Τα μουσικά συννεφάκια ελέγχουν τη Μουσική Google με ένα πανταχού παρόν αιωρούμενο κουμπί

Η έννοια των αιωρούμενων κουμπιών και των φυσαλίδων συνομιλίας είναι αρκετά δημοφιλής σε κινητές συσκευές, αλλά φανταστείτε ένα αιωρούμενο κουμπί στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το Music Bubbles είναι μια εξαιρετική επέκταση Chrome που προσθέτει ένα αιωρούμενο κουμπί φυσαλίδων στο Chrome για τον έλεγχο της Μουσικής Google. Όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από αυτό το κουμπί, επεκτείνεται για να αποκαλύψει ένα κουμπί αναπαραγωγής, προώθησης και επαναφοράς, καθώς και ένα κουμπί αντίχειρες και αντίχειρες προς τα κάτω. Το συννεφάκι σάς ενημερώνει ποιο τραγούδι παίζει όταν τοποθετείτε το ποντίκι σας πάνω του. Για να λειτουργήσετε, πρέπει να έχετε ανοιχτή τη Μουσική Google σε μια καρτέλα. Το συννεφάκι εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες, συμπεριλαμβανομένης της σελίδας Νέα καρτέλα.

Το Music Bubbles πρέπει να συνδεθεί με τη Μουσική Google. Όσο δεν είναι συνδεδεμένο ή όταν χάσει τη σύνδεσή του, η φούσκα εμφανίζεται γκρι και δεν κάνει τίποτα όταν μετακινείτε το ποντίκι σας πάνω της. Για να συνδέσετε την επέκταση με τη Μουσική Google, απλώς ανοίξτε την σε μια καρτέλα και το συννεφάκι θα γίνει αμέσως πορτοκαλί.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το PayPal με το iPhone και το Mac App Store της Apple

Μεταβείτε στη Μουσική Google και επιλέξτε ένα τραγούδι για αναπαραγωγή από τη βιβλιοθήκη σας ή επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής. Τώρα μπορείτε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε καρτέλα και τα Music Bubbles θα εμφανίζονται ως ένα πορτοκαλί ημιδιαφανές συννεφάκι που επιπλέει σε οποιονδήποτε ιστότοπο επισκέπτεστε. Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω του και θα αποκαλύψει το κουμπί αναπαραγωγής, προώθησης και επαναφοράς. Μετακινήστε τον κέρσορα στο κάτω μέρος της φυσαλίδας και θα εμφανιστούν δύο νέα για ψηφοφορία του τραγουδιού πάνω/κάτω.

Όταν αλλάζετε το τραγούδι που παίζεται ή όταν τελειώνει το ένα και αρχίζει να παίζει το επόμενο, η επέκταση σάς δίνει μια μικρή ειδοποίηση ακριβώς κάτω από το αιωρούμενο συννεφάκι όταν μετακινείτε τον κέρσορα πάνω του. Η ειδοποίηση μπορεί να εμφανιστεί κάθε φορά που παίζεται ένα τραγούδι, τοποθετώντας το ποντίκι πάνω από το συννεφάκι.

  Τι θα εμφανιστεί σε έναν έλεγχο ιστορικού; 9 πράγματα που θα μπορούσατε να βρείτε

Ενημέρωση: Ο προγραμματιστής έγραψε για να εξηγήσει πώς να λειτουργήσει η κίνηση και οι λειτουργίες απόκρυψης και παρείχε ένα πολύ ωραίο GIF για να το εξηγήσει.

Θέλω απλώς να επισημάνω ότι αναφέρατε ότι η επέκταση θα ήταν ακόμη καλύτερη εάν μπορείτε να μετακινήσετε το γραφικό στοιχείο ή να αποκρύψετε από έναν ιστότοπο. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας παρατεταμένο κλικ με το ποντίκι σας στη φυσαλίδα των ακουστικών όταν είναι πορτοκαλί. Αφού κάνετε πολύ κλικ για ένα δευτερόλεπτο και αφήσετε το ποντίκι να πάει, θα εμφανιστούν δύο νέα κουμπιά. Αυτό φαίνεται επίσης στο σεμινάριο μετά την εγκατάσταση της επέκτασης.

  Μπορείτε να αποκτήσετε πολλούς λογαριασμούς χρηστών σε ένα iPad;

Δύο χαρακτηριστικά που θα έκαναν αυτήν την επέκταση πραγματικά εκπληκτική θα ήταν η δυνατότητα μετακίνησης της φούσκας σε διαφορετικό σημείο στην οθόνη και η δυνατότητα απόκρυψης σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Και οι δύο αυτές λειτουργίες υπάρχουν όσον αφορά την περιγραφή της επέκτασης και εάν επισκεφτείτε τις επιλογές των Music Bubbles, θα δείτε μια περιοχή για την καταχώριση των αποκλεισμένων ιστοτόπων, αλλά δυστυχώς κανένας από τους δύο δεν λειτουργεί. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η αποκλεισμένη λίστα δεν θα επέτρεπε την εισαγωγή κειμένου και δεν ήταν δυνατή η επιλογή της αιωρούμενης φυσαλίδας για μεταφορά και επανατοποθέτηση. Ίσως δεν παίζει καλά με κάποιες από τις άλλες επεκτάσεις που έχω εγκαταστήσει.

Λήψη Music Bubbles από το Chrome Web Store