Οι καλύτεροι τρόποι εμφάνισης NFT στο σπίτι σας

Τα μη ανταλλάξιμα Token (NFT) είναι το πιο πρόσφατο πράγμα στη βιομηχανία blockchain. Εάν παρακολουθείτε τηλεοπτικά κανάλια κρυπτογράφησης ή διαβάζετε ειδήσεις για κρυπτογράφηση, θα ξέρετε ότι ο τομέας λαμβάνει περισσότερη προσοχή κάθε μέρα τόσο από ιδιώτες όσο και από εταιρείες.

Οποιοσδήποτε μπορεί τώρα να κόψει τα δικά του NFT και να κάνει ό,τι θέλει. Ενώ οι περισσότεροι θα πουλούσαν απλώς τα NFT για ένα λογικό χρηματικό ποσό, άλλοι μπορεί να προτιμούν να εμφανίζουν απλώς τέτοια NFT στα σπίτια τους. Εάν είστε ένας από αυτούς που αναζητούν τους καλύτερους τρόπους για να εμφανίσετε το NFT στο σπίτι σας, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Υπάρχουν μερικοί τρόποι εμφάνισης NFT, οι πιο συνηθισμένοι από τους οποίους είναι ένα πλαίσιο NFT και μια τηλεόραση τέχνης Samsung μεταξύ άλλων.

Καθώς τα NFT είναι έργα ψηφιακής τέχνης, απαιτούν κυρίως ψηφιακές μεθόδους για την εμφάνισή τους, με περιορισμένες επιλογές εκτύπωσης. Το καλό είναι ότι μπορείτε απλά να εμφανίσετε τα NFT σας μόνοι σας με οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους. Αυτή η ανασκόπηση καλύπτει τα καλύτερα από αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε τα αγαπημένα σας NFT και χωρίς καμία ειδική βοήθεια. Λοιπόν, ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να εμφανίσετε τα NFT σας στο σπίτι σας;

NETGEAR Meural Smart Ψηφιακή Κορνίζα

ο NETGEAR Meural Smart Ψηφιακή Κορνίζα είναι μία από τις μεθόδους μετάβασης όταν θέλετε να εμφανίσετε NFT. Είναι μια από τις καλύτερες ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να καδράρετε NFT, λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών που διαθέτει. Το πλαίσιο διαθέτει μια δυνατότητα βελτίωσης εικόνας που προσφέρει την καλύτερη οπτική εμπειρία.

  Πώς να εμποδίσετε τον λογαριασμό σας Disney+ να παραβιαστεί

Η οθόνη 16×10 είναι ιδανική για τις περισσότερες ψηφιακές τέχνες και μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή να τοποθετηθεί σε τραπέζι στο σπίτι. Είναι ενδιαφέρον ότι ο προσανατολισμός του πλαισίου μπορεί να αλλάξει για να ταιριάζει με το γούστο σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να συνδέσετε το πλαίσιο απευθείας στο τηλέφωνό σας και να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής με τρέχοντα συμβάντα την οποία θα μπορείτε να δείτε αργότερα. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τέχνη σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Το πλαίσιο Meural προσαρμόζεται αυτόματα στο φως του περιβάλλοντος με ειδικούς αισθητήρες, πράγμα που σημαίνει ότι το αρχικό χρώμα της τέχνης σας διατηρείται ενώ εμφανίζεται.

Πλαίσιο Qonos NFT

Αυτό το πλαίσιο NFT σχεδιάστηκε με γνώμονα τη δουλειά του Beeple και του LeBron, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση οποιουδήποτε NFT. Διαθέτει εξαιρετικά γραφικά τόσο για εικόνες όσο και για video art και διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη και διαμορφώσεις, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα NFT.

Το Qonos εξοικονομεί ενέργεια σβήνοντας αυτόματα όταν δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο για να δει την τέχνη. Αυτό είναι δυνατό με τις δυνατότητες εγγύτητας και ανίχνευσης κίνησης του πλαισίου που του επιτρέπουν να ανιχνεύει κίνηση και να εμφανίζεται αυτόματα.

Το πλαίσιο είναι επίσης πλήρως συμβατό με iOS, Android, MacOS και Windows, επομένως σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απρόσκοπτη μεταφόρτωση έργων τέχνης. Μπορείτε να τοποθετήσετε το NFT σας ακριβώς στο πλαίσιο και να το στείλετε σε οποιοδήποτε σημείο, καθιστώντας το μοναδικό στο δικό του στυλ.

Άπειρα Αντικείμενα

Τα άπειρα αντικείμενα είναι οθόνες που έχουν σχεδιαστεί για να επαναλαμβάνουν ένα βίντεο επ’ αόριστον με τη μορφή έντυπης τέχνης. Αυτό υποστηρίζει την εκτύπωση NFT, όπως NBA κορυφαίων λήψεων NFT και σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα προϊόν “Print Your NFT” για συλλέκτες NFT στο blockchain Ethereum.

  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του Nintendo Switch

Τα κουφώματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, συγκεκριμένα XL Acrylic (11,4 x 7,5 x 1,1 in), Large Acrylic (8,4 x 5,7 x 0,9 in), Small Acrylic and Small Bamboo (6,8 x 4,5 x 0,9 in) και Large Bamboo (8.4 x 5,7 x 0,9 in). x 0,9 ίντσες). Αυτά γενικά κατηγοριοποιούνται ως X-Large, Large και Small. Αυτός είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εμφανίσετε το nft στο σπίτι σας, καθώς μπορείτε να κάνετε looping των βίντεό σας χωρίς να συνδέσετε το πλαίσιο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Samsung Smart TV

Οι τηλεοράσεις ήταν γνωστές ως συσκευές για την παρακολούθηση ειδήσεων και μερικές φορές ταινιών, αλλά όχι πια. Οι σημερινές έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμφάνιση NFT. Ένα από αυτά είναι μια τηλεόραση τέχνης της Samsung που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οθόνες NFT TV στο σπίτι. Η οθόνη είναι μια λειτουργία που συνοδεύεται από το πλαίσιο smart TV.

Το πλαίσιο είναι μια τηλεόραση QLED HDR με διαφορετικά μεγέθη που κυμαίνονται από 32″ έως 75″ καθιστώντας την μια προσιτή επιλογή για οποιονδήποτε δίνει προτεραιότητα στις οθόνες NFT. Αυτή είναι μια τέλεια λύση για να δείχνετε σε φίλους NFT όταν συναντιούνται στο σπίτι ή στο δωμάτιό σας. Με το πλαίσιο, μπορείτε να προσαρμόσετε τη στεφάνη με 7 διαφορετικούς χρωματικούς σκελετούς για να ταιριάζει στο γούστο σας.

Υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές βάσεις για να προβάλλετε την τέχνη σας είτε σε όρθια είτε με κλίση προς τα πίσω ή σε κάθετη οθόνη. Θα το βρείτε επίσης ως μια καλή και προσιτή επιλογή εάν θέλετε απλώς μια οθόνη πολλαπλών χρήσεων που να λειτουργεί.

Ωστόσο, για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο της τέχνης που θέλετε να εμφανίσετε και να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να συνδέσετε αυτές τις εικόνες και τα βίντεο στην οθόνη. Εάν αυτό δεν σας ενοχλεί, τότε έχετε μια αξιοπρεπή επιλογή για την εμφάνιση των NFT σας χρησιμοποιώντας Art TV από τη Samsung.

  Πώς να κάνετε κοινή χρήση παιχνιδιού στο Nintendo Switch

Φυσικές εκτυπώσεις

Ένας βιώσιμος τρόπος για την ψηφιακή εμφάνιση των NFT είναι η φυσική εκτύπωση των τεχνών. Ακριβώς επειδή τα NFT είναι ψηφιακά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα απολαύσετε ως έντυπη τέχνη. Αυτός είναι ένας πολύ βολικός τρόπος για να εμφανίζονται τα NFT σας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε καμία συσκευή και δεν χρειάζεστε οθόνη.

Εκτυπώνονται ακίνητες εικόνες των NFT και επισυνάπτεται μια ετικέτα τέχνης με πληροφορίες όπως ο τίτλος του κομματιού, ο καλλιτέχνης, πότε το αγόρασε κ.λπ. Μπορείτε να προσθέσετε όσες πληροφορίες θέλετε στην ετικέτα σας. Η έντυπη τέχνη συνοδεύεται επίσης με έναν κωδικό QR που μπορεί να σαρώσει ο καθένας για να λάβει τις ψηφιακές πληροφορίες σχετικά με την τέχνη στο διαδίκτυο.

Η μόνη πρόκληση είναι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με βίντεο βρόχου όπως συμβαίνει με τα άπειρα αντικείμενα. Κάποια ανάλυση χάνεται επίσης στην έντυπη τέχνη σε σύγκριση με την αρχική ψηφιακή μορφή. Εκτός από αυτό, τα τυπωμένα NFT είναι μια προσιτή και κομψή επιλογή για συλλέκτες που δεν θέλουν να ασχολούνται με οθόνες κάθε δεύτερη μέρα.

συμπέρασμα

Εάν είστε συλλέκτης NFT ή σκοπεύετε να αναζητήσετε τους καλύτερους τρόπους για να εμφανίσετε το nft σας στο σπίτι σας, η τηλεόραση smart Art από τη Samsung, το πλαίσιο και η εκτύπωση nft είναι καλές επιλογές. Θα βρείτε μερικές πιο βολικές από άλλες, και κάθε μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Ωστόσο, στο τέλος, θα πρέπει να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο σκοπό, το στυλ και το γούστο σας για να κάνει τη συλλογή έργων τέχνης NFT να αξίζει τον κόπο