Οι 20 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το LiveLeak

Το LiveLeak, που ιδρύθηκε το 2006, επαναπροσδιόρισε τα μέσα ενημέρωσης φιλοξενώντας βίαια και τρομακτικά πλάνα. Από βίντεο για δολοφονίες και τρομοκρατία μέχρι πλάνα από καθημερινό έγκλημα και βία. Ο ιστότοπος ορίζεται επίσης ως ένας ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες του να δημοσιεύουν βάναυσο υλικό. Εκτός από τέτοια καταστροφικά βίντεο, το LiveLeak κάλυψε επίσης ορισμένα άλλα είδη και θέματα, όπως κουτσομπολιά διασημοτήτων, αθλήματα και πολιτική, καθιστώντας το μια σκανδαλώδη πλατφόρμα για θεατές που τους αρέσει το γραφικό και ενοχλητικό υλικό. Ο ιστότοπος έχει επίσης ειπωθεί ότι προωθεί την ελευθερία του λόγου λόγω της μη προκατειλημμένης πίστης του σε συγκεκριμένα θέματα. Συγκεντρώσαμε μερικές καλύτερες εναλλακτικές που θα σας βοηθήσουν να εξετάσετε παρόμοιο περιεχόμενο με το LiveLeak. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τη λίστα με τα υποκατάστατα αμέσως για να γεμίσουμε το εσωτερικό σας θηρίο με κάποιο βάναυσο περιεχόμενο.

Οι 20 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το LiveLeak

Αν και η περιβόητη δημοτικότητα του ιστότοπου τον έκανε μοναδικό, απαγορεύτηκε μετά από σχεδόν 15 χρόνια το 2021. Ο λόγος πίσω από το κλείσιμο του ιστότοπου παραμένει ασαφής αλλά είναι προφανής, από το βίντεο αποκεφαλισμού ενός διάσημου Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ σε ευαίσθητα θέματα όπως το Πανόραμα. Επίσης, πολλά θέματα βίντεο προκάλεσαν τα συναισθήματα πολλών που τελικά οδήγησαν στον αποκλεισμό του ιστότοπου. Από την απαγόρευση του ιστότοπου, οι λάτρεις των freak show αναζητούν τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις LiveLeak. Εάν είστε κάποιος που αναζητά τις ίδιες πληροφορίες, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

1. YouTube

YouTube είναι μια κύρια και μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις LiveLeak όσον αφορά το είδος και τα πολλαπλά θέματα. Από μουσικά βίντεο, οδηγούς με οδηγίες και ταινίες μέχρι βίντεο συνταγών, η πλατφόρμα είναι γεμάτη ψυχαγωγία. Ακριβώς όπως το LiveLeak, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν ακραίο και μακάβριο περιεχόμενο και στο YouTube. Ωστόσο, για αυτόν τον λόγο, οι χρήστες του λογαριασμού YouTube πρέπει να είναι 18+ ετών και 13+ με γονική συναίνεση. Ωστόσο, δεν είναι σημαντικό να δημιουργήσετε λογαριασμό στο YouTube, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει χωρίς λογαριασμό.

  • Το YouTube είναι μια παγκοσμίου φήμης διαδικτυακή πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο, να δημιουργούν τα δικά τους κανάλια, να βλέπουν και να μοιράζονται βίντεο.
  • Παρέχει επίσης μια πρόσθετη δυνατότητα σχολίων που είναι εξαιρετικά ευγνώμων για την απήχηση ενός βίντεο.
  • Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων, επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών και οποιασδήποτε άλλης συσκευής συμβατής με το Διαδίκτυο.

2. Βίντεο Xfinity

Η επόμενη πλατφόρμα στη λίστα των υποκατάστατων του LiveLeak είναι Βίντεο Xfinity. Είναι ένα από τα καλύτερα για να παρακολουθείτε βίντεο ειδήσεων από μεγάλα κανάλια, όπως το CNN, το ABC news και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να απολαύσετε βίντεο σχετικά με την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις, τον τρόπο ζωής κ.λπ.

  • Το Xfinity έγινε δημοφιλές μετά την απαγόρευση του LiveLeak λόγω του ατελείωτου περιεχομένου και της μη λογοκρισίας του νομιμοποιημένου περιεχομένου.
  • Η πλατφόρμα είναι γνωστή για τη διακεκριμένη κατηγοριοποιημένη δομή για βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στο περιεχόμενο που αναζητούν πολύ εύκολα.
  • Το Xfinity απαιτεί έναν λογαριασμό σε αυτό που σας βοηθά να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε προτιμώμενα βίντεο χωρίς παρεμβολές.

3. PeerTube

Μια άλλη από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις LiveLeak είναι PeerTube, με όνομα σχεδόν παρόμοιο με το YouTube. Είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ροής βίντεο που είναι αποκεντρωμένη και ομοσπονδιακή, σε αντίθεση με το YouTube που συγκεντρώνει τα δεδομένα και την προσοχή των χρηστών.

  • Το PeerTube είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε το 2015.
  • Αποτελείται από βίντεο, παρόμοια με τη μορφή του YouTube, με πτυχές που καλύπτουν τη γλώσσα, την κατηγορία, το απόρρητο, τον τίτλο, την ημερομηνία δημοσίευσης, τον αριθμό των προβολών, τον συγγραφέα και άλλα.
  • Τα βίντεο στο PeerTube είναι καλά οργανωμένα ανάλογα με τη δημοτικότητα, την τάση και την τοποθεσία τους, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο για τους θεατές να βρουν προτιμότερο περιεχόμενο.

4. Διαρροή πραγματικότητας

Σημείωση: Η διαρροή πραγματικότητας είναι προς το παρόν αποκλεισμένη ή απενεργοποιημένη λόγω νομικών ζητημάτων. Μπορείτε να επισκεφθείτε το σελίδα Twitter για να γνωρίζετε την κατάσταση του ιστότοπου.

Το Leaked Reality είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που χρησιμεύουν ως εναλλακτική λύση στο LiveLeak. Για να διευκολύνει τους θεατές, ο ιστότοπος Leaked Reality έχει κατηγοριοποιήσει τα βίντεο σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα, τα δημόσια, τα ιδιωτικά, τα με τα περισσότερα σχόλια και άλλα. Ο ιστότοπος, όπως και το LiveLeak είναι αρκετός για να εκπληρώσει την επιθυμία σας να παρακολουθήσετε ανατριχιαστικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο.

  • Ο ιστότοπος έχει εξαιρετικό περιεχόμενο όσον αφορά τα γραφικά βίντεο.
  • Οι κατηγορίες που καλύπτονται σε αυτόν τον ιστότοπο περιλαμβάνουν έγκλημα, ληστεία, ατυχήματα, μπάτσους, ληστείες, τα τελευταία νέα, στρατός, πολιτική, φύση, θρησκεία και άλλα τέτοια περιεχόμενα με φρικιαστικές πράξεις.
  • Έχει γίνει πράγματι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα μετά το LiveLeak λόγω των ισχυρισμών της ότι έχει τη μεγαλύτερη συλλογή βίντεο που διέρρευσαν που μπορούν να μεταδοθούν σε ροή οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο.
  • Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το Leaked Reality θεωρείται σκιερό λόγω της παγκόσμιας διακοπής λειτουργίας εδώ και αρκετό καιρό. Εκτός από αυτό, ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το LiveLeak.

5. Οδυσσέας

Ιστότοποι όπως το LiveLeak περιλαμβάνουν άλλο όνομα στη λίστα, Οδυσσέας. Είναι ένας νέος ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου. Η πλατφόρμα είναι αποκεντρωμένη και βασίζεται στην επίλυση προβλημάτων με την τεχνολογία blockchain.

  • Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στο YouTube, όπου οι χρήστες μπορούν ακόμη και να ανεβάζουν βίντεο στο κανάλι τους για να τα παρακολουθήσουν και να τα μοιραστούν οι θεατές.
  • Καθώς είναι ένας ιστότοπος ανοιχτού κώδικα, τα δεδομένα που ανεβαίνουν σε αυτόν παραμένουν ασφαλή και διαφανή.
  • Για το λόγο αυτό, ο ιστότοπος χρησιμοποιείται από σχεδόν 8,7 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως σύμφωνα με πρόσφατη δοκιμή beta.
  • Αν και πολύ βίαιο περιεχόμενο είναι απαγορευμένο στον ιστότοπο, εξακολουθεί να παραμένει δημοφιλές όνομα όταν πρόκειται για τη ροή ψυχαγωγικών βίντεο στο διαδίκτυο.

6. Daily Mail Online

Η επόμενη εναλλακτική για το LiveLeak είναι Daily Mail Online. Αν και ο ιστότοπος είναι γεμάτος με βίντεο διαφορετικών ειδών, δεν έχει την αίσθηση του LiveLeak.

  • Μεταδίδει μοντέρνα βίντεο, βίντεο ειδήσεων, περιεχόμενο της showbiz, αθλητικά βίντεο, επιστημονικά στοιχεία και άλλο διασκεδαστικό περιεχόμενο που προτιμάται από ένα τεράστιο κοινό.
  • Είναι, ωστόσο, ένα υποκατάστατο για το LiveLeak που αξίζει μια δοκιμή, καθώς προβάλλει όλο το μοντέρνο, φημολογούμενο και viral περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

7. EngageMedia

Οι εναλλακτικές λύσεις LiveLeak περιλαμβάνουν επίσης EngageMedia, που είναι ένας μη κερδοσκοπικός ιστότοπος Ασίας-Ειρηνικού. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε το 2005 από την Anna Helme και τον Andrew Lowenthal με κίνητρο να δημιουργήσουν κοινωνική αλλαγή με τη βοήθεια βίντεο για το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

  • Ο ιστότοπος είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα και ελεύθερου λογισμικού.
  • Μεταδίδει βίντεο που καλύπτουν θέματα όπως ψηφιακά δικαιώματα και κοινωνικά ζητήματα.
  • Στοχεύει στην ενίσχυση της γνώσης των χρηστών σχετικά με τις ανοιχτές και ασφαλείς τεχνολογίες, την ανάπτυξη δικτύων και πλατφορμών για ψηφιακά δικαιώματα και την αλλαγή σε κοινωνικό, πολιτιστικό και δημόσιο επίπεδο πολιτικής.

8. DTube

Αποκεντρωμένος σωλήνας, γνωστός και ως DTube προβάλλει μοντέρνα βίντεο και επίσης ενεργοποιεί περιεχόμενο για ενηλίκους στον κύριο πίνακα του ιστότοπου. Το DTube είναι ένας φημισμένος και ευνοϊκός ιστότοπος σε σχέση με το LiveLeak, ο οποίος απαιτεί έναν λογαριασμό για την προβολή περιεχομένου που έχει μεταφορτωθεί σε αυτόν.

  • Το DTube είναι μια άλλη αποκεντρωμένη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που βασίζεται σε ένα δίκτυο που λειτουργεί στο blockchain.
  • Η ιδέα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο είναι οι ψήφοι που δίνονται από τους θεατές στα βίντεο για να ανταμείψουν τους επιμελητές.
  • Καθώς τα δεδομένα που ανεβαίνουν στον ιστότοπο είναι ασφαλή και ασφαλή, ταιριάζουν καλύτερα στους δημιουργούς από το YouTube.
  • Ο ιστότοπος δεν υπόκειται σε κανέναν περιορισμό και διαθέτει εξαιρετικά βίντεο σε τάση.
  • Όντας μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, λειτουργεί στο blockchain Steem όπου οι ανταμοιβές καταβάλλονται σε κρυπτονομίσματα.

9. Ο κόσμος του Ebaum

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις LiveLeak τότε Ο κόσμος του Ebaum είναι ένα υποχρεωτικό όνομα. Αν ψάχνετε να περάσετε υπέροχα σε έναν ιστότοπο βίντεο, σίγουρα θα θέλατε να του ρίξετε μια ματιά.

  • Ο ιστότοπος έχει όλα τα άσχημα, συμπεριλαμβανομένων συγκλονιστικών βίντεο ταινιών που κάνουν τους θεατές βάναυσου περιεχομένου να επιστρέφουν σε αυτόν.
  • Αυτή η εξαιρετική εναλλακτική προβάλλει επίσης αστεία βίντεο από όλο τον κόσμο, καθιστώντας την έναν διασκεδαστικό ιστότοπο.
  • Οι κατηγορίες που συνήθως καλύπτονται στον ιστότοπο περιλαμβάνουν αστεία μιμίδια, viral βίντεο, ειδησεογραφικά γεγονότα, τρομακτικά βίντεο και πολλά άλλα φρικτά πράγματα που θα προτιμούσαν οι θεατές του LiveLeak.
  • Το Ebaum’s World είναι ένας διασκεδαστικός ιστότοπος για εξερεύνηση λόγω της ασυνήθιστης ποικιλίας βίντεο που μπορείτε να βρείτε σε αυτό.

10. Vimeo

Vimeo είναι μια άλλη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο όπου τα μέλη μπορούν να δουν και να ανεβάσουν βίντεο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε το 2004 από τον Anjali Sud και επιτρέπει επίσης στα μέλη να κάνουν δημιουργικές αλλαγές σε βίντεο που τα βελτιώνουν και προσθέτουν μουσική στο βίντεο επίσης.

  • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες καθώς και επί πληρωμή που επιτρέπουν τον έλεγχο του τρόπου εμφάνισης των βίντεο στο διαδίκτυο.
  • Το Vimeo είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος βίντεο όπως ακριβώς το YouTube, όπου μπορείτε να ανεβάσετε ένα βίντεο, να το παρακολουθήσετε, να το αποθηκεύσετε, να το σχολιάσετε, να του αρέσει, να το μοιραστείτε και πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.
  • Με μια μεγάλη βάση θαυμαστών ήδη, ο ιστότοπος αυξάνεται σε δημοτικότητα, καθιστώντας τον μια ελκυστική κοινότητα.

11. Veoh

Αν ψάχνετε για ιστότοπους όπως το LiveLeak για βίντεο καλής ποιότητας διατηρώντας παράλληλα τον πήχη ψυχαγωγίας ψηλά, Veoh είναι το μέρος για εσάς. Παρόλο που ο ιστότοπος δεν περιέχει τόσο γραφικό περιεχόμενο όσο το LiveLeak. Μπορεί ακόμα να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να σκοτώσετε την πλήξη σας, χάρη στη μεγάλη ποικιλία που παρέχει η πλατφόρμα.

  • Το Veoh δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να επιλέξουν την προτιμώμενη κατηγορία για τα βίντεο που θέλουν να παρακολουθήσουν.
  • Η κατηγορία τους περιλαμβάνει περιεχόμενο βίντεο όπως κωμωδία, ταξίδια, κινούμενα σχέδια, anime, πολιτισμός, ειδήσεις και άλλα.
  • Αυτά τα βίντεο μπορούν εύκολα να μεταδοθούν σε ροή σε διάφορες συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και iPad. Επίσης, σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους ιστότοπους, οι θεατές στο Veoh μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ταινίες και επεισόδια σε πλήρη έκταση.

12. Βίντεο AOL

Βίντεο AOL είναι ένας παρόμοιος ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο με το LiveLeak όσον αφορά το περιεχόμενο. Οι θεατές μπορούν να προβάλλουν βίντεο της επιλογής τους χωρίς να απαιτείται εγγραφή.

  • Ο ιστότοπος είναι γνωστός ως ενιαίος σταθμός για όλους τους λάτρεις των βίντεο που λατρεύουν να παρακολουθούν υπερβολικά στο YouTube.
  • Μαζί με τα βίντεο, το AOL Video εξυπηρετεί επίσης τους θεατές του με ταινίες, περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από χρήστες και τηλεοπτικές εκπομπές.
  • Με περισσότερα από 14000 βίντεο, πρόκειται να επιτύχει την πολυπόθητη δημοτικότητά του.
  • Μπορεί να μεταδοθεί εύκολα σε φορητές συσκευές με το Διαδίκτυο.
  • Αυτός ο καλά οργανωμένος ιστότοπος αποτελείται από δίκτυα όπως το FOX, το MTV και το History Channel, που παρέχουν ποικίλο περιεχόμενο για παρακολούθηση.

13. BitChute

BitChute είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο που ξεκίνησε το 2017 και αυξάνεται σε δημοτικότητα λόγω της χαρακτηριστικής εστίασής της στο περιεχόμενο βίντεο. Εάν είστε κάποιος που αναζητά εναλλακτικές λύσεις LiveLeak, τότε σίγουρα θα θέλατε το BitChute, καθώς είναι γνωστό για την υποδοχή των θεωρητικών συνωμοσίας και της ρητορικής μίσους.

  • Είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο peer-to-peer με κίνητρο να βάλει πρώτα τους ανθρώπους και την ελευθερία του λόγου.
  • Ο ιστότοπος είναι αρκετά αμφιλεγόμενος για τη ρητορική μίσους στην πλατφόρμα, λόγω της οποίας οι παραγωγοί του ιστότοπου έχουν αποκλειστεί από άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του YouTube.
  • Συνολικά, αυτός ο αμφισβητούμενος ιστότοπος μπορεί να είναι ο επόμενος αγαπημένος σας μετά το LiveLeak, εάν έχετε αμφισβητούμενο περιεχόμενο.

14. OMG News

Όπως και το όνομά του, OMG News πρόκειται πράγματι να σας δώσει κάποια νέα που προκαλούν δέος. Ο ιστότοπος αποτελείται από μερικά τρελά βίντεο που θα σας συνεπάρουν.

  • Από την παροχή τεχνασμάτων έως την προειδοποίηση των γονέων για τα παιδιά τους, ο ιστότοπος διαθέτει μια παράξενη συλλογή βίντεο που σίγουρα θα λατρέψει ένα περίεργο μυαλό.
  • Ο κύριος στόχος της ιστοσελίδας είναι να δημιουργήσει έναν παράγοντα έκπληξης και έκπληξης στους θεατές, κάτι που κάνει με εξαιρετική τελειότητα.
  • Εάν είστε ένα αμφιλεγόμενο άτομο και σας αρέσουν τα βίντεο που αφήνουν το μυαλό σας γεμάτο περιέργεια, τότε το OMG News είναι για εσάς.

15. Dailymotion

Η λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις LiveLeak δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς να αναφέρετε το Dailymotion. Dailymotion είναι μια παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που μεταδίδει βίντεο που σχετίζονται με αθλήματα, μουσική, ψυχαγωγία και μουσική. Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε το 2005 και εξυπηρετεί τους χρήστες ως μια εύκολη πλατφόρμα για λήψη, κοινή χρήση και δημιουργία βίντεο από τους χρήστες.

  • Έχει βαθμολογηθεί ως η δεύτερη πλατφόρμα βίντεο με τις περισσότερες προβολές και είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του YouTube.
  • Ο ιστότοπος αποτελείται από βίντεο και εικόνες υψηλής ποιότητας που ενημερώνονται καθημερινά.
  • Πολλές κατηγορίες που καλύπτονται στο Dailymotion περιλαμβάνουν μουσική, κωμωδία, αθλήματα, κινούμενα σχέδια, ειδήσεις, πολιτική, ζωντανές ροές και πολλές άλλες. Έτσι, ξεκινήστε με μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες βίντεο όλων των εποχών.

16. Βουρτ

Σιγοβροντώ είναι μια ακόμη πλατφόρμα βίντεο που μπορεί να υποκαταστήσει το LiveLeak. Η πλατφόρμα που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013, είναι δημοφιλής στους Αμερικανούς χρήστες.

  • Το περιεχόμενο στον ιστότοπο είναι διατεταγμένο χρονολογικά για να επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν εύκολα το βίντεο που προτιμούν.
  • Με λιγότερους περιορισμούς, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να ανεβάζουν περιεχόμενο στο Rumble.
  • Όπως υποστηρίζει ο ιστότοπος, προωθεί μόνο την ελευθερία του λόγου και κανένα άλλο είδος παραπληροφόρησης ή θεωριών συνωμοσίας.
  • Οποιοδήποτε περιεχόμενο βίντεο περιέχει πορνογραφία ή εκφοβισμό δεν περνά από τη διαδικασία εκδοτικής αξιολόγησης του Rumble.
  • Κατά τη μεταφόρτωση βίντεο στον ιστότοπο, οι χρήστες μπορούν επίσης να κερδίσουν κέρδη με τη μορφή χρημάτων από το Rumble. Έτσι, μαζί με το ότι είναι ένας ιστότοπος ψυχαγωγίας, εξυπηρετεί σίγουρα έναν σκοπό all-in-one για τους εθισμένους στα βίντεο.

17. ItemFix

Το επόμενο στη λίστα ιστότοπων όπως το LiveLeak είναι Στοιχείο Διόρθωση, που έχει κυριεύσει το LiveLeak σαν γάντι. Ο ιστότοπος είναι για τους λάτρεις των ακραίων βίντεο που αγαπούν τα σύντομα κλιπ που περιέχουν κάποιο διασκεδαστικό περιεχόμενο.

  • Σε αντίθεση με το LiveLeak, οι χρήστες απαγορεύεται να ανεβάζουν βίαια και υπερβολικά βίαια βίντεο στην πλατφόρμα.
  • Αποτελείται από τυχαία και διασκεδαστικά βίντεο που χρησιμεύουν ως εξαιρετικό χόμπι.
  • Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος αποτελείται επίσης από βίντεο που αφορούν θέματα εντός μιας χώρας.
  • Μετά τον τερματισμό του LiveLeak, ανακατεύθυνε τους χρήστες στο ItemFix για το αξιόπιστο και εύλογα φορτωμένο περιεχόμενό του.

18. YouPHPTube

YouPHPTube είναι μια δωρεάν λύση που είναι διαθέσιμη σε όλους για λήψη βίντεο. Είναι ένα από τα σπάνια ολοκληρωμένα συστήματα που αποτελείται από πλήρη διαδικτυακή ροή βίντεο, βίντεο κατά παραγγελία και ζωντανή μετάδοση.

  • Αυτός ο ιστότοπος ανοιχτού κώδικα είναι δωρεάν για όλους στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να ανεβάσουν βίντεο.
  • Είναι γραμμένο σε PHP και επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν και να κωδικοποιούν βίντεο από άλλους ιστότοπους.
  • Η δωρεάν ροή ζωντανών βίντεο είναι πλέον εύκολα δυνατή με το YouPHPTube.

19. Streamtape

Οι εναλλακτικές λύσεις LiveLeak δεν μπορούν να ονομαστούν χωρίς Streamtape. Το Streamtape είναι μια υπηρεσία κοινής χρήσης βίντεο που προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης στους χρήστες της.

  • Εάν θέλετε να απολαμβάνετε γρήγορη και απεριόριστη ταχύτητα λήψης, το Streamtape είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος για εσάς.
  • Όχι μόνο μπορείτε να κάνετε λήψη, αλλά μπορείτε επίσης να ανεβάσετε, να μοιραστείτε, να μεταδώσετε ροή και να δημιουργήσετε έσοδα από βίντεο.
  • Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, μπορείτε επίσης να βρείτε περιεχόμενο για ενηλίκους σε αυτό.
  • Με έναν εύκολο πίνακα χρήστη, ο ιστότοπος παρέχει επίσης εξαιρετική υποστήριξη υποτίτλων σε πολλές γλώσσες.
  • Εκτός από το ότι είναι ένας ιστότοπος που κερδίζει χρήματα, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να μοιράζεστε βίντεο με οποιονδήποτε στον κόσμο.

20. FreeSpeech Tube

Το τελευταίο στη λίστα των εναλλακτικών που υπάρχουν στο διαδίκτυο για το LiveLeak είναι FreeSpeechTube.

  • Το FreeSpeech Tube είναι μια μη κομματική πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που εστιάζει στην ελευθερία του λόγου, όπως ακριβώς αντιπροσωπεύει το όνομά του.
  • Για άτομα που επιθυμούν να σπάσουν ένα ταμπού ή να μοιραστούν δημόσια αμφιλεγόμενες ιδέες ή απόψεις, τότε το FreeSpeech Tube είναι το τέλειο μέρος.
  • Χωρίς περιθώριο παραστατικής βίας στον ιστότοπο, προσφέρει μεγάλη ποικιλία βίντεο για τους χρήστες.

***

Το LiveLeak ήταν ένας ιστότοπος γνωστός παγκοσμίως για το γραφικό του περιεχόμενο και μερικά φρικιαστικά βίντεο που θα έδιναν μια απόκοσμη αίσθηση στους χρήστες. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι βρήκαν τον ιστότοπο υποτιμητικό για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους είναι περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία, άλλοι το βρήκαν αρκετά μαγευτικό. Τώρα που ο ιστότοπος έχει απαγορευτεί, οι θεατές του LiveLeak συχνά βρίσκουν τους εαυτούς τους να αναζητούν έναν τέλειο ιστότοπο που μπορεί να τους διασκεδάσει με περίεργους τρόπους, όπως το LiveLeak. Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε με τις εναλλακτικές λύσεις LiveLeak και μπορέσατε να βρείτε τον κατάλληλο ιστότοπο με τον οποίο μπορείτε να έχετε εμμονή. Μπορείτε να αφήσετε τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας, εάν υπάρχουν, στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  Τι είναι το Adobe Creative Cloud και αξίζει τον κόπο;