Οι 6 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης καρδιακών παλμών για το Apple Watch σας

Η καρδιά είναι ένα ζωτικό όργανο στο ανθρώπινο σώμα και είναι ο λόγος που ζεις.

Αυτές τις μέρες το ποσοστό των καρδιακών παθήσεων αυξάνεται ακόμη και στη νεολαία και οι στατιστικές αναφέρουν ότι ένας στους πέντε ασθενείς με καρδιακή προσβολή είναι κάτω των 40 ετών. Μερικοί από τους συνήθεις λόγους για μια κακή καρδιακή πάθηση μπορεί να είναι:

  • Στρες
  • Ανθυγιεινός τρόπος ζωής
  • Υπερβολικό ποτό και κάπνισμα
  • Έλλειψη φυσικής δραστηριότητας

Για να διατηρήσουν αυτές τις συνθήκες μακριά, πολλοί άνθρωποι στρέφονται τώρα σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει την άσκηση τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Οι περισσότεροι γιατροί προτείνουν τουλάχιστον 30 λεπτά άσκησης καθημερινά και μια υγιεινή διατροφή για να διατηρήσετε την καρδιά σας ενεργή και απαλλαγμένη από ιατρικές παθήσεις.

Λειτουργία παρακολούθησης καρδιακών παλμών στο Apple Watch

Τίθεται το ερώτημα, πώς ξέρετε αν ξοδεύετε αρκετές θερμίδες ή είστε στο σωστό δρόμο; Η Apple λάνσαρε μια λύση σε αυτήν την απάντηση συμπεριλαμβάνοντας μια λειτουργία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού στη σειρά ρολογιών της.

Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το σώμα σας κατά τη διάρκεια διαφορετικών σωματικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να ελέγξετε τον καρδιακό σας ρυθμό όταν περπατάτε, ασκείτε, ξεκουράζεστε ή μετακινείστε στην εργασία σας.

Σας δίνει επίσης μια αναφορά του καρδιακού σας παλμού κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνησή σας, βοηθώντας σας να διατηρείτε υπό έλεγχο την καρδιακή σας κατάσταση.

Στις πρόσφατες εκδόσεις του Apple Watch, η λειτουργία έχει γίνει ακόμα καλύτερη και τώρα σας ειδοποιεί σε περίπτωση χαμηλού/υψηλού καρδιακού παλμού. Επιπλέον, υποστηρίζει μια λειτουργία ΗΚΓ στο σύστημα για τη διενέργεια της εξέτασης όπου κι αν βρίσκεστε. Και σας λέω, οι ειδικοί επαίνεσαν την ακρίβειά του.

⚠️ Σημείωση: Παρόλο που τα αποτελέσματα του ΗΚΓ είναι γνωστό ότι είναι ακριβή τις περισσότερες φορές, αυτή η λειτουργία θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως επείγουσα ανάγκη και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά τις ιατρικές διαγνωστικές εξετάσεις.

Οι χρήστες του Apple Watch χρησιμοποιούν ευρέως τη λειτουργία παρακολούθησης καρδιακού παλμού, αλλά ίσως να θέλετε να κάνετε το παραπάνω μίλι και να κατεβάσετε μια πρόσθετη εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να χρησιμοποιήσετε πιο χρήσιμες λειτουργίες. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι είστε πάντα ασφαλείς όσον αφορά την υγεία σας.

  SCORM Επεξήγηση: Κατανόηση του πακέτου περιεχομένου

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσουμε τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού για το Apple Watch σας που μπορείτε να κατεβάσετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως.

Πώς να εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές στο Apple Watch σας

Η λήψη νέων εφαρμογών από το App Store στο Apple Watch είναι εξαιρετικά εύκολη και μπορεί να γίνει με αυτά τα εύκολα βήματα:

Βήμα 1: Ανοίξτε το App Store στο Apple Watch.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το Crown για να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα των εφαρμογών ή στη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε την επιθυμητή εφαρμογή.

Βήμα 3: Μόλις δείτε την εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε, πατήστε “Λήψη” και αυτό θα είναι.

Η εφαρμογή θα εγκατασταθεί στο Apple Watch και θα έχει πρόσβαση από την κύρια σελίδα.

Πλεονεκτήματα των εφαρμογών παρακολούθησης καρδιακών παλμών

Διαφορετικές εφαρμογές διαθέτουν διαφορετικά και μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται στο ποια θα επιλέξετε.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κοινά πλεονεκτήματα που πρέπει να έχει κάθε εφαρμογή παρακολούθησης καρδιακών παλμών. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

  • Παρακολούθηση ζωτικών στο σπίτι
  • Παρακολούθηση καρδιακών παλμών κατά τη διάρκεια της άσκησης
  • Παρακολούθηση του στρες και των επιπέδων δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • Παροχή σχολίων σε πραγματικό χρόνο
  • Έλεγχος της ποιότητας του ύπνου

Τώρα που έχουμε συγκεντρώσει μια αξιοπρεπή ποσότητα γνώσεων σχετικά με τις εφαρμογές παρακολούθησης καρδιακών παλμών για το Apple Watch μας, ας μεταβούμε στη λίστα επιλογών, ώστε να επιλέξετε αυτή που θέλετε.

HeartWatch

Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο και βαθμολογία χρηστών 4,7/5 αστέρια, το HeartWatch κάνει την αξιοπιστία και την ακρίβεια την πρώτη τους προτεραιότητα και είμαστε εδώ για αυτό.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό όταν περπατάτε, κοιμάστε, γυμνάζεστε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Σας ειδοποιεί επίσης όταν ο καρδιακός παλμός πέφτει ξαφνικά χαμηλά/υψηλά.

Μπορείτε να λαμβάνετε ακριβή στατιστικά για τις προπονήσεις σας και να παρακολουθείτε ζωντανούς παλμούς ανά πάσα στιγμή.

Το HeartWatch ήταν μια κορυφαία επιλογή για άτομα σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες και είναι επίσης συμβατό με περισσότερες από 10 διαφορετικές γλώσσες.

  Πώς να προσθέσετε το Ημερολόγιο Google στο Outlook

Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι το απόρρητό σας προστατεύεται καλά. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια επί πληρωμή εφαρμογή, δεν περιέχει διαφημίσεις για να προσφέρει μια αδιάκοπη εμπειρία.

Αναλυτής καρδιάς V9

Το Heart Analyzer v9 είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή που παρέχει λειτουργίες επόμενου επιπέδου για να κάνετε την καθημερινότητά σας χωρίς άγχος, γνωρίζοντας ότι η υγεία της καρδιάς σας διατηρείται υπό έλεγχο.

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά πράγματα που κάνει:

  • Παρουσιάζει δεδομένα υγείας σε γραφήματα, αναφορές και μετρήσεις
  • Σας δίνει μια περίληψη της ημέρας στο ταμπλό
  • Σας επιτρέπει να βλέπετε τις προπονήσεις
  • Σας δίνει την επιλογή να εξάγετε αναφορές υγείας σε PDF

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια χειροκίνητη μέτρηση καρδιακού παλμού και να χρησιμοποιήσετε κάποιες άλλες δροσερές λειτουργίες, γι’ αυτό θα σας συνιστούσα να ελέγξετε αυτό.

Καρδιογράφημα

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό και σας βοηθά να εντοπίσετε συμπτώματα καρδιακών παθήσεων, τότε το Καρδιογράφημα είναι η επιλογή σας.

Με περισσότερες από 6,2 εκατομμύρια λήψεις, αυτή η εύχρηστη εφαρμογή είναι μια κλινικά επικυρωμένη παρακολούθηση καρδιακών παλμών που σας βοηθά με ημερήσιες συνοπτικές μετρήσεις σε μια διαδραστική μορφή απεικόνισης καρδιακών παλμών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προσαρμόσιμων συνηθειών για να συνδεθείτε με τα φάρμακά σας, τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, τις καθημερινές διαθέσεις, τις σημειώσεις και πολλά άλλα.

Επιπλέον, οι προπονήσεις και οι κύκλοι ύπνου σας παρακολουθούνται και αναλύονται για ιατρικούς σκοπούς.

Qardio Heart Health

Το Qardio Heart Health είναι μια βραβευμένη εφαρμογή που μπορεί να συνδυαστεί με άλλες συσκευές Qardio και να συνδεθεί απρόσκοπτα με το Apple Watch. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ακόλουθα:

  • Αρτηριακή πίεση και οξυγόνο αίματος
  • Σφυγμός και ακανόνιστος καρδιακός παλμός
  • 12 μετρήσεις σύστασης σώματος (ΔΜΣ, μυς, σωματικό λίπος, οστά, νερό και άλλα)
  • Σωματικό βάρος
  • Η θερμοκρασία του σώματος αλλάζει

Αυτή η εφαρμογή είναι περισσότερο γνωστή στην αγορά για τη διαισθητική διεπαφή και τα ακριβή της αποτελέσματα. Για να μην ξεχνάμε, σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε στόχους και υπενθυμίσεις για εξατομικευμένη φροντίδα.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην έκδοση premium της εφαρμογής για να επωφεληθείτε από τα μέγιστα οφέλη.

Δείτε επίσης: Κορυφαίος έξυπνος ιχνηλάτης υγείας για καλύτερη ζωή

Γράφημα καρδιάς

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Heart Graph είναι μια εφαρμογή ειδικών που σας δίνει πληροφορίες για τον καρδιακό ρυθμό σε γραφήματα σε πραγματικό χρόνο για να ελαχιστοποιήσετε την ιατρική ορολογία.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στην εφαρμογή Xbox

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Υποστηρίζει αισθητήρες Bluetooth που συμβαδίζουν με το Apple Watch σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις συνεδρίες σας εκτός σύνδεσης και να εισαγάγετε υπάρχοντα δεδομένα προπόνησης.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ορίζετε έναν στόχο για την καύση θερμίδων πριν από την προπόνηση μέσω της Apple Health. Η εφαρμογή είναι πολύ συγκεκριμένη για την προπόνησή σας, καθώς παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό ανάλογα.

Μιλώντας για το κύριο μέρος, μπορείτε να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό ενώ εκτελείτε δραστηριότητες όπως χορό, γιόγκα, σκηνικό κ.λπ., και να περιμένετε πολύ ακριβή αποτελέσματα.

Μόνιτορ καρδιακού παλμού FITIV

Μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων που σας επιτρέπει να παραμένετε σε φόρμα με πολλούς τρόπους, το FITIV Pulse Heart Rate Monitor, δεν θα σας απογοητεύσει. Διαθέτει ζωντανές δραστηριότητες, δυναμική υποστήριξη νησίδων και ιχνηλάτη προπόνησης.

Λαμβάνετε επίσης μια εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης που περιλαμβάνει ζωντανή προπόνηση, ανάλυση άσκησης, κίνητρα προπόνησης και πολλά άλλα για να συντρίψετε τους στόχους σας.

Εδώ είναι μερικά άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής:

  • Μια ματιά στις μετρήσεις προπόνησης από το κλείδωμα/αρχική οθόνη σας
  • Δημιουργήστε ξεχωριστούς πίνακες ελέγχου υγείας και φυσικής κατάστασης
  • Μεταδώστε ζωντανά δεδομένα προπόνησης από το Apple Watch στο iPhone σας

Έχετε επίσης πρόσβαση σε 100 ενσωματωμένους τύπους προπόνησης και προσαρμοσμένες επιλογές. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν ασχολείστε με αθλήματα και σκληρές δραστηριότητες. Υποστηρίζει λειτουργία Watch OS9.

Σημείωση του συγγραφέα

Η ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης καρδιακών παλμών στο Apple Watch έρχεται ήδη με τα προνόμιά της, αλλά μια εφαρμογή τρίτου μέρους μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα όσον αφορά την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Θυμηθείτε να λάβετε υπόψη τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας πριν κατεβάσετε μία από τις παραπάνω εφαρμογές, καθώς όλες διαφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους, επομένως είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για αυτό που ψάχνετε.

Είναι αυτονόητο ότι όλοι κάνουν εξαιρετική δουλειά στο αντίστοιχο σύνολο δυνατοτήτων τους, δεδομένου ότι τις χρησιμοποιείτε λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις σας.

Εάν η απαίτησή σας είναι μόνο να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό, τότε μια εφαρμογή όπως το HeartWatch θα ήταν αρκετή. Ωστόσο, εάν είστε σε έντονη προπόνηση και χρειάζεστε βοήθεια σε αυτόν τον τομέα, το FITIV Pulse Heart Rate Monitor θα λειτουργούσε σαν γοητεία για εσάς.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τις καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής.