Πώς βοηθά στην αποτελεσματικότητα της πληροφορικής;

Η υπερσυγκλίνουσα υποδομή σάς προσφέρει τα οφέλη ενός δημόσιου νέφους με τον έλεγχο και το απόρρητο της παραδοσιακής υποδομής.

Η συμπερίληψη τεχνολογίας επόμενης γενιάς όπως το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η μηχανική μάθηση (ML), τα μεγάλα δεδομένα κ.λπ., για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων απαιτεί επεκτασιμότητα και ευελιξία.

Ωστόσο, οι περιορισμένες επιλογές για εικονικούς υπολογιστές, όπως το δαπανηρό ιδιωτικό ή επικίνδυνο δημόσιο cloud, δεν είναι αξιόπιστες για την επιτάχυνση της καινοτομίας και της ανάπτυξης.

Θα χρειαστείτε βοήθεια για να διαμορφώσετε τους διακομιστές, τα δίκτυα και τον αποθηκευτικό χώρο σας ώστε να συγχρονίζονται με εικονικούς υπολογιστές, ενώ οι ανταγωνιστές σας θα φέρουν το προϊόν στην αγορά ή θα αρχίσουν να αναπτύσσουν υπηρεσίες πριν από εσάς.

Εδώ έρχεται υπερσυγκλίνουσα υποδομή για ψηφιακές επιχειρήσεις που πρέπει να φιλοξενούν επιχειρηματικές εφαρμογές στο cloud χωρίς να διαχειρίζονται ελάχιστη υποδομή πληροφορικής όπως ξεχωριστούς διακομιστές, αποθηκευτικούς χώρους, δίκτυα κ.λπ.

Δυσκολίες στην οδήγηση της καινοτομίας στις ψηφιακές επιχειρήσεις

Οι οργανισμοί που εξαρτώνται από την τεχνολογία της πληροφορίας πρέπει να επικεντρωθούν στην απόκτηση εσόδων, όπως πωλήσεις, μάρκετινγκ, καινοτομία προϊόντων, να γίνουν οι πρώτοι φορείς, κ.λπ. Ωστόσο, η συμβατική υποδομή πληροφορικής έχει πολλά κινούμενα μέρη.

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε ένα έργο ανάπτυξης νέου προϊόντος ή καινοτομίας, πρέπει να διαμορφώσετε λογισμικό, πλατφόρμες ανάπτυξης, διακομιστές, χώρο αποθήκευσης, εικονικές μηχανές και αμέτρητα άλλα πράγματα.

Οι συμβατικοί φυσικοί διακομιστές και οι χώροι αποθήκευσης έχουν σχέση ένας προς έναν. Αυτό το σενάριο αυξάνει την προσπάθεια και την επένδυση χρημάτων σε ένα έργο πληροφορικής.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι η εικονικοποίηση θα μειώσει μερικά από τα μειονεκτήματα των συμβατικών συστημάτων διακομιστών και κόμβων. Όμως η εικονικοποίηση έχει τα μειονεκτήματά της. Το κύριο πρόβλημα είναι η αυξημένη ζήτηση για χωρητικότητες αποθήκευσης σε εικονικούς υπολογιστές.

Η επιχείρησή σας θα δημιουργήσει terabyte περιττών δεδομένων για τα οποία πρέπει να επενδύετε συνεχώς σε συσκευές αποθήκευσης για το κέντρο δεδομένων της επιχείρησής σας. Αυτή η προσέγγιση σπαταλά πόρους πληροφορικής.

Ως εκ τούτου, η χαμένη προσπάθεια, τα χρήματα, οι ώρες εργασίας και ο χρόνος είναι μερικά από τα κύρια εμπόδια στην καινοτομία και την ανάπτυξη των ψηφιακών επιχειρήσεων.

Τι είναι το HCI;

Η υπερσυγκλίνουσα υποδομή (HCI) είναι η φουτουριστική αρχιτεκτονική για το σχεδιασμό κέντρων δεδομένων. Αυτή η ιδέα είναι συμβατή τόσο με κέντρα δεδομένων μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας. Σε ένα συμβατικό σύστημα που βασίζεται σε διακομιστή, υπάρχουν διαφορετικές ενότητες για το δίκτυο, τους υπολογιστές και την αποθήκευση.

Η υπερσυγκλίνουσα υποδομή (HCI) συνδυάζει υπολογιστές, εικονικοποίηση, αποθήκευση και δικτύωση σε ένα ενιαίο σύμπλεγμα. Συνήθως, ένας μόνο προμηθευτής θα προμηθεύει ολόκληρο το πακέτο. Στον πυρήνα του, ο υπολογισμός, το δίκτυο και η αποθήκευση είναι οντότητες που ελέγχονται από το υλικό. Ως εκ τούτου, η εικονικοποίηση είναι είτε δαπανηρή είτε όχι τόσο εύκολη για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Με το HCI, το λογισμικό ελέγχει τους πόρους πληροφορικής. Οι πόροι πληροφορικής όπως οι υπολογιστές, το δίκτυο και ο χώρος αποθήκευσης βρίσκονται πάνω από έναν hypervisor.

  9 ηλιακές γεννήτριες για το σπίτι για βιώσιμα αντίγραφα ασφαλείας

Μπορείτε απλώς να τροποποιείτε το λογισμικό σας από καιρό σε καιρό για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του έργου. Αυτό εξοικονομεί την επιχείρησή σας από γενικά έξοδα για υλικό και υπηρεσίες πληροφορικής.

Η προσέγγιση ελέγχου του κέντρου δεδομένων που βασίζεται σε λογισμικό έχει ανοίξει τη θέση του για νέες έννοιες για τα κέντρα δεδομένων. Μπορείτε να αναπτύξετε ένα σύστημα HCI σε οποιοδήποτε υλικό ή hypervisor χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα:

  • Διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών (API)
  • Μετάφραση εικονικής μηχανής

Με το HCI, μπορείτε να αναπτύξετε μια σύγκλιση υποδομής υπό λογισμικό για τον έλεγχο των πόρων αποθήκευσης και υπολογιστών. Τώρα, μια διαφορετική τοποθεσία ή τμήμα της επιχείρησής σας πρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετικό hypervisor.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον υπολογιστικούς και αποθηκευτικούς πόρους για αυτόν τον hypervisor. Το σύστημα HCI μπορεί να μεταφράσει εικονικές μηχανές μεταξύ υπερεπόπτων, έτσι ώστε διαφορετικά τμήματα να μπορούν να χρησιμοποιούν κοινόχρηστους πόρους χωρίς διενέξεις εύρους ζώνης.

Δεν σταματά εδώ! Το HCI επιτρέπει τα API, ώστε να μπορείτε —

  • Ενσωματώστε το ιδιωτικό σας cloud με μια δημόσια πλατφόρμα cloud για να καλύψετε τις ανάγκες των χρηστών
  • Μεταφέρετε τα δεδομένα της επιχείρησής σας στο κέντρο πέρα ​​από την ιδιωτική αρχιτεκτονική cloud
  • Ενσωματώστε και συνεργαστείτε με εξωτερικούς και εσωτερικούς υπερεπιβλέποντες
  • Χρησιμοποιήστε την αυτοματοποίηση για επαγγελματικές εφαρμογές και εργαλεία

Πώς βοηθά το HCI στην αποτελεσματικότητα της πληροφορικής

Η αποδοτικότητα IT της επιχείρησής σας εξαρτάται από το κόστος, την πολυπλοκότητα και την υβριδική πρόσβαση στο cloud. Η HCI καλύπτει όλες αυτές τις απαιτήσεις. Μάθετε αναλυτικά παρακάτω:

Ελαχιστοποιήστε την πολυπλοκότητα

Οι λύσεις HCI είναι ουδέτερες ως προς τον προμηθευτή. Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε πολλούς προμηθευτές για υποστήριξη συμβατότητας υλικού και λογισμικού. Μπορείτε να ελέγξετε όλους τους πόρους IT για το κέντρο δεδομένων σας χρησιμοποιώντας κεντρικό λογισμικό. Οι τροποποιήσεις εντός της εφαρμογής σάς δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το κέντρο δεδομένων για διαφορετικά έργα πληροφορικής χωρίς να διαταράξετε τη ρύθμιση του υλικού.

Περιορισμός του κόστους

Μπορείτε να μεταφέρετε πόρους πληροφορικής από έναν σταθμό εργασίας στον άλλο, από το ένα τμήμα στο άλλο. Δεν χρειάζεται να έχετε διαφορετικούς διακομιστές και φάρμες αποθήκευσης για διαφορετικά τμήματα στον ίδιο οργανισμό.

Επίσης, η HCI χρησιμοποιεί υπάρχοντα πρωτόκολλα υπολογιστών και δικτύων όπως διακομιστές x86, θύρες Ethernet κ.λπ. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε φουτουριστικές υποδομές πληροφορικής υψηλού κόστους.

Η κλιμάκωση του HCI συνοδεύεται από αυτοματισμό. Εάν η επιχείρησή σας ή η εφαρμογή που απευθύνεται σε πελάτες έχει ξαφνική επισκεψιμότητα, η λύση HCI κλιμακώνεται αυτόματα στο πίσω μέρος. Δεν χρειάζεται να αυξήσετε ή να μειώσετε το όριο υπολογισμού, αποθήκευσης και δικτύου με μη αυτόματο τρόπο.

Κάντε το δρόμο για το Hybrid Cloud

Το HCI σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε προηγμένα API για να συνδέσετε τον υπολογισμό στο περιβάλλον δοκιμών ή τον ιδιωτικό σας υπολογισμό cloud με τις δημόσιες διεπαφές cloud. Όλα περνούν από αυστηρή κρυπτογράφηση και άλλους ελέγχους ασφαλείας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των επιχειρηματικών δεδομένων.

Πώς λειτουργεί το HCI

Ένα σύστημα HCI συνδέει πολλά υλικά διακομιστή κέντρων δεδομένων με τοπική αποθήκευση, που συχνά περιέχει ένα επίπεδο λογισμικού. Το λογισμικό κατανέμει τη χωρητικότητα του διακομιστή σύμφωνα με το φορτίο συστήματος των σταθμών εργασίας.

Επίσης, η εικονικοποίηση μπορεί να σας επιτρέψει να συνδέσετε διακομιστές από διαφορετικά τμήματα και τοποθεσίες γραφείων για να δημιουργήσετε μια ολιστική ομάδα πόρων υπολογιστών, δικτύων και αποθήκευσης.

Ένα τυπικό HCI περιέχει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ένα ή πολλά σασί υλικού. Αυτοί είναι κυρίως πόροι διακομιστή. Για συσκευές συμπλέγματος υψηλής διαθεσιμότητας (HA), πρέπει να συνδέσετε πολλούς κόμβους HCI.
  • Θα δείτε επίσης έναν ελεγκτή δικτύου χώρου αποθήκευσης (SAN).
  • Ένας hypervisor για εικονικοποίηση όπως Hyper-V, VMware, Citrix κ.λπ.
  9 Καλύτερες Δημιουργίες ψευδωνύμων για να αποκτήσετε ένα μοναδικό όνομα χρήστη

Οφέλη του HCI

  • Πρέπει να ασχοληθείτε με έναν ελάχιστο αριθμό προμηθευτών και των εκπροσώπων τους, καθώς ένας προμηθευτής προσφέρει όλη τη λύση λογισμικού και υλικού.
  • Δεδομένου ότι τα HCI φιλοξενούν συσκευές αποθήκευσης, υπολογιστών και δικτύου σε μία τοποθεσία, ξοδεύετε λιγότερο χρόνο και χρήματα για τη διαχείριση της υποδομής πληροφορικής.
  • Οι HCI παραμένουν πιο κοντά στους επιχειρηματικούς σταθμούς εργασίας όπου οι χρήστες χρησιμοποιούν τους πόρους. Ως εκ τούτου, έχετε περισσότερη απόδοση.
  • Οι λύσεις HCI διατίθενται σε απλές συσκευασίες, ώστε οι επιχειρήσεις όλων των τύπων να μπορούν να αγοράζουν HCI ανάλογα με τον φόρτο εργασίας τους.
  • Εφόσον το HCI ακολουθεί τη στρατηγική του δομικού στοιχείου, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την κλίμακα προσθέτοντας ή αφαιρώντας κόμβους HCI.

Μειονεκτήματα του HCI

  • Δεδομένου ότι η HCI εξακολουθεί να αυξάνεται και δεν υπάρχει τυποποίηση, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το κλείδωμα του προμηθευτή.
  • Υπάρχει έλλειψη ανοιχτών προτύπων για λογική ή φυσική διαλειτουργικότητα μεταξύ κόμβων διαφόρων προμηθευτών ή συστημάτων HCI.
  • Τις πρώτες μέρες, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε αποθηκευτικό χώρο, δικτύωση και υπολογισμούς ως σύνολο, αν και μπορεί να μην χρειαστείτε και τα τρία για να αυξήσετε την κλίμακα.
  • Η εγκατάσταση HCI μπορεί να απαιτεί τεράστια ποσότητα ενέργειας για την ψύξη των αγροκτημάτων κέντρων δεδομένων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.
  • Χρειάζεστε τουλάχιστον δύο κόμβους HCI για να καταστήσετε ο ένας τον άλλον περιττό και έτοιμους να χειριστείτε μεγάλο φόρτο εργασίας εάν αυξηθεί η επισκεψιμότητα. Ως εκ τούτου, το κόστος ιδιοκτησίας θα μπορούσε να αυξηθεί.

Converged vs. HCI: Differences

FeaturesConverged Infrastructure HCDefinition Ενοποίηση πόρων απομακρυσμένου διακομιστή με βάση το υλικό. Ενοποίηση πόρων βάσει λογισμικού για εικονικοποίηση ή απομακρυσμένη πρόσβαση υπολογισμών και δεδομένων. ArchitectureModularModular and clusteredCost of OwnershipΥψηλότερο και μη οικονομικό Προσιτό και οικονομικά αποδοτικό ΕυελιξίαΠεριορισμένοΚαλύτερη από συγκλίνουσα υποδομήΠωλητής ΚλειδωμένοΝαιΌχιΕπίπεδοΤοHCI είναι η επόμενη γενιά CIFormΕπιχειρηματική διανομή βασισμένη σε υλικό, χρήση λογισμικού, με βάση το λογισμικό, τη χρήση και την τιμολόγηση του προϊόντος πηγέςΑνάπτυξηΜπορεί να αναπτυχθεί ως αυτόνομος διακομιστής ή ομάδα διακομιστών Η αυτόνομη ανάπτυξη δεν είναι διαθέσιμηΚλιμακότηταΑπαιτείται αγορά νέου υλικούΜπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τους πόρους σε μια εφαρμογή και να ανακατευθύνετε τους ελευθερωμένους πόρους σε μια άλλη εφαρμογή για να αυξήσετε την επεκτασιμότητα

HCI εναντίον Cloud: Διαφορές

Χαρακτηριστικά HCICloudDefinitionΠραγματοποιεί εικονικοποίηση της αποθήκευσης, των υπολογιστών και των πόρων δικτύου και τους τοποθετεί σε λογισμικό για κεντρικό έλεγχο Ο υπολογισμός cloud αποτελείται από πόρους αποθήκευσης, υπολογισμού και δικτύου σε μία αρχιτεκτονική. Υπάρχει ένα επίπεδο αφαίρεσης που συγκεντρώνει αυτούς τους πόρους και τους προσφέρει σε τρίτα μέρη για ανάπτυξη εφαρμογών ScopeΑπλοποιεί την τεχνολογία πληροφορικής, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να επικεντρωθούν σε εργασίες που αποφέρουν έσοδα. Βελτιώνει την εμπειρία χρήστη (UX) με προηγμένη ενορχήστρωση και αυτοματισμό Η PerformanceHCI διατηρεί υπολογισμούς, αποθήκευση, δεδομένα, εφαρμογές , και να δικτυωθούν πιο κοντά το ένα στο άλλο. Ως εκ τούτου, η απόδοση είναι καλύτερη από το cloud. Η απόδοση του cloud εξαρτάται από πολλές μεταβλητές όπως το δημόσιο νέφος, το ιδιωτικό νέφος, το εύρος ζώνης Διαδικτύου, η απόσταση από τον διακομιστή και άλλα. Ως εκ τούτου, η απόδοση είναι μικρότερη από το HCI. ΕυελιξίαΠιο ευέλικτο από ένα σύννεφοΚάπως ευέλικτοΚλιμακότηταΠρέπει να προσθέσετε το υλικό του συμπλέγματος HCI για να αυξήσετε τη χωρητικότητα του φόρτου εργασίας.Απλώς πρέπει να πληρώσετε περισσότερα και να αλλάξετε το επίπεδο συνδρομής στο διαδίκτυο.Αξιοπιστία Τα HCI είναι πιο ανεκτικά σε σφάλματα από οποιαδήποτε άλλη διαχείριση κέντρων δεδομένων συστήματα.Η αξιοπιστία είναι μικρότερη από το HCI.WorkloadsHCI μπορεί να χειριστεί περισσότερο όγκο εργασίας και διαφορετικούς τύπους φόρτου εργασίας. Μια προδιαμορφωμένη υποδομή cloud συχνά χειρίζεται μόνο συγκεκριμένους φόρτους εργασίας.

  6 καλύτερες προσθήκες προσβασιμότητας WordPress το 2022

Το μέλλον του HCI

Στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του, οι διαχειριστές και οι προγραμματιστές IT χρησιμοποιούσαν το HCI για απομακρυσμένα ή υποκαταστήματα (ROBO) και VDI. Ωστόσο, η τεχνολογία δυναμικής κατανομής πόρων και ανακύκλωσης πόρων απέδειξε ότι η HCI θα μπορούσε να γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος για την καινοτομία και την ανάπτυξη της πληροφορικής.

Η HCI έχει αποδειχθεί αξιόπιστο εργαλείο για προηγμένα κέντρα δεδομένων. Ωστόσο, γίνεται επίσης δημοφιλής στο οικοσύστημα υπολογιστικού νέφους. Οι οργανισμοί μπορούν να αποκτήσουν ένα οικοσύστημα που μοιάζει με σύννεφο με στενό έλεγχο των πόρων πληροφορικής της επιχείρησής τους.

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το HCI για την ανάπτυξη πόρων εικονικοποίησης κοντά στο σημείο όπου πραγματοποιείται όλη η επεξεργασία δεδομένων. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το HC σε υπολογιστές αιχμής και ανάλυση.

Τεχνικοί γίγαντες όπως η Microsoft και η Amazon έχουν εισέλθει πρόσφατα στο οικοσύστημα HCI με προϊόντα όπως το Azure Stack HCI και το AWS Outposts.

Ανάγνωση πόρων για HCI

#1. Υπερσυγκλίνουσα Υποδομή Ένας Πλήρης Οδηγός

Εάν θέλετε να αναπτύξετε εξαιρετικές λύσεις HCI, αυτό το βιβλίο της Amazon είναι η ιδανική πηγή. Δεν είναι σχολικό βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι περισσότερο ένας οδηγός για όσους μπορούν να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις. Επίσης, εάν είστε ευέλικτη επιχείρηση πληροφορικής ή DevOps και αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή HCI, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο Kindle.

Το βιβλίο συνοδεύεται από πρόσθετα ψηφιακά στοιχεία, όπως τεστ αυτοαξιολόγησης, έργα, τις πιο πρόσφατες ερωτήσεις που βασίζονται σε περιπτώσεις και πολλά άλλα.

#2. The Gorilla Guide to HCI Implementation Strategies

Αυτός ο οδηγός Gorilla για το HCI παρέχει μια εις βάθος κατανόηση του HCI, των στρατηγικών του, της υποκείμενης αρχιτεκτονικής, των πραγματικών περιπτώσεων χρήσης και άλλων.

Το βιβλίο θα καλύψει την HCI από την οπτική γωνία των ακόλουθων θεμάτων:

  • Υποδομή εικονικής επιφάνειας εργασίας (VDI)
  • Εφαρμογές επιπέδου 1
  • Δικτύωση που καθορίζεται από λογισμικό (SDN)
  • Κέντρα δεδομένων στην άκρη

Διαβάζοντας προσεκτικά και ασκώντας τις προτάσεις που επικεντρώνονται στο HCI σε αυτό το βιβλίο, μπορείτε να αναπτύξετε αποτελεσματικές λύσεις HCI. Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε εάν η HCI θα επηρεάσει θετικά τον οργανισμό σας ή όχι κατά την ανάγνωση αυτού του μαθησιακού πόρου.

#3. Υπερσυγκλίνοντα Κέντρα Δεδομένων Υποδομής

Το βιβλίο HCI Data Centers εξηγεί αυτήν την αναδυόμενη τεχνολογία κέντρων δεδομένων σε απλά αγγλικά. Περιγράφει επίσης διάφορες περιπτώσεις χρήσης πραγματικού κόσμου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να λάβετε κάποιες οδηγίες σχετικά με την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας ή την ανάπτυξη λύσεων για χρήστες HCI.

Επιπλέον, το βιβλίο συζητά και συγκρίνει ορισμένες λύσεις HCI σε μια προσέγγιση ουδέτερη από τον προμηθευτή. Μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο σε χαρτόδετο ή Kindle έκδοση.

HCI: Σημείωση του συγγραφέα

Το HCI αναπτύσσεται γρήγορα! Οι επιχειρήσεις κατανοούν επίσης την αξία του. Εάν ασχολείστε με τα κέντρα δεδομένων και την επιχειρηματική πληροφορική, τότε η ανάπτυξη λύσεων υπερσυγκλίνουσας υποδομής θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή σταδιοδρομίας.

Αντίθετα, εάν είστε μια επιχείρηση που θέλει να αξιοποιήσει το καλύτερο του IT με μια οικονομικά αποδοτική επένδυση, θα πρέπει να εξερευνήσετε ορισμένες λύσεις HCI σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, η HCI θα γίνει η κύρια τεχνολογία για τη διαχείριση φουτουριστικών κέντρων δεδομένων τα επόμενα χρόνια.

Τυλίγοντας

Διατηρείτε πάρα πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, διακομιστές και συσκευές δικτύου για την ψηφιακή επιχείρησή σας; Βλέπετε ότι διαρρέετε χιλιάδες δολάρια για συντήρηση υποδομής πληροφορικής; Άλλες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν επίσης παρόμοια προβλήματα και πιστεύουν ότι οι υπερσυγκλίνουσες υποδομές είναι μια βιώσιμη λύση σε τέτοια προβλήματα.

Ως εκ τούτου, το μέγεθος της αγοράς της HCI αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι το τέλος του 2020, ήταν 7,8 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Markets and Markets. Η ίδια δεξαμενή σκέψης αναμένει ότι η αγορά HCI θα φτάσει τα 27,1 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2025.

Εάν η επιχείρησή σας παλεύει μεταξύ αποθήκευσης, διακομιστών και εργαλείων δικτύου, τότε είναι πλέον καιρός να δημιουργήσετε ένα HCI τώρα!

Ακολουθούν οι καλύτεροι πάροχοι αποκλειστικών διακομιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο.