Οι 10 καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων για να έχετε υγιή βαθμολογία

Είστε στο σωστό μέρος εάν προσπαθείτε να αυξήσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Έχουμε ερευνήσει και επιμεληθεί μια λίστα με τις κορυφαίες εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων που είναι διαθέσιμες για smartphone Android και iOS.

Όταν αποφασίζουν εάν θα σας χορηγήσουν δάνειο ή όχι, οι δανειστές θα ρίξουν μια ματιά στο πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Οι όροι δανείου που είναι έτοιμοι να προσφέρουν εξαρτώνται από το πιστωτικό σας σκορ. Το πιστωτικό σας σκορ μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη ζωή σας, παρόλο που είναι μόνο τριψήφιος αριθμός.

Ευτυχώς, μπορείτε να βασιστείτε σε εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων για τη διαχείριση και την αύξηση του πιστωτικού αποτελέσματός σας. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή, θα μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σταθερή αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας.

Τι είναι μια εφαρμογή Credit Building;

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, μπορείτε να βελτιώσετε το πιστωτικό σας σκορ κάνοντας αίτηση για πιστωτικές κάρτες και χρησιμοποιώντας εφαρμογές και υπηρεσίες που βοηθούν στην ανάπτυξη πίστωσης. Οι εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους ανθρώπους να χτίσουν την πίστωσή τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε καλύτερες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Συνήθως, αυτές οι εφαρμογές δίνουν στους καταναλωτές πρόσβαση σε υπηρεσίες παρακολούθησης πιστώσεων, οι οποίες τους ειδοποιούν εάν αλλάξουν οι αναφορές πίστωσης. Ακόμη και εξατομικευμένες πιστωτικές συμβουλές και προσφορές δανείων είναι διαθέσιμες μέσω ορισμένων εφαρμογών.

Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για την παρακολούθηση του πιστωτικού τους ιστορικού, την κατανόηση του πιστωτικού αποτελέσματός τους και τη λήψη σοφών οικονομικών αποφάσεων. Οι δυνατότητες μιας εφαρμογής δημιουργίας πιστώσεων διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο, αλλά οι περισσότερες προσφέρουν τις ακόλουθες επιλογές:

  • Παρακολούθηση πιστωτικών αποτελεσμάτων
  • Παρακολούθηση πιστωτικής αναφοράς
  • Εργαλεία προϋπολογισμού
  • Πιστωτική Εκπαίδευση
  • Προσφορές δανείων
  • Πιστωτική παροχή συμβουλών
  • Πόροι χρηματοοικονομικής παιδείας

Η ευκολία παρακολούθησης του πιστωτικού σκορ και της δραστηριότητας κάποιου από μια κεντρική τοποθεσία καθιστά τις εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές.

Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν την πίστωσή τους και να δημιουργήσουν ένα υπεύθυνο ιστορικό δανεισμού χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ανάπτυξης πίστωσης, αυξάνοντας τις μελλοντικές ευκαιρίες εισοδήματος.

Πώς οι εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων βοηθούν στη δημιουργία ενός καλού πιστωτικού αποτελέσματος

Οι εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε ένα καλό πιστωτικό σκορ, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση για το πώς να το κάνετε.

Παρακολουθήστε το πιστωτικό σας σκορ

Παρέχοντάς σας εξατομικευμένες ενημερώσεις σχετικά με το πιστωτικό αποτέλεσμά σας και το πιστωτικό ιστορικό σας, οι εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων διευκολύνουν την παρακολούθηση του πιστωτικού σας αποτελέσματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλλαγές στη βαθμολογία σας και να βλέπετε τυχόν πιθανά προβλήματα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα διόδια στους Χάρτες Google

Πλήρωσε λογαριασμούς

Οι εφαρμογές πίστωσης σάς υπενθυμίζουν αμέσως να κάνετε έγκαιρες πληρωμές στους λογαριασμούς σας για να αποτρέψετε πρόστιμα καθυστέρησης. Κάνοντας αυτό, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε υψηλό πιστωτικό σκορ και να αποφύγετε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις.

Καθορίστε έναν Προϋπολογισμό

Σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δαπανών και να το παρακολουθείτε. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε καλά τα χρήματά σας και να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τις πληρωμές του χρέους σας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα της πιστωτικής σας κάρτας

Παρακολουθούν τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για λογαριασμό σας και σας ειδοποιούν γρήγορα για οποιαδήποτε πιθανή δόλια δραστηριότητα, εάν βρουν κάποια. Μπορείτε να προστατευθείτε με αυτόν τον τρόπο από απάτη πιστωτικών καρτών και κλοπή ταυτότητας.

Τώρα που ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε μια εφαρμογή δημιουργίας πίστωσης για να δημιουργήσετε ένα ωφέλιμο πιστωτικό αποτέλεσμα, ας δούμε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για να διαλέξετε και να επιτύχετε τους πιστωτικούς σας στόχους.

SeedFi

Το SeedFi είναι μια εφαρμογή δημιουργίας πιστώσεων που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πιστώσεις και να λαμβάνουν δάνεια χαμηλού επιτοκίου. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα πληρωμών, να παρακολουθήσουν τις πληρωμές τους και να λάβουν σχόλια σχετικά με τα πιστωτικά τους αποτελέσματα. Βοηθά επίσης τους χρήστες να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για να βελτιώσουν τα πιστωτικά τους αποτελέσματα.

Επιπλέον, το SeedFi προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε δάνεια χαμηλού επιτοκίου, εκπαιδευτικό υλικό και πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν την αξία της δημιουργίας καλής πίστωσης. Τόσο οι κάτοχοι smartphone iOS όσο και Android μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή.

Εμπειρικός

Το Experian είναι ένα απίστευτο λογισμικό δημιουργίας πιστώσεων λόγω των απλών και προσαρμόσιμων προσφορών του. Παρά το γεγονός ότι είναι μια δωρεάν εφαρμογή, παρέχει στους πελάτες τους πόρους και τις γνώσεις που χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια σταθερή πιστωτική βάση και να παρακολουθούν το πιστωτικό τους ιστορικό. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή από το Google Play Store και το App Store.

Μερικές αξιοσημείωτες προσφορές από την Experian είναι:

● Σύγκριση πιστώσεων: Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν προσφορές πίστωσης από διάφορους δανειστές για να βρουν την καλύτερη προσφορά για αυτούς.

● Πιστωτικό ιστορικό: Οι χρήστες μπορούν να δουν το πιστωτικό ιστορικό τους, να προβάλουν ερωτήματα για την πίστωση και να αμφισβητήσουν ανακρίβειες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Εαυτός

Λαμβάνοντας ένα δάνειο και τοποθετώντας τα χρήματα σε ένα CD (Πιστοποιητικό Κατάθεσης) εκ μέρους σας, η Self, μια πολύ γνωστή εφαρμογή δημιουργίας πιστώσεων, μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

  5 Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε Bright Data για Proxy και Web Scraping

Μετά από αυτό, θα προγραμματίσετε τις μηνιαίες πληρωμές σας και η Self Inc. θα στέλνει μια ετήσια έκθεση στα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία, όπου θα περιγράφεται λεπτομερώς το ιστορικό πληρωμών σας.

Είναι ακόμη καλύτερο γιατί μπορεί να αυξήσει σημαντικά το πιστωτικό αποτέλεσμά σας χωρίς να απαιτείται από εσάς να κάνετε πιστωτικό έλεγχο ή να βλάψετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας με μια σκληρή έρευνα. Όταν ολοκληρώσετε την αποπληρωμή του δανείου της Self για την οικοδόμηση πίστωσης, η βαθμολογία σας θα έχει αλλάξει εντελώς, εξοικονομώντας χρήματα μακροπρόθεσμα.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής στις συσκευές σας Android και iOS και να εξετάζετε τις μηνιαίες αναφορές πίστωσης μηνιαίως εν κινήσει.

Κίκοφ

Η εφαρμογή Kikoff Credit Building είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα ισχυρό πιστωτικό σκορ. Είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που βοηθούν τους χρήστες να βελτιώσουν την πιστοληπτική τους ικανότητα, από την παρακολούθηση του πιστωτικού αποτελέσματός τους και τη χρήση τους έως την υποβολή αιτήσεων για πιστωτικές κάρτες και δάνεια. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Μπορείτε να ανοίξετε έναν πιστωτικό λογαριασμό Kikoff αμέσως. Ο περιορισμός είναι ότι το πιστωτικό όριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο κατάστημα Kikoff.

Πρέπει να κάνετε έγκαιρες πληρωμές αφού χρησιμοποιήσετε το πιστωτικό όριο για να αυξήσετε το πιστωτικό σας σκορ. Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιστωτικό όριο μόνο στο κατάστημα Kikoff, δεν υπάρχουν χρεώσεις, διοικητικές, ετήσιες, καθυστερημένες ή τόκοι.

Growcredit

Το Growcredit προσφέρει προσβάσιμες και προσιτές συνδρομές και αναφέρει τις πληρωμές των λογαριασμών σας και στα τρία πιστωτικά γραφεία. Το χαρακτηριστικό του το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις διαφορετικές εφαρμογές της λίστας.

Ως αποτέλεσμα, κατατάσσεται ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε smartphone iOS και Android όταν προσπαθεί να δημιουργήσει γρήγορη πίστωση και να παραμείνει σε περιορισμένο προϋπολογισμό. Το όριο δαπανών σας μπορεί αρχικά να είναι χαμηλό.

Ωστόσο, η εφαρμογή Growcredit θα αυξάνει περιοδικά το υπόλοιπο και θα σας ανεβάζει σε ένα μεγαλύτερο όριο δαπανών αφού πραγματοποιήσετε έναν καθορισμένο αριθμό έγκαιρων πληρωμών.

Moneylion

Το MoneyLion είναι μια εξαιρετική επιλογή είτε χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα πιστωτικό ιστορικό για πρώτη φορά είτε να προσπαθήσετε να ανακτήσετε την πίστωσή σας μετά από πολλαπλές αποτυχίες.

Αυτό το εργαλείο αιχμής προσφέρει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του αποκλειστικού προγράμματος δημιουργίας πιστώσεων της Moneylion, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πίστωση αμέσως.

Το Credit Builder Plus παρέχει άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια, σε αντίθεση με άλλα προγράμματα που σας αναγκάζουν να περιμένετε μέχρι να εξοφληθεί πλήρως το δάνειό σας. Εάν είστε έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο του οικονομικού σας μέλλοντος, χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή δημιουργίας πιστώσεων αμέσως στη συσκευή σας iOS ή Android.

  Τι είναι η διεύθυνση IPv4;

Brigit

Το Brigit είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές που αξίζει να αναφερθεί στη λίστα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα δάνειο με δόσεις με επιτόκιο 0%.

Το χαμηλό κόστος, η μεγάλη ευελιξία και η ευρεία πρόσβαση στα χρηματοοικονομικά εργαλεία που προσφέρει η εφαρμογή την καθιστούν μοναδική υπηρεσία, ειδικά για χρήστες με περιορισμένο προϋπολογισμό που έχουν κακή πίστωση ή χωρίς πιστωτικό σκορ. Τόσο οι χρήστες iOS όσο και Android μπορούν να κατεβάσουν αυτήν την εφαρμογή.

Με την εγγραφή σας στο δωρεάν πρόγραμμά τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα από τα οικονομικά εργαλεία και τα εργαλεία προϋπολογισμού της Brigit, ακόμα κι αν δεν έχετε χρήματα.

Σαμούρι

Με μια ασφαλή πιστωτική κάρτα από τη Sable, μπορείτε να δημιουργήσετε πίστωση άνετα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης της κάρτας, θα μπορούσατε να αναβαθμιστείτε σε μη ασφαλή πιστωτική κάρτα σε μόλις τέσσερις μήνες.

Το Sable μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη εφαρμογή για εσάς, εάν διαθέτετε χρήματα και είστε σε θέση να καταθέτετε και να κάνετε πληρωμές εγκαίρως. Η εφαρμογή είναι συμβατή με smartphone Android και iOS.

Η εφαρμογή δεν χρεώνει μηνιαίες χρεώσεις, επομένως θα είναι επίσης εύκολη στις τσέπες σας και, ταυτόχρονα, θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη δημιουργία πίστωσης.

Πιστωτικό σουσάμι

Το Credit Sesame είναι μια δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας πιστώσεων που βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τα πιστωτικά σκορ τους και να λαμβάνουν μέτρα για τη βελτίωση της πίστωσής τους. Παρέχει εξατομικευμένες, εφαρμόσιμες συμβουλές και βοηθά τους χρήστες να αναλάβουν τον έλεγχο των οικονομικών τους και να δημιουργήσουν πίστωση.

Η εφαρμογή θα καταγράφει ένα μέρος των μηνιαίων χρεωστικών αγορών σας στα πιστωτικά γραφεία για να εμφανίζει το ιστορικό των έγκαιρων πληρωμών. Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στο πιστωτικό αποτέλεσμά σας από τις εκδόσεις iOS και Android της εφαρμογής.

Η Extra δημιούργησε την πρώτη χρεωστική κάρτα που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι καταναλωτές για να δημιουργήσουν και να δημιουργήσουν πίστωση, καθιστώντας την πρωτοπόρο στις εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων.

Ένα πιστωτικό όριο μπορεί να εκδοθεί αμέσως χωρίς πιστωτικό έλεγχο και δεδομένου ότι πρόκειται για ψηφιακή κάρτα αντί για φυσική, μπορείτε να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως εάν χρειάζεστε χρήματα γρήγορα. Το Extra προσφέρει έως και 1% πόντους ανταμοιβής όταν κάνετε καθημερινές αγορές, όπως μερίδια, καφέδες και λογαριασμούς τηλεφώνου.

Επειδή το Extra είναι συμβατό με smartphone Android και iOS, είναι εύκολα προσβάσιμο από οπουδήποτε.

συμπέρασμα

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας πιστώσεων που συναντήσαμε στην έρευνά μας. Το καλύτερο λογισμικό δημιουργίας πιστώσεων για εσάς μπορεί να εξαρτάται από τις ατομικές σας απαιτήσεις. Έχετε αρκετά χρήματα για να βάλετε χρήματα σε μια ασφαλή κάρτα. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποφασίσετε ότι μια μέτρια μηνιαία πληρωμή ευθυγραμμίζεται με την οικονομική σας κατάσταση.

Μπορεί επίσης να επιθυμείτε έναν μηχανισμό για να λαμβάνετε πίστωση για αγορές που έχετε κάνει στο παρελθόν. Ανεξάρτητα από το σενάριο στο οποίο έχετε κολλήσει, αυτές οι εφαρμογές σίγουρα θα σας βοηθήσουν στη βελτίωση της πιστωτικής σας βαθμολογίας.