Οι 14 καλύτερες επιπλοκές του Apple Watch που αξίζει να χρησιμοποιήσετε

Οι επιπλοκές είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Apple Watch επειδή σας επιτρέπουν να βλέπετε πληροφορίες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές με μια ματιά στην πρόσοψη του ρολογιού σας.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιπλοκές του Apple Watch που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

1. Φανταστικό 3

Το Fantasical 3 είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου για το iPhone ή το iPad και για καλό λόγο. Είναι εύκολο στη χρήση, με εξαιρετικές δυνατότητες όπως η δυνατότητα χρήσης φυσικής γλώσσας κατά την προσθήκη συμβάντων μαζί με μια ενσωματωμένη λειτουργία υπενθυμίσεων.

Και η εφαρμογή Apple Watch κάνει εξαιρετική δουλειά παρέχοντας επιπλοκές με τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Η μεγαλύτερη υποδοχή επιπλοκών μπορεί να δείξει τι ακολουθεί στο ημερολόγιό σας και ακόμη και πόσο περισσότερο θα διαρκέσει το τρέχον συμβάν. Σε μικρότερες υποδοχές, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να δείτε την τρέχουσα ημερομηνία, τον αριθμό των εναπομεινάντων εργασιών και άλλες επιλογές, όπως μια απλούστερη εφαρμογή εκκίνησης.

Κατεβάστε: Φανταστικό 3 (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

2. Απλώς πατήστε Εγγραφή

Η χρήση του iPhone σας για να κρατάτε σημειώσεις ή υπαγόρευση είναι εντάξει, αλλά πρέπει να σταματήσετε αυτό που κάνετε, να βγάλετε το iPhone σας και να αρχίσετε να το πατάτε. Με το Just Press Record, το iPhone σας μπορεί να παραμείνει εκεί που βρίσκεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής καθώς χρησιμοποιείτε το ρολόι σας.

Απλώς πατήστε τον κόκκινο κύκλο και το Apple Watch σας θα ξεκινήσει την εγγραφή σχεδόν αμέσως. Ό,τι καταγράφετε όχι μόνο συγχρονίζεται κατευθείαν με την εφαρμογή iPhone, αλλά και μεταγράφεται.

Κατεβάστε: Απλώς πατήστε Εγγραφή (4,99 $)

3. ΚΑΡΟΤΟ Καιρός

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες καιρικές επιπλοκές του Apple Watch, το CARROT Weather θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για την εφαρμογή, φέρνει μια δόση χιούμορ σε μια καλά σχεδιασμένη εφαρμογή με πολλές πληροφορίες για τον καιρό.

Για το Apple Watch, μπορείτε να επιλέξετε από 25 επιπλοκές που θα προσθέσετε σε ένα ρολόι. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ένα ρολόι με επιπλοκές από την εφαρμογή σε κάθε υποδοχή. Αυτό είναι τέλειο για όποιον δεν χορταίνει αυτό που συμβαίνει σε εξωτερικούς χώρους. Για να μάθετε περισσότερα, απλώς πατήστε την επιπλοκή για να εμφανιστεί η εφαρμογή.

Κατεβάστε: ΚΑΡΟΤΟ Καιρός (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

  8 Καλύτερες πρακτικές εξετάσεις GRE που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε

4. Λούμι

Φέρτε την ομορφιά του φεγγαριού και του ήλιου στο Apple Watch σας με το Lumy. Η εφαρμογή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιπλοκών σε σχεδόν οποιοδήποτε πρόσωπο ρολογιού. Στη μεγαλύτερη επιπλοκή, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις επτά επιλογές. Ένα από τα καλύτερα είναι μια αντίστροφη μέτρηση για τη χρυσή ώρα με πιθανότητες βροχόπτωσης και ποσοστό κάλυψης σύννεφων. Οποιοσδήποτε φωτογράφος και βιντεογράφος γνωρίζει ότι η χρυσή ώρα είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να εργαστείτε έξω και μπορείτε να το δείτε με μια γρήγορη ματιά στο Apple Watch σας. Υπάρχει επίσης μια παρόμοια επιπλοκή με την αντίστροφη μέτρηση για την ανατολή του ηλίου.

Όλες οι μεγάλες επιπλοκές είναι επίσης διαθέσιμες για χρήση ως γραφικά στοιχεία στο Smart Stack με το watchOS 10 και νεότερη έκδοση.

Μικρότερες επιπλοκές μπορούν επίσης να παρέχουν πληροφορίες όπως η κατεύθυνση και το υψόμετρο του ήλιου ή της σελήνης.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή σε iPhone, iPad και Apple TV.

Κατεβάστε: Λούμι (6,99 $)

5. Πράγματα 3

Το Things 3 είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης και οι επιπλοκές του Apple Watch το κάνουν ακόμα καλύτερο.

Οι επιπλοκές μπορούν να εμφανίσουν μια γραμμή προόδου για να υποδείξουν πόσες εργασίες έχετε ολοκληρώσει για την ημέρα. Ορισμένα πρόσωπα θα εμφανίσουν την επόμενη εργασία στη λίστα σας. το Modular πρόσωπο μπορεί να δείξει έως και τρία. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε εργασίες ως ολοκληρωμένες απευθείας από το ρολόι σας.

Κατεβάστε: Πράγματα 3 (9,99 $)

6. HeartWatch

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την υγεία του Apple Watch είναι η ενσωματωμένη παρακολούθηση καρδιακών παλμών. Η εγγενής επιπλοκή καρδιακού ρυθμού κάνει καλή δουλειά στο να δείχνει τον τρέχοντα καρδιακό σας ρυθμό, αλλά το HeartWatch το κάνει ένα βήμα παραπέρα.

Μπορείτε να δείτε τον τρέχοντα καρδιακό σας ρυθμό καθώς και τον ελάχιστο και μέγιστο καρδιακό ρυθμό για την ημέρα. Ορισμένες επιπλοκές περιλαμβάνουν επίσης τον μέσο καρδιακό σας ρυθμό, κάτι που είναι εξαιρετικό για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης – εάν ο δακτύλιος γύρω από την επιπλοκή σας είναι κόκκινος, σημαίνει ότι ο καρδιακός σας ρυθμός είναι αυξημένος.

Αυτή η επιπλοκή ταιριάζει με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής Apple Watch στην αγορά—θα παρακολουθεί την καρδιά σας ενώ κοιμάστε, προπονείστε και ακόμη και ενώ ξεκουράζεστε.

Κατεβάστε: HeartWatch (3,99 $)

7. Εφαρμογή στον αέρα

Ειδικά αυτές τις μέρες, τα αεροπορικά ταξίδια δεν είναι ακριβώς ευχάριστα. Οι αλλαγές πτήσεων, οι καθυστερήσεις και τα χειρότερα μπορούν να κάνουν τις διασκεδαστικές διακοπές εφιάλτη. Αλλά το App in the Air σας βοηθά να κρατάτε ενήμερους και ενημερωμένους για τις πτήσεις σας. Η επιπλοκή θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πτήση σας, συμπεριλαμβανομένης της ώρας επιβίβασης, της πύλης και πολλά άλλα. Όταν προσγειωθείτε, θα σας ενημερώσει ακόμη και για τη σωστή τοποθεσία για τις αποσκευές σας.

  17 Καλύτερο Δωρεάν Λογισμικό Βελτίωσης Εγκληματολογικών Βίντεο

Ακόμα κι αν δεν είστε εσείς που πετάει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιπλοκή για να παρακολουθείτε τους φίλους και την οικογένειά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ακόμη και στον αέρα. Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες για μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών επιπλοκών και προσόψεων ρολογιών.

Κατεβάστε: Εφαρμογή στον αέρα (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

8. Ραβδώσεις

Το Streaks είναι μια εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων που εστιάζει στην παρακολούθηση πόσες ημέρες στη σειρά ολοκληρώνετε κάθε εργασία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακινήσετε τον εαυτό σας, καθώς μόλις δημιουργήσετε ένα μακρύ σερί, δεν θέλετε να το σπάσετε.

Η απλούστερη επιπλοκή δείχνει έξι κουκκίδες που γίνονται από πορτοκαλί σε γκρι όταν ολοκληρώσετε κάθε εργασία. Μπορείτε να επισημάνετε μια εργασία ως ολοκληρωμένη απευθείας στο ρολόι σας, καθώς και να ξεκινήσετε τα χρονόμετρα για εργασίες με βάση τη διάρκεια. Οι μεγαλύτερες επιπλοκές θα εμφανίσουν επίσης το όνομα μιας ημιτελούς εργασίας στο πρόσωπο.

Κατεβάστε: Σειρές (4,99 $)

9. Επιπλοκές φωτογραφίας

Αν και είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα Πορτραίτο πρόσωπο για το Apple Watch σας, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για επιπλοκές. Η εξαιρετική εφαρμογή Photo Complications λύνει αυτό το πρόβλημα και μπορεί να φέρει μια εικόνα σχεδόν σε οποιοδήποτε πρόσωπο μπορείτε να σκεφτείτε

Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες από τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών, το iCloud, άλλες εφαρμογές και άλλες τοποθεσίες. Στη συνέχεια, προσθέστε την επιλεγμένη εικόνα στα περισσότερα μεγέθη επιπλοκών. Μπορείτε ακόμη και να τυχαιοποιήσετε άλλες εικόνες από τη βιβλιοθήκη σας σε ένα προσαρμοσμένο χρονικό πλαίσιο. Εάν θέλετε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε μια εικόνα σε μια περίπλοκη εικόνα, πατήστε την και δείτε την σε πλήρη οθόνη.

Κατεβάστε: Επιπλοκές φωτογραφίας (1,99 $)

10. WaterMinder

Εάν ανησυχείτε ότι δεν πίνετε αρκετό νερό, η επιπλοκή του WaterMinder αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στο αγαπημένο σας πρόσωπο Apple Watch. Μπορείτε να ορίσετε έναν στόχο για το πόσο νερό θέλετε να πίνετε και να το μετράτε όλη την ημέρα, όλα από το ρολόι σας.

Οι μικρότερες επιπλοκές σας δίνουν ένα άλλο δαχτυλίδι που μπορείτε να σκοπεύετε να κλείσετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Τα μεγαλύτερα σας δίνουν ένα ποσοστό του συνόλου σας επιπλέον του ποσού που απομένει για εκείνη την ημέρα. Πατήστε στην επιπλοκή για να προσθέσετε ένα από τα προκαθορισμένα ποσά ή εισαγάγετε ένα δικό σας.

Κατεβάστε: WaterMinder (4,99 $)

11. Μεταφραστής iTranslate

Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, η επιπλοκή του iTranslate για το Apple Watch σας θα μπορούσε να είναι σωτήρια. Όχι μόνο θα εντοπίσει αυτόματα την τοπική γλώσσα, αλλά θα εμφανίσει και χρήσιμες κοινές φράσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  Πώς να εγκαταστήσετε λογισμικό χωρίς δικαιώματα διαχειριστή

Ένα πάτημα στην επιπλοκή θα ξεκινήσει την εφαρμογή. Πατήστε στη σημαία και μπορείτε είτε να μιλήσετε είτε να γράψετε τη φράση που θέλετε να μεταφράσετε. Μετά από λίγο, η εφαρμογή θα σας προσφέρει τη μεταφρασμένη φράση. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του ηχείου και το Apple Watch σας θα εκφωνήσει τη μεταφρασμένη φράση για εσάς.

Η μεταφρασμένη φράση παραμένει στην πρόσοψη του ρολογιού σας, ώστε να μπορείτε να ανανεώνετε τη μνήμη σας κάθε φορά που ρίχνετε μια ματιά στο ρολόι σας.

Κατεβάστε: Μεταφραστής iTranslate (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

12. Cheatsheet

Υπάρχει πάντα κάποια μικρή πληροφορία, όπως ένας αριθμός δωματίου ξενοδοχείου, που πρέπει να θυμάστε, αλλά ποτέ δεν μπορείτε να σκεφτείτε όταν έρθει η ώρα. Το Cheatsheet μπορεί να βοηθήσει. Η εφαρμογή Apple Watch διευκολύνει την πρόσβαση σε πληροφορίες γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά μεγέθη επιπλοκών για να δείξετε το κορυφαίο cheat σας και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή ρολογιού είναι δωρεάν για δοκιμή, αλλά πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium για να συγχρονίσετε τις σημειώσεις σας με την έκδοση iPhone και iPad.

Κατεβάστε: Σκονάκι (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

13. Αθλητικές ειδοποιήσεις

Ακολουθώντας το όνομά της, η εφαρμογή Sports Alerts μπορεί να σας κρατά ενήμερους για οποιοδήποτε άθλημα είστε λάτρης—τα πάντα, από μπέιζμπολ μέχρι αγώνες F1.

Για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθείτε την απόλυτη αγαπημένη σας ομάδα, μπορείτε να επιλέξετε μία που θα εμφανίζεται πάντα στη μεγάλη ή μικρή επιπλοκή του Apple Watch. Κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων, η επιπλοκή θα ενημερώνεται με την πιο πρόσφατη ενέργεια. Απλώς πατήστε την επιπλοκή για να ανοίξετε την εφαρμογή και να δείτε περισσότερα. Και μετά τον διαγωνισμό, θα δείτε πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι.

Κατεβάστε: Αθλητικές ειδοποιήσεις (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

14. Βηματόμετρο++

Όλοι πιθανότατα έχουμε ακούσει ότι ένας στόχος 10.000 βημάτων καθημερινά μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας. Αλλά το να φτάσεις σε αυτό το μαγικό σημάδι μερικές φορές είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις.

Το Pedometer++ μετατρέπει το iPhone και το Apple Watch σας σε μετρητή βημάτων. Με την επιπλοκή Apple Watch, μπορείτε να παρακολουθείτε τον καθημερινό σας στόχο βημάτων με μια ματιά. Στη μεγαλύτερη επιπλοκή, μπορείτε να δείτε ένα ωριαίο διάγραμμα βημάτων με ακριβή μέτρηση. Η μικρότερη επιπλοκή δείχνει ένα πιο απλό γράφημα πίτας του στόχου σας.

Κατεβάστε: Βηματόμετρο++ (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Αξιοποιήστε στο έπακρο το Apple Watch σας με επιπλοκές

Οι επιπλοκές είναι ο τέλειος τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με πληροφορίες στο Apple Watch σας. Αντί να χρειάζεται να ανοίγετε εφαρμογές, οι πιο σημαντικές πληροφορίες για εσάς βρίσκονται πάντα στην πρόσοψη του ρολογιού σας.