Πώς η καρτέλα “Εσείς” του YouTube διευκολύνει την εύρεση περιεχομένου

Τον Οκτώβριο του 2023, το YouTube κυκλοφόρησε την καρτέλα “Εσείς” στην εφαρμογή για κινητά και στην έκδοση ιστού, αντικαθιστώντας οριστικά την παλιά και γνωστή καρτέλα “Βιβλιοθήκη”.

Ας δούμε πώς η επανασχεδιασμένη καρτέλα You μειώνει την ακαταστασία και σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στο «δικό σας» YouTube.

Τι είναι η καρτέλα You του YouTube και τι μπορείτε να βρείτε σε αυτήν;

Η καρτέλα You στο YouTube είναι όπου θα βρείτε όλα όσα έχετε παρακολουθήσει, αποθηκεύσει ή αγοράσει σε ένα βολικό σημείο.

Ακολουθεί μια γρήγορη σύνοψη του τι μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα Εσείς του YouTube:

  • Εναλλαγή λογαριασμών: Κάντε εναλλαγή μεταξύ τυχόν λογαριασμών YouTube στους οποίους είστε συνδεδεμένοι.
  • Λογαριασμός Google: Γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του συνδεδεμένου λογαριασμού Google.
  • Ενεργοποίηση ανώνυμης περιήγησης: Περιηγηθείτε και παρακολουθήστε βίντεο YouTube ιδιωτικά χωρίς να αποθηκεύεται η δραστηριότητα.
  • Ιστορικό παρακολούθησης: Εμφανίζει τα βίντεό σας που παρακολουθήσατε πρόσφατα, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε.
  • Λίστες αναπαραγωγής: Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει, συμπεριλαμβανομένης της Παρακολούθησης αργότερα, των βίντεο που σας αρέσουν και οποιωνδήποτε άλλων δημόσιων, ιδιωτικών ή μη καταχωρισμένων λιστών αναπαραγωγής.
  • Τα βίντεό σας: Θα βρείτε επίσης όλα τα βίντεο (συμπεριλαμβανομένων Shorts και Live) που έχετε ανεβάσει στο κανάλι σας στην καρτέλα “Εσείς”.
  • Λήψεις: Εάν έχετε κατεβάσει βίντεο για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά εδώ.
  • Τα κλιπ σας: Βρείτε αποσπάσματα που έχετε τραβήξει από βίντεο για να τα μοιραστείτε εκ νέου με φίλους ή να τα αποθηκεύσετε για αργότερα.
  • Οι ταινίες σας: Εάν έχετε αγοράσει ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές στο YouTube, θα τις βρείτε εδώ.
  • Τα προνόμιά σας Premium: Όλα τα προνόμια που περιλαμβάνονται στη συνδρομή YouTube Premium είναι εδώ.
  • Χρόνος παρακολούθησης: Δείτε πόσες ώρες έχετε αφιερώσει παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube και αποκτήστε πρόσβαση σε εργαλεία για να διαχειριστείτε τον χρόνο σας στην εφαρμογή.
  • Βοήθεια και σχόλια: Μπορείτε να λάβετε πόρους βοήθειας ή να υποβάλετε σχόλια στο YouTube εδώ.
  Πώς να ελέγξετε το YouTube σε Android TV χρησιμοποιώντας το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android

Υπάρχουν άλλες χρήσιμες ενότητες που μπορεί να βρείτε στην καρτέλα Εσείς, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Καλάθι: Δείτε όλα τα προϊόντα που έχουν προστεθεί στο καλάθι σας YouTube
  • Λίστα επιθυμιών αγορών: Δείτε τις αποθηκευμένες λίστες επιθυμιών προϊόντων

Συνολικά, η καρτέλα You προσφέρει μια προσαρμόσιμη εμπειρία YouTube, συγκεντρώνοντας όλο το προσωπικό σας περιεχόμενο, βίντεο και ρυθμίσεις σε ένα εύκολα προσβάσιμο μέρος.

Πού μπορείτε να βρείτε την καρτέλα You του YouTube;

Σε Android ή iOS, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής YouTube για να μεταβείτε στην καρτέλα Εσείς.

Στην έκδοση web, είναι εξίσου εύκολο. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές (εικονίδιο χάμπουργκερ) στην επάνω αριστερή γωνία για να ανοίξετε το πλαϊνό μενού. Η καρτέλα Εσείς θα είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές που αναφέρονται. κάντε κλικ σε αυτό και θα μεταφερθείτε στην καρτέλα.

  Διορθώστε το YouTube Picture in Picture δεν λειτουργεί

Βρείτε όλο το περιεχόμενό σας στο YouTube στην καρτέλα You

Η καρτέλα You είναι η έκδοση του YouTube μιας αρχικής σελίδας μόνο για εσάς. Αντί να διαδίδονται πληροφορίες σε διαφορετικές ενότητες, τώρα οργανώνονται σε μια καρτέλα εύκολης πλοήγησης.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα θέλετε να βρείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας, να προβάλετε το ιστορικό, το περιεχόμενο που αγοράσατε και πολλά άλλα, απλώς πατήστε την καρτέλα Εσείς.