Πόσο είναι μια συνδρομή στο Netflix;

Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα στο Netflix — τι περιμένετε; Αν φοβάστε τη διαδικασία εγγραφής, μην ανησυχείτε – είναι εύκολο σαν πίτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις ασύρματες συσκευές σας για να εγγραφείτε και θα χαρείτε να μάθετε ότι έχετε δωρεάν δοκιμή ενός μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε έναν ολόκληρο μήνα για να παρακολουθήσετε όλες τις δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που δεν μπορέσατε να δείτε.

Το υπέροχο με το Netflix είναι ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια και δεν θα χρωστάς άλλη δεκάρα στο Netflix αν σταματήσεις τη συνδρομή σου στη μέση της ροής μιας εκπομπής. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε νέες κυκλοφορίες και αναδρομές μέχρι να τελειώσει ο μήνας σας! Πάμε λοιπόν στο ερώτημα της ημέρας: πόσο είναι μια συνδρομή στο Netflix?

Τιμή και προγράμματα συνδρομής Netflix

Εάν θέλετε να εγγραφείτε στο Netflix, γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρία σχέδια στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε: Basic, Standard και Premium. Ας δούμε λοιπόν το κόστος του Netflix μέχρι το 2020.

  ASTC 3.0 Επεξήγηση: Η εκπομπή της τηλεόρασης έρχεται στο τηλέφωνό σας

Το Βασικό Σχέδιο

Εκατομμύρια ξεκινούν με το Βασικό Σχέδιο, αλλά αργότερα αναβαθμίζονται. Το Βασικό Σχέδιο δεν είναι καθόλου κακό και κοστίζει περίπου 8 $ το μήνα. Ο μόνος πραγματικός περιορισμός είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε ροή περισσότερων από μία συσκευών ταυτόχρονα Εάν ζείτε μόνοι, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Ωστόσο, αν έχετε συγκάτοικο, ένα από τα άλλα σχέδια μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

Τυπικός λογαριασμός Netflix

Αφού ξεκινήσετε με τον βασικό λογαριασμό, πολλοί θεατές αναβαθμίζονται στο Τυπικό πρόγραμμα. Είναι μακράν η καλύτερη αξία για τα χρήματά σας, και παρόλα αυτά δεν κοστίζει τόσο πολύ. Αφαιρέστε περίπου 12,99 $ από τον προϋπολογισμό σας κάθε μήνα για αυτό το πρόγραμμα Netflix.

  Τι είναι η επίθεση Man-in-the-Middle;

Τι διαφορετικό έχει αν επιλέξετε αυτόν τον λογαριασμό από την υπηρεσία Basic ή Premium; Εκτός από την τιμή, η διαφορά είναι τόσο μικρή που δεν θα την προσέξετε καν. Τώρα θα μπορείτε να κάνετε ροή ταινιών σε δύο διαφορετικές συσκευές. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ραντεβού σε ταινίες με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε με την οικογένεια.

Netflix Premium Price

Από την άποψη ότι είναι το καλύτερο πακέτο, αυτό θα μπορούσε να είναι αυτό που ψάχνετε, αλλά μόνο εάν σας ενδιαφέρει η τηλεόραση HD ή το Ultra HD. Είναι η μόνη διαφορά στα χαρακτηριστικά για την τιμή. Αυτό το πρόγραμμα θα σας κοστίζει 15,99 $ κάθε μήνα ή για μια ετήσια συνδρομή στο Netflix, θα είσαστε από την τσέπη σας περίπου 200 $ δίνοντας ή παίρνετε μερικά.

Netflix DVD

Τα DVD ήταν πολύ δημοφιλή, αλλά ξεθώριασαν από τη μόδα. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι έχουν κρατήσει την ιδέα να εμφανιστούν σε μια ταινία. Το Netflix συνέχισε να αποστέλλει DVD σε πελάτες που τα ζητούν. Δεν είμαι σίγουρος πόσο κόστιζε μια ενοικίαση DVD από το Netflix το 2020, αλλά ήταν περίπου 7,99 $ το μήνα πέρυσι. Έτσι, εάν νοικιάζετε ταινίες, αυτό θα εξοικονομήσει λίγα δολάρια

  Πώς να κάνετε σάρωση (ή εκ νέου σάρωση) για κανάλια στην τηλεόρασή σας

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix το 202

Οι περισσότεροι από εμάς παρακολουθούμε Netflix στα smartphone μας όταν έχουμε χρόνο στα χέρια μας. Μερικές φορές, η ποιότητα είναι καλύτερη εκεί, επειδή δεν έχουν όλοι το υλικό για να λάβουν ανάλυση υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τηλεοράσεις. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα καλώδιο HDMI και αξεσουάρ για την τηλεόρασή σας για να βελτιώσετε την ποιότητα και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν την επιλογή.

Μόλις το ρυθμίσετε, ξεκινήστε ένα πάρτι στο Netflix! Προσκαλέστε τους φίλους σας να δουν ταινίες μαζί σας. Υπάρχει μια εφαρμογή στον ιστότοπο του Netflix που επιτρέπει στους φίλους να παρακολουθούν ταινίες μαζί. Κατεβάστε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και είστε έτοιμοι για πάρτι!