Οι καλύτερες θήκες Steam Deck του 2024

Ενώ η Valve συνδυάζει μια θήκη μεταφοράς με το ολοκαίνουργιο Steam Deck σας, εξακολουθεί να χρειάζεται ένα προστατευτικό κάλυμμα για να το προστατεύει από χτυπήματα, γρατσουνιές και πτώσεις. Επιπλέον, αυτές οι προστατευτικές θήκες για το Steam Deck είναι αρκετά εύχρηστες για την προσθήκη καλύτερης πρόσφυσης στο φορητό υπολογιστή, μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία για μεγάλες περιόδους παιχνιδιού.

Spigen

ο Το Spigen Rugged Armor είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε αν θέλετε ένα σταθερό, άνετο κράτημα και απρόσκοπτη συμβατότητα με τα επίσημα αξεσουάρ Valve Steam Deck. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό TPU, προσφέροντας μια εξαιρετική μέση λύση ανάμεσα σε σκληρές θήκες και θήκες σιλικόνης. Είναι αρκετά ευέλικτο για εύκολη εφαρμογή αλλά όχι πολύ αδύναμο.

Η θήκη είναι πιο λεπτή και ελαφρύτερη από άλλες προστατευτικές θήκες Steam Deck, αλλά αρκετά στιβαρή για να προσφέρει αξιοπρεπή προστασία από πτώση. Διατηρεί το Deck σε μια φυσική και άνετη θέση στο χέρι και δεν εμποδίζει τις σκανδάλες, τις θύρες και τα κουμπιά. Το Steam Deck ταιριάζει τέλεια στην επίσημη θήκη μεταφοράς της Valve με το Rugged Armor ανοιχτό και λειτουργεί με την επίσημη βάση. Το Spigen προσθέτει επίσης έναν ρυθμιζόμενο ιμάντα καρπού για να ολοκληρώσει αυτό που είναι ήδη μια τέλεια προστατευτική θήκη για το Steam Deck.

Spigen Rugged Armor για Steam Deck

Καλύτερο Συνολικά

$25 $30 Εξοικονομήστε $5

Η Spigen Rugged Armor είναι η καλύτερη θήκη Steam Deck για τους περισσότερους ανθρώπους. Συνδυάζει αξιόπιστη προστασία, τέλεια εφαρμογή και εξαιρετικό κράτημα, όλα συσκευασμένα σε κομψό αλλά λεπτό σχεδιασμό που δεν προσθέτει επιπλέον όγκο.

Πλεονεκτήματα

  • Λεπτό και ελαφρύ αλλά καλή προστασία
  • Ανετος
  • Ταιριάζει στην επίσημη θήκη μεταφοράς

JSAUX

Αν ψάχνετε για τα περισσότερα χρήματα για το χρήμα σας, η προστατευτική θήκη Kickstand JSAUX είναι μια εύκολη επιλογή που μπορείτε να προτείνετε. Είναι αισθητά παχύτερο από τις περισσότερες θήκες, κάτι που είναι θεϊκό σε περίπτωση που πέσετε κατά λάθος το Steam Deck σας, καθώς αυτό το επιπλέον πάχος αυξάνει την απορρόφηση των κραδασμών. Καθιστά όντως αδύνατη τη σύνδεση με το επίσημο Steam Deck Dock, αλλά επειδή είναι εύκολο να αφαιρεθεί, δεν είναι κάτι που διακόπτει τη συμφωνία.

  Διορθώστε το Steam Stuck κατά την προετοιμασία για εκκίνηση στα Windows 10

Ούτε το Steam Deck σας πέφτει πολύ συχνά, με το ανάγλυφο υλικό TPU, που του δίνει και αντιολισθητικές και αντιχαρακτική ιδιότητες. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν γίνει τέλειες εγκοπές για όλες τις διαθέσιμες θύρες και αεραγωγούς για την αποφυγή συσσώρευσης θερμότητας. Έχει ακόμη και ένα άκαμπτο στήριγμα στο πίσω μέρος αν θέλετε να το στηρίξετε.

Προστατευτικό καλύμματος JSAUX TPU

Καλύτερος προϋπολογισμός

Το JSAUX TPU Cover Protector είναι εκπληκτικά σκληρό για την τιμή του, προσφέροντας παχύτερη θήκη για καλύτερη απορρόφηση. Έχει ακόμη και ανάγλυφη λαβή για περαιτέρω αποφυγή ολίσθησης στην πρώτη θέση.

Πλεονεκτήματα

  • Ανάγλυφη, αντιολισθητική λαβή
  • Παχύ, ανθεκτικό σε κραδασμούς υλικό TPU
  • Τέλειες εγκοπές για θύρες και αεραγωγούς

Μειονεκτήματα

  • Πρέπει να αφαιρέσετε τη θήκη για να δέσετε

Μπεναζκάπ

Η προστατευτική θήκη Benazcap TPU παρέχει σταθερή προστασία από τις καθημερινές γρατσουνιές και πτώσεις, καθώς και ενσωματωμένη βάση στήριξης για παιχνίδια στην επιφάνεια εργασίας χωρίς χέρια. Μπορείτε να σηκώσετε το Steam Deck για να δώσετε στα χέρια σας το επιθυμητό διάλειμμα ή να παίξετε τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Είναι μια μηχανική βάση στήριξης, επομένως δεν επηρεάζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα ή την απόδοση του Steam Deck.

Η ίδια η θήκη είναι ένα μείγμα προφυλακτήρα TPU που απορροφά τους κραδασμούς και σκληρό πολυανθρακικό υπόστρωμα. Κάνει εξαιρετική δουλειά στην προστασία των πλευρών και του πίσω μέρους του Steam Deck, και οι λαβές με λαβή με υφή παρέχουν πραγματικά υπέροχη αίσθηση στο χέρι και πιο άνετο κράτημα του Steam Deck.

Προστατευτική θήκη Benazcap TPU για Steam Deck

Καλύτερο με Stand

$14 $20 Εξοικονομήστε $6

Κατασκευασμένη με TPU που απορροφά τους κραδασμούς και άκαμπτη βάση από πολυανθρακικό, η προστατευτική θήκη Benazcap TPU είναι εξίσου καλή με τις περισσότερες θήκες Steam Deck όσον αφορά την προστασία και το κράτημα. Το πραγματικό kicker είναι ότι προσφέρει επίσης μια σταθερή βάση στήριξης για όταν θέλετε να πάτε hands-free.

Πλεονεκτήματα

  • Ενσωματωμένη βάση στήριξης
  • Στερεή προστασία για την πλάτη και τις λαβές
  • Τέλεια εφαρμογή και ακριβείς κοπές
  • Εξαιρετικό κράτημα
  • Ταιριάζει στην επίσημη θήκη μεταφοράς Steam Deck
  Πώς να δείτε τα στατιστικά σας στο Steam για το 2023 (και να δείτε πώς παίξατε)

ΥΠΟΘΗΚΗ

Η SUPCASE δεν είναι άγνωστη στην κατασκευή προστατευτικών θηκών υψηλής ποιότητας. Η ναυαρχίδα του, το SUPCASE Unicorn Beetle PRO, ήταν η πιο ανθεκτική θήκη για το Nintendo Switch, τα τηλέφωνα και τα tablet, και το Steam Deck δεν είναι διαφορετικό. Χτισμένη με προφυλακτήρα TPU και άκαμπτη πλάτη από πολυανθρακικό, αυτή η θήκη προσφέρει στο νέο σας Steam Deck την καλύτερη δυνατή προστασία. Μπορεί να αντέξει τις πτώσεις και τους κραδασμούς καλύτερα από άλλα, χάρη στη σταθερή προστασία από πτώση που υπερβαίνει τα στρατιωτικά πρότυπα.

Το Unicorn Beetle PRO καλύπτει ολόκληρη την πλάτη και τις πλευρές του Steam Deck, προσθέτοντας επιπλέον προστασία και καλύτερο κράτημα. Είναι άνετο για μεγάλες περιόδους παιχνιδιού και διαθέτει στιβαρή μηχανική βάση στήριξης για όταν χρειάζεται να ξεκουράζετε τα χέρια σας ή να παίζετε παιχνίδια με χειριστήριο. Ένα πράγμα που κάνει το SUPCASE καλύτερα από άλλες θήκες είναι οι ακριβείς εγκοπές για θύρες και κουμπιά. Η θύρα USB-C, συγκεκριμένα, έχει αρκετό διάκενο για χοντρά και ορθογώνια καλώδια, κάτι που είναι χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε βάση σύνδεσης.

Θήκη SUPCASE Unicorn Beetle Pro Series για Steam Deck

Καλύτερη στιβαρή θήκη

Προστατέψτε το Steam Deck σας από τις χειρότερες πτώσεις και πτώσεις με αυτή τη σκληρή και στιβαρή θήκη από SUPCASE. Παρέχει σταθερή προστασία από πτώση που υπερβαίνει τα πρότυπα στρατιωτικής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε την καλύτερη προστασία για τη νέα σας συσκευή χειρός gaming.

Πλεονεκτήματα

  • Στερεή προστασία
  • Άνετο κράτημα
  • Ταιριάζει στην αρχική θήκη μεταφοράς
  • Λειτουργεί με ορισμένες αποβάθρες τρίτων
  • Ενσωματωμένη μηχανική βάση στήριξης

Μειονεκτήματα

  • Δεν λειτουργεί με την αρχική βάση σύνδεσης

HEYSTOP

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνθρωποι συρρέουν στα δέρματα Steam Deck για εξατομίκευση, αλλά δεν έχουν νόημα αν στη συνέχεια επισυνάψετε μια θήκη. Ευτυχώς, η θήκη HEYSTOP Steam Deck Clear Case αφήνει την ομορφιά του μηχανήματος να λάμψει, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως σκληρή πανοπλία. Θα αποκτήσετε προστασία από πτώσεις, με τις γωνίες να απορροφούν τους περισσότερους κραδασμούς.

Η θήκη HEYSTOP Steam Deck Clear Case είναι επίσης αρκετά άνετη στο κράτημα, δεδομένου του καλοσχηματισμένου, εργονομικού σχεδιασμού της. Το υλικό του είναι λείο και απίστευτα εύκολο να καθαριστεί επίσης. Το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη προστασίας στο μπροστινό μέρος, αλλά δεδομένου ότι η τιμή του είναι δίκαιη, αυτός είναι ακόμη περισσότερος λόγος για να επιλέξετε ένα προστατευτικό οθόνης Steam Deck για ησυχία.

  Πώς να παίξετε παιχνίδια Steam VR ασύρματα στο Oculus Quest σας

Καθαρή θήκη HEYSTOP Steam Deck

Καλύτερη ξεκάθαρη υπόθεση

Εφόσον η θήκη HEYSTOP Steam Deck Clear Case είναι μια επιλογή, δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθείτε από την προστασία μόνο για χάρη του στυλ. Κερδίζετε το πλεονέκτημα μιας ανθεκτικής, απορροφητικής θήκης, ενώ παράλληλα επιδεικνύετε τη γλυκιά, νέα σας θήκη.

Πλεονεκτήματα

  • Έξτρα αντικραδασμική προστασία γύρω από τις άκρες
  • Εργονομικό σχήμα
  • Η μαλακή, εύκαμπτη θήκη προσαρτάται εύκολα
  • Δείχνει το Steam Deck σας

Μειονεκτήματα

  • Δεν έχει προστασία μπροστά

FAQ

Ε: Μπορώ να παίξω όλα τα παιχνίδια Steam στο Steam Deck;

Θεωρητικά, ναι. Μπορείτε ακόμη και να βγείτε έξω από το οικοσύστημα του Steam και να βουτήξετε στα Epic Games και στο GOG. Ωστόσο, αυτό δεν λέει τίποτα για το πόσο καλά θα έχει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως κάθε υπολογιστής, το Steam Deck έχει τα όριά του και ορισμένοι τίτλοι μπορεί να μην λειτουργούν επίσης.

Ε: Το Steam Deck είναι βασικά υπολογιστής;

Ναι, το Steam Deck είναι απλά ένας υπολογιστής σε φορητή μορφή. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το συνδέσετε σε μια οθόνη, μαζί με ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι, και να το χρησιμοποιήσετε σαν επιφάνεια εργασίας.

Ε: Μπορώ να παίξω το Steam Deck σε μια τηλεόραση;

Ναι, μπορείτε να συνδέσετε το Steam Deck σε μια τηλεόραση. Έχετε δύο επιλογές: συνδεθείτε μέσω ενός Steam Deck Dock ή των πολλών εναλλακτικών του Steam Deck Dock ή χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα USB-C σε HDMI.

Ε: Το Steam Deck συνοδεύεται από θήκη;

Το Steam Deck έρχεται με τη δική του θήκη μεταφοράς, αλλά δεν περιλαμβάνει προστατευτική θήκη. Η αρχική θήκη μεταφοράς Steam Deck είναι αρκετά άνετη, επομένως ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα χώρου ανάλογα με την προστατευτική θήκη που θα επιλέξετε. Είναι αρκετά βασικό, αλλά υπάρχουν μερικές εξαιρετικές θήκες μεταφοράς Steam Deck τρίτων.