Πώς λειτουργεί το Bring Your Own Phone Assurance Wireless;

Πολλοί Αμερικανοί χρησιμοποιούν μια κοινή τεχνολογία γνωστή ως BYOP ή φέρνουν το δικό σας τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βοηθά τους χρήστες να μειώσουν τα πρόσθετα τέλη παρόχου υπηρεσιών. Λόγω έλλειψης συμβολαίων, αυτή η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παρόχους καρτοκινητής τηλεφωνίας. Εάν επιθυμείτε να μεταβείτε στο BYOP και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα τηλεφώνου, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα σχετικά με την υπηρεσία Bring Your Own Phone Assurance Wireless. Θα πάμε μαζί στο άρθρο και θα μάθουμε για αυτό το πρόγραμμα και θα γνωρίζουμε εάν υπάρχουν συνδεδεμένοι κωδικοί Assurance Wireless και πώς γίνεται αυτή η αναβάθμιση τηλεφώνου Assurance Wireless.

Πώς λειτουργεί το Bring Your Own Phone Assurance Wireless;

Η υπηρεσία Bring Your Own Phone Assurance Wireless είναι η διαδικασία όπου μπορείτε επίσης να αλλάξετε το τηλέφωνό σας. Θα χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας και θα ελέγξετε εάν είναι συμβατό ή όχι. Ορισμένα τηλέφωνα Android υποστηρίζονται ειδικά κινητά της Virgin. Η Virgin Mobile είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της Assurance Wireless, μιας υπηρεσίας Lifeline Assistance Program που παρέχει σε άτομα χαμηλού εισοδήματος και σε δικαιούχους κρατικής βοήθειας χαμηλού κόστους τηλεφωνικές υπηρεσίες. Ένας μυστικός κωδικός δίνεται στον χρήστη μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού. Εάν θέλετε να αλλάξετε το δίκτυο, φροντίστε να τα ελέγξετε και μετά προχωρήστε. Θα μάθετε πώς λειτουργεί περαιτέρω το Bring Your Own Phone Assurance Wireless σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  8 τρόποι για να διορθώσετε το Outlook Αυτό δεν είναι έγκυρο σφάλμα ονόματος αρχείου

Τι είναι το ασύρματο πρόγραμμα διασφάλισης τηλεφώνου Bring Your Own Phone;

Η υπηρεσία Lifeline γίνεται δυνατή με τη χρήση του Assurance Wireless. Βοηθά τους πελάτες του να συνδέσουν τα προσωπικά τους gadget στο δίκτυο. Οι χρήστες θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν ένα δωρεάν πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας από την Assurance Wireless χωρίς να λάβουν δωρεάν τηλέφωνο ή tablet. Ένα δωρεάν κρατικό τηλέφωνο είναι ένα από τα στάδια εφαρμογής που πρέπει να περάσει ο χρήστης.

Είναι απαραίτητη η συμβατότητα συσκευής για το Assurance Wireless;

Ναι, η συμβατότητα της συσκευής είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Εάν η συσκευή είναι συμβατή με το πρόγραμμα Bring Your Own Phone Assurance Wireless, τότε ο χρήστης μπορεί να προχωρήσει και να υποβάλει αίτηση για την υπηρεσία. Πρέπει να γίνει ο έλεγχος συμβατότητας τηλεφώνου Assurance Wireless.

  Εισαγάγετε προσαρμοσμένο αριθμό γραμμών στο Excel με αυτήν την απλή μακροεντολή

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να ληφθούν υπόψη;

Assurance Wireless λειτουργεί με ορισμένους κανόνες και κανόνες για να φέρει τη συσκευή υπό ορισμένες συνθήκες.

  • Η συσκευή πρέπει να είναι ξεκλείδωτη: Θα ήταν ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό δίκτυο εάν η συσκευή ήταν ξεκλείδωτη. Εάν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών σας. Μερικοί καταναλωτές σκέφτονται να αγοράσουν κωδικούς ξεκλειδώματος στο Διαδίκτυο.

  • Η συσκευή δεν πρέπει να αναφέρεται: Εάν το τηλέφωνό σας κλαπεί ή τοποθετηθεί σε λάθος θέση, κινδυνεύετε να αντιμετωπίσετε νομικές επιπτώσεις όταν αναζητάτε Ασύρματη Διασφάλιση.

  • Η συμβατότητα της συσκευής με το Δίκτυο: Το τηλέφωνο πρέπει να είναι συμβατό με το Assurance Wireless.

Τι σημαίνει ο Έλεγχος συμβατότητας ασύρματου τηλεφώνου Assurance;

Η συμβατότητα των τηλεφώνων που γνωρίζουμε είναι βασικό στοιχείο. Υπονοεί ότι όλα τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες Assurance Wireless, συμπεριλαμβανομένων των smartphone και των συνηθισμένων τηλεφώνων, πρέπει να είναι συμβατά. Ορισμένα τηλέφωνα, όπως αυτά που συνδέονται με τη Virgin Mobile, είναι συμβατά. Εάν δέχονται πελάτες Assurance Lifeline, τα τηλέφωνα συμβατά με το Assurance παρέχονται χωρίς κόστος.

Πώς ελέγχετε τη συσκευή για διασφάλιση ασύρματης συμβατότητας;

Δεν υπάρχει μέθοδος επαλήθευσης συμβατότητας στο Assurance Wireless επειδή η υπηρεσία Bring Your Own Phone Assurance Wireless δεν αποτελεί επιλογή. Μόνο τα τηλέφωνα που δίνονται δωρεάν ή αγοράζονται από τον ιστότοπό τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο συμβατότητας τηλεφώνου Assurance Wireless.

Τι είναι οι Ασύρματοι Κώδικες Διασφάλισης;

Η Virgin Mobile χρησιμοποιεί έναν μυστικό κωδικό που ανήκει αποκλειστικά στην Assurance Wireless. Ελέγξτε εάν ένα τηλέφωνο είναι συμβατό με το Assurance Wireless εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε εκεί. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, των κλήσεων και του διαδικτύου, είναι λειτουργικές μετά την ενεργοποίηση των κωδικών.

Είναι απαραίτητο ο Χρήστης να έχει λογαριασμό;

Ναι, είναι απαραίτητο να υπάρχει λογαριασμό για το Assurance Wireless κωδικούς. Εάν ο χρήστης έχει όντως λογαριασμό, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργήσει έναν πριν συνεχίσετε.

Πώς γίνεται η αναβάθμιση του ασύρματου τηλεφώνου Assurance;

Πρέπει αρχικά να επισκεφτούμε το Assurance Wireless ιστοσελίδα για αναβάθμιση τηλεφώνου. Ελέγξτε την ενότητα Ο λογαριασμός μου για να δείτε αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν η συσκευή σας είναι συμβατή με την αναβάθμιση καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών στο 1-888-321-5880.

Τι περιλαμβάνει η αναβάθμιση;

Η πλειοψηφία των αναβαθμισμένων τηλεφώνων Assurance Wireless τώρα:

  • Ενεργοποιήστε την ασύρματη σύνδεση 4G και LTE
  • Πιο γρήγορο internet και χρεώσεις κλήσεων
  • Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε απεριόριστες κλήσεις ή μηνύματα μέσω κινητού, ανάλογα με το πακέτο για το οποίο πληροίτε τις προϋποθέσεις
  • Μετά την αναβάθμιση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε χάρτες, αναζητήσεις επιχειρήσεων, μουσικά βίντεο και να παίξετε παιχνίδια.

Ποιες συσκευές είναι συμβατές με το Assurance Wireless;

Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε το τηλέφωνό σας Wireless Assurance. Ορισμένα τηλέφωνα, όπως τα ZTE Tempo, Kyocera Hydro Reach, Coolpad 3300, Unimax 673 και ZTE Quest, έχουν εξαιρετική συμβατότητα. Τα Virgin Mobile είναι επίσης χρησιμοποιήσιμα, όπως φαίνεται. Τα τηλέφωνα Blackberry και iPhone δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αυτήν τη σύνδεση.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς λειτουργεί το Bring Your Own Phone Assurance Wireless. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.