Ξεκλειδώστε την αποτελεσματικότητα της σύγχρονης επιχείρησής σας

Το Auvik είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα που βοηθά στη βελτίωση της ασφάλειας και διαχείρισης SaaS και στην εξάλειψη του Shadow IT στον οργανισμό σας.

Όσον αφορά τη διαχείριση του SaaS, οι περισσότεροι οργανισμοί βασίζονται σε ερωτηματολόγια εργαζομένων, μη αυτόματα υπολογιστικά φύλλα και ανάλυση ιστορικού ιστού. Μπορεί να διατηρούν πολλαπλές εφαρμογές SaaS, αλλά ορισμένες από αυτές θα μπορούσαν να υπερχρησιμοποιηθούν ή να υποχρησιμοποιηθούν.

Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει το έδαφος για το Shadow IT εν αγνοία σας.

Επομένως, ο οργανισμός σας χρειάζεται ένα εργαλείο διαχείρισης ορατότητας για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση μη εξουσιοδοτημένων, αχρησιμοποίητων ή υπερβολικά χρησιμοποιούμενων εφαρμογών από ένα μόνο παράθυρο.

Σ ‘αυτό, Διαχείριση SaaS της Auvik Η λύση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά αυτές τις προκλήσεις. Θα εξισορροπήσει τις απαιτήσεις ενός ευέλικτου εργατικού δυναμικού μαζί με την αποτελεσματική κατανομή πόρων και την ασφάλεια

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τη διαχείριση του Auvik SaaS, τα κύρια χαρακτηριστικά του, τον τρόπο με τον οποίο βοηθά τον οργανισμό σας να ανακαλύψει, να ασφαλίσει και να διαχειριστεί περιβάλλοντα SaaS, καθώς και ορισμένες εναλλακτικές λύσεις.

Ας αρχίσουμε!

Διαχείριση Auvik SaaS

Διαχείριση Auvik SaaS Η πλατφόρμα βοηθά την επιχείρησή σας να εξαλείψει το Shadow IT με την ανακάλυψη, την παρακολούθηση, τη διαχείριση και την ασφάλεια του SaaS. Σας βοηθά να εντοπίσετε όλες τις εφαρμογές SaaS που χρησιμοποιούνται στον οργανισμό σας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τα περιβάλλοντα SaaS.

Επιπλέον, μπορείτε να εντοπίσετε περιστατικά ασφάλειας προμηθευτών, τη χρήση προσωπικών λογαριασμών και την κοινή χρήση στοιχείων σύνδεσης για εταιρικές εφαρμογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα τις λίστες ελέγχου εντός και εκτός του σκάφους των υπαλλήλων σας και να εξοικονομήσετε άφθονο χρόνο. Προσδιορίζοντας τον πλεονασμό εφαρμογής SaaS και το Shadow IT, μπορείτε επίσης να μειώσετε τις περιττές δαπάνες.

Η Auvik προσφέρει μια καινοτόμο λύση για την αντιμετώπιση των εμποδίων της ασφάλειας και της εξάπλωσης. Σας βοηθά να αποκτήσετε τον έλεγχο του οικοσυστήματος SaaS σας και βελτιώνει την ασφάλεια και τις λειτουργίες. Σας παρέχει κεντρικά εργαλεία διακυβέρνησης για την αναφορά κρίσιμων γεγονότων, επιτρέποντας στην ομάδα σας να διορθώνει γρήγορα τα τρωτά σημεία. Προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους κύκλους ζωής των πελατών, των υπαλλήλων, των εφαρμογών και των λογαριασμών.

Επιπλέον, το Auvik καταγράφει τόσο το πρόγραμμα περιήγησης όσο και τις εφαρμογές που βασίζονται στον ιστό μέσω των εφαρμογών επιτραπέζιου υπολογιστή διαχείρισης Auvik SaaS και της επέκτασης Chrome. Εντοπίζει μόλις προστεθούν νέες εφαρμογές στο δίκτυό σας, οποιοσδήποτε εγγραφεί σε οποιοδήποτε είδος εφαρμογής ή άλλα συμβάντα που συμβαίνουν στον οργανισμό σας σε καθημερινή βάση.

Το Auvik συλλέγει δεδομένα από παρόχους SSO όπως η Google και η Microsoft για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε σε ποιες εφαρμογές έχετε πρόσβαση και πότε συμβαίνει το συμβάν. Το εργαλείο χρησιμοποιεί μια λύση που αλλάζει το παιχνίδι για να αναζητήσει ανήθικη και επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως κοινή χρήση διαπιστευτηρίων, υπογραφή για δωρεάν δοκιμές χρησιμοποιώντας το προσωπικό σας αναγνωριστικό email και πολλά άλλα.

Χρήσεις Auvik Σαάσλιοεργαλεία για το σχεδιασμό ενός αποθέματος των εφαρμογών SaaS των πελατών. Αυτό σας βοηθά να κατανοήσετε ποιος υπάλληλος χρησιμοποιεί τι προϊόν(α) και τον αριθμό των αδειών για τις οποίες πληρώνει η εταιρεία.

Χαρακτηριστικά του Auvik SaaS Management

Αυτοματοποίηση τεκμηρίωσης

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την τεκμηρίωση για τις εφαρμογές σας, όπως εφαρμογές SaaS, επιχειρήσεις, cloud και επιτραπέζιους υπολογιστές χρησιμοποιώντας Διαχείριση Auvik SaaS λογισμικό. Επίσης, ενημερώνει το απόθεμα της εφαρμογής σας και παρακολουθεί συνεχώς το τοπίο της εφαρμογής για να διασφαλίζει ότι τυχόν προσθήκες και αλλαγές αντικατοπτρίζονται με ακρίβεια στο απόθεμα.

Αυτή η δυνατότητα εξαλείφει τη μη αυτόματη παρακολούθηση, διασφαλίζοντας ότι οι διαδικασίες τεκμηρίωσης παραμένουν ενημερωμένες. Αυτό καθιστά την εργασία σας εύκολη στην πρόσβαση και τη διαχείριση δεδομένων των εφαρμογών από μια μεμονωμένη τοποθεσία.

Βαθμολογία SaaS Health

Η λειτουργικότητα SaaS Health Score του Auvik επιτρέπει στον οργανισμό σας να λάβει τα κατάλληλα μέτρα σχετικά με το απόθεμα εφαρμογών λαμβάνοντας συστάσεις και πληροφορίες για βελτίωση. Το SaaS Health Score αναλύεται σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, της συμμόρφωσης, του λογαριασμού και του αποθέματος ασφαλείας.

  12 καλύτεροι ιστότοποι φιλοξενίας εικόνων για προσωπική σε επιχείρηση

Αυτές οι κατηγορίες βοηθούν μεμονωμένα την επιχείρησή σας να κατανοήσει τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία κάθε εφαρμογής σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Αυτό επιτρέπει στην επιχείρησή σας να αντιμετωπίζει κρίσιμα συμβάντα του αποθέματος εφαρμογών που σχετίζονται με στόχους και προτεραιότητες.

Μητρώα ασφαλείας

Η Auvik προσφέρει βελτιωμένα αρχεία καταγραφής ασφαλείας που δίνουν στις ομάδες πληροφορικής σας πλήρη ορατότητα στο οικοσύστημα της εφαρμογής. Αυτά τα αρχεία καταγραφής ασφαλείας μπορούν να καταγράφουν και να συγκεντρώνουν όλες τις δραστηριότητες και συμβάντα που σχετίζονται με την ασφάλεια για την αποτελεσματική ανάλυση και παρακολούθηση τους.

Οι ομάδες IT αξιοποιούν αυτά τα αρχεία καταγραφής για να προσδιορίσουν γρήγορα ζητήματα ασφάλειας, προσωπική πρόσβαση στους πόρους, χρήση κοινόχρηστου λογαριασμού ή άλλες ύποπτες δραστηριότητες εντός του περιβάλλοντος SaaS. Τα βελτιωμένα αρχεία καταγραφής επιτρέπουν στον οργανισμό σας να διερευνά και να ιεραρχεί βασικά συμβάντα ασφάλειας, διασφαλίζοντας έγκαιρη απόκριση και μηδενικούς πιθανούς κινδύνους.

Πλήρης ορατότητα σε επιχειρηματικές εφαρμογές

Το Auvik δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές και τις ομάδες IT να αποκτήσουν πλήρη προβολή της απόδοσης, της ασφάλειας και της χρήσης των εφαρμογών της επιχείρησής σας, είτε είναι υπηρεσίες cloud, εφαρμογές SaaS ή εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή.

Συλλέγοντας δεδομένα από διάφορες πλατφόρμες και πηγές, το Auvik παρέχει έναν κεντρικό πίνακα εργαλείων για όλους στην ομάδα για προβολή μοτίβων χρήσης, τάσεων και βασικών μετρήσεων σε όλο το τοπίο της εφαρμογής.

Αυτό επιτρέπει στον οργανισμό σας να διαχειρίζεται το απόθεμα εφαρμογών, να εντοπίζει κινδύνους ασφαλείας, να βελτιστοποιεί την κατανομή πόρων και να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις για επιχειρηματικές εφαρμογές. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της απόδοσης, στη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας και στη διασφάλιση ενός καλά διαχειριζόμενου και ασφαλούς οικοσυστήματος εφαρμογών.

Δημιουργήστε τριμηνιαίες επιχειρηματικές κριτικές

Οι τριμηνιαίες επιχειρηματικές αξιολογήσεις είναι απαραίτητες και μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα περιβάλλοντα SaaS.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αποτελεσματικές τριμηνιαίες κριτικές για τους πελάτες σας. Θα λάβετε τις δέκα κορυφαίες μη διαχειριζόμενες/διαχειριζόμενες εφαρμογές, τους κινδύνους χρήστη, την επικάλυψη SaaS, τις σημειώσεις QBR και το Shadow IT σε μία αναφορά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ρυθμό για να ελέγξετε την επιχείρηση εσωτερικά με τους ενδιαφερόμενους για να διασφαλίσετε ότι παραμένετε συμμορφωμένοι και διατηρείτε το απόθεμά σας SaaS.

Επεκτείνετε τον κύκλο ζωής των εργαζομένων εντός και εκτός πλοίου

Οι οργανισμοί μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της διαχείρισης του Auvik SaaS για να εξασφαλίσουν αποτελεσματικότητα και συνέπεια στη διαχείριση του κύκλου ζωής των εργαζομένων. Θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες offboard και onboarding των υπαλλήλων σας.

Η Auvik επιτρέπει στις ομάδες IT και HR να συνεργάζονται αποτελεσματικά, να διατηρούν τον έλεγχο της πρόσβασης των χρηστών και να αυτοματοποιούν τις ροές εργασίας. Αυτό βοηθά στην εξάλειψη των κινδύνων ασφαλείας, στην προστασία των οργανωτικών στοιχείων και στη διασφάλιση της συμμόρφωσης μαζί με το απόρρητο των δεδομένων.

Για αυτό, το Auvik προσφέρει μια πλήρη εικόνα των λογαριασμών εργαζομένων και πρόσβαση σε διαφορετικές εφαρμογές SaaS, υποστηρίζοντας την αναφορά συμμόρφωσης και τον έλεγχο. Επιτρέπει την πλήρη ορατότητα στην πρόσβαση των εργαζομένων για τον οργανισμό, έτσι ώστε οι διαχειριστές IT να μπορούν να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν αποτελεσματικά τους χρήστες.

Αυτό συμβάλλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων, της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και της εμπειρίας των εργαζομένων, ενώ μειώνει τον διοικητικό φόρτο και ενθαρρύνει τη μετάβαση για τους υπαλλήλους σας.

Διαχείριση κινδύνων ασφάλειας προμηθευτών SaaS και εφοδιαστικής αλυσίδας

Η Auvik βοηθά τους οργανισμούς να παραμείνουν ενημερωμένοι και ενημερωμένοι σχετικά με συμβάντα ασφαλείας προμηθευτών. Παρέχει πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες σχετικά με μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, παραβιάσεις δεδομένων, παραβιάσεις ασφάλειας ή άλλα συμβάντα που ενδέχεται να επηρεάσουν το οικοσύστημα SaaS της επιχείρησής σας.

Γνωρίζοντας αυτά τα συμβάντα, μπορείτε εύκολα να αξιολογήσετε τη στάση ασφαλείας των προμηθευτών σας SaaS, να αξιολογήσετε τους κινδύνους και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Επιπλέον, αυτή η δυνατότητα σάς βοηθά να διαχειρίζεστε και να αναγνωρίζετε τους κινδύνους της εφοδιαστικής αλυσίδας. Θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα τρωτά σημεία που προκύπτουν από εξαρτήσεις από εργολάβους, συνεργάτες ή τρίτους προμηθευτές.

Αντιμετωπίζοντας και κατανοώντας τους κινδύνους, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική ασφάλεια και να εξαλείψετε πιθανές διακοπές λόγω τρωτών σημείων της εφοδιαστικής αλυσίδας.

  Μπορείτε να ξαναζήσετε το GameCube σε μια σύγχρονη τηλεόραση και είναι εκπληκτικό

Απογραφή λογισμικού παρακολούθησης

Οι οργανισμοί μπορούν εύκολα να κατανοήσουν καλύτερα τις αλλαγές στο απόθεμα λογισμικού τους χρησιμοποιώντας τη διαχείριση Auvik SaaS. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που ανακαλύπτονται νέες εφαρμογές σε πολλές κατηγορίες, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε ένα ενημερωμένο και ακριβές αρχείο λογισμικού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε τις κανονιστικές απαιτήσεις και τη συμμόρφωση.

Αυτές οι ειδοποιήσεις σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις αλλαγές αποθέματος λογισμικού σε εφαρμογές SaaS, επιχειρήσεις και επιτραπέζιους υπολογιστές, προκειμένου να εντοπίσετε τυχόν κινδύνους Shadow IT. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να εντοπίζετε μη εγκεκριμένες ή μη εξουσιοδοτημένες εγκαταστάσεις λογισμικού, διασφαλίζοντας ότι όλο το λογισμικό είναι ευθυγραμμισμένο και αδειοδοτημένο σωστά με τις ρυθμιστικές οδηγίες.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να εξαλείψετε το Shadow IT υψηλού κινδύνου πριν προκύψει οποιοδήποτε σοβαρό ζήτημα ασφάλειας.

Ειδοποιήσεις για Επικίνδυνες Συμπεριφορές

Μπορείτε να ανακαλύψετε εύκολα τους κινδύνους της αλυσίδας εφοδιασμού και την ασφάλεια του προμηθευτή SaaS με την πλατφόρμα διαχείρισης Auvik SaaS. Παρακολουθεί τις αλλαγές αποθέματος λογισμικού και σας επιτρέπει να ενημερώνεστε με ειδοποιήσεις για ύποπτες συμπεριφορές χρηστών.

Το Auvik στέλνει ειδοποιήσεις για συμπεριφορές χρηστών, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής σε ανεπιθύμητες ή μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες, της χρήσης λογαριασμών υπηρεσίας για πρόσβαση σε ατομικές συνδέσεις και συνδέσεις λογισμικού και κοινή χρήση διαπιστευτηρίων σύνδεσης. Με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, οι οργανισμοί μπορούν να εντοπίζουν και να ανταποκρίνονται στις συμπεριφορές των χρηστών άμεσα και να μετριάζουν τους κινδύνους και τις παραβιάσεις δεδομένων.

Οι ομάδες ασφαλείας και πληροφορικής μπορούν να αναλάβουν άμεση δράση, να επιβάλουν τα κατάλληλα μέτρα και να διερευνήσουν σωστά την κατάσταση. Επιπλέον, μπορείτε να αποδείξετε τη συμμόρφωση με τα πρότυπα απορρήτου δεδομένων και τους κανονισμούς του κλάδου χρησιμοποιώντας ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, σας βοηθά να αντιμετωπίζετε τους κινδύνους μη συμμόρφωσης προληπτικά, επιτρέποντας σε όλους να ακολουθούν τις εσωτερικές πολιτικές και τις απαιτήσεις εξωτερικής ασφάλειας.

Ενσωματώσεις

Το Auvik ενσωματώνεται με πολλά εργαλεία για να σας δώσει την ευελιξία να χρησιμοποιείτε διαφορετικά εργαλεία μέσω μιας διεπαφής. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρείτε ενημερωμένα τα δεδομένα αποθέματος και να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις όταν λαμβάνουν χώρα μη εξουσιοδοτημένα συμβάντα.

Μερικά από τα εργαλεία με τα οποία ενσωματώνει η Auvik είναι:

Τιμολόγηση

Θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών χωρίς να δώσετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email της εργασίας σας και αρχίστε να χρησιμοποιείτε Διαχείριση Auvik SaaS.

Αν αγαπάτε το Auvik και τα χαρακτηριστικά του, μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σας για να λάβετε μια προσφορά με βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Θα λάβετε απεριόριστες διαχειριζόμενες εφαρμογές SaaS, συσκευές ανά χρήστη, ενσωματώσεις, ειδοποιήσεις, αναφορές, υποστήριξη και μια σταθερή μηνιαία χρέωση για κάθε χρήστη.

Εναλλακτικές λύσεις για το Auvik

Έτσι, βρίσκεστε τώρα μόνο μια μορφή μακριά από τον έλεγχο του οικοσυστήματος SaaS σας με τη βοήθεια του Auvik. Αλλά αν εξακολουθείτε να αναζητάτε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να εξετάσετε τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις για το Auvik.

#1. Κλεδάρα

Αποκτήστε βελτιωμένο έλεγχο και ορατότητα σε όλες τις συνδρομές σας SaaS με Κλεδάρα. Θα σας δώσει ένα μόνο παράθυρο για να διαχειριστείτε και να δείτε όλες τις συνδρομές λογισμικού.

Το εργαλείο κάνει τη συνεργασία απρόσκοπτη, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε το λογισμικό στον οργανισμό σας και να σταματήσετε να πληρώνετε περιττά ποσά για αχρησιμοποίητες ή διπλότυπες εφαρμογές SaaS. Θα εξουσιοδοτήσει την ομάδα σας να επιλέξει και να αφαιρέσει ανεπιθύμητο λογισμικό, αλλά θα σας δώσει επίσης το πάνω χέρι στον έλεγχο της διαδικασίας προμήθειας λογισμικού.

Παρακολουθήστε όλο το λογισμικό που εισέρχεται στην επιχείρησή σας. Αποκτήστε μια σαφή εικόνα των χρηστών και των συνδρομών με αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να βρείτε γρήγορα μελλοντικούς προϋπολογισμούς ή εξοικονομήσεις έργων χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Αξιολογήστε τις ανανεώσεις και τις προβλέψεις πληρωμών με όλες τις χρεώσεις και τις ημερομηνίες ανανέωσης λογισμικού σε ένα μόνο μέρος. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εγγενείς ενσωματώσεις της Cledara για να βελτιστοποιήσετε τη διαχείριση και την παρακολούθηση του SaaS. Ενσωματώνεται με τα Microsoft 365, Xero, QuickBooks, Okta και άλλα.

Η αρχική τιμή του Cledara είναι 271 $/μήνα για τα απαραίτητα χαρακτηριστικά.

#2. Ζλούρι

Ανακαλύψτε τα πάντα σχετικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στον οργανισμό σας, βελτιστοποιήστε κάθε δολάριο που δαπανάται στο SaaS και διαχειριστείτε τις εφαρμογές SaaS σε ένα μέρος με Ζλούρι. Θα προσφέρει πλήρη ορατότητα με SSO, 250.000+ εφαρμογές και πράκτορες και 800+ ενσωματώσεις.

  Πώς να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων στο iMovie

Μπορείτε να εκτιμήσετε τη μελλοντική ανάγκη για άδειες και να αποφύγετε τις δαπάνες χρησιμοποιώντας μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης και βαθιάς μάθησης. Χαρτογραφήστε και κατηγοριοποιήστε κάθε σύμβαση και άδεια, μαζί με την παρακολούθηση των ανανεώσεων. Θα έχετε ορατότητα 360 μοιρών σε κάθε εφαρμογή, θα διαχειρίζεστε τους χρήστες, τις δαπάνες και τις εφαρμογές και θα λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Το Zluri σάς βοηθά με την ανακάλυψη εφαρμογών, τη διαχείριση του SaaS, τη βελτιστοποίηση κόστους, την παρακολούθηση χρήσης εφαρμογών, την ενσωμάτωση και την αποβίβαση. Μπορείτε να το ενσωματώσετε με τα 123FormBuilder, AWS, 15Five, 1Password, A Cloud Guru, Abstract, Absence.io, Act!, Adalo, AdRoll, Alibaba Cloud και άλλα.

Αποκτήστε εξατομικευμένα σχέδια τιμολόγησης για την επιχείρησή σας και ανακαλύψτε όλες τις εφαρμογές SaaS.

#3. BetterCloud

Μειώστε τον φόρτο εργασίας διαχείρισης SaaS με BetterCloud. Μπορεί να σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές λειτουργίες και τις διαδικασίες κύκλου ζωής των χρηστών ακόμη και σε πολλά περιβάλλοντα SaaS.

Το BetterCloud χρησιμοποιεί ακριβή δεδομένα από διαφορετικές πηγές και ενεργοποιεί αυτόματα τις ροές εργασίας ενσωμάτωσης. Αυτό θα εξασφαλίσει στους νέους υπαλλήλους άμεση πρόσβαση σε σημαντικούς πόρους.

Μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα διαρροής δεδομένων από ημιτελείς και μη αυτόματες διαδικασίες offboard αφαιρώντας την πρόσβαση των χρηστών σε ομάδες ή εφαρμογές, καθώς και αρχεία και πόρους. Επιπλέον, μπορείτε να ελευθερώσετε χρόνο για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε στρατηγικά έργα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Δείτε το BetterCloud σε δράση ζητώντας μια επίδειξη και κατανοώντας πώς μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε εφαρμογές SaaS.

#4. NachoNacho

Διαχειριστείτε όλες τις συνδρομές σας SaaS σε έναν μόνο λογαριασμό με NachoNacho και μάθετε πόσα έχετε ξοδέψει σε υπηρεσίες SaaS. Αυτό θα σας δώσει προβολή σε πραγματικό χρόνο όλων των συνδρομών και των εξόδων σε έναν ενιαίο και σαφή πίνακα εργαλείων.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα απόβλητα εύκολα χρησιμοποιώντας το φίλτρο και τη λειτουργία αναζήτησης του NachoNacho που σας βοηθά να εντοπίσετε κρυφές και διπλότυπες συνδρομές. Διατηρήστε τα όρια δαπανών σας αυστηρά και βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρεώνετε ποτέ πέρα ​​από τις προσδοκίες σας.

Το NachoNacho σάς βοηθά να ενισχύσετε τα όρια δίνοντας μία πιστωτική κάρτα ανά προμηθευτή που σας επιτρέπει να απομονώσετε την κακή χρήση και να εξασφαλίσετε τη ζημιά. Μην αφήνετε απλώς τους υπαλλήλους σας να φύγουν με τις πιστωτικές κάρτες ή το SaaS. Σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε όλες τις κάρτες εύκολα.

Είτε είστε startup είτε έχετε πολλούς υπαλλήλους, οι κλίμακες τιμολόγησης της NachoNacho με την επιχείρησή σας ξεκινούν από μόλις 5 $/χρήστη/μήνα. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που ταιριάζει στις μοναδικές σας ανάγκες.

#5. Torii

Torii σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις δαπάνες σας στο SaaS, να ανακαλύψετε το Shadow IT και να αυτοματοποιήσετε το SaaS χρησιμοποιώντας μια ανοιχτή πλατφόρμα που εμπιστεύεστε. Η ολοκληρωμένη λειτουργία χαρτογράφησης και ανακάλυψης AI μπορεί να αποκαλύψει εύκολα εφαρμογές SaaS και σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα σύστημα αρχείων SaaS.

Μπορείτε να ενεργήσετε βάσει εμπλουτισμένων πληροφοριών, να μειώσετε τους κινδύνους, να αποδείξετε τη συμμόρφωση και να ανακαλύψετε ύποπτες εφαρμογές – όλα από ένα μόνο μέρος. Η Torii παρέχει ροές εργασιών εξοικονόμησης κόστους και συστάσεις για εξοικονόμηση χρημάτων. Σας βοηθά να εξαλείψετε τις αχρησιμοποίητες άδειες και εφαρμογές, να ενοποιήσετε την περιττή τεχνολογία, να μειώσετε το κόστος ανανέωσης, να υποβαθμίσετε τις άδειες που δεν χρησιμοποιούνται και να παρακολουθείτε τις δαπάνες SaaS.

Επιπλέον, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε εργασίες πληροφορικής προγραμματίζοντας την ενσωμάτωση και την αποβίβαση, ρυθμίζοντας ενεργοποιητές συμβάντων, δημιουργώντας ροές εργασιών διαχείρισης κινδύνου και πολλά άλλα. Το Torii σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε νέες δυνατότητες και να αξιοποιήσετε το ανοιχτό API, την αγορά προσθηκών και την κοινότητα προγραμματιστών για να διαχειριστείτε τη στοίβα SaaS με τον δικό σας τρόπο.

συμπέρασμα

Διαχείριση Auvik SaaS μπορεί να απλοποιήσει την εργασία σας παρέχοντάς σας λύσεις διαχείρισης και παρακολούθησης που βασίζονται σε cloud με ταχύτητα και απλότητα. Σας επιτρέπει να απεικονίσετε εφαρμογές SaaS, Shadow IT και υποδομές IT μέσα σε λίγα λεπτά.

Με βελτιωμένη ορατότητα, η ομάδα σας μπορεί να εντοπίσει και να λύσει τα προβλήματα άμεσα και να σας εξοικονομήσει χρόνο. Προσφέρει λειτουργίες όπως παρακολούθηση περιβάλλοντος SaaS, παρακολούθηση χρήσης SaaS, άμεσες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις στα εισερχόμενά σας και πολλά άλλα. Σας βοηθά επίσης να μειώσετε τις ανεπιθύμητες δαπάνες SaaS, να μειώσετε τους κινδύνους και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές, ρίξτε μια ματιά στις εναλλακτικές λύσεις Auvik που ανέφερα παραπάνω και επιλέξτε μία με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τις καλύτερες πλατφόρμες διαχείρισης SaaS για να μειώσετε το κόστος σας.