Ο χάρτης του Metal δείχνει τα είδη μέσα από τις δεκαετίες με λίστες αναπαραγωγής

Η ιστορία είναι βαρετή εκτός και αν διαβάζετε για το Westeros και εάν μαθαίνετε για την ιστορία κάποιου ενδιαφέροντος, όπως η μουσική, θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι μπορεί να είναι ακόμα βαρετό. Το Map of Metal είναι μια εφαρμογή Ιστού που απεικονίζει την ιστορία του Metal και των πολλών υποείδη του σε έναν χάρτη. Μπορείτε να δείτε τα διαφορετικά είδη που υπήρχαν στις δεκαετίες του ’60, του ’70, του ’80, του ’90 και του ’00 μεταβαίνοντας στον χάρτη. Φυσικά, δεν είναι απλώς μια έξυπνα σχεδιασμένη λίστα μουσικών ειδών. Κάθε είδος στο οποίο κάνετε κλικ, λαμβάνετε μια περιγραφή του τι είναι και μια ωραία λίστα με δημοφιλή τραγούδια από αυτό το είδος. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα τραγούδι για να το παίξετε στον ιστότοπο. Τα τραγούδια παίζονται ως ενσωματωμένα βίντεο YouTube.

  Πώς να καθαρίσετε ένα iPhone (διαγράψτε το iPhone) πριν από την πώληση

Επισκεφτείτε την εφαρμογή Ιστού και θαυμάστε την εκπληκτική τους οθόνη, ενώ ενθαρρύνετε την πρόοδο της φόρτωσης της σελίδας. Η εφαρμογή Ιστού έχει σχεδιαστεί σαν χάρτης, για την ακρίβεια ένας πειρατικός χάρτης με έναν θρύλο που εξηγεί τι ονομάζουν οι εικόνες δίπλα σε ένα είδος. Δυστυχώς, παρεμποδίζεται εν μέρει από το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, οπότε ο προγραμματιστής μπορεί να θέλει να το εξετάσει. Παίρνετε τέσσερις διαφορετικούς τύπους ειδών που σχετίζονται με το μέταλ. Το πρωτεύον είδος, το είδος metal, το είδος fusion και συναφή είδη. Μετακίνηση στον χάρτη και κάντε κλικ σε ένα είδος που θέλετε να μάθετε. Καθώς μετακινείστε στον χάρτη, θα δείτε τις μουσικές δεκαετίες χωρισμένες με μια αλυσίδα. Οι χάρτες διαβάζονται από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’60 και τελειώνοντας με τη δεκαετία του ’00.

  Πώς να διορθώσετε το Surface Pen να μην γράφει στο Surface Tablet

Κάντε κλικ σε ένα όνομα είδους και θα λάβετε μια λίστα με τραγούδια από αυτό το είδος. Κάντε κλικ σε ένα τραγούδι για να το παίξετε και κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας για πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής.

Επάνω δεξιά, βρίσκονται οι ρυθμίσεις της εφαρμογής και μια επιλογή πλήρους οθόνης. Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη διαχείριση χρωμάτων, την οπτική ποιότητα του χάρτη (έχει οριστεί σε υψηλή από προεπιλογή) και την ποιότητα ροής (η οποία έχει οριστεί σε μεσαία από προεπιλογή).

Κάτω αριστερά, είναι η περιγραφή του είδους δεόντως συνδεδεμένη με την πηγή του. Δεν είναι πολύ λεπτομερής, αλλά η εφαρμογή προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως οπτικό εργαλείο που σας δίνει μια πρόχειρη ματιά στο τι είναι ένα συγκεκριμένο υποείδος metal με μερικά χρήσιμα παραδείγματα ενός συγκεκριμένου είδους και όχι ένα πλήρες μάθημα ιστορίας. Αν σας αρέσει πραγματικά αυτός ο χάρτης που μετατοπίζετε, μπορείτε να αγοράσετε μια αφίσα με 40 $ από τον σύνδεσμο «Αγορά αφίσας» στο επάνω μέρος.

  Πώς να προσθέσετε ένα αξιόπιστο αποθετήριο στο PowerShell στα Windows 10

Επισκεφθείτε το Map of Metal