Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon

Όλοι γνωρίζουμε το Amazon ως κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αλλά η Amazon παρέχει επίσης υπηρεσίες σε Cloud Computing, Digital Streaming και Τεχνητή Νοημοσύνη. Και η δημοτικότητα του Amazon μπορεί να φανεί μέσω της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο του Amazon. Μέχρι τις αρχές του 2016, η Amazon είχε πάνω από 130 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα στον ιστότοπό της στις ΗΠΑ. Η Amazon έχει επίσης ένα εξαιρετικό δίκτυο μεταξύ πωλητών και αγοραστών, με αποτέλεσμα η Amazon να είναι μια εταιρεία με μεγάλη επιρροή. Εάν είστε χρήστης του Amazon που δεν μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό Amazon και αναρωτιέστε τι θα συμβεί εάν το Amazon κλείσει τον λογαριασμό σας, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάκτηση λογαριασμού Amazon. Και θα σας βοηθήσουμε επίσης να κατανοήσετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon και να ανακτήσετε τον λογαριασμό Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου με επιτυχία. Ας ξεκινήσουμε!

Πίνακας περιεχομένων

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon

Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon επαναφέροντας τον κωδικό πρόσβασής σας ή επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Amazon. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Amazon;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα και δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Amazon, οι λόγοι πίσω από αυτό μπορεί να είναι:

  • Λανθασμένος αριθμός email ή κινητού τηλεφώνου: Η εισαγωγή μη έγκυρων διαπιστευτηρίων μπορεί επίσης να σας οδηγήσει στο να μην μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon. Εάν έχετε πολλές διευθύνσεις email, μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να έχετε εισαγάγει λάθος μεταξύ τους. Είναι επίσης το ίδιο με το τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.

  • Λάθος κωδικός πρόσβασης: Η ξεχάσει και η εισαγωγή λανθασμένου κωδικού πρόσβασης μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αποτυχία σύνδεσης. Ο λανθασμένος κωδικός πρόσβασης συνολικά ή σφάλμα κατά την πληκτρολόγηση του κεφαλαίου, μικρού ή ειδικού χαρακτήρα για κωδικούς πρόσβασης με διάκριση πεζών-κεφαλαίων προκαλεί το πρόβλημα αδυναμίας σύνδεσης στο τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Γιατί η Amazon συνεχίζει να σας ζητά OTP;

Η Amazon συνεχίζει να σας ζητά OTP επειδή το OTP φέρνει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για την αποφυγή οποιασδήποτε απάτης και απάτης. Ένα 6ψήφιο OTP είναι απαραίτητο για ορισμένες παραδόσεις και η Amazon θα το στείλει στον εγγεγραμμένο σας διεύθυνση email για επαλήθευση.

Γιατί ο λογαριασμός σας στο Amazon εξαφανίστηκε;

Όταν κάποιος που έχει πρόσβαση σε σας ο λογαριασμός αλλάζει τον κωδικό πρόσβασης ή διαγράφει εντελώς τον λογαριασμό σας στο Amazon, ο λογαριασμός σας στο Amazon εξαφανίζεται χωρίς να το γνωρίζετε. Με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Amazon, θα χάσετε επίσης τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του λογαριασμού σε όλους τους ιστότοπους και τις εφαρμογές της Amazon που συνδέονται με τον λογαριασμό σας, όπως το Amazon Prime Video, το Amazon Pay, το Amazon Music κ.λπ. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να βρείτε το Amazon λογαριασμό οπουδήποτε.

Πώς μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό σας στο Amazon;

Αυτή η μέθοδος είναι για χρήστες του Amazon που δεν μπορούν να βρουν λογαριασμό Amazon. Μπορείτε να βρείτε τον παλιό σας λογαριασμό στο Amazon απλά κάνοντας είσοδο με την καταχωρισμένη διεύθυνση email ή τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Βήματα για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος της Amazon.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Εισαγάγετε το καταχωρημένο email ή τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στο Amazon και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

4. Τέλος, εισάγετε τον Κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Sign-In.

Πώς μπορείτε να μπείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon;

Για να μπείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon. Εδώ είναι τα βήματα για αυτό:

Επιλογή I: Στο πρόγραμμα περιήγησης

Ακολουθούν τα βήματα για να μπείτε στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος της Amazon και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

2. Εισαγάγετε το email ή τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας στο Amazon.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Continue και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Sign-In, όπως φαίνεται παρακάτω.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Επιλογή II: Σε εφαρμογή για κινητά

Μπορείτε επίσης να μπείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon από την εφαρμογή για κινητά. Ακολουθούν βήματα που εξηγούν το ίδιο:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Amazon Shopping στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε Ήδη πελάτης; Συνδεθείτε.

3. Επιλέξτε την επιλογή Είσοδος και εισαγάγετε το καταχωρημένο email ή τον αριθμό του κινητού σας στο Amazon στο δεδομένο πεδίο.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Continue.

5. Τώρα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του Amazon και πατήστε Είσοδος.

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να μπείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Amazon;

Αρχικά, θα πρέπει να επισκεφθείτε το Ανάκτηση και μεταφόρτωση λογαριασμού Amazon σελίδα για να ξεκινήσει η διαδικασία ανάκτησης λογαριασμού επαλήθευσης δύο βημάτων. Στη συνέχεια, πρέπει να υποβάλετε μια σάρωση ή μια φωτογραφία ενός εγγράφου ταυτότητας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση προκειμένου να αποδείξετε την ταυτότητά σας και να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Amazon. Η Amazon δεν θα μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις επαλήθευσης σε δύο βήματα του λογαριασμού σας στο Amazon έως ότου επικυρωθεί επιτυχώς η ταυτότητά σας για την προστασία του λογαριασμού σας.

Τι θα συμβεί αν η Amazon κλείσει τον λογαριασμό σας;

Εάν η Amazon κλείσει τον λογαριασμό σας ή τον έχετε κλείσει μόνοι σας, δεν θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό παραγγελιών σας, να εκτυπώσετε μια απόδειξη ή τιμολόγιο. Και ούτε κάποιος άλλος θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon. Επίσης, η διαγραφή του λογαριασμού σας θα διαγράψει και άλλες λειτουργίες και υπηρεσίες σε όλους τους ιστότοπους και τις εφαρμογές της Amazon που αρέσουν στον λογαριασμό σας.

  • Το προφίλ αγορών σας στο Amazon, το οποίο περιλαμβάνει τα σχόλιά σας, τις επιστροφές και τις επιστροφές χρημάτων για παραγγελίες θα διαγραφούν.
  • Όλοι οι ιστότοποι της Amazon θα τερματίσουν τις συνδρομές σας στο Prime.
  • Δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες AWS, όπως το Amazon Prime Videos, το Amazon Music, το Amazon Photos, το Amazon audible ή το περιεχόμενό σας στο Kindle.
  • Εάν δεν καταχωρίσετε τα gadget της Amazon σας, όπως Echo, Tablets, E-Readers, Fire TV κ.λπ., σε άλλο ενεργό λογαριασμό, οι συσκευές σας δεν θα είναι πλέον εγγεγραμμένες στον λογαριασμό σας στο Amazon και δεν θα έχετε πρόσβαση σε Υπηρεσίες Amazon σε αυτές τις συσκευές.

Επιπλέον, η Amazon σας εγγυάται εκατό τοις εκατό αξίωση του υπολοίπου σας στο Amazon Pay πριν από τη διαγραφή του Amazon Pay. Πρέπει να προσθέσετε μια νέα επιλογή πληρωμής για οποιαδήποτε συνδρομή που χρησιμοποιούσε το Amazon Pay ως μηχανισμό πληρωμής.

Πόσο καιρό διατηρεί η Amazon έναν ανενεργό λογαριασμό;

  • Εάν ο λογαριασμός σας ήταν ανενεργός τους τελευταίους 18 μήνες, η Amazon θα στείλει μια ειδοποίηση υπενθύμισης στην καταχωρισμένη διεύθυνση email σας.
  • Και αν ο λογαριασμός σας στο Amazon είναι ανενεργός για 2 χρόνια, η Amazon θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας. Πριν διαγραφούν όλα τα δεδομένα, θα ειδοποιηθείτε από την Amazon μέσω email ή SMS.

Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο amazon οποιαδήποτε μέρα, απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon χρησιμοποιώντας την καταχωρισμένη διεύθυνση email ή τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Amazon χωρίς email και αριθμό τηλεφώνου;

Τα βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon χωρίς email και αριθμό τηλεφώνου είναι:

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος της Amazon και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

2. Κάντε κλικ στο Χρειάζεστε βοήθεια; επιλογή, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης.

4. Στην ενότητα Βοήθεια κωδικού πρόσβασης, κάντε κλικ στην επιλογή υπερσύνδεσμος Εξυπηρέτησης πελατών.

5. Τώρα, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα Ζητήματα λογαριασμού και σύνδεσης. Εδώ, επιλέξτε την επιλογή Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου από το αναπτυσσόμενο μενού, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Τώρα, όπως προτείνει η Amazon:

  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του email σας για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του email σας.
  • Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Amazon στο 180030001593 και να τους ζητήσετε να επαναφέρουν τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς δεν έχετε πρόσβαση στο email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου;

Ακολουθούν τα βήματα που αναφέρονται για να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου:

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος της Amazon και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

2. Κάντε κλικ στο Χρειάζεστε βοήθεια; > Επιλογή Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης.

3. Τώρα, εισαγάγετε το καταχωρημένο email σας για να λάβετε ένα OTP για τη διαδικασία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.

4. Εισαγάγετε το ληφθέν OTP για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας.

5. Τώρα, πληκτρολογήστε τον Νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Αποθήκευση αλλαγών και συνδεθείτε.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου και email;

Αυτός είναι ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Amazon χωρίς τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος της Amazon στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

3. Κάντε κλικ στο Χρειάζεστε βοήθεια; επιλογή.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης > υπερσύνδεσμος εξυπηρέτησης πελατών.

5. Επιλέξτε την επιλογή Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου από το αναπτυσσόμενο μενού.

6. Τώρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο email σας για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του email σας. Ή, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Amazon στο 180030001593 και να τους ζητήσετε να επαναφέρουν τον κωδικό πρόσβασής σας και να ανακτήσουν τον λογαριασμό Amazon.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό επαλήθευσης σε 2 βήματα στο Amazon;

Για να αλλάξετε την επαλήθευση σε 2 βήματα στο Amazon, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Πλοηγηθείτε στο Επίσημος ιστότοπος της Amazon.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

3. Στο μενού Ο λογαριασμός σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Είσοδος και ασφάλεια.

4. Τώρα, εντοπίστε την επιλογή Ρυθμίσεις επαλήθευσης σε δύο βήματα (2SV) και κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία δίπλα της, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέου αριθμού τηλεφώνου.

6. Εισαγάγετε τον νέο αριθμό στον οποίο θέλετε να αλλάξετε την επαλήθευση σε 2 βήματα και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

Τώρα, όταν συνδέεστε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου για να λάβετε ένα OTP από την Amazon για να συνδεθείτε εύκολα στον λογαριασμό σας στο Amazon.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Amazon;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό Amazon ή έχετε άλλα προβλήματα με αυτόν.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα εξυπηρέτησης πελατών Amazon.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Amazon.

2. Εάν θέλετε να συνομιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon, κάντε κλικ στο Έναρξη συνομιλίας.

3. Διαφορετικά, αν πιστεύετε ότι το πρόβλημά σας είναι σοβαρό και περίπλοκο, μπορείτε να τους καλέσετε κάνοντας κλικ στην επιλογή Call me.

Σημείωση: Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να ζητήσετε βοήθεια από την Εξυπηρέτηση Πελατών της Amazon στο 180030001593 απευθείας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Amazon και να ανακτήσετε τον λογαριασμό Amazon χωρίς αριθμό τηλεφώνου με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.

  Πιθανότατα δεν θα λάβετε 25 $ από τη ρύθμιση περιορισμού του iPhone της Apple