Ξεκινήστε την καριέρα σας χρησιμοποιώντας το VisualCV Student CV Builder

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το ισχυρό και αβίαστο εργαλείο δημιουργίας βιογραφικών, VisualCV, για να αναδείξετε το ταλέντο σας.

Ένας διευθυντής προσλήψεων ή ένας εργοδότης κοιτάζει το βιογραφικό ενός υποψηφίου για 7,4 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, σύμφωνα με μια μελέτη της Ladders, Inc.

Ως εκ τούτου, η δομή του βιογραφικού σας θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε ο εργοδότης να μπορεί να σαρώσει αμέσως τις δεξιότητες και τα εκπαιδευτικά σας προσόντα μόλις το διαβάσει. Για να μην αναφέρουμε, το βιογραφικό ή το βιογραφικό θα πρέπει να περιέχει αρκετό υλικό για να κρατήσει τον εργοδότη αφοσιωμένο στο προφίλ σας.

Η σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού είναι μια πρόκληση για έναν φοιτητή που αναζητά πρακτική άσκηση ή θέσεις εργασίας εισαγωγικού επιπέδου. Εδώ έρχεται το VisualCV στη διάσωση.

Αυτό το άρθρο παρουσιάζει μια συνοπτική ανασκόπηση του VisualCV, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κόπο για αναζήτηση εργασίας και οικοδόμηση καριέρας.

Πίνακας περιεχομένων

Ως φοιτητής και νέος απόφοιτος, η κύρια πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου. Εάν το βιογραφικό σας είναι εκτός πορείας, τότε ο υπεύθυνος προσλήψεων θα το παραβλέψει. Ακολουθεί μια λεπτομερής επεξήγηση των προκλήσεων που σχετίζονται με το βιογραφικό του μαθητή:

#1. Μορφή βιογραφικού

Υπάρχουν διάφορες μορφές σύνταξης βιογραφικού, όπως αντίστροφη χρονολογία, λειτουργικό βιογραφικό και συνδυασμός ή υβρίδιο αυτών των δύο. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ποια μορφή βιογραφικού ισχύει σε ποιο κλάδο και ποιες είναι οι τρέχουσες τάσεις.

Εάν το βιογραφικό σας δεν έχει την κατάλληλη μορφή, ο υπεύθυνος προσλήψεων μπορεί να το απορρίψει.

#2. Δημιουργία της Συνοδευτικής Επιστολής

Μια ελκυστική και ελκυστική συνοδευτική επιστολή μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας. Ωστόσο, η σύνταξη μιας πιασάρικης και εντυπωσιακής συνοδευτικής επιστολής χρειάζεται πολλή εμπειρία. Ως φοιτητής ή νέος απόφοιτος, είναι προφανές ότι σου λείπει αυτή η εμπειρία.

#3. Το περιεχόμενο του βιογραφικού

Ένα βιογραφικό σημείωμα που αναζητά εργασία ή πρακτική άσκηση θα πρέπει να αντικατοπτρίζει ότι διαθέτετε τον επαγγελματισμό και την εταιρική εθιμοτυπία που απαιτούνται για τις θέσεις εργασίας.

Κατά τη σύνταξη του βιογραφικού, πρέπει να δείξετε τις παραπάνω ιδιότητες σε κατάλληλες ενότητες του βιογραφικού.

Εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία εργασίας σε εταιρικό περιβάλλον, θα μπορούσε να είναι και πάλι μια δύσκολη δουλειά για εσάς.

#4. Επίδειξη δεξιοτήτων και προσόντων

Οι περισσότεροι υπεύθυνοι προσλήψεων αναζητούν προσόντα, δεξιότητες και προηγούμενες εμπειρίες σχετικά με την εργασία. Ως εκ τούτου, εάν γενικεύσετε απλώς το βιογραφικό σας με όλα τα σχετικά και άσχετα δεδομένα, το βιογραφικό σας δεν θα τραβήξει την προσοχή που του αξίζει.

Αυτή είναι μια κρίσιμη απαίτηση, και η αποτυχία θα έχει ως αποτέλεσμα την απόρριψη της υποψηφιότητας.

  Πώς να αλλάξετε το χρώμα του πλέγματος διαφάνειας του Photoshop

#5. ATS-Friendly βιογραφικό

Πάνω απ ‘όλα, η αυτοματοποιημένη ανάλυση βιογραφικών και έλεγχος μέσω εργαλείων συστήματος παρακολούθησης αιτούντων έχουν γίνει εφιάλτης για φοιτητές και νέους πτυχιούχους.

Αναζητά μη συμμορφούμενα βιογραφικά στη φάση της αίτησης. Ως εκ τούτου, εάν το βιογραφικό σας δεν είναι στη σωστή μορφή, δεν θα προσγειωθεί στο τραπέζι ενός διευθυντή προσλήψεων ή ενός υπεύθυνου προσλήψεων.

Επιπλέον, τα εργαλεία ATS αναζητούν ορισμένες λέξεις-κλειδιά στο βιογραφικό σας για να κατανοήσουν ότι το προφίλ σας ταιριάζει με τη θέση. Εάν δεν αναφέρετε τέτοιες λέξεις-κλειδιά, μπορείτε να ξεχάσετε να πάρετε μια συνέντευξη.

Εισαγωγή

Τα συμβατικά βιογραφικά που βασίζονται σε κείμενο έχουν περιορισμένες δυνατότητες επικοινωνίας με το ζήλο σας για τον εργασιακό ρόλο. Το VisualCV εξαλείφει αυτό το κενό επικοινωνίας και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το βιογραφικό που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας φοιτητής ή ένας νέος απόφοιτος κατά την αναζήτηση εργασίας.

Σας βοηθά να δημιουργήσετε το βιογραφικό επόμενης γενιάς που περιέχει κείμενο, γραφήματα, γραφήματα, εικόνες, βίντεο, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Ουσιαστικά, πρόκειται για ηλεκτρονικά βιογραφικά που μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε ως συνημμένο email ή να τα ανεβάσετε σε πίνακες θέσεων εργασίας και ιστοσελίδες σταδιοδρομίας των εταιρειών.

Επιπλέον, το εργαλείο σάς βοηθά να συνδέσετε επαγγελματικά πρόσθετα έγγραφα, όπως αναφορές, πιστοποιητικά, συστάσεις κ.λπ., με το αρχικό βιογραφικό. Ένα τέτοιο περίτεχνο βιογραφικό ωθεί τον υπεύθυνο προσλήψεων να σαρώσει το προφίλ σας διεξοδικά προτού προχωρήσει στον επόμενο υποψήφιο.

Τέλος, ένα προφίλ που ξεχωρίζει από το πλήθος γίνεται αντιληπτό και περνά με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής. Το VisualCV σάς βοηθά να ξεχωρίσετε δημιουργώντας ένα οπτικό, διαδραστικό και ολοκληρωμένο βιογραφικό που επισκιάζει τα υπόλοιπα.

Οφέλη

  • Το βιογραφικό, το βιογραφικό, η συνοδευτική επιστολή, ο ιστότοπος χαρτοφυλακίου και το πρόγραμμα δημιουργίας ημερολογίου καριέρας είναι αυτόματα και μπορούν να αντλήσουν δεδομένα από τα προφίλ του LinkedIn.
  • Πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για βιογραφικά και βιογραφικά.
  • Προηγμένες επιλογές μορφοποίησης κειμένου όπως γραμματοσειρές, μεγέθη γραμματοσειρών, χρώματα γραμματοσειράς, χρώματα φόντου κειμένου κ.λπ.
  • Δημιουργεί επιπλέον πεδία στο βιογραφικό σας με ένα μόνο κλικ.
  • Εύκολα επεξεργασμένα σύμβολα κράτησης θέσης για περιεχόμενο κειμένου.
  • Μια τεράστια βιβλιοθήκη προτύπων και παραδειγμάτων βιογραφικών μαθητών.
  • Δωρεάν πρόσβαση στο πρόγραμμα επεξεργασίας VisualCV.
  • Δημιουργήστε απεριόριστες συνοδευτικές επιστολές και βιογραφικά με μηνιαία συνδρομή.
  • Η έξυπνη ανάλυση βιογραφικών σάς δείχνει τον αριθμό λήψεων και προβολών.
  • Παρακολουθήστε τα επιτεύγματα της καριέρας σας στον ίδιο πίνακα ελέγχου

Χαρακτηριστικά

#1. Online Builder βιογραφικών

Το VisualCV είναι μια διαισθητική διαδικτυακή πλατφόρμα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό από την αρχή, να εισαγάγετε ένα υπάρχον για επεξεργασία και να επιλέξετε φόρμα προτύπων. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε στο σύστημά σας και να εκτελέσετε τη διαδικασία δημιουργίας βιογραφικού online πριν το μοιραστείτε με πιθανούς εργοδότες.

#2. Εύχρηστος

Αυτή η πλατφόρμα είναι τόσο εύκολη στη χρήση που ακόμη και ένας αρχάριος χρήστης δεν θα έχει καμία δυσκολία. Είτε πρόκειται για την προσθήκη περιεχομένου στο πρότυπο βιογραφικού σημειώματος, την προσαρμογή γραμματοσειρών ή την πραγματοποίηση άλλων επεξεργασιών, όλα μπορούν να γίνουν ομαλά στο VisualCV.

#3. Διαχείριση πολλαπλών βιογραφικών

Η σημερινή αγορά εργασίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να περιμένετε να προσελκύσετε όλους τους διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού με ένα μόνο βιογραφικό. Το VisualCV σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας για διαφορετικούς οργανισμούς και κλάδους. Εδώ, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις διάφορες εκδόσεις.

#4. Αναλύσεις βιογραφικών και βιογραφικών

Μην χαθείτε στη διαδικασία πρόσληψης, καθώς η προηγμένη λειτουργία ανάλυσης βιογραφικών αυτού του εργαλείου είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις προβολές ή τις λήψεις του βιογραφικού σας και σας ενημερώνει αμέσως για τέτοιες εκδηλώσεις.

  Τρόπος επιδιόρθωσης "Δεν εντοπίστηκε συσκευή TPM"

#5. Λήψη και κοινή χρήση

Αφού δημιουργήσετε το βιογραφικό εδώ, μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF τέλεια pixel και να το χρησιμοποιήσετε ως συνημμένο κατά την υποβολή αίτησης για εργασία. Επίσης, μπορείτε να λάβετε έναν βολικό σύνδεσμο προς το βιογραφικό και να το μοιραστείτε μέσω email ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

#6. Έλεγχος δεδομένων και απορρήτου

Η εταιρεία δεν μοιράζεται πληροφορίες χρήστη με κανένα τρίτο μέρος. Προσφέρει επίσης επιλογές απορρήτου βιογραφικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των δεδομένων σας.

#7. Επαγγελματική Σύνταξη Βιογραφικών

Εάν δεν είστε βέβαιοι για την ποιότητα του βιογραφικού σας που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τους επαγγελματίες και έμπειρους συντάκτες βιογραφικών του VisualCV. Αυτή η επί πληρωμή υπηρεσία σάς δίνει τη δυνατότητα να βρείτε μια δουλειά πολύ πιο γρήγορα από τα παραδοσιακά βιογραφικά που γράφετε μόνοι σας.

#8. Κριτικές επαγγελματικών βιογραφικών

Το VisualCV προσφέρει επίσης μια πληρωμένη υπηρεσία ελέγχου βιογραφικών. Μπορείτε να ανεβάσετε το τρέχον βιογραφικό σας και να αφήσετε τους ειδικούς του βιογραφικού και τους έμπειρους προπονητές καριέρας να προσφέρουν λεπτομερή και πρακτικά σχόλια βίντεο.

#9. Προτάσεις δεξιοτήτων βιογραφικού

Τα περισσότερα από τα βιογραφικά αυτές τις μέρες ελέγχονται από την ATS. Γι’ αυτό το βιογραφικό σας θα πρέπει να περιέχει δεξιότητες που σχετίζονται με τη θέση εργασίας και την περιγραφή. Το VisualCV έχει μια συλλογή από 200+ δεξιότητες που μπορείτε να προσθέσετε στο βιογραφικό και σας διδάσκει πώς να προσδιορίζετε αναλυτικά μια συγκεκριμένη δεξιότητα.

#10. Δημιουργήστε προσαρμοσμένες εκδόσεις

Το online βιογραφικό του VisualCV είναι βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης και κινητές συσκευές, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε χωρίς καμία ανησυχία. Επιπλέον, μπορείτε να το εξαγάγετε σε μορφή PDF για παραδοσιακές εφαρμογές εργασίας.

Πόροι

#1. Διεθνής οδηγός βιογραφικού

Οι οδηγίες και οι προδιαγραφές του βιογραφικού διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Εδώ, λαμβάνετε έναν οδηγό βιογραφικού για συγκεκριμένες χώρες για τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ινδία, την Αυστραλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και πολλά άλλα.

#2. Παραδείγματα συνοδευτικών επιστολών

Για πολλούς οργανισμούς, πρέπει να υποβάλετε συνοδευτικές επιστολές μαζί με βιογραφικά. Μπορείτε να δείτε παραδείγματα συνοδευτικών επιστολών από αυτήν την πλατφόρμα.

#3. Φωτογραφία βιογραφικού

Το VisualCV σας παρέχει επίσης προτάσεις και συμβουλές για τη φωτογραφία του βιογραφικού σας. Σας προσφέρει ορισμένα σενάρια που αφορούν τη χώρα για την προσθήκη φωτογραφίας σε ένα βιογραφικό.

#4. Κέντρο βοήθειας & Ιστολόγιο

Μπορείτε επίσης να δείτε τις ενότητες της βάσης γνώσεων και του ιστολογίου και να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματα που σχετίζονται με το βιογραφικό σας.

Παραδείγματα βιογραφικού

Το VisualCV διαθέτει επίσης μια ειδική ενότητα που περιέχει παραδείγματα βιογραφικών μαθητών. Οποιοσδήποτε μπορεί να δει τα επιλεγμένα βιογραφικά και να αντλήσει έμπνευση για να δημιουργήσει τα δικά του. Εδώ, μπορείτε να βρείτε παραδείγματα για τις ακόλουθες βιομηχανίες:

  • Επιχείρηση
  • Κατασκευή
  • Εκπαίδευση
  • Μηχανική
  • Δημιουργικός
  • ΤΟ
  • Φροντίδα υγείας
  • Φιλοξενία
  • Υπηρεσία

Βήματα για τη δημιουργία βιογραφικού

Η χρήση του VisualCV για τη σύνταξη και λήψη του τέλειου επαγγελματικού βιογραφικού για πολλούς κλάδους είναι μια γελοία αβίαστη δουλειά. Δοκιμάστε αυτά τα βήματα:

  • Συνδεθείτε στο VisualCV χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google ή LinkedIn χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο σύνδεσης.

  • Μόλις συνδεθείτε, η εφαρμογή Ιστού σάς μεταφέρει στον πίνακα ελέγχου με επιλογές όπως Δημιουργία βιογραφικού, Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής κ.λπ.

Κοιτάξτε γύρω από τη σελίδα του πίνακα ελέγχου και θα βρείτε ενότητες όπως Βιογραφικά, Ιστότοποι, Περιοδικό Καριέρας, Συνοδευτικές Επιστολές, Εμπειρογνώμονας VisualCV και Πόροι. Μόλις δημιουργήσετε βιογραφικά, θα εμφανιστούν σε αυτές τις ενότητες ανάλογα με τον τύπο περιεχομένου. Τώρα, δοκιμάστε αυτά τα βήματα:

  • Κάντε κλικ στο Create a Resume.
  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε το 2022

  • Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το υπάρχον βιογραφικό, επιλέξτε Χρήση υπάρχοντος βιογραφικού.
  • Εναλλακτικά, εάν δεν έχετε βιογραφικό ή βιογραφικό, επιλέξτε Χρήση δείγματος περιεχομένου.
  • Από την οθόνη “Δείγματα συνέχισης”, επιλέξτε μια μορφή βιογραφικού.

  • Τα παραδείγματα δείχνουν βιογραφικά που βασίζονται σε ρόλους, επομένως επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με τη θέση εργασίας στην οποία κάνετε αίτηση.
  • Στην οθόνη προεπισκόπησης συνέχισης, επιλέξτε Χρήση αυτού του δείγματος.
  • Εάν έχετε ενημερώσει το προφίλ σας στο Google ή στο LinkedIn με τις δεξιότητές σας, τα προσωπικά στοιχεία, τα προσόντα σας κ.λπ., η εφαρμογή web VisualCV θα τα ανακτήσει αυτόματα.

  • Τώρα, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τη μορφή βιογραφικού και να εξατομικεύσετε το υπόλοιπο περιεχόμενο με τα εκπαιδευτικά ή επαγγελματικά σας δεδομένα.
  • Εάν υπάρχουν ορισμένα πεδία για τα οποία δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα δεδομένα, μπορείτε να διαγράψετε αυτό το τμήμα. Για παράδειγμα, είστε νέος πτυχιούχος και δεν έχετε εργασιακή εμπειρία. Επομένως, καταργήστε την ενότητα εργασιακής εμπειρίας.
  • Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε ορισμένα πεδία με προσαρμοσμένες κεφαλίδες. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή Work Experience σε Apprenticeship ή Internship Experiences.

  • Θα βρείτε την επιλογή Προσθήκη ενότητας στο κάτω μέρος του βιογραφικού. Κάντε κλικ σε αυτό για να προσθέσετε ένα νέο πεδίο περιεχομένου όπως χαρτοφυλάκιο, ενότητα κειμένου, ενότητα προσαρμοσμένης ημερομηνίας, δεξιότητες κ.λπ.

Αυτό είναι! Το βιογραφικό σας είναι έτοιμο.

Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση στο επάνω μέρος της οθόνης για να προωθήσετε έναν σύνδεσμο σε έναν υπεύθυνο προσλήψεων ή έναν εργοδότη. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βιογραφικό σε μορφή Microsoft Word και Adobe PDF για εκτύπωση, αποστολή email κ.λπ. Ωστόσο, αυτές οι ενέργειες θα σας ζητήσουν να εγγραφείτε με μια συνδρομή επί πληρωμή πριν λάβετε το τελικό βιογραφικό.

Πρότυπα

Εδώ, οι χρήστες μπορούν να βρουν περισσότερα από 30 επαγγελματικά πρότυπα που μπορούν να προσαρμόσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Μερικά όμορφα πρότυπα είναι τα εξής:

#1. Σχετικά με

Αυτό το πρότυπο συνοδεύεται από μια προσαρμόσιμη εικόνα banner και μια βολική γραμμή πλοήγησης.

#2. ATS

Είναι ένα άμεσο πρότυπο βιογραφικού κατάλληλο τόσο για ATS όσο και για ανθρώπινους διευθυντές.

#3. Αρτοποιός

Αυτό το βιογραφικό σημείωμα δύο στηλών είναι ιδανικό για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

#4. Εταιρικός

Αν ψάχνετε για μια εταιρική δουλειά, αυτό το σαφές και κλασικό πρότυπο μπορεί να σας βοηθήσει.

#5. Εμπορία

Η ξεχωριστή δίχρωμη σχεδίαση αυτού του προτύπου είναι ιδανική για όσους αναζητούν εργασία στον τομέα του μάρκετινγκ.

Εναλλακτικές

Κατασκευή βιογραφικού

Με το Resume Build, μπορείτε να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας για να εντυπωσιάσετε τους υπεύθυνους προσλήψεων. Διαθέτει μια εύχρηστη βιβλιοθήκη προτύπων από την οποία μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας και να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας μέσα σε λίγα λεπτά. Σας παρέχει επίσης παραδείγματα και συμβουλές ειδικών για να κάνετε το βιογραφικό σας μοναδικό.

Kickresume για μαθητές

Το Kickresume for Students είναι μια άλλη χρήσιμη πλατφόρμα που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που θα τραβήξει την προσοχή. Προσφέρει μια σειρά από πρότυπα που μπορείτε να επεξεργαστείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και να ετοιμάσετε γρήγορα το βιογραφικό σας.

Τα πρότυπα είναι προσαρμόσιμα με αναρίθμητα πιθανά σχέδια και είναι πάντα έτοιμα για ATS να σας δώσουν ένα πλεονέκτημα.

Resume Coach

Οι μαθητές έχουν διαφορετικούς σκοπούς και περιορισμούς και το Resume Coach μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους. Μπορείτε να επιλέξετε από τα επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα του και να εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κατεβάσουν το βιογραφικό συμβατό με ATS σε μορφή PDF ή κειμένου.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε περάσει από μια ανασκόπηση 360° του VisualCV ως δημιουργός βιογραφικών μαθητών. Το άρθρο κάλυψε τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα, τα παραδείγματα βιογραφικών, τα πρότυπα βιογραφικών και τον τρόπο δημιουργίας ενός επαγγελματικού βιογραφικού μαθητή στο εργαλείο VisualCV.

Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε το εργαλείο εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό. Αν σας αρέσουν τα δείγματα βιογραφικών μαθητών, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας, να κατεβάσετε το βιογραφικό και να το υποβάλετε σε διαδικτυακές ή εκτός σύνδεσης αιτήσεις εργασίας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τα εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό βιογραφικό βίντεο.