Οι 6 καλύτερες εφαρμογές για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στο τηλέφωνό σας

Κάντε τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή.

Ας δούμε μερικά σημαντικά δεδομένα έξυπνων συσκευών:

Με άλλα λόγια, ένας μεγάλος όγκος Προσωπικών Πληροφοριών Αναγνώρισης (PII) διαβιβάζεται μέσω ασύρματων δικτύων. Με τη σειρά του, ο κίνδυνος κλοπής ταυτότητας στο διαδίκτυο αυξάνεται.

Έλλειψη ενημερώσεων

Αποκαλύφθηκαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας Pew Research Survey του 2017 το ένα τέταρτο των κατόχων smartphone μην χρησιμοποιούν κωδικό πρόσβασης για να κλειδώνουν τα τηλέφωνά τους. Επίσης, το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ενημερώνει το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές του τηλεφώνου τους μόνο όταν τους βολεύει.

Η μη επιμέλεια προκαλεί προβλήματα με τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες άλλων ατόμων. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να λάβει το email σας, να επισυνάψει κακόβουλο λογισμικό και να το στείλει στη λίστα email σας. Και, αν ανοίξουν αυτά τα email…

Καταργήστε τις εφαρμογές

Οι κωδικοί πρόσβασης και οι ενημερωμένες εφαρμογές εξακολουθούν να μην παρέχουν 100% προστασία σε μια έξυπνη συσκευή. Ωστόσο, η προσθήκη ενός επιπλέον επιπέδου προστασίας μέσω μιας εφαρμογής ασφαλείας μειώνει σημαντικά τις προσπάθειες κλοπής PII ή πρόκλησης λοιμώξεων.

Ενώ ορισμένες εφαρμογές απαιτούν συνδρομή, η επιστροφή της επένδυσης για τη μείωση της απώλειας δεδομένων αξίζει τον κόπο. Επίσης, ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν δωρεάν εκδόσεις που παρέχουν περισσότερες επιλογές από όσες νομίζετε. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών όλων.

  Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους με κωδικό πρόσβασης

IDSeal

IDSeal είναι το καλύτερο εργαλείο για την παρακολούθηση πιστώσεων από τρία γραφεία και διασφαλίζει πλήρη προστασία από κλοπή ταυτότητας. Αυτό το premium εργαλείο παραμένει σε συνεχή επιφυλακή για τυχόν διαρροή προσωπικών πληροφοριών στον σκοτεινό ιστό, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων πιστωτικών καρτών, αριθμών κοινωνικής ασφάλισης κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, κάθε συνδρομή συνοδεύεται από VPN, προστασία από ιούς και ασπίδες περιήγησης για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε προστατευμένοι σε αυτόν τον διαρκώς επικίνδυνο ψηφιακό κόσμο.

Επιπλέον, έχετε προστασία με κωδικό πρόσβασης και κρυπτογράφηση εγγράφων για την περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας.

Οι χρήστες του IDSeal καλύπτονται με ασφάλεια κλοπής ταυτότητας 1 εκατομμυρίου δολαρίων και μια πλήρως διαχειριζόμενη αποκατάσταση ταυτότητας.

Τέλος, το IDSeal δεν αφορά μόνο την προστασία της συσκευής, αλλά παρέχει πλήρη πρόληψη κλοπής ταυτότητας στους χρήστες του.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕ δεν είναι ένα συμβατικό λογισμικό προστασίας τηλεφώνου, καθώς δεν διαθέτει εργαλεία όπως antivirus, VPN κ.λπ.

Αντίθετα, βασίζεται στην ευαισθητοποίηση στον κυβερνοχώρο και σαρώνει τον σκοτεινό ιστό για παραβιάσεις email.

Επιπλέον, ελέγχει για τις ενεργές λειτουργίες του τηλεφώνου και εκχωρεί μια βαθμολογία κινδύνου ανάλογα. Αυτό σας προτρέπει να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψετε το smartphone σας.

Τέλος, μπορείτε να εγγραφείτε σε διάφορα μαθήματα που στοχεύουν στην ασφαλή χρήση συσκευών όπως φορητούς υπολογιστές, smartphone και tablet με βάση το λειτουργικό τους σύστημα.

  Τι είναι η επίθεση Man-in-the-Middle;

Ευταξίας ποτοπολείου

Ευταξίας ποτοπολείου βοηθά στην αποτροπή της κακής χρήσης των αδειών τους από τις εφαρμογές. Με απλά λόγια, ανακαλεί τα δικαιώματα που έχουν χορηγηθεί σε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται λίγο μετά το κλείσιμο.

Με λίγα λόγια, το Bouncer αφορά εκείνες τις εφαρμογές που θέλετε να έχετε τα απαιτούμενα δικαιώματα μία φορά, αλλά όχι αφού τελειώσετε με αυτές.

Μέγα άτομο ζώο

Μέγα άτομο ζώο είναι εκεί για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο σημερινό επικίνδυνο τοπίο του Διαδικτύου χωρίς να επηρεάσει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Το κύριο πράγμα που κάνει είναι να σαρώσει τη διεύθυνση email εγγραφής σας για διαρροές σκοτεινού ιστού. Επιπλέον, λαμβάνετε ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε διαρροή για να λάβετε έγκαιρα προληπτικά μέτρα.

Επιπλέον, οι χρήστες του Jumbo καλύπτονται επίσης με ασφάλεια κλοπής ταυτότητας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Σε επίπεδο ρίζας, αποκλείει τους ιχνηλάτες που χρησιμοποιούνται από τις εφαρμογές και συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σας. Μπορεί επίσης να διαγράψει αυτόματα το ιστορικό αναζήτησης YouTube, Google και Gmail.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Jumbo για να αφαιρέσετε τις παλιές σας αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, το καλύτερο πράγμα για το Jumbo είναι το μοντέλο τιμολόγησης του, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα και ανεβαίνει ανά απαίτηση χρήστη.

F-Secure

Επί του παρόντος, για συσκευές Android, F-Secure προωθεί την προστασία δεδομένων από κλοπή ταυτότητας στο διαδίκτυο. Επίσης, κάνει ένα βήμα παραπέρα αποκλείοντας ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα κειμένου. Ένα σαφές μπόνους αφού κακόβουλες διευθύνσεις URL βρίσκονται σε φαινομενικά αθώα κείμενα.

  Πώς να ηχογραφήσετε μια συνάντηση στο ζουμ

09 F Ασφαλής

Η εταιρεία προσφέρει επί του παρόντος μια δοκιμή 30 ημερών για να δοκιμάσετε όλες τις προσφορές της. Εάν αποφασίσετε να μην εγγραφείτε, η F-Secure παρέχει δωρεάν την αντικλεπτική εφαρμογή της. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε το τηλέφωνό σας και να σκουπίσετε τα δεδομένα εάν είναι απαραίτητο.

Avast Mobile Security

Υπάρχουν πολλά να αρέσουν στο Εφαρμογή Avast Mobile Security. Για παράδειγμα, ο αριθμός των επιλογών που λαμβάνετε δωρεάν για τις οποίες χρεώνουν άλλες εταιρείες. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν προγράμματα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων, εντοπισμό κακόβουλων εφαρμογών πριν από την εγκατάσταση και επαλήθευση ασφάλειας WiFi. Βοηθά επίσης τους χρήστες να παρακολουθούν τον χρόνο που ξοδεύουν σε συγκεκριμένες εφαρμογές, ενισχύει τη μνήμη RAM της συσκευής και ελέγχει τις άδειες εφαρμογών.

Διατίθενται επιλογές πληρωμής Pro και Ultimate. Ωστόσο, με τον αριθμό των δωρεάν εργαλείων που διατίθενται, τα πρόσθετα μπορεί να μην είναι απαραίτητα.

Στο τέλος, η δοκιμή όλων αυτών των εφαρμογών ασφαλείας είναι απαραίτητη πριν εγγραφείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα πληρωμής. Αν και οι εταιρείες μπορεί να λένε ότι οι δωρεάν εκδόσεις τους είναι ισχυρές, θα μπορούσαν να υπάρχουν επιλογές που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς σχέδιο.

Μιλήστε με άλλους κατόχους έξυπνων συσκευών — σχεδόν με οποιονδήποτε στον κύκλο σας — για να δείτε τι χρησιμοποιούν και πώς λειτουργεί για αυτούς. Συγκεντρώνοντας όλες τις επιλογές τους, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα από πού να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, αναστενάστε με ανακούφιση όταν τα δεδομένα σας προστατεύονται.