Ξεκλειδώστε το δυναμικό των επαγγελματικών σας Headshots

Δημιουργήστε φωτογραφίες κεφαλής ποιότητας στούντιο με το Aragon AI.

Προσωπικά, το πρώτο πράγμα που παρατηρώ για οποιοδήποτε εισερχόμενο αίτημα σύνδεσης στο LinkedIn είναι η εικόνα προφίλ. Και νιώθω καχύποπτος αν δεν υπάρχει. Λοιπόν, γιατί ένα άτομο βρίσκεται στα social media όταν δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπό του;

Παρόλα αυτά, το να βάλεις μια ακόμη selfie στο διαδικτυακό σου προφίλ δεν θα έκανε και πολύ καλό. Τα πράγματα πρέπει να προβάλλουν την εμπιστοσύνη και το γεγονός ότι είστε προσιτοί.

Αλλά δεν τελειώνει με τα social media. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό επαγγελματικό headshot για το διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο, το βιογραφικό, τις κάρτες επικοινωνίας, το δελτίο τύπου, τις πλατφόρμες εργασίας κ.λπ. Εν ολίγοις, υπάρχουν περισσότερα από λίγα μέρη που χρειάζονται μια σταθερή πρώτη εντύπωση.

Και μπορείτε είτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο ή να δοκιμάσετε δημιουργούς headshot AI όπως…

Aragon AI: Μια επισκόπηση

Το Aragon είναι ένα εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη που σας βοηθά να δημιουργήσετε πολλαπλές επαγγελματικές φωτογραφίες κεφαλιού με διαφορετικά στυλ με βάση τις τυχαίες, προσωπικές σας φωτογραφίες.

Το εργαλείο είναι αρκετά ασφαλές, με το βιομηχανικό πρότυπο κρυπτογράφησης AES-256-bit. Επιπλέον, διαγράφουν τα στιγμιότυπα κεφαλής AI σας εντός 30 ημερών από τη δημιουργία τους. Επομένως, φροντίστε να κατεβάσετε αυτά που πιστεύετε ότι φαίνονται υπέροχα.

Όσον αφορά αυτό, δεν είναι κάθε φωτογραφία που δικαιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Και είναι το ίδιο με κάθε γεννήτρια headshot AI για την οποία έχω ακούσει.

Παρόλα αυτά, με βάση τις μεταφορτώσεις σας, μερικές πολύ όμορφες εμφανίσεις μπορούν να δικαιολογήσουν τη συνδρομή και το γεγονός ότι έχουν 30.000+ ευχαριστημένους χρήστες.

  3 εύκολες εφαρμογές για να κάνετε Deepfake τον εαυτό σας σε βίντεο και GIF

Περαιτέρω ενότητες περιλαμβάνουν την προσωπική μου εμπειρία με το Aragon AI.

Πώς λειτουργεί?

Μόλις πληρώσετε για τη συνδρομή, ο πίνακας εργαλείων εμφανίζει ορισμένα δείγματα του τι να περιμένετε και ποια μπορεί να είναι κάποια περίεργα υποπροϊόντα που πρέπει να αποφύγετε. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο με τέτοια εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και είναι δυνατός ένας βαθμός παραμόρφωσης σε μερικές εικόνες.

Στη συνέχεια, σας κάνουν μερικές βασικές ερωτήσεις σε δύο μέρη. Το πρώτο είναι μια τυπική έρευνα σχετικά με το επάγγελμά σας και τον λόγο που δοκιμάζετε το εργαλείο τους. Επιπλέον, μπορείτε να πληκτρολογήσετε πράγματα που θέλετε να δείτε στην έξοδο, όπως ένα συγκεκριμένο φόντο, φωτισμό κ.λπ.

Η δεύτερη μορφή είναι όπου εισάγετε την εθνικότητα, τα μαλλιά, το χρώμα των ματιών, την ηλικία κ.λπ., για να βγάλετε τις φωτογραφίες σχεδόν σωστά.

Στη συνέχεια, η Aragon καθοδηγεί σχετικά με τα dos και τα don’t των μεταφορτώσεων εικόνων. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε αυτές τις οδηγίες, επειδή οι εσφαλμένες μεταφορτώσεις σας αποκλείουν από το να διεκδικήσετε επιστροφή χρημάτων, ακόμη και αν η απόδοση είναι κατώτερη.

Το τελευταίο βήμα είναι όπου ανεβάζετε τις εικόνες και εξετάζετε εάν γίνονται αποδεκτές. Ενώ η ίδια η Aragon λέει ότι αυτή η ανίχνευση δεν είναι αλάνθαστη, εξακολουθεί να εξαλείφει φωτογραφίες με παρόμοια εμφάνιση.

Η ιδέα είναι να ανεβάσετε εικόνες με διαφορετικό φόντο και εκφράσεις προσώπου. Αλλά επειδή δεν είμαι άτομο με selfie, χρειάστηκαν αρκετοί για να φτάσω στο ελάχιστο όριο των 14 εικόνων.

Τέλος, συμφωνείτε με τα πλαίσια ελέγχου και κάντε κλικ στην Υποβολή για να αφήσετε το AI να κάνει τα μαγικά του. Κανονικά, ζητούν προθεσμία 120 λεπτών, αλλά μου πήρε λίγο λιγότερο από μία ώρα.

Εδώ είναι μερικά αξιοπρεπή αποτελέσματα:

Σημειωτέον, ορισμένες εικόνες είχαν μερικές άστοχες κρεατοελιές και παραμορφώσεις στα μάτια και τα χείλη, ενώ μερικές μου έκαναν ακόμη και τατουάζ στο χέρι.

  10 διαδικτυακά εργαλεία για να δοκιμάσετε το πληκτρολόγιό σας

Κάθε εικόνα είχε σταθερή ανάλυση 512 x 1824 px.

Είναι σημαντικό να μην κάνετε κλικ στην επιλογή Λήψη της εικόνας σας, εκτός εάν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, επειδή η λήψη εικόνων θεωρείται ως αποδοχή της τελικής απόδοσης, η οποία περιορίζει τη δυνατότητά σας να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, σύμφωνα με τους όρους της Aragon AI.

Συνολικά, είναι δημιουργικό και θα βρείτε εύκολα μερικά όμορφα στιγμιότυπα για να συμπληρώσετε τις λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα βιογραφικά σας και πολλά άλλα.

Και εκτός από τα προσωπικά σχέδια που ξεκινούν από 29 $ ανά χρήστη, η Aragon προσφέρει εκπτώσεις σε πακέτα ομάδας.

Aragon AI: Εναλλακτικές

Ας δούμε την επισκόπηση υψηλού επιπέδου μερικών άλλων εργαλείων headshot.

#1. HeadshotPro

HeadshotPro κάνει παρόμοιες δημιουργίες τεχνητής νοημοσύνης, ξεκινώντας με 40 επαγγελματικές φωτογραφίες για 29 $.

Κάποιος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαθέσιμα στυλ (παραδοσιακό, μοντέρνο, δημιουργικό κ.λπ.) και να ανεβάσει selfies για να εκπαιδεύσει το μοντέλο AI, το οποίο δίνει επαγγελματικές φωτογραφίες κεφαλής μέσα σε 2 ώρες.

Το Headshot Pro συνιστά να ανεβάσετε 12 κοντινά πλάνα και 8 λήψεις σώματος, απεικονίζοντας μια ποικιλία από φόντο και εκφράσεις προσώπου για αξιοπρεπή απόδοση. Οι ενότητες Συχνών Ερωτήσεων διαβεβαιώνουν ότι διαγράφουν τις φωτογραφίες προπόνησης εντός επτά ημερών ή μπορεί κανείς να τις διαγράψει χειροκίνητα.

Εκτός από ατομικά, το Headshot Pro έχει εκπτωτικά σχέδια για ομάδες. Κάποιος μπορεί να ζητήσει επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης δεν έχει εκπαιδεύσει το AI του.

#2. StudioShot

StudioShot σας προσφέρει ό,τι καλύτερο και από τους δύο κόσμους, τεχνητή νοημοσύνη και φωτογραφία πραγματικής ζωής, για να παρουσιάσετε το τέλειο επαγγελματικό στιγμιότυπο.

  6 Καλύτερο Λογισμικό Αναλυτής Wi-Fi για Δίκτυα Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων

Λειτουργεί παρόμοια με τα άλλα εργαλεία και η διαδικασία ξεκινά με το ανέβασμα των selfies. Στη συνέχεια, ζητά να επιλέξετε από τα αναφερόμενα στυλ φωτογραφίας, που απεικονίζουν παραλλαγές στο φωτισμό, το φόντο και τη συνολική ατμόσφαιρα.

Το StudioShot χρειάζεται δύο εργάσιμες ημέρες για να δημιουργήσει 50+ στιγμιότυπα κεφαλής τεχνητής νοημοσύνης, από τα οποία κάποιος πρέπει να επιλέξει το αγαπημένο για περαιτέρω εργασία από φωτογράφους της πραγματικής ζωής.

Τα σχέδια ξεκινούν από 29,25 $ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων άπειρων φωτογραφιών από επαγγελματίες φωτογράφους, καθιστώντας το μια δελεαστική συμφωνία. Αν με ρωτάτε, αυτή είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση της Aragon, καθώς η τεχνολογία AI δεν είναι ακόμα τόσο εκλεπτυσμένη. Επομένως, χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση σε 9 στις 10 περιπτώσεις για την τελειότητα. Και δεδομένου ότι η διαδικασία του StudioShot είναι ως επί το πλείστον μη αυτόματη, δεν υπάρχουν επιλογές επιστροφής χρημάτων αυτήν τη στιγμή.

Το StudioShot προσφέρει επίσης εκπτώσεις για ομάδες.

#3. ProPhotos

ProPhotos προσφέρει επιλογές προσαρμογής, όπως φόντο, φωτισμό, ρούχα κ.λπ., για να δημιουργήσετε το στιγμιότυπο AI της προτίμησής σας.

Θα χρειαστείτε 10-30 εικόνες υψηλής ποιότητας που μοιάζουν με το Instagram για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, η διαδικασία είναι παρόμοια με τη δημιουργία ενός μοντέλου AI που δίνει επιμελημένες εικόνες που μπορείτε να κατεβάσετε.

Το βασικό σχέδιο είναι συνδεδεμένο με $25 για 40 μοναδικές λήψεις με τρία συγκεκριμένα φόντο.

Τελικές σκέψεις

Το Aragon AI είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο headshot. Από τις 200 εικόνες που δημιούργησε, μερικές από αυτές ήταν πραγματικά υπέροχες και εξυπηρετούσαν όμορφα τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Λοιπόν, προτείνω το Aragon AI; Ναί!

Αλλά αν θέλετε στιγμιότυπα κεφαλής AI με ανθρώπινη επαφή, θα συνιστούσα να ξεκινήσετε με το StudioShot.

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να αποφύγετε να τροφοδοτείτε εικόνες που δημιουργούνται από AI ως είσοδο σε οποιοδήποτε εργαλείο μπορεί να καταλήξετε να δοκιμάσετε.

Και αν είστε ακόμα εδώ, δείτε αυτές τις Γεννήτριες Selfie AI.