Οι καλύτερες βάσεις οθόνης του 2023

Κουραστήκατε να παλεύετε με μια οθόνη που γυρίζει το λαιμό και να σκύβετε πάνω από μια βυθισμένη οθόνη; Ανακαλύψαμε τους καλύτερους εργονομικούς ήρωες—οθόνη ανύψωσης βάσης που ανυψώνουν τον χώρο εργασίας σας στο ύψος των ματιών και παρέχουν μια πολύ πιο άνετη εμπειρία όταν βρίσκεστε στο γραφείο σας όλη την ημέρα.

Wali Electric

ο Το WALI Monitor Stand Riser STT003 προσφέρει μεγάλη γροθιά στο τμήμα ανθεκτικότητας χάρη στη στιβαρή μεταλλική του κατασκευή. Μπορεί να υποστηρίξει τις περισσότερες τυπικές οθόνες έως και 32 ιντσών και ακόμη και να φιλοξενήσει μερικές μικρές οθόνες υπερευρείας, με πρόσθετα ελαστικά μαξιλαράκια για την αποφυγή ολίσθησης.

Αυτό που το κάνει πραγματικά εξαιρετικό ανυψωτικό οθόνης, ωστόσο, είναι η εξαιρετική εργονομία του. Παρέχει όχι μόνο μία αλλά τρεις ρυθμίσεις ύψους, επιτρέποντάς σας να σηκώσετε την οθόνη σας κατά 3,9 ίντσες, 4,7 ίντσες ή 5,5 ίντσες από το γραφείο, βοηθώντας σας να βρείτε τη βέλτιστη γωνία θέασης για τον χώρο εργασίας σας.

Αν και δεν έχετε συρτάρια αποθήκευσης, υπάρχει αρκετός χώρος από κάτω για να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα όπως πληκτρολόγια και χαρτικά.

Οθόνη WALI Stand Riser STT003

Καλύτερο Συνολικά

$14 $25 Εξοικονομήστε
$11

Με ανθεκτική χωρητικότητα βάρους 44 κιλών, το WALI Monitor Stand Riser STT003 μπορεί να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα οθονών και επιτρέπει επαρκή ρύθμιση ύψους, καθιστώντας το μια σταθερή επιλογή για τις περισσότερες ρυθμίσεις γραφείου.

Πλεονεκτήματα

  • Ρύθμιση ύψους τριών επιπέδων
  • Στιβαρή μεταλλική κατασκευή
  • Χωράει έως και 44 κιλά

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι ιδανικό για διπλές οθόνες

Αμαζόνα

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, η ρυθμιζόμενη βάση οθόνης AmazonBasics είναι η τέλεια επιλογή για να ανεβάσετε την οθόνη σας στο τέλειο εργονομικό ύψος χωρίς να εξαντλήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Έχει χωρητικότητα βάρους 22 κιλών, που είναι αρκετά εντός του εύρους των περισσότερων οθονών.

Αν και μπορεί να μην κερδίσει κανένα βραβείο σχεδίασης, η ρυθμιζόμενη βάση οθόνης AmazonBasics λάμπει εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία: λειτουργικότητα και άνεση. Διαθέτοντας ογκώδη, στοιβαζόμενα πόδια, σας επιτρέπει να επιλέξετε την ιδανική γωνία θέασης με τρία ρυθμιζόμενα ύψη. Όχι μόνο αυτό, προσφέρει έναν ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο 11 ιντσών από κάτω, ανακτώντας το χώρο του γραφείου σας για το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, τον φορητό υπολογιστή σας και πολλά άλλα.

  Οι καλύτερες χαζές τηλεοράσεις χωρίς έξυπνες λειτουργίες το 2023

Ρυθμιζόμενη βάση οθόνης AmazonBasics

Καλύτερος προϋπολογισμός

Για περιορισμένους προϋπολογισμούς, η βάση οθονών AmazonBasics είναι μια κλοπή, που υποστηρίζει οθόνες έως και 32 ιντσών παρά την πλαστική της κατασκευή.

Πλεονεκτήματα

  • Προμηθευτός
  • Ρυθμιζόμενο ύψος
  • Στιβαρό και σταθερό

Μειονεκτήματα

  • Βασική πλαστική κατασκευή

BoYata

Μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη άνεση θέασης με το BoYata Monitor Riser Stand, το οποίο διαθέτει ευέλικτο εύρος ρύθμισης ύψους από 4,3 έως 6,7 ίντσες. Μπορεί να ανυψώσει την οθόνη σας πιο ψηλά από τις περισσότερες συσκευές ανύψωσης, διασφαλίζοντας ότι, είτε είστε ψηλός είτε το γραφείο σας είναι πολύ χαμηλό, μπορείτε να βρείτε το τέλειο επίπεδο των ματιών σας για να ελαχιστοποιήσετε την καταπόνηση του αυχένα.

Κατασκευασμένο από συμπαγές μέταλλο, η βάση BoYata όχι μόνο προσφέρει ακλόνητη σταθερότητα αλλά και κομψή αισθητική, ενώ διατίθεται ακόμη και σε τρία χρώματα για να ταιριάζει με τη ρύθμιση του χώρου εργασίας σας. Επιπλέον, ο συμπαγής σχεδιασμός του εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στο γραφείο, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία.

BoYata Monitor Riser Stand

Καλύτερη ρύθμιση

Ενώ οι περισσότερες βάσεις οθόνης προσφέρουν περιορισμένη ρύθμιση ύψους 2–5 ιντσών, η βάση BoYata Monitor Riser Stand διαθέτει εντυπωσιακή εμβέλεια 4,3–6,7 ιντσών, ιδανική για αν είστε ψηλοί ή έχετε πολύ χαμηλό γραφείο.

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλο εύρος ρύθμισης ύψους
  • Στιβαρή και σταθερή εξολοκλήρου μεταλλική κατασκευή
  • Συμπαγής σχεδιασμός που εξοικονομεί χώρο
  • Εύκολο στη ρύθμιση

The Office Oasis

Με τη δυνατότητα να χωρέσει μια εκπληκτική οθόνη 75 ιντσών, αυτή η στιβαρή βάση οθόνης από το Office Oasis παρέχει άφθονο χώρο για τη ρύθμιση της διπλής οθόνης σας. Τα βαρέως τύπου ατσάλινα πόδια του και η επιφάνεια από μασίφ ξύλο προσφέρουν ακλόνητη υποστήριξη, ακόμη και για τις πιο βαριές οθόνες και τηλεοράσεις.

Εκτός από την ανύψωση των οθονών σας στο βέλτιστο ύψος προβολής, η βάση διπλής οθόνης υπολογιστή Office Oasis διαθέτει μια κομψή και φυσική αισθητική που βελτιώνει κάθε ρύθμιση του γραφείου. Και σε αντίθεση με τις φθηνότερες βάσεις, διαθέτει ενισχυμένο κεντρικό στήριγμα από χάλυβα που εξαλείφει τη χαλάρωση και διατηρεί τις οθόνες σας τέλεια ευθυγραμμισμένες.

Η βάση οθόνης διπλού υπολογιστή Office Oasis

Το καλύτερο για δύο οθόνες

$80 $100 Εξοικονομήστε
$20

Με χωρητικότητα βάρους 100 λιβρών και ευρύχωρη ξύλινη επιφάνεια 42 ιντσών, η βάση οθόνης διπλού υπολογιστή Office Oasis είναι η τέλεια επιλογή για ρυθμίσεις διπλής οθόνης.

Πλεονεκτήματα

  • Στιβαρό και αξιόπιστο
  • Τέλειο μέγεθος για διπλές οθόνες ή μεγάλες οθόνες ultrawide
  • Διατίθεται σε φυσικό ξύλο, μαύρο και καφέ
  • Γενναιόδωρος χώρος αποθήκευσης κάτω από το γραφείο
  4 δωρεάν εργαλεία για τη δημιουργία κινούμενων GIF υψηλής ποιότητας

VIVO

Ο μετατροπέας σταθερού γραφείου 32 ιντσών VIVO είναι η άμεση αναβάθμισή σας σε έναν τέλειο χώρο εργασίας για τη στάση του σώματος. Περισσότερο από μια βασική βάση οθόνης, μετατρέπει ολόκληρη τη ρύθμιση του γραφείου σας σε ένα όρθιο γραφείο, το οποίο όχι μόνο συμβάλλει στην καλύτερη στάση του σώματος, αλλά και μειώνει τους πόνους και τους πόνους από το να κάθεστε όλη την ημέρα.

Αυτός ο μετατροπέας βρίσκεται ακριβώς πάνω από το υπάρχον γραφείο σας και ανυψώνει τον χώρο εργασίας σας έως και 19,6 ίντσες. Με έναν περιλαμβανόμενο δίσκο πληκτρολογίου, μπορείτε άνετα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ καθίσματος και όρθιου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είτε είστε έμπειρος χρήστης όρθιας επιφάνειας εργασίας είτε μόλις ξεκινάτε το εργονομικό ταξίδι σας, ο μετατροπέας 32 ιντσών VIVO Standing Desk Converter είναι το τέλειο αξεσουάρ.

Μετατροπέας επιτραπέζιου γραφείου 32 ιντσών VIVO

Το καλύτερο για όρθια γραφεία

$120 $130 Εξοικονομήστε
$10

Εάν διαθέτετε γραφείο ή θέλετε να μετατρέψετε το υπάρχον γραφείο σας σε ένα, ο μετατροπέας 32 ιντσών VIVO Standing Desk Converter είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορεί να ανυψώσει τον χώρο εργασίας σας έως και 19,6 ίντσες σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντάς σας να μεταβείτε εύκολα μεταξύ των θέσεων καθίσματος και ορθοστασίας.

Πλεονεκτήματα

  • Χωράει έως και 33 κιλά
  • Απίστευτο εύρος ρύθμισης ύψους 4,4 έως 19,6 ιντσών
  • Στιβαρό δίσκο πληκτρολογίου

FAQ

Ε: Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ανυψώσω την οθόνη μου;

Ο καλύτερος τρόπος για να ανυψώσετε μια οθόνη στη βέλτιστη θέση είναι να χρησιμοποιήσετε μια επιτραπέζια ανύψωση οθόνης. Εάν δεν έχετε τα χρήματα για ένα όργανο ανύψωσης οθόνης, μπορείτε να αρκεστείτε με μια στοίβα βιβλία, μια στοίβα χαρτιού ή ένα κουτί από χαρτόνι.

Ε: Τι κάνει ένας ανυψωτήρας οθόνης;

Η ανύψωση οθόνης ανυψώνει μια οθόνη υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή σε μια άνετη και εργονομικά ιδανική θέση. Είναι μια εξαιρετική λύση για να αποτρέψετε τον πόνο στον αυχένα και την πλάτη από το να λυγίζουν ενώ εργάζεστε στο γραφείο σας.

  Κορυφαίοι σχολιαστές PDF για εμπειρία ομαλής σήμανσης

Ε: Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για ανύψωση οθόνης;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια στοίβα βιβλίων ή κουτιών αντί για ανύψωση οθόνης. Εάν δεν σας πειράζει να λερώσετε τα χέρια σας, μπορείτε να κάνετε DIY μια ανύψωση οθόνης χρησιμοποιώντας ξύλο ή χαρτόνι.

Ε: Είναι κακό για εσάς αν η οθόνη σας είναι πολύ ψηλά;

Ναι, το να έχετε την οθόνη σας πολύ ψηλά μπορεί να είναι κακό για εσάς μακροπρόθεσμα. Όταν η οθόνη σας είναι τοποθετημένη πολύ ψηλά, έχετε την τάση να γέρνετε το κεφάλι σας προς τα πίσω για να βλέπετε άνετα την οθόνη. Αυτή η παρατεταμένη άβολη στάση μπορεί να καταπονήσει τους μυς του λαιμού σας, οδηγώντας σε πόνο, ένταση, ακόμη και πονοκεφάλους. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί επίσης να συμβάλει στην καταπόνηση των ματιών και στην ενόχληση των ώμων.

Ε: Η αλλαγή του ύψους της οθόνης μου θα βοηθήσει στον πόνο στον αυχένα;

Ναι, η προσαρμογή του ύψους της οθόνης στο ύψος των ματιών ή λίγο πιο κάτω μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου στον αυχένα, καθώς σας επιτρέπει να διατηρείτε μια ουδέτερη θέση κεφαλιού και λαιμού ενώ χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Ε: Ποιο είναι το καλύτερο ύψος για την οθόνη μου;

Για να προωθήσετε την καλύτερη στάση του σώματος και να μειώσετε τον πόνο στον αυχένα, συνιστάται να προσαρμόσετε το ύψος της οθόνης σας έτσι ώστε η επάνω γραμμή του κειμένου να βρίσκεται στο ύψος των ματιών ή λίγο πιο κάτω. Αυτό βοηθά να διατηρείτε το κεφάλι και τον λαιμό σας σε φυσική θέση, αποτρέποντας το καμπούριασμα ή την κλίση του κεφαλιού σας προς τα πίσω, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πόνο στον αυχένα.

Ε: Τι είναι καλύτερο, μια βάση οθόνης ή ένας βραχίονας οθόνης;

Τόσο η βάση όσο και ο βραχίονας της οθόνης μπορούν να βοηθήσουν στην ανύψωση της οθόνης σας σε ιδανικό εργονομικό ύψος, αλλά η προτιμώμενη επιλογή εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Η βάση οθόνης είναι η καλύτερη επιλογή εάν εκτιμάτε την προσιτή τιμή, τη σταθερότητα και ακόμη και λίγο χώρο αποθήκευσης.

Ένας βραχίονας οθόνης, από την άλλη πλευρά, είναι η καλύτερη επιλογή εάν δίνετε προτεραιότητα στη ρύθμιση και θέλετε να ελευθερώσετε χώρο στο γραφείο, καθώς ο βραχίονας όχι μόνο επιτρέπει τη ρύθμιση ύψους αλλά και την κλίση και την περιστροφή για μέγιστη άνεση.

Ε: Τι άλλο πρέπει να έχω υπόψη μου για την εργονομική υποστήριξη;

Εκτός από τη χρήση ανύψωσης βάσης οθόνης, πολλές άλλες πτυχές μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εργονομική σας ρύθμιση και να αποτρέψουν την ταλαιπωρία. Αυτά περιλαμβάνουν την επιλογή μιας καρέκλας με ρυθμιζόμενο ύψος, υποβραχιόνια και οσφυϊκή υποστήριξη, τη χρήση εργονομικών πληκτρολογίων και ποντικιών και την ενσωμάτωση όρθια γραφεία για εναλλαγή μεταξύ καθίσματος και όρθιας στάσης για την πρόληψη των οσφυαλγιών.