μέχρι να πείτε στο Steam να τις ακυρώσει.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το SLSK για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Steam Game Saves σε Linux

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η απεγκατάσταση ενός παιχνιδιού ή μιας υπηρεσίας στο Steam δεν ακυρώνει καμία ενεργή συνδρομή σε αυτό. Πρέπει να πείτε ρητά στο Steam να ακυρώσει τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον την υπηρεσία.

Για να ξεκινήσετε την ακύρωση μιας συνδρομής στο Steam, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Steam για επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ στο εμφανιζόμενο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου. Στη συνέχεια, επιλέξτε Στοιχεία λογαριασμού: [Username].

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μέσω του ιστότοπου Steam, τα βήματα είναι σχεδόν ίδια με την ακύρωση μέσω του πελάτη. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο επιλογέας ονόματος χρήστη φαίνεται διαφορετικός στην έκδοση web από ό,τι στον πελάτη Steam.

  Διορθώστε το DayZ που δεν μπορεί να εντοπίσει μια τρέχουσα παρουσία του Steam

Στην περιοχή Ιστορικό καταστήματος και αγορών, επιλέξτε Διαχείριση συνδρομών. Ο αριθμός δίπλα στο κείμενο δείχνει πόσες υπηρεσίες έχετε στο αρχείο, συμπεριλαμβανομένων των ακυρωμένων.

Στο επόμενο παράθυρο, βρείτε τη συνδρομή που θέλετε να ακυρώσετε και κάντε κλικ στην Επεξεργασία.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί επιλογής Ακύρωση της συνδρομής μου και κάντε κλικ στο Εφαρμογή.

Αυτό θα ακυρώσει τη συνδρομή σας στην υπηρεσία ή το παιχνίδι στο Steam.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τη συνδρομή σας, επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία και επιλέξτε το κουμπί επιλογής για την επιλογή στην οποία θέλετε να εγγραφείτε.

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για μια συνδρομή στο Steam;

Είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για ένα παιχνίδι στο Steam εάν δεν σας αρέσει, αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να το κάνετε και για συνδρομές; Οι κανόνες είναι πολύ πιο αυστηροί, αλλά είναι δυνατό αν εγγραφείτε κατά λάθος σε μια υπηρεσία που δεν θέλετε.

  Διορθώστε το σφάλμα Steam 53 στα Windows 10

Για να επιστρέψετε τα χρήματα μιας συνδρομής, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για μια συνδρομή εντός 48 ωρών από την αγορά της συνδρομής. Θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων μόνο εάν δεν εκκινήσατε το παιχνίδι ή την υπηρεσία κατά τη διάρκεια αυτών των 48 ωρών. Ακόμα κι αν το ανοίξετε μία φορά, η Valve θα θεωρήσει ότι έχει χρησιμοποιήσει τη συνδρομή. και ως εκ τούτου δεν θα σας επιστρέψει τα χρήματα.

Για επιστροφή χρημάτων για μια συνδρομή, περάστε από τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων για το παιχνίδι κανονικά. Στη συνέχεια, προσέξτε την ενότητα DLC που διαθέτετε καθώς περνάτε από τα μενού. Βρείτε τη συνδρομή σας σε αυτήν την ενότητα, κάντε κλικ σε αυτήν και, στη συνέχεια, κάντε αίτηση για επιστροφή χρημάτων όπως θα κάνατε για ένα παιχνίδι.

Ενώ πρέπει να κάνετε άλματα για να ακυρώσετε μια συνδρομή MMO ή EA Play μέσω του Steam, είναι απαραίτητο να σταματήσετε τις μελλοντικές χρεώσεις μέσω της μεθόδου πληρωμής που έχετε επιλέξει. Και αν ποτέ αλλάξετε γνώμη, απλώς επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα και ενεργοποιήστε το ξανά.