Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι ροής ταινιών – [2024 Edition]

Από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία, είμαστε κολλημένοι στην παρακολούθηση ταινιών. Αποτελεί πρωταρχική πηγή ψυχαγωγίας στους περισσότερους τρόπους ζωής. Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός ταινιών κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας, η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει ξεπεράσει πλήρως. Μαζί με καλύτερες τεχνικές κάμερας και λήψης, ο τρόπος με τον οποίο οι μάζες παρακολουθούν ταινίες έχει επίσης εξελιχθεί από μαγνητικές ταινίες σε VCD, DVD, BLU RAY.

Τώρα, στην εποχή του γρήγορου και αξιόπιστου Διαδικτύου, οι άνθρωποι τείνουν να μεταδίδουν ταινίες απευθείας στα σπίτια τους, όπου μπορούν να τις απολαύσουν — δεν χρειάζεται να πάνε σε ένα κατάστημα ενοικίασης ή σε μια αίθουσα κινηματογράφου. Οι ιστότοποι ροής ταινιών είναι το μέλλον των ταινιών.

Αλλά αυτή η τεχνολογία είναι ακόμα νέα και πολλοί ιστότοποι που σας επιτρέπουν να μεταδίδετε ταινίες μπορεί να είναι κάπως προβληματικοί ή να μην έχουν σωστή συλλογή ταινιών. Αν ψάχνετε επίσης για έναν ιστότοπο ροής ταινιών, τότε μην ανησυχείτε, καθώς έχουμε τους καλύτερους ιστότοπους όπου μπορείτε να κάνετε ροή ταινιών.

Τα εξετάσαμε για εσάς, ώστε να γνωρίζετε την υπηρεσία καθώς και την απόδοση για την επιλογή του σωστού ιστότοπου ροής ταινιών σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Έχει επιμεληθεί προσεκτικά και έχει ταξινομηθεί με φθίνουσα σειρά όσον αφορά την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά.

  Αντίστροφη αναζήτηση Μια λήψη οθόνης από ένα anime για να δείτε από ποια σειρά προέρχεται
  • Netflix.
  • Ταινίες Youtube.
  • Tubi TV.
  • Amazon Prime.
  • Hulu Plus.
  • iTunes.
  • Google Play.
  • Epix.
  • Snag Films.
  • Κροτάλισμα.
  • Λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους ροής ταινιών.

    Παρακάτω παρατίθενται οι καλύτεροι ιστότοποι ροής ταινιών στο Διαδίκτυο από όπου μπορείτε να μεταδώσετε ταινίες και να παρακολουθήσετε σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας.

    1. Netflix.

    Το Netflix είναι το πιο δημοφιλές και το καλύτερο σε όλους τους ιστότοπους ροής ταινιών στον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που κανένας άλλος ιστότοπος ροής ταινιών μπορεί να ανταγωνιστεί ποτέ το Netflix. Υπάρχουν 70 εκατομμύρια συνδρομητές και το περιεχόμενο είναι απίστευτο. Θα βρείτε επίσης τη δική της παραγωγή του Netflix, την οποία επίσης αξίζει να παρακολουθήσετε.

    2. Ταινίες YouTube.

    Το YouTube είναι η καλύτερη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να παρακολουθούν πλήρεις ταινίες στο YouTube και η επιθυμία τους εκπληρώθηκε. Το YouTube επιτρέπει την ενοικίαση και την αγορά ταινιών μεγάλου μήκους. Είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για ροή ταινιών.

    3. Tubi Tv.

    Το Tubi Tv έχει ονόματα παραγωγής όπως MGM, Paramount Pictures, Lions gate και άλλα που το χρηματοδοτούν. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος προσφέρει έναν εξαιρετικό κατάλογο. Αυτό το καθιστά τέλεια επιλογή σε ιστότοπους ροής ταινιών. Λειτουργεί επίσης στις περισσότερες συσκευές.

      7 αποτελεσματικές εφαρμογές για την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων στο iPhone σας

    Πρέπει να ελέγξετε: – Καλύτερες εφαρμογές ταινιών για Android

    4. Amazon Prime – Instant Video.

    Η Amazon είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές μάρκες και προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία διαδικτυακής ροής ταινιών. Επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν ή να νοικιάζουν τις πιο πρόσφατες ταινίες και ο κατάλογος είναι τεράστιος. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή απεριόριστου περιεχομένου εάν είστε κύριος πελάτης της Amazon.

    5. Hulu Plus.

    Το Hulu είναι μια κοινοπραξία ορισμένων μεγάλων δικτύων του Χόλιγουντ όπως το ABC, το NBC και το FOX. Ως εκ τούτου, το Hulu plus προσφέρει μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Διαθέτει επίσης ορισμένα διεθνή καλωδιακά κανάλια και περιεχόμενο.

    6. iTunes.

    Σχεδόν όλοι έχουν χρησιμοποιήσει προϊόντα μήλου. Όλοι γνωρίζουμε το οικοσύστημα του iTunes. Και είναι το καλύτερο μέρος για ροή ταινιών. Το iTunes λειτουργεί σε ένα μοντέλο ενοικίασης όπου οι ταινίες SD ξεκινούν από 1,99 $. Είναι μια υπηρεσία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, ειδικά σε μια συσκευή Apple.

    7. Google Play.

    Το Google Play είναι ο ανταγωνισμός της Google με την Apple στον τομέα της ροής ταινιών. Λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome καθώς και σε όλες τις συσκευές Android. Μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από οπουδήποτε στον κόσμο. Λειτουργεί πολύ ομαλά.

      Βρείτε τον αριθμό των πυρήνων σε έναν επεξεργαστή και περιορίστε τη χρήση πυρήνων από εφαρμογές

    Διαβάστε επίσης: – Πώς να παρακολουθήσετε ταινίες 3D σε φορητό υπολογιστή

    8. Επιξ.

    Το Epix είναι ένα καλωδιακό κανάλι των ΗΠΑ που διαθέτει μια διαδικτυακή υπηρεσία κατ’ απαίτηση που σας επιτρέπει να μεταδίδετε ταινίες. Λειτουργεί ως υβριδικό premium κανάλι με συνεργάτες παραγωγής όπως Viacom, Lionsgate κ.λπ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεστε τη συνδρομή στο καλωδιακό κανάλι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο.

    9. Snag Films.

    Οι ταινίες Snag είναι γνωστές για την πιο cool διάταξη του καταλόγου τους. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία είναι για όσους θέλουν την ποιότητα πάνω από την ποσότητα. Είναι ο πιο οργανωμένος ιστότοπος ροής ταινιών. Δοκιμάστε το.

    10. Τροχαλισμός.

    Το Crackle είναι ένας άλλος ιστότοπος ροής ταινιών που προσφέρεται από τη Sony. Διαθέτει μια μεγάλη συλλογή και αρχείο ταινιών μαζί με μερικές πρόσφατες κυκλοφορίες. Προσφέρει κάποιο πρωτότυπο περιεχόμενο καθώς και κάποιους από τους γνωστούς τίτλους. Αξίζει επίσης να αναφερθεί εδώ ο κατάλογος τηλεοπτικών εκπομπών που περιέχει τις καλύτερες εκπομπές όπως ο Seinfeld.

    Συμπερασματικά, αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι ροής ταινιών όπου μπορείτε να μεταδώσετε ταινίες και να παρακολουθήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή. Εάν πιστεύετε ότι χάσαμε μια υπηρεσία, μοιραστείτε μαζί μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, πείτε μας ποιος είναι ο αγαπημένος σας ιστότοπος ροής ταινιών. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο εάν το βρίσκετε χρήσιμο.