Οι καλύτερες συσκευές μασάζ ποδιών για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα

Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, είναι πιθανό να περπατήσετε περίπου 115.000 μίλια. Ουάου! Είναι σαν να γύρισα τον πλανήτη τέσσερις φορές! Ουάου, τα πόδια μας μας ταξιδεύουν πολύ!

Είτε έχετε μια μεγάλη εξαντλητική μέρα στη δουλειά είτε είστε δρομέας, οι σκληρές επίπεδες επιφάνειες ασκούν αδικαιολόγητη πίεση στα δάχτυλα των ποδιών και στον αστράγαλο, προκαλώντας άγχος και δυσφορία. Για αυτόν τον λόγο, το πόδι σας χρειάζεται μια θεραπεία σπα για να χαλαρώσει και να μειώσει το άγχος. Ακόμα κι αν δεν έχετε πόνο στο πόδι, το μασάζ ποδιών μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας και να σας προετοιμάσει για την επόμενη μέρα.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές μασάζ ποδιών παρέχουν το σωστό ελιξίριο για πονεμένα και επώδυνα πόδια μέσω διαφόρων τύπων μασάζ ποδιών. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού μασάζ ποδιών για τις ανάγκες σας είναι πάντα μια μπερδεμένη επιλογή.

Ενώ βρισκόμαστε σε αυτό, περιηγηθείτε στα οφέλη του μασάζ ποδιών και πώς λειτουργούν οι ηλεκτρικές συσκευές μασάζ ποδιών για τη μείωση του πόνου.

Το μασάζ ποδιών εκτός από χαλαρωτικό έχει τεράστια οφέλη για την υγεία. Το μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την αρτηριακή πίεση μειώνοντας το σφίξιμο και τον πόνο στο πέλμα.

Το ζύμωμα και το μασάζ του ποδιού σας προσφέρει επίσης θεραπευτική ανακούφιση ενθαρρύνοντας καλύτερο ύπνο και λιγότερες πιθανότητες τραυματισμού.

Το τακτικό μασάζ στα πόδια σας ανακουφίζει τη διάθεση και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα. Πιέζοντας τα σωστά σημεία, η ορμόνη του στρες κορτιζόλη στο σώμα μειώνεται σε συγκέντρωση, βελτιώνοντας έτσι τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων και ενισχύοντας την ανοσία.

Μερικές πρώτες μελέτες έχουν επίσης αποκαλύψει ότι το μασάζ ποδιών ανακουφίζει την ημικρανία και τους πονοκεφάλους ασκώντας πίεση σε συγκεκριμένα σημεία βελονισμού στο πόδι. Το ίδιο ισχύει και για τα μηχανήματα μασάζ χεριών. Και είναι ενδιαφέρον, μερικά μασάζ ποδιών διπλασιάζονται και τα δύο!

Λοιπόν, τι καλύτερο από το να κάνετε μασάζ στην πολυτέλειά σας; Οι συσκευές μασάζ ποδιών παρέχουν διέγερση στις νευρικές απολήξεις σας στο πόδι και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και μειώνουν τον πόνο. Αυτό μειώνει την κορτιζόλη, την ορμόνη του στρες, και προάγει τη χαλάρωση, η οποία μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Αυτό το καταπραϋντικό αποτέλεσμα ενισχύει περαιτέρω τη διάθεση και τονώνει το υγιές πόδι. Το καλύτερο κομμάτι; εξαλείφει την ανάγκη να προσλάβετε έναν επαγγελματία μασέρ ή να κλείσετε το ραντεβού σας σε ένα δαπανηρό σαλόνι σπα.

Οι συσκευές μασάζ ποδιών χαλαρώνουν και τεντώνουν καταπραϋντικά τα νευρικά κύτταρα, ενώ παράλληλα παρέχουν ανακούφιση στους δύσκαμπτους μύες και τένοντες της γάμπας. Αυτό το καθιστά τέλειο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς υπόσχεται όχι μόνο καταπραϋντική ανακούφιση αλλά και περιποίηση σπα!

Τώρα, το θέμα με τα μασάζ ποδιών είναι ότι καθένα από αυτά έρχεται σε διαφορετικά μεγέθη και με διαφορετικές λειτουργίες. Αναζητήστε τις συσκευές μασάζ που εφαρμόζουν καλύτερα στο πόδι σας και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του σπιτιού σας. Ενώ ορισμένες συσκευές μασάζ ποδιών είναι κατασκευασμένες ως μονάδες δαπέδου που μοιάζουν με λοβό, ορισμένες έχουν μονάδες θερμότητας που παρέχουν συμπίεση αέρα στα πόδια σας.

Μετά από επιμελή έρευνα, αναζητήσαμε τη λίστα με τα καλύτερα μηχανήματα μασάζ ποδιών για το σπίτι σας και συνιστώνται ανεπιφύλακτα από τους ποδολόγους.

Nekteck

Το Nekteck foot manager είναι μια κορυφαία επιλογή εάν θέλετε μια λειτουργία συμπίεσης αέρα για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το μασάζ είναι εξοπλισμένο με αναπνεύσιμα μανίκια ποδιών όπου μπορείτε να βυθίσετε εντελώς το πόδι σας.

  Πώς να στείλετε δώρα για τις γιορτές στο "Animal Crossing: New Horizons"

Μην ανησυχείτε για την υγιεινή, καθώς τα μανίκια των ποδιών αφαιρούνται και πλένονται. Αγαπάμε την ευελιξία να προσαρμόζουμε οποιοδήποτε μέγεθος ποδιού στα μανίκια. Το μασάζ ποδιών Nekteck διαθέτει δύο χειριστήρια στάθμης έντασης. χαμηλά και ψηλά, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα.

Η λειτουργία υπέρυθρης θέρμανσης και ο κύλινδρος ζυμώνουν τις νευρικές απολήξεις σας για να απομακρύνουν την κούραση και να ενισχύσουν τα επίπεδα ενέργειας.

Τι μας αρέσει:

  • Στοχεύει στις σωστές αντανακλαστικές ζώνες.
  • Καλύμματα ποδιών με μαξιλαράκια.
  • 15 λεπτά αυτόματη απενεργοποίηση για να μην ανησυχείτε για τον ύπνο 😴

Ωστόσο, το μασάζ ποδιών Nekteck δεν διαθέτει λειτουργία μεσαίου μασάζ και μπορεί να εναλλάσσεται μόνο από ψηλά σε χαμηλά.

ΜΙΚΟ

Αν ψάχνετε για μασάζ ποδιών με χαρακτηριστικά βαθιάς ζύμωσης και κύλισης, η συσκευή μασάζ ποδιών MIKO τελειώνει το κυνήγι σας. Το μασάζ έχει σχεδιαστεί με τρόπο που ασκεί πίεση σε όλα τα σημεία βελονισμού των ποδιών σας.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά μηχανήματα μασάζ ποδιών που διαθέτουν λειτουργία κλειδώματος, αυτή η συσκευή μασάζ ποδιών διαθέτει χώρο για ελεύθερη κίνηση του ποδιού σας, έτσι ώστε η κίνηση να μην περιορίζεται σε συγκεκριμένα σημεία.

Το μασάζ μπορεί να φτάσει έως και 115° απαγωγή θερμότητας σε μόλις 15 λεπτά, προσφέροντας γρήγορη ανακούφιση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με το προϊόν, μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση εντός 1 έτους από την αγορά.

Τι μας αρέσει:

  • Ενσωματωμένο χρονόμετρο⏲️που σβήνει αυτόματα μετά από 15 λεπτά.
  • 2 ασύρματα τηλεχειριστήρια και 5 ρυθμίσεις πίεσης.
  • Ταιριάζει έως το μέγεθος 13 ΗΠΑ.

Το μασάζ ποδιών Miko, ωστόσο, δεν ασκεί την ίδια πίεση στα δάχτυλα των ποδιών και στους αστραγάλους, αν και είναι εξαιρετικό για το συνολικό μασάζ ποδιών.

Σαλιγκάρι

Το συμπαγές μασάζ ποδιών Snailax είναι ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο σας ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, χαλαρώνετε ή εργάζεστε στο γραφείο σας. Αγαπάμε τη λειτουργία γρήγορης απαγωγής θερμότητας που παρέχει ανακούφιση από τα δύσκαμπτα και κρύα πόδια.

Το μασάζ ποδιών Snailax παρέχει καινοτόμα χαρακτηριστικά θερμότητας που λειτουργούν παράλληλα με το βαθύ ζύμωμα και το κύλιση για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του πόνου στα πόδια και στην ανακούφιση από την πελματιαία απονευρωσίτιδα και τον πόνο της νευροπάθειας. Όπως τα δύο παραπάνω, έτσι και αυτό έχει πλενόμενες επενδύσεις ποδιών, αλλά φροντίστε να τις αφαιρέσετε με προσοχή.

Τι μας αρέσει:

  • Έρχεται με 3 ρυθμίσεις ταχύτητας μασάζ. χαμηλή, μεσαία και υψηλή.
  • Θερμαίνεται 🔥σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.
  • Αυτόματη απενεργοποίηση 15 λεπτών.

Το μόνο μείον που μπορούσαμε να βρούμε ήταν ότι το μασάζ ποδιών Snailax έχει ένα συγκριτικά μικρότερο καλώδιο τηλεχειρισμού.

ΔΙΣΚΟΥ

Μην το παρεξηγήσετε ως απλώς ένα μασάζ ποδιών. Αυτός ο μοναδικός και κομψός σχεδιασμός του μασάζ σιάτσου Tisscare λειτουργεί άψογα για το μασάζ της γάμπας, του ποδιού και του αντιβραχίου.

Η Tisscare είναι η μητέρα όλων των μασάζ ποδιών. Το ισχυρό χαρακτηριστικό του συνοδεύεται από 4 προσομοιωμένα χέρια, 10 κυλίνδρους και 96 κόμβους που μιμούνται πολύ σαν έναν πραγματικό μασάζ. Το μασάζ ποδιών μπορεί να θερμανθεί έως και 52° C, γεγονός που βοηθά στην αυξημένη κινητικότητα των μυών και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Μπορείτε ακόμη και να αποσυνδέσετε τα καλύμματα και να τα πλύνετε όποτε σας βολεύει. Το μασάζ συνοδεύεται από συσκευή τηλεχειρισμού, ώστε να μην χρειάζεται να αγγίξετε τον πίνακα.

Τι μας αρέσει:

  • Τρόποι περιστροφής 3 εντάσεων.
  • Ρυθμιζόμενη λαβή 360 μοιρών.
  • Αυτόματη απενεργοποίηση 30 λεπτών.
  Δημιουργήστε Heap Dump, Java Core & System Dump στο WebSphere

Αν και το Tisscare δεν χωράει μεγαλύτερα πόδια, παρέχει συνολική φροντίδα των ποδιών

Σύννεφο

Το μασάζ ποδιών Cloud Shiatsu έχει ρυθμιζόμενη βάση που ταιριάζει σε πόδια, γάμπες, ακόμη και αστραγάλους. Παρέχει μασάζ ποδιών θεραπείας σιάτσου με πρόσθετη λειτουργία θερμότητας που παρέχει πλήρη περιποίηση στο σώμα σας.

Παίρνετε τα 3 επίπεδα έντασης για μασάζ ποδιών που κυμαίνονται από απαλό έως δυνατό. Επί πλέον? Το κινητό κάλυμμα μασάζ ανακουφίζει τις δύσκαμπτες αρθρώσεις ταλαντεύοντάς τις και προς τις δύο κατευθύνσεις. Υπάρχουν 5 ρυθμιζόμενες λειτουργίες στο μασάζ. κυλιόμενο μασάζ, θεραπεία συμπίεσης, λειτουργία ταλάντωσης, θερμοθεραπεία και αθόρυβη λειτουργία.

Τι μας αρέσει:

  • Διαθέτει ρυθμιζόμενη μπάρα για να ανεβάζει το μασέρ σας σε οποιοδήποτε ύψος.
  • Εξαιρετικά ευέλικτο σχέδιο.
  • Η λειτουργία θερμότητας ζεσταίνει τα δάχτυλα των ποδιών σας.

Ωστόσο, ίσως λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, το μασάζ ποδιών Cloud Shiatsu χρειάζεται έως και 10 λεπτά για να ζεσταθεί.

Medcursor

Η συσκευή μασάζ ποδιών Medcursor εμφανίζεται διαφορετικά από άλλες ηλεκτρικές συσκευές μασάζ ποδιών στη λίστα. Αν και φαίνεται σαν να είναι καλυμμένο με ύφασμα, στην πραγματικότητα είναι καλυμμένο με ένα υψηλής ποιότητας υλικό PU που κάνει τον καθαρισμό του εύκολο.

Αυτό το μασάζ ποδιών στην αγορά της Medcursor προσφέρει διάφορες λειτουργίες μασάζ καθώς και δυνατότητα ζύμωσης. Αυτό το μοντέλο λειτουργεί στα καλύτερά του όταν χρησιμοποιείται για βαθύ ζύμωμα παράλληλα με τη λειτουργία θερμότητας.

Τα αφαιρούμενα καλύμματα συμπίεσης διευκολύνουν τον καθαρισμό και το στέγνωμα για την επόμενη εφαρμογή. Καθώς βάζετε το πόδι σας μέσα στα διαμερίσματα, ο κύλινδρος και το ζυμωτήριο μπαίνουν σε δράση πιέζοντας τα βασικά σημεία βελονισμού στην καμάρα και τη φτέρνα.

Τι μας αρέσει:

  • Ελεγκτής έντασης αέρα.
  • Λειτουργία θερμότητας 3 λεπτών.
  • Πίνακας γρήγορης πίεσης κουμπιών.

Ενώ το μασάζ ποδιών της Medcursor καθαρίζεται εύκολα και έχει δυνατότητα ζύμωσης, δεν έχει την πιο ευέλικτη σχεδίαση όσον αφορά τη ρύθμιση των ποδιών.

Neuksso

Κατασκευασμένο με υλικό PU υψηλής ποιότητας, το Neuksso είναι ένα αντικραδασμικό μασάζ ποδιών που είναι στιβαρό και δεν δονείται πολύ. Το υλικό PU προστατεύει από νερό ή οποιοδήποτε υγρό που μπορεί να σκουπιστεί με πανί. Με αυτό το μασάζ, θα λάβετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία σπα ποδιών με πολλαπλές λειτουργίες μασάζ μαζί με 3 επίπεδα ζύμωσης, 3 επίπεδα πίεσης αέρα και μια προαιρετική λειτουργία θέρμανσης.

Αυτό το μασάζ ποδιών προσφέρει 3 διαφορετικά επίπεδα μασάζ που κυμαίνονται από χαμηλά έως ψηλά, προσαρμοσμένα στην ευαισθησία των μυών σας. Η θήκη με φερμουάρ μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να πλυθεί.

Το μασάζ έχει λειτουργία συμπίεσης στον αστράγαλο, ενώ προσφέρει χαρακτηριστικά ζύμωσης και ρολού στο δάκτυλο και την καμάρα.

Τι μας αρέσει:

  • 15-30 λεπτά αυτόματη απενεργοποίηση.
  • Τηλεκατευθυνόμενος.
  • Αντιολισθητικό ελαστικό μαξιλαράκι.

Το μασάζ Neuksso, ωστόσο, μπορεί να μην είναι κατάλληλο για άτομα με μεγέθη ποδιών πάνω από το μέγεθος 12.

Θέλετε να ζωντανέψετε αυτή την εμπειρία σπα ποδιών; Γιατί να μην ακούσετε λίγη μουσική τότε με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μουσικής για iPhone;

H&B

Αυτό το μασάζ Shiatsu της H&B είναι ένα μασάζ ποδιών με κομψή εμφάνιση που παρέχει τέσσερις λειτουργικές λειτουργίες μασάζ. Αυτό το μασάζ ποδιών ζυμώματος είναι εξοπλισμένο με προσομοιωμένες παλάμες και έναν κύλινδρο σιάτσου στο κάτω μέρος.

Το μασάζ ποδιών έχει 7 τρόπους λειτουργίας (αυτόματο/προσαρμοσμένο), καθένας από τους οποίους είναι ένας συνδυασμός ζυμώματος, κύλισης και σιάτσου.

Όχι μόνο στα πόδια, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μασάζ στη γάμπα και τους πήχεις σας. Η διεπαφή αυτού του μασάζ ποδιών διαθέτει μια ευρεία μονάδα πίνακα ελέγχου για έλεγχο θερμότητας, έλεγχο ταχύτητας και επιλογή της επιθυμητής λειτουργίας.

  Πώς να προστατεύσετε εφαρμογές με κωδικό πρόσβασης στο Mac σας

Μπορείτε επίσης να χειριστείτε τη συσκευή μασάζ χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο που διαθέτει 4 αυτόματες λειτουργίες και 3 προσαρμοσμένες λειτουργίες για να ρυθμίσετε τις ταχύτητες ζυμώματος.

Τι μας αρέσει:

  • Λειτουργεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις μασάζ.
  • Σώμα από γυαλιστερό υλικό και μαξιλαράκια ανθεκτικά στη φθορά.
  • Ευρεία απόσταση για την τοποθέτηση των ποδιών.

Το μόνο μείον αυτού του μασάζ H&B Shiatsu είναι ότι χρειάζεται λίγος χρόνος για να ζεσταθεί.

Ανθρώπινο άγγιγμα

Ορισμένα μηχανήματα μασάζ λειτουργούν μόνο στο μασάζ και τη δόνηση των ποδιών, κάτι που μπορεί να διαταράξει την ισορροπία του σώματος και, ως εκ τούτου, χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστεί. Αυτό δεν συμβαίνει με το μασάζ ποδιών και γάμπας Human Touch SOL.

Το μασάζ είναι κατασκευασμένο με προηγμένη τεχνολογία CirQulation που προσφέρει μασάζ ποδιών Shiatsu βαθιάς ζύμωσης και βαθιά διεισδυτική ανακούφιση δόνησης στη γάμπα σας, φέρνοντας το σώμα σας σε ισορροπία. Η μακρά υποδοχή γάμπας 14 ιντσών είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία ζεστού αέρα που τυλίγεται γύρω από τη γάμπα σας για να βελτιώσει γρήγορα την ακαμψία.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη συσκευή μασάζ σε διαφορετικές γωνίες κατά την άνεσή σας.

Τι μας αρέσει:

  • Ενσωματωμένη κονσόλα ελέγχου για διαχείριση ταχύτητας και κραδασμών.
  • Διευρυμένα φρεάτια ποδιών που χωρούν πόδια μεγαλύτερα από 12
  • Ισχυροί κύλινδροι κάτω από τα πόδια.

Δεδομένου ότι το Human Touch εστιάζει και στην ανακούφιση των μόσχων, είναι πιο ογκώδες στο σχεδιασμό από κάποια άλλα που αναφέρονται εδώ.

MOUNTRAX

Το Mountrax είναι περισσότερο ένα μασάζ σιάτσου αλλά δεν περιορίζεται σε αυτό. Με τις δύο ανεξάρτητες κυλιόμενες κεφαλές και τις πολλαπλές εργονομικές μικρές κεφαλές μασάζ, το μασάζ καλύπτει κάθε περιοχή του ποδιού σας με μια εμπειρία πραγματικού μασάζ σιάτσου.

Η μεγάλη λειτουργία συμπίεσης αέρα προσφέρει τόσο ζύμωμα όσο και συμπίεση της βάσης των ποδιών σας για την ανακούφιση των κουρασμένων μυών και των παθήσεων του πόνου στα πόδια, όπως η πελματιαία απονευρωσίτιδα. Το μασάζ περιλαμβάνει 9 προαιρετικές λειτουργίες με 3 εντάσεις ζύμωσης και 3 εντάσεις συμπίεσης αέρα. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη θέρμανση ή να ρυθμίσετε έναν χρονοδιακόπτη για λειτουργία θέρμανσης.

Τι μας αρέσει:

  • Συμπαγής κατασκευή και κομψό σχεδιασμό με κομψό πίνακα ελέγχου.
  • Μαλακό ύφασμα και μανίκια ποδιών που πλένονται.
  • Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 15 ή 30 λεπτά.

Το μηχάνημα μασάζ ποδιών Mountrax δεν έχει ράβδους ή λαβές και είναι κατασκευασμένο για να παρέχει ανακούφιση μόνο στα πέλματα των ποδιών σας.

Ένα καταπραϋντικό και πολυλειτουργικό μασάζ ποδιών είναι πολύ περιζήτητο για να μιμηθεί τη θεραπεία σπα στο σπίτι. Η επιλογή του σωστού μασάζ ποδιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Δείτε αν χρειάζεστε απλώς ένα μασάζ ποδιών ή επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του στη γάμπα και τους πήχεις. Ή εάν χρειάζεστε έναν συνδυασμό λειτουργιών όπως ζύμωμα, κύλιση και σιάτσου, μαζί με τη λειτουργία δόνησης. Ως βέλτιστο μέγεθος, οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές μασάζ έχουν πηγάδι ποδιών μεγέθους 12, αλλά μπορείτε να βρείτε και αυτές με μεγαλύτερα μεγέθη. Από τη λίστα που αναφέραμε παραπάνω, κάθε συσκευή μασάζ ποδιών έχει χαμηλό θόρυβο κατά τη λειτουργία.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Διαλέξτε το καλύτερο ηλεκτρικό μασάζ ποδιών που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας και απολαύστε την εμπειρία σπα απευθείας από το κρεβάτι σας.

Και αν σκέφτεστε να φέρετε ένα χαμόγελο στα χείλη της μαμάς σας, προσθέστε το στη λίστα σας με τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας.