Παιχνίδι δημιουργίας λέξεων σε πραγματικό χρόνο για Windows 8

Είτε βρίσκεστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε απλά προσπαθείτε να αφιερώσετε χρόνο κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στη δουλειά, ένα απαιτητικό παζλ λέξεων είναι συχνά το σωστό τονωτικό για μια γρήγορη πνευματική άσκηση. Μπορεί να έχετε παίξει παιχνίδια πολλαπλών πλατφορμών όπως το Scrabble ή το Words with Friends και υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες άλλα παιχνίδια λέξεων που μπορεί να μην έχετε δοκιμάσει ακόμα. Το Windows Store πλησιάζει τώρα σιγά σιγά το iOS και το Android για τον αριθμό των παιχνιδιών δημιουργίας λέξεων που είναι διαθέσιμα για αυτό και το Snap Attack είναι απλώς η πιο πρόσφατη καταχώριση σε αυτό το είδος. Δημοσιεύτηκε από τα Microsoft Studios, το Snap Attack είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας λέξεων σε πραγματικό χρόνο, όπου ο παίκτης αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο και ανταγωνίζεται χιλιάδες διαδικτυακούς παίκτες που προσπαθούν να ολοκληρώσουν παζλ λέξεων χρησιμοποιώντας τον ίδιο ακριβώς πίνακα λέξεων με αυτούς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις διατάξεις Snap στα Windows 11

Σχέδιο

Το Snap Attack είναι ένα πολύ εύκολο παιχνίδι, αλλά απαιτεί πολλή εγκεφαλική δουλειά. Το γρήγορο σεμινάριο στην πρώτη κυκλοφορία του παιχνιδιού σάς βοηθά να εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας των βασικών μηχανισμών του παιχνιδιού. Βασικά απαιτεί από εσάς να πετύχετε την υψηλότερη βαθμολογία στο τέλος ενός γύρου δυόμισι λεπτών, καθένας από τους οποίους αποτελείται από Snaps (παζλ λέξεων) σε έναν πίνακα παιχνιδιού. Αυτά τα κουμπώματα γίνονται δημιουργώντας λέξεις με τα χρωματιστά κινητά πλακίδια που συνδέονται ήδη με τα σταθερά μαύρα πλακίδια στον πίνακα του παιχνιδιού. Κάθε στιγμιότυπο πρέπει να χρησιμοποιείται για να σχηματίσει μια έγκυρη λέξη από αριστερά, δεξιά, πάνω ή κάτω. Όσο περισσότερα πλακίδια περιλαμβάνει ένα Snap, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Το παιχνίδι έχει απλό και κομψό σχεδιασμό.

Παιχνίδι

Όταν ξεκινά ένας γύρος, πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στον στόχο που σας δίνεται στο παιχνίδι. Είναι πολύ εύκολο να συγκεντρώσετε απλώς μια υψηλή βαθμολογία, αλλά χωρίς να δίνετε προσοχή στις πιο λεπτές λεπτομέρειες του στόχου ενός επιπέδου, που είναι να συγκεντρώσετε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε, μπορεί να το βρείτε λίγο πιο δύσκολο από το συνηθισμένο.

  Τι να κάνετε εάν το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι των Windows 10 δεν λειτουργούν

Στο επάνω μέρος της οθόνης, θα βρείτε το σκορ σας και τον συνολικό αριθμό Snap, καθώς και τον χρόνο που απομένει στον συγκεκριμένο γύρο (2 1/2 λεπτά) επάνω δεξιά. Ο πίνακας του παιχνιδιού φέρει από προεπιλογή μερικές λέξεις που περιέχονται σχολαστικά σε μαύρα πλακίδια, τα οποία παραμένουν σταθερά σε όλο τον γύρο και δεν μπορούν να μετακινηθούν από τον παίκτη.

Τα κινητά πλακάκια βρίσκονται στη λέξη rack, στο κάτω μέρος. Αυτά είναι τα κινητά πλακίδια σας και κάθε λέξη που δημιουργείτε θα περιέχει ένα ή περισσότερα από αυτά τα πλακίδια. Κάτω από αυτά τα μπλε πλακάκια υπάρχει ένα κουμπί για να ανακατεύετε το ράφι και να ανακαλείτε τα πλακίδια από τον πίνακα παιχνιδιού πίσω στο ράφι με ένα μόνο κλικ.

  (ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ) Το αριθμητικό πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί στα Windows 10

Ένα πλακίδιο μπορεί να μετακινηθεί στο απαιτούμενο μπλοκ απλά σύροντάς το εκεί. Οι λέξεις μπορούν να δημιουργηθούν είτε μεμονωμένα είτε πολλαπλά. Ένα single-snap αποτελείται από μια λέξη που έχετε δημιουργήσει, ενώ τα multi-snaps είναι πολλές λέξεις που δημιουργούνται στον ίδιο πίνακα και δεν χρειάζεται απαραίτητα να συνδέονται.

Στο τέλος της φάσης παιχνιδιού των 2 1/2 λεπτών, η οθόνη εμφανίζει «Ο χρόνος έληξε» και μεταβαίνει σε μια μεμονωμένη σελίδα ελέγχου αποτελεσμάτων που διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα, επιτρέποντάς σας να δείτε πώς οι άλλοι συναγωνίστηκαν εναντίον σας στον ίδιο γύρο.

Το Snap Attack είναι διαθέσιμο στο Windows Store δωρεάν. Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Κατεβάστε το Snap Attack από το Windows Store