Κορυφαίοι σχολιαστές PDF για εμπειρία ομαλής σήμανσης

Μεταμορφώστε τον τρόπο με τον οποίο τροποποιείτε τα έγγραφα PDF με τα εργαλεία σχολιασμών PDF.

Ο σχολιαστής PDF προσφέρει ένα ευρύ σύνολο αντικειμένων που χρησιμοποιούνται για την παροχή διευκρίνισης στο περιεχόμενο. Ο σκοπός των σχολιαστών PDF κυμαίνεται από τη σήμανση περιεχομένου σελίδας έως την προσθήκη οξυδερκών χαρακτηριστικών όπως φόρμες.

Μπορείτε να προσθέσετε προτάσεις στη φόρμα σχολίων, όπως – αυτοκόλλητες σημειώσεις. Ο σχολιασμός αναφέρεται στην προσφορά ανατροφοδότησης με βάση τα συμφραζόμενα στο έγγραφο PDF. Μπορείτε να αφήσετε σχόλια οπουδήποτε στο έγγραφο.

Σχολιασμός PDF

Οι συμπαίκτες σας μπορούν να δουν σχόλια/σχόλια σε πραγματικό χρόνο. Αυτό θα μειώσει τον χρόνο αποστολής email για διόρθωση.

Ο σχολιασμός προσφέρει πολύ περισσότερα οφέλη. Ας βουτήξουμε.

Πλεονεκτήματα των σχολιαστών PDF

Τα εργαλεία σχολιασμών λειτουργούν ως βοηθοί που χρειαζόμαστε όλοι, βοηθώντας τους χρήστες που περιλαμβάνουν: –

  • Κάνει τη διαχείριση εγγράφων πιο γρήγορη και αποτελεσματική.
  • Μειώνει τον βρόχο ανατροφοδότησης καθώς εξαλείφει τις ατελείωτες ανταλλαγές email από τη διαδικασία ελέγχου.
  • Βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ απομακρυσμένων ομάδων.
  • Διευκολύνει την επικοινωνία
  • Επιτρέπει την οπτικοποίηση πληροφοριών
  • Διευκολύνει την ασύγχρονη επικοινωνία
  • Διατηρεί τα σχόλια σε ένα μέρος.

Τύποι σχολιασμών

Κείμενο

Αυτός ο τύπος σχολιασμού χρησιμοποιείται για την ειδοποίηση του χρήστη για ορισμένες αλλαγές ή οποιεσδήποτε τροποποιήσεις. Για παράδειγμα – Ο σχολιασμός διαγράμμισης χρησιμοποιείται για την αφαίρεση ή την παράβλεψη του σημειωμένου κειμένου. Εκτός από σχολιασμό, μπορεί να γίνει και προσθήκη κειμένου στο έγγραφο.

Σχήματα

Οι σχολιασμοί σχημάτων χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία σχεδίων στο αρχείο pdf για να επιστήσουν την προσοχή σε ορισμένες ενότητες. Τα σχήματα μπορούν να προστεθούν οπουδήποτε στη σελίδα και προσφέρουν διάφορες λειτουργίες. Τα αναδυόμενα παράθυρα επιτρέπουν την παροχή πρόσθετων πληροφοριών. Υπάρχουν διαφορετικά μοναδικά σχήματα που εμφανίζονται σε πλαίσια που μπορούν να συμπληρωθούν με κείμενο. Ορισμένες ενότητες κειμένου μπορούν να επισημανθούν με ένα συγκεκριμένο χρώμα για να τραβήξουν την προσοχή.

Ήχοι και βίντεο

Αυτή η ομάδα προσφέρει λειτουργικότητα για την ενσωμάτωση βίντεο ή/και ήχων σε ένα αρχείο pdf. Χρησιμοποιούνται πολύ σπάνια στον σχολιασμό ενός εγγράφου.

Υδατογράφημα

Χρησιμοποιούνται για να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενό σας δεν αντιγράφεται και επίσης να διασφαλιστεί ότι η τελευταία τροποποίηση που έγινε δεν αντικαθίσταται. Εξασφαλίζει την αυθεντικότητα του αρχείου pdf.

Συνδέσεις

Αυτά μας επιτρέπουν να προσθέτουμε υπερσυνδέσμους σε συγκεκριμένες ενότητες στο αρχείο pdf. Για παράδειγμα, ένας μαθητής μπορεί να προσθέσει έναν σύνδεσμο σε μια ιστοσελίδα για περαιτέρω ανάγνωση σε ένα εγχειρίδιο pdf.

Γιατί χρειάζεστε σχολιασμούς PDF;

Οι σχολιασμοί είναι χρήσιμοι σε πολλές περιπτώσεις. Ακολουθούν ορισμένες περιπτώσεις χρήσης.

Επιμέλεια

Όταν γράφετε ένα προσχέδιο, είτε πρόκειται για σύμβαση, μυθιστόρημα ή έγγραφο, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε, να συζητήσετε ή να αφαιρέσετε εντελώς ενότητες. Αντί να επεξεργάζονται το κύριο περιεχόμενο, οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν σχολιασμούς. Με αυτόν τον τρόπο, άλλοι μπορούν να επισημάνουν το περιεχόμενο που χρειάζεται τροποποίηση και να παρέχουν λεπτομέρειες στα αναδυόμενα παράθυρα.

  Χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε το Warzone;

Βελτιωμένη αναγνωσιμότητα

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τους σχολιασμούς για να κάνετε την ανάγνωση πιο απλή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να εκτελεστούν τέτοιες εργασίες. Μια υπογράμμιση με ένα αναδυόμενο παράθυρο παρέχει στο χρήστη πρόσθετες πληροφορίες. Οι σύνδεσμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μετάβαση στις διάφορες ενότητες του εγγράφου όπου δύο ενότητες αναφέρονται η μία στην άλλη. Ωστόσο, μπορούν να προστεθούν βέλη με αναδυόμενα παράθυρα πάνω από εικόνες ή διαγράμματα για να παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με διαφορετικές ενότητες.

Τήρηση σημειώσεων

Όταν έχετε πολύπλοκα έγγραφα, όπως τεχνικές προδιαγραφές, οι σχολιασμοί είναι απίστευτα χρήσιμοι για τον αναγνώστη. Για παράδειγμα, ο αναγνώστης μπορεί να αφήσει σημειώσεις για τον εαυτό του στο PDF για τυχόν παραξενιές που έχει αποκαλύψει. Μπορούν επίσης να προστεθούν σχολιασμοί για να παρακολουθείτε πού έχετε εφαρμόσει μέρη τεχνικών προδιαγραφών. Ο σχολιασμός ενός εγγράφου με αυτόν τον τρόπο δίνει έναν οδηγό που θα ήταν χρήσιμος για όλους τους χρήστες.

Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία σχολιασμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την εξέταση οποιουδήποτε αρχείου PDF.

Adobe Acrobat

Το Adobe Acrobat απλοποιεί την όλη διαδικασία με εύχρηστα εργαλεία σχολιασμού και σήμανσης και ένα μέρος για διαχείριση όλων ταυτόχρονα. Μπορείτε εύκολα να σχολιάσετε αρχεία PDF χωρίς συνημμένα email ή εκδόσεις αρχείων.

Αυτό το εργαλείο σχολιασμού προσφέρει διάφορες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα. Προσφέρει:

  • Σημειώστε αρχεία χρησιμοποιώντας τα εργαλεία Acrobat PDF. Προσθέστε πλαίσια κειμένου, εισαγάγετε αυτοκόλλητες σημειώσεις, μορφοποιήστε κείμενο ή ελεύθερα σχέδια με το εργαλείο μολυβιού. Το Acrobat PDF προσφέρει επίσης επισημάνσεις, διαγράμματα, υπογραμμίσεις και πολλά άλλα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο κοινής χρήσης με άλλους σε επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά ή στο διαδίκτυο για να συλλέξετε και να συνδυάσετε σχόλια από πολλούς αναθεωρητές σε ένα κοινόχρηστο PDF που φιλοξενείται στο cloud.
  • Οι χρήστες δεν χρειάζεται να είναι γνώστες της τεχνολογίας ή να χρειάζονται κάποια ικανότητα για σχολιασμούς σε PDF. Με το εργαλείο σχολιασμού Adobe Acrobat, μπορείτε εύκολα να σχολιάσετε από οποιαδήποτε συσκευή. Κάθε χρήστης μπορεί να ασχοληθεί εύκολα και μπορεί να προσθέσει τα σχόλιά του χωρίς κόπο.
  • Απλοποιήστε τη διαδικασία αναθεώρησης αποκτώντας και διεκπεραιώνοντας όλα τα σχόλιά σας σε ένα μόνο μέρος. Πολλοί αναθεωρητές μπορούν να ταξινομήσουν τα σχόλια με το @. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διαφορετικά συνημμένα email.
  • Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο όταν οι αναθεωρητές ανοίγουν αρχεία ή προσθέτουν σχόλια. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε το έργο σας για να στείλετε υπενθυμίσεις, να ενημερώσετε τις προθεσμίες, να απαντήσετε σε ερωτήσεις ή να κλείσετε ροές εργασίας. Όλα από την οικιακή άποψη του Adobe Acrobat.
  Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για να βρείτε δωρεάν δίκτυα WiFi οπουδήποτε στον κόσμο

Wondershare PDFelement

Το Wondershare PDFelement έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους λειτουργιών PDF. Εκτός από τον σχολιασμό PDF, προσφέρει πολλά βασικά έως προηγμένα εργαλεία PDF.

Το Wondershare PDFelement έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει.

  • Θα λάβετε όλες τις δυνατότητες σχολιασμού από ένα εργαλείο PDF. Περιλαμβάνει σχόλια, συνημμένα, σημειώσεις, υπογραφές, σχέδια, σημάνσεις κειμένου και διορθώσεις.
  • Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF όλα σε ένα. Εκτός από τον σχολιασμό, υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες PDF, όπως η επεξεργασία συνδέσμων και η προσθήκη υδατογραφημάτων, εικόνων, κειμένων, OCR και αρίθμησης μπατ.
  • Το Wondershare PDFelement προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση με πολλές δυνατότητες. Προσφέρει επίσης πολλά οικονομικά πακέτα premium που ξεκινούν από 79,99 $.
  • Αυτό το λογισμικό είναι συμβατό με όλους τους τύπους λειτουργικών συστημάτων, όπως Windows, Linux, Mac, iOS και Android.
  • Προσφέρει μια καλά οργανωμένη διεπαφή χρήστη με ελκυστική εμφάνιση.

Παστέλ

Το Pastel είναι ένα εργαλείο SaaS που βασίζεται σε σύννεφο και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη συλλογική υποβολή και συλλογή σχολίων. Η υποβολή σχολίων είναι τόσο απλή όσο το να αφήνετε ένα αυτοκόλλητο σημείωμα σε έναν πίνακα συσκέψεων ή μια επιφάνεια περιβάλλοντος.

Η Pastel προσφέρει απεριόριστο αριθμό συνεργατών χωρίς κανενός είδους σύνδεση ή εγκατάσταση λογισμικού. Αυτό το προϊόν λειτουργεί χρησιμοποιώντας “καμβάδες”, όπου το υπό εξέταση αρχείο PDF μεταφορτώνεται και διατίθεται μέσω κανονικών συνδέσμων ιστού σε όλους τους συνεργάτες.

Ας δούμε προσεκτικά τι προσφέρει το Pastel. Ανάλυση χαρακτηριστικών του εργαλείου σχολιασμού παστέλ:-

  • Το Pastel είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που βασίζεται σε συνδρομές που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη συνεργατική αναθεώρηση ζωντανών ιστοτόπων, προσκαλώντας ομάδες σχεδιαστών και προγραμματιστών να υποβάλουν σχόλια.
  • Η ιδέα του Pastel περιστρέφεται γύρω από την αφαίρεση σχολίων με αυτοκόλλητες σημειώσεις που υποστηρίζουν κεντρικές συνεδρίες ανατροφοδότησης με τρόπο που μειώνει την εξάρτηση από συντονισμένες συναντήσεις ή αλυσίδες email.
  • Όλα τα εισαγόμενα σχόλια συλλέγονται και αντιμετωπίζονται σε ένα ενιαίο περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο, συμπληρώνονται με τυχόν στιγμιότυπα οθόνης και επισημαίνονται με οποιαδήποτε μεταδεδομένα του προγράμματος περιήγησης Ιστού. Τα σχόλια εξάγονται για διαφορετικούς σκοπούς ανάλυσης.
  • Ένα ενιαίο μηνιαίο πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστους καμβάδες, εξαγωγή στο Trello και απεριόριστους συνεργάτες.

Σχολιάζω

Το εργαλείο Annotate έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες της ομάδας σας για να ενισχύσει τη συνεργασία και την παραγωγικότητα και επίσης να διατηρήσει την ασφάλεια και τη συμμόρφωση των εγγράφων.

Αυτό το εργαλείο παρέχει πολλά περισσότερα:

  • Το Annotate προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα που υποστηρίζει κάθε στάδιο της διαδικασίας συνεργασίας εγγράφων. Έχει όλα όσα χρειάζεστε, από το πρώτο ντραφτ μέχρι την τελική αποσύνδεση και ακόμη και τη βάση ενός προς έναν μεγαλύτερης ομάδας.
  • Κάντε μια γρήγορη συνομιλία ή οργανώστε τα έγγραφά σας σε χώρους εργασίας και φακέλους και προσκαλέστε την ομάδα σας μέσα ή έξω από τον οργανισμό σας.
  • Θα λάβετε μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας για να επιβεβαιώσετε ή να επιλύσετε μια αλλαγή σε ένα έγγραφο. Μπορείτε να επιλύσετε ή να αλλάξετε τα έγγραφά σας γρήγορα και να εξορθολογίσετε αποτελεσματικά τους συμπαίκτες σας.
  • Η χρήση της συνομιλίας εγγράφων και της συνομιλίας στο χώρο εργασίας με τους συμπαίκτες σας μπορεί να προετοιμάσει μια συζήτηση γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα, να ελέγξει έγγραφα και επιπλέον, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.
  Ποιοι είναι οι κωδικοί για το RPG Simulator;

Ruttl

Το εργαλείο σχολιασμού Ruttl PDF επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν επιπλέον κείμενο, αντικείμενα, γραφικά ή σχόλια σε ένα έγγραφο PDF. Οι συμπαίκτες μπορούν εύκολα να επισημάνουν το σχεδιαστικό πλεονέκτημα για το οποίο μιλούν στο PDF.

Το λογισμικό σχολιασμού Ruttl σάς επιτρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα. Παρακάτω είναι μερικά πλεονεκτήματα.

  • Αντί να μοιράζεστε μεγάλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις περισσότερες φορές, το εργαλείο σχολιασμού PDF Ruttl επιτρέπει την υποβολή σχολίων, επιτρέποντας στους αναγνώστες να φτάσουν στην ακριβή τοποθεσία της αλλαγής.
  • Αυτό το εργαλείο σχολιασμού παρακολουθεί όλες τις πολυάριθμες εκδόσεις σας, καθώς και την πιο πρόσφατη έκδοση, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας χωρίς να χρειάζεται να μάθετε την πιο πρόσφατη επεξεργασία.
  • Τα παραπάνω οφέλη βοηθούν άμεσα στον εξορθολογισμό της όλης διαδικασίας και βοηθούν τα έργα σας να ξεκινήσουν πιο γρήγορα.

Lumin PDF Editor

Τα εργαλεία Lumin PDF έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Προσφέρει ένα ψηφιακό εργαλείο που θα αλλάξει τη ροή εργασίας σας. Επιπλέον, το Lumin PDF ζωντανεύει τα έγγραφά σας με τον καλύτερο σχεδιασμό τους που σας επιτρέπει να μοιράζεστε, να συνεργάζεστε και να επεξεργάζεστε αρχεία PDF στο cloud.

Αυτός ο επεξεργαστής PDF προσφέρει πολλές δυνατότητες. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τα εξής: –

  • Προσφέρει την επεξεργασία αρχείων PDF χωρίς μετατροπή του εγγράφου σας.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε τη μοναδική υπογραφή σας και να εξοικονομήσετε χρόνο υπογράφοντας τα έγγραφά σας.
  • Μπορεί να δημιουργήσει φόρμες με δυνατότητα συμπλήρωσης και διευκολύνει τη γραφειοκρατία.
  • Βοηθά στο συνδυασμό πολλών εγγράφων για να δημιουργήσετε ένα μόνο PDF με ευκολία.
  • Μπορείτε να μοιραστείτε σχόλια, να συνομιλήσετε σε στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και ενέργειες.
  • Προσθέστε κείμενο και σχόλια
  • Ανοίξτε έγγραφα PDF στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, στο κινητό σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.
  • Κάντε τα σαρωμένα έγγραφα κειμένου ευανάγνωστα και αναζητήσιμα μέσω OCR.

συμπέρασμα

Έχουμε συζητήσει τα πλεονεκτήματα των σχολιαστών pdf και τα καλύτερα εργαλεία για τον σχολιασμό αρχείων pdf. Το Abobe Acrobat είναι ένα δημοφιλές εργαλείο με το οποίο είναι εξοικειωμένοι οι περισσότεροι χρήστες και δεν θα υπάρχει καμπύλη εκμάθησης εδώ. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε Annotate, καθώς σας επιτρέπει να ανεβάσετε το αρχείο pdf και να δημιουργήσετε μια κοινή διεύθυνση URL στην οποία μπορούν να εργαστούν πολλά άτομα.

Το Lumin PDF, από την άλλη πλευρά, έχει πρόσθετες δυνατότητες, όπως η μετατροπή άλλων μορφών αρχείων σε pdf και η συγχώνευση και ο διαχωρισμός των αρχείων pdf, τα οποία μπορείτε να εξετάσετε με βάση τις απαιτήσεις σας.

Μπορείτε να δείτε αυτά τα εργαλεία για να γράψετε σε ένα αρχείο pdf εάν θέλετε να επεξεργαστείτε τα κύρια περιεχόμενα του αρχείου pdf.