Πώς η ADP HR και οι λύσεις μισθοδοσίας μπορούν να βοηθήσουν την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας;

Οι υπηρεσίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού είναι απαραίτητες για κάθε επιχείρηση, ακόμη και για μικρές επιχειρήσεις και νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτές οι λειτουργίες πρέπει να γίνονται σωστά για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Είναι επειδή η μισθοδοσία και το ανθρώπινο δυναμικό συνδέονται άμεσα με τους υπαλλήλους σας, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εταιρείας σας. Και το να διατηρείτε τον υπάλληλο σας ευχαριστημένο είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι όλα λειτουργούν μια χαρά στον οργανισμό σας και να τον κάνετε να αισθάνεται ότι εκτιμάται ότι σας εξυπηρετεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όχι μόνο ενισχύει την αφοσίωση αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει την επιχείρησή σας σε μεγάλα ύψη.

Και για να σας βοηθήσουμε με όλα αυτά, χρειάζεστε μια εξαιρετική λύση μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού όπως η ADP. Θα αυτοματοποιήσει αυτές τις επαναλαμβανόμενες εργασίες για να ενισχύσει την παραγωγικότητα, να επιταχύνει τις διαδικασίες και να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν σφάλματα στις λειτουργίες μισθοδοσίας ή ανθρώπινου δυναμικού. Αν και μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λύση, θα χρειαστεί σημαντικός χρόνος και πόροι, για να μην αναφέρουμε την περιοδική συντήρηση που κοστίζει επιπλέον.

Επομένως, είναι λογικό να αναζητήσετε μια εξειδικευμένη λύση όπως η ADP για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, ειδικά για μικρές επιχειρήσεις με περιορισμένους προϋπολογισμούς, υπαλλήλους και άλλους πόρους.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω τις λύσεις μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού της ADP για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε αν αξίζει να το εξετάσετε για την επιχείρησή σας.

Ας αρχίσουμε!

Σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ADP Payroll και HR

ADP είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού. Βρίσκονται στον κλάδο εδώ και 70 χρόνια, παρέχοντας λύσεις και λογισμικό για την απλοποίηση της εργασίας. Προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM) που βασίζονται στο cloud, συμπεριλαμβανομένων HR, μισθοδοσίας, χρόνου και ταλέντου, μαζί με φόρους και παροχές, αναλυτικά στοιχεία και λύσεις εξωτερικής ανάθεσης επιχειρήσεων.

Η ADP χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες, βαθιά γνώση και την τεράστια εμπειρία της στον τομέα για να μεταμορφώσει το ανθρώπινο δυναμικό και τις λειτουργίες μισθοδοσίας και να προσφέρει στους πελάτες της ένα επιχειρηματικό πλεονέκτημα. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού και προϊόντων μισθοδοσίας, από εργαλεία εισόδου έως ολοκληρωμένες υπηρεσίες μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, όπως διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, διαισθητική αναφορά, παρουσία και χρόνος.

Οι υπηρεσίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού που προσφέρουν αφορούν:

  • Μικρές επιχειρήσεις με 1-49 εργαζόμενους
  • Εταιρείες μεσαίου μεγέθους με 50-999 εργαζόμενους
  • Μεγάλες και πολυεθνικές εταιρείες με 1000+ εργαζόμενους

ADP Payroll και HR Solutions

Παίρνετε μια πλήρη γκάμα από λύσεις μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού στην ADPαπό τα βασικά μέχρι την προηγμένη διαχείριση όπως το HRIS, η εξωτερική ανάθεση, η συμμόρφωση και η φορολογία.

  • RUN: Αυτή η διαδικτυακή λύση επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας.
  • ADP TotalSource: Είναι μια επαγγελματική οργάνωση εργοδοτών (PEO) που διαθέτει εξελιγμένες τεχνολογίες cloud και αποκλειστική καθοδήγηση για τη διαχείριση μισθοδοσίας, ανθρώπινου δυναμικού και ταλέντων.
  • ADP Workforce Now: Αυτή είναι μια λύση all-in-one για HR, μισθοδοσία, ταλέντο, οφέλη και διαχείριση χρόνου με διαισθητική ανάλυση και υποστήριξη από ειδικούς.
  • ADP Next-Gen HCM: Είναι μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα HCM με τεχνολογία cloud, βαθιά εξειδίκευση και γνώσεις που βασίζονται σε δεδομένα.
  • ADP Vantage HCM: Είναι μια λύση ανοιχτής αρχιτεκτονικής για τη διαχείριση ταλέντων, μισθοδοσίας, κεφαλαίου, παροχών και χρόνου.
  • ADP Enterprise HR: Αυτή η λύση HCM προσφέρει ισχυρά αναλυτικά στοιχεία, πληροφορίες, διεπαφή και ενσωματώνεται με διάφορες προσφορές ADP.
  • ADP Comprehensive Service: Αυτή η πλατφόρμα HR διαθέτει τεχνολογίες και αποκλειστική υποστήριξη.
  • ADP Comprehensive Outsourcing Services: Προορίζεται για τις μεγάλες επιχειρήσεις για να βοηθήσουν στο HR, τα ταλέντα, τη μισθοδοσία, τα οφέλη και τη διαχείριση χρόνου.
  • Wisely by ADP: Αυτή είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση paycard που ενσωματώνεται εύκολα με συστήματα μισθοδοσίας.
  • ADP Celergo: Αυτή η κομψή λύση είναι η καλύτερη για έναν οργανισμό με έως και 1.000 υπαλλήλους ανά χώρα. Συλλέγει δεδομένα εργαζομένων, τα οργανώνει σε ένα ενιαίο σύστημα και υποστηρίζει έως και 140 χώρες.
  • ADP Global Payroll: Συνδυάζει την ADP Celergo και την ADP GlobalView Payroll για να βοηθήσει πολυεθνικές εταιρείες όλων των μεγεθών. Προσφέρει αναλυτικά στοιχεία και αναφορές κατ’ απαίτηση, αναλυτικά στοιχεία, ενσωματωμένη συμμόρφωση, ασφάλεια και δυνατότητες απορρήτου δεδομένων.
  • Μισθοδοσία ADP GlobalView: Απευθύνεται σε εταιρείες με 1000+ υπαλλήλους σε τουλάχιστον μία χώρα. Υποστηρίζει 140+ χώρες και βοηθά τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες να διαχειρίζονται τις λειτουργίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας ισχυρά εργαλεία διαχείρισης HR, εξαιρετικές επιλογές αναφοράς, ενσωματωμένες συνδέσεις δεδομένων κ.λπ.
  • WorkMarket: Αυτό είναι ένα σύστημα διαχείρισης ανεξάρτητων επαγγελματιών που βοηθά τις επιχειρήσεις να οργανώνουν, να πληρώνουν και να διαχειρίζονται τους ανεξάρτητους εργολάβους και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
  • ADP Mobile Solutions: Η ADP προσφέρει μια εφαρμογή για κινητά για τη διαχείριση μισθοδοσίας, παροχών, χρόνου κ.λπ.
  Πώς μπορώ να διαγράψω το ιστορικό στην εφαρμογή Reddit

ADP: Χαρακτηριστικά

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των λύσεων μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού της ADP είναι:

Επεξεργασία Μισθοδοσίας

Η ADP σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε τη μισθοδοσία στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της για κινητά σε συσκευές Android και iOS. Απλώς εισαγάγετε τις ώρες εργασίας των εργαζομένων σας στην εφαρμογή για μια περίοδο αμοιβής και το λογισμικό θα υπολογίσει τους μισθούς τους ανάλογα με τον μισθό ή το μισθό τους. Επιπλέον, υπολογίζει αυτόματα τις φορολογικές εκπτώσεις, τις συνταξιοδοτικές εισφορές και τις παροχές υγείας.

ΦΟΡΟΣ μισθωτων ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Για τον υπολογισμό των φόρων μισθοδοσίας, η ADP συμπληρώνει φόρμες και καταθέτει έγκαιρα τον φόρο χωρίς σφάλματα, πραγματοποιεί τις απαραίτητες πληρωμές στους κρατικούς, τοπικούς και ομοσπονδιακούς φορείς και απαντά στα ερωτήματά τους σχετικά με πληρωμές ή υποβολές.

Επιλογές πληρωμής

Το ADP υποστηρίζει διάφορους τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω άμεσων καταθέσεων, χάρτινων επιταγών και χρεωστικών καρτών. Για έντυπους ελέγχους, η ADP τα στέλνει όλα απευθείας στο γραφείο σας, ώστε να μπορείτε να τα παραδώσετε στους υπαλλήλους χωρίς προβλήματα. Σε διαφορετικά σχέδια, η ADP μπορεί επίσης να υπογράψει έντυπες επιταγές και απευθείας καταθέσεις, τοποθετώντας τις μέσα σε έναν φάκελο, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο την πληρωμή των υπαλλήλων σας.

Αναφορές Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας

Θα έχετε πρόσβαση σε πολλές αναφορές HR και πληρωμών σε όλα τα προγράμματα που προσφέρει η ADP. Είναι εύκολο να προσαρμόσετε τις αναφορές με βάση τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, θα χειριστεί τη διαδικασία αναφοράς νέων συνεργατών με τις κατάλληλες ομοσπονδιακές και κρατικές υπηρεσίες. Θα κάνει επίσης όλη την τεκμηρίωση για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού

Θα λάβετε πρόσθετα εργαλεία και πόρους ανθρώπινου δυναμικού εκτός από τις βασικές δυνατότητες στα υψηλότερα σχέδια. Αυτό θα σας επιτρέψει να διεξάγετε διεξοδικούς ελέγχους ιστορικού για υποψηφίους και να δημοσιεύετε θέσεις εργασίας σε πύλες. Θα λάβετε επίσης έναν οδηγό για ένα εγχειρίδιο υπαλλήλου και περιγραφή θέσης εργασίας, ενσωμάτωση νέων προσλήψεων, βιβλιοθήκη εντύπων και εγγράφων HR, οδηγούς βέλτιστων πρακτικών και μια βάση δεδομένων συμμόρφωσης με το ανθρώπινο δυναμικό.

Υπηρεσίες παρακολούθησης συμμόρφωσης

Η ADP προσφέρει πρακτική και προληπτική υποστήριξη με παρακολούθηση συμμόρφωσης για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις πολυπλοκότητες που οφείλονται στην αλλαγή κανόνων και κανονισμών.

Ελεγχος ποιότητας

Η ADP διασφαλίζει ότι οι ομάδες της εκτελούν ελέγχους ρουτίνας ποιότητας για τον εντοπισμό, την επισήμανση και την επίλυση προβλημάτων μισθοδοσίας. Θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν σφάλματα στις αναφορές σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε ακριβείς συναλλαγές.

Ταμπλό

Θα λάβετε ένα ταμπλό με μια διαισθητική και απλή διεπαφή. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα δεδομένα των εργαζομένων, διάφορα αρχεία και έγγραφα, καθώς και πληρωμές, ώστε όλα να λειτουργούν ομαλά.

Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε εύκολα τους υπαλλήλους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους εργολάβους σας χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου. Θα σας βοηθήσει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε δεδομένα όπως ο τίτλος εργασίας, η άδεια, τα δεδομένα πληρωμών, οι φορολογικές εκπτώσεις, οι παροχές, τα κίνητρα και άλλα.

Παρακολούθηση χρόνου και συμμετοχή

Το ADP θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις ώρες εργασίας και τη συμμετοχή των εργαζομένων σας με ευκολία και να μειώσετε τα λάθη και τα λάθη. Η αυτοματοποίηση όλων αυτών των λειτουργιών θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από το πού εργάζονται οι υπάλληλοί σας, στο σπίτι ή στο γραφείο, μπορείτε να τους παρακολουθείτε εύκολα. Θα επιτρέψει στους υπαλλήλους να μπουν μέσα χρησιμοποιώντας ένα ρολόι ή το κινητό ή τον υπολογιστή τους. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε προγράμματα βάρδιων και να παρακολουθείτε άδειες, αργίες, ειδικές εγκρίσεις και ρεπό.

Ενσωματώσεις

Μπορείτε να ενσωματώσετε το ADP με λογιστικό λογισμικό όπως QuickBooks, Wave, Xero κ.λπ. Θα σας βοηθήσει να εισάγετε αυτόματα δεδομένα και να είστε πιο παραγωγικοί. Το ADP ενσωματώνεται επίσης με πολλά άλλα εργαλεία και εφαρμογές για να σας διευκολύνει να εργάζεστε, όπως επιχειρηματικό λογισμικό, συστήματα ανθρώπινου δυναμικού, ERP και λογισμικό παρακολούθησης χρόνου. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε το ADP με βιομετρικές συσκευές για αναγνώριση προσώπου, δακτυλικά αποτυπώματα ή σάρωση παλάμης.

  Python Tuple vs List: Ομοιότητες και διαφορές, Επεξήγηση

ADP: Πλεονεκτήματα

Εύχρηστος

Το ADP είναι εύκολο στη χρήση για όλους, ανεξάρτητα από την τεχνική τους εμπειρία. Μόλις ρυθμιστεί, όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο εύκολα με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή της χωρίς λήψη, εγκατάσταση ή συντήρηση οποιουδήποτε λογισμικού. Μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες, να τις ενημερώσετε γρήγορα χωρίς σύγχυση και να κάνετε μικρές προσαρμογές εάν τις χρειάζεστε. Επιπλέον, η προσαρμογή του πίνακα εργαλείων και των αναφορών είναι επίσης εύκολη με αυτό το εργαλείο.

Όχι μόνο οι διαχειριστές μπορούν να διαχειριστούν τα πάντα αποτελεσματικά, αλλά ακόμη και οι υπάλληλοι μπορούν επίσης να συνδεθούν στα προφίλ τους για να προβάλουν πληροφορίες, να ενημερώσουν έγγραφα και δεδομένα, να δουν πληροφορίες πληρωμής, παρουσίες, παροχές, χρησιμοποιημένες και αχρησιμοποίητες άδειες και πολλά άλλα.

Πολύπλευρος

Η ADP είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα που μπορεί να εξυπηρετήσει οργανισμούς όλων των βιομηχανιών και μεγεθών. Είτε έχετε μια μικρή ομάδα με λιγότερους από 10 υπαλλήλους είτε μια πολυεθνική εταιρεία με χιλιάδες υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, μπορεί να δικαιολογήσει τις απαιτήσεις μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού σας.

Επιπλέον, είναι πιο γρήγορο να εκτελείτε μισθοδοσίες με την ADP μέσα σε λίγα λεπτά ελέγχοντας τις κάρτες χρόνου των εργαζομένων για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, τα σύνολα μισθοδοσίας και την έγκριση της μισθοδοσίας. Μπορεί να αυτοματοποιήσει τα πάντα για να εξοικονομήσει χρόνο και στέλνει μια αυτόματη ειδοποίηση εάν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα όπως αλλαγές που σχετίζονται με την τράπεζα, προβλήματα ασφαλείας κ.λπ.

Κλιμακόμενη πλατφόρμα

Η ADP μπορεί να κλιμακωθεί με την επιχείρησή σας. Εάν είστε μικρή επιχείρηση, μπορείτε να πάρετε το βασικό τους σχέδιο και στη συνέχεια να προχωρήσετε σταδιακά στα υψηλότερα σχέδια καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει. Αυτή η επεκτάσιμη πλατφόρμα θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών σας χωρίς να προκαλεί προβλήματα σε κανέναν ή να παρεμποδίζει τις λειτουργίες σας.

Ολοκληρωμένη αναφορά

Η χρήση των λεπτομερών αναφορών και πληροφοριών από τον πίνακα ελέγχου θα σας βοηθήσει να μετρήσετε την απόδοση της επιχείρησης και των εργαζομένων σας. Θα καθορίσει επίσης άλλες κρίσιμες πληροφορίες, όπως δημογραφικά στοιχεία του εργατικού δυναμικού, δικαιοσύνη αμοιβών, στρατηγικές αποδοχών κ.λπ. Έτσι, μπορείτε να βρείτε γρήγορα τα ζητήματα και να προσαρμόσετε τις επιχειρηματικές σας στρατηγικές.

Υποστήριξη πολλαπλών συσκευών

Το ADP είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, smartphone ή υπολογιστή. Υποστηρίζει επίσης πλατφόρμες iOS και Android. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να εργάζονται από οπουδήποτε.

Συνεργασία

Ο συνεργατικός προγραμματισμός επιτρέπει στην ομάδα σας να ορίζει χρονοδιαγράμματα που είναι εφικτά για όλους. Μειώνει επίσης την περιττή τριβή μεταξύ των μελών της ομάδας και επιτρέπει σε καθένα από αυτά να χρησιμοποιεί το ADP από τη συσκευή που προτιμά για να αλλάζει χρονοδιαγράμματα με προεγκρίσεις ή αιτήματα για ρεπό.

Προσαρμογή και ευελιξία

Η ADP προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που μπορούν να ταιριάζουν στις ανάγκες του οργανισμού σας, είτε αναζητάτε απλά μισθοδοσία ή εργαλεία ανθρώπινου δυναμικού, συνδυασμό και των δύο ή μια πλήρη σειρά εργαλείων και υπηρεσιών HR. Με βάση τον κλάδο σας, όπως η υγειονομική περίθαλψη, τα οικονομικά κ.λπ., και οι στόχοι σας όπως η παραγωγικότητα, ο εξορθολογισμός των λειτουργιών κ.λπ., μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τις υπηρεσίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού της ADP.

Ασφάλεια

Για ασφάλεια, η ADP προσφέρει πολλαπλές τεχνολογίες για την προστασία των συστημάτων σας από απάτες και επιθέσεις. Λαμβάνετε anti-malware, συστήματα πρόληψης απάτης, προστασία από απειλές, ανάλυση και παρακολούθηση συμπεριφοράς, προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας και πολλά άλλα.

Ένα πρόβλημα με το λογισμικό ADP είναι ότι δεν σας προσφέρει μια άμεση δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε πρώτα το προϊόν και μετά να αποφασίσετε αν θα αγοράσετε. Σας χρεώνει επίσης ανά μισθοδοσία, η οποία μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με το πόσο συχνά θέλετε να εκτελείται η μισθοδοσία σας. Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση για επιχειρήσεις με πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες και εργολάβους.

ADP: Υποστήριξη πελατών

Ζητήματα μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Ως εκ τούτου, χρειάζεστε μια αξιόπιστη και ανταποκρινόμενη ομάδα πελατών για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα. Υπάρχουν μικτές κριτικές για την ADP σχετικά με την υποστήριξη πελατών. Πολλοί είναι χαρούμενοι γι’ αυτό, ενώ άλλοι αντιμετώπισαν δυσκολίες να βρουν γρήγορες λύσεις.

Προσφέρουν υποστήριξη πελατών μέσω διαφόρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένων τηλεφωνικών κλήσεων, ζωντανών συνομιλιών και email. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τα φόρουμ της κοινότητάς τους για να δημοσιεύσετε ένα ερώτημα και άλλοι μπορούν να απαντήσουν για να σας βοηθήσουν. Επιπλέον, η ADP είναι αρκετά ενεργή στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων της όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Instagram, όπου μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Και για να λάβετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με αυτό, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube.

  Πώς να σταματήσετε την παρακολούθηση email στο Gmail

ADP: Τιμολόγηση

Δεν υπάρχουν σταθερές τιμές για τις υπηρεσίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού της ADP που εμφανίζονται στον επίσημο ιστότοπο. Είναι επειδή προσφέρουν πλήρως προσαρμοσμένες υπηρεσίες με βάση τις απαιτήσεις σας. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να καθορίσετε την τιμολόγηση για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους και να λάβετε μια προσφορά.

Καθώς η δομή των τιμών είναι λίγο μπερδεμένη, δεν θα καταλάβαιναν όλοι πόσο ακριβώς θα πληρώνουν ανά μήνα. Επίσης, θα σας δυσκολέψει εάν θέλετε να συγκρίνετε διαφορετικές εταιρείες με βάση την τιμολόγηση. Κατά μέσο όρο, οι εταιρείες με 1-10 υπαλλήλους μπορούν να πληρώνουν 160 $ ​​το μήνα. Αλλά είναι καλύτερα να λάβετε μια προσφορά από αυτούς για να κατανοήσετε την τιμολόγηση για την επιχείρησή σας.

Αν και το ADP είναι φανταστικό με τις δυνατότητες, τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του, ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις λόγω της τιμολόγησης, της εγκατάστασης, της υποστήριξης πελατών ή άλλων ζητημάτων.

Γι’ αυτό σας έχω συζητήσει μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις ADP παρακάτω. Μην ξεχάσετε να τα ελέγξετε!

OnPay

Οι λύσεις HR και μισθοδοσίας της OnPay θα διευκολύνουν τις διαδικασίες σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας. Είτε έχετε έναν υπάλληλο είτε εκατοντάδες από αυτούς, αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Επιχειρήσεις όπως οδοντίατροι, εστιατόρια, γιατροί, γυμναστήρια, franchise, λογιστές κ.λπ., και νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το OnPay για κατάλληλες λύσεις.

Το OnPay ενσωματώνεται με τα Xero και Quickbooks που βοηθούν στη διατήρηση της γραφειοκρατίας και των οικονομικών των υπαλλήλων σας συγχρονισμένα και πλήρως οργανωμένα. Εκτός από αυτό, θα λαμβάνετε απεριόριστες πληρωμές κάθε μήνα, αυτοματοποιημένες φορολογικές δηλώσεις, δωρεάν επεξεργασία 1099 και w-2, εργαλεία HR, ενσωματώσεις λογισμικού, έμπειρο χέρι και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε με μια χαμηλή μηνιαία βασική χρέωση 36 $/μήνα συν 4 $/μήνα/άτομο. Υπολογίστε την τιμή σύμφωνα με τον αριθμό των εργαζομένων σας και απολαύστε τον πρώτο μήνα ΔΩΡΕΑΝ για να εξερευνήσετε περισσότερα.

Κυματισμός

Το Rippling είναι ένα λογισμικό all-in-one για λύση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας για τη διαχείριση και την αυτοματοποίηση όλων των λειτουργιών από την ενσωμάτωση έως τα ενδιάμεσα σε ένα μόνο μέρος. Σας παρέχει το εύχρηστο HRIS και προηγμένες δυνατότητες, όπως η προσαρμογή στις ανάγκες της εταιρείας σας και η ενσωμάτωση με περισσότερες από 500+ εφαρμογές όπως το Office365, το Slack κ.λπ., για να διευκολύνετε την εργασία σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε επιστολές προσφορών, να εκτελέσετε ελέγχους ιστορικού, να επαληθεύσετε ηλεκτρονικά, να εγγραφείτε σε ασφάλιση υγείας, να εκχωρήσετε και να βελτιώσετε τις διαδικασίες εκπαίδευσης, να ρυθμίσετε εφαρμογές, να χρησιμοποιήσετε αναλυτικά στοιχεία και να παρακολουθήσετε τον χρόνο των εργαζομένων μέσω περιπτέρου, κινητού ή ιστού, να εγκρίνετε τη συμμετοχή τους. Επιβιβαστείτε στους νέους υπαλλήλους σας εντός 90 δευτερολέπτων, εισάγοντας βασικές πληροφορίες όπως ημερομηνία έναρξης, μισθός κ.λπ.

Το Rippling κοστίζει 8 $/μήνα/χρήστη. Ωστόσο, μπορείτε να μιλήσετε με έναν ειδικό και να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ζέση

Η Gusto έχει κατασκευαστεί στοχευμένα για να σας προσφέρει τα οφέλη που σας αξίζει με τις σύγχρονες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας. Αυτή η πλατφόρμα all-in-one σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τους υπαλλήλους σας και προσφέρει πλήρη μισθοδοσία, προνόμια εργαζομένων, συμμετοχή, χρόνο, ενσωμάτωση, διαχείριση ταλέντων, πληροφορίες και αναφορές.

Ο Gusto καταγράφει αυτόματα τους φόρους σας, βοηθά στη συμμόρφωση και προσδιορίζει πιστώσεις φόρου για να εξοικονομήσετε χρήματα. Λάβετε οικονομικά οφέλη και οφέλη για την υγεία για τους υπαλλήλους σας, όπως FSA, HSA, οδοντιατρική, όραση, ασφάλιση ζωής, ιατρική ασφάλιση, 401(k) συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις, 529 αποταμιεύσεις κολεγίων και σύσταση εργαζομένων. Λαμβάνετε επίσης λειτουργίες όπως εργαλεία παρακολούθησης χρόνου, αξιολογήσεις απόδοσης, εργαλεία ανάπτυξης και πολλά άλλα.

Για μικρές επιχειρήσεις με απλούς μισθούς, χρονοδιαγράμματα πληρωμών και μισθούς, ο Gusto έρχεται με ένα απλό πρόγραμμα 39 $/μήνα και 6 $/άτομο.

Συμπέρασμα: Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε λύσεις μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού της ADP;

Η αγορά μιας εξαιρετικής λύσης μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού όπως η ADP σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας, να τις εκτελέσετε αποτελεσματικά και να εξοικονομήσετε χρόνο χωρίς να κάνετε λάθη. Αυτό είναι χρήσιμο για όλες τις επιχειρήσεις, ειδικά για τα μικρά μεγέθη, λόγω των περιορισμένων πόρων και του προϋπολογισμού για την κατασκευή μιας λύσης στο εσωτερικό. Αντίθετα, μπορείτε να ADP για να εκτελέσετε τις λειτουργίες μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού σας χωρίς κόπο και να απολαύσετε την κορυφαία απόδοση και τις δυνατότητές του.

Ωστόσο, πολλές επιχειρήσεις δεν θα βρουν τη δομή τιμολόγησης της ADP επωφελής ή θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη ρύθμιση ή την υποστήριξη και μπορεί να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις. Εάν συμβαίνει αυτό με εσάς, ελέγξτε τις εναλλακτικές λύσεις ADP που έχω συζητήσει και επιλέξτε αυτήν που σας αρέσει με τον καλύτερο συνδυασμό τιμών, υπηρεσιών και χαρακτηριστικών.