Μπορεί το ClickUp AI να κάνει 30 λεπτά εργασίας σε 30 δευτερόλεπτα;

Ας δούμε πώς το ClickUp AI μπορεί να κάνει καθημερινές επαγγελματικές εργασίες, όπως τη σύνταξη email, τη δημιουργία αναφορών κ.λπ., με ευκολία.

Πόσο χρόνο θα διαθέτετε για να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό ημερολόγιο για την εταιρεία σας; Ή τι θα λέγατε να φτιάξετε ένα χρονοδιάγραμμα έναρξης έργου; Ή γράφοντας αναφορές Συμβάντων; Email;…

Όλα αυτά και άλλα απαιτούν χρόνο, τόσο πολύ.

Απλώς η ανάγνωση και η σύνταξη email τρώνε περίπου πάνω από δύο ώρες από κάθε εργάσιμη ημέρα για έναν μέσο υπάλληλο, σύμφωνα με α Αναφορά Forbes.

Αλλά δεν είναι κάθε γράψιμο ένα email. Υπάρχουν πολλά άλλα που χρειάζονται να ξεπεράσουμε το αρχικό μπλοκ και στη συνέχεια να κάνουμε καταιγισμό ιδεών πριν ολοκληρώσουμε το πρώτο προσχέδιο. Αυτό που ακολουθεί είναι μερικοί γύροι διορθώσεων που καταλαμβάνουν περαιτέρω το μεγαλύτερο κομμάτι των παραγωγικών ωρών.

Κατά συνέπεια, κάθε τομέας υποφέρει από κοσμική γραφή και είναι ένας από τους τομείς που χρειάζεται κάποιο βαθμό αυτοματοποίησης.

ClickUp AI: Μια επισκόπηση

Το ClickUp σάς βοηθά να αντικαταστήσετε πολλές εφαρμογές όπως Asana, Jira, Slack, MS Teams, Lattice, Monday, Trello κ.λπ., με το πακέτο παραγωγικότητάς του.

Με λίγα λόγια, είναι ένα εργαλείο που κάνει τα πάντα που καλύπτει τη διαχείριση έργου, τη συνομιλία, τον καθορισμό στόχων και την παρακολούθηση και πολλά άλλα σε ένα μόνο μέρος. Η ιδέα είναι απλή: αποφύγετε τα ταχυδακτυλουργικά μεταξύ πολλών βοηθητικών προγραμμάτων και έχετε τα πάντα στο ClickUp.

Είναι σημαντικό ότι δεν μπορώ να καλύψω ολόκληρο το ClickUp σε αυτήν την κριτική. Αυτό θα είναι πολύ μεγάλο για να χωρέσει σε ένα άρθρο.

Αντίθετα, πρόκειται για το νεότερο χαρακτηριστικό του, το ClickUp AI. Αυτή είναι μια προσφορά ChatGPTesque, αλλά βελτιστοποιημένη για διάφορες ομάδες (μάρκετινγκ, πωλήσεις, υποστήριξη, κ.λπ.) για να σας βοηθήσει να κάνετε “τυποποιημένες” ψηφιακές μικροδουλειές που σχετίζονται με την εργασία σε λίγο.

Περαιτέρω ενότητες περιλαμβάνουν τη σύντομη εμπειρία μου με το ClickUp AI.

Έχω δημιουργήσει ένα δείγμα χώρου “grtechpc.org” για αυτήν την επίδειξη και για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο ClickUp AI, πρέπει να πληκτρολογήσετε κάθετο (/) στον κενό χώρο.

Δεδομένου ότι αυτό αφορά κυρίως το κείμενο, μπορεί κανείς να πάει απευθείας με το “Write with AI” και να δώσει την προτροπή να το ολοκληρώσει. Εναλλακτικά, τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης διαθέτουν μίνι-εργαλεία ειδικά για το τμήμα με οδηγίες κεφαλής εκκίνησης που απεικονίζουν τις ικανότητές τους.

Ας ξεκινήσουμε αυτήν την κριτική ClickUp με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σύνταξη email

Το ClickUp AI έχει μερικά πρότυπα email που καλύπτουν συνήθεις καταστάσεις όπως η προώθηση, η επανενεργοποίηση της υπηρεσίας, το καλωσόρισμα κ.λπ.

Για οτιδήποτε προσαρμοσμένο, η επιλογή Γράψτε ένα email είναι χρήσιμη. Του έδωσα μια προτροπή να γράψει ένα email στο Forbes Outreach για προώθηση Σπαρκιανός (η αδελφή μας ιστοσελίδα για ψηφιακό gaming).

Υπάρχουν επιλογές για να επιλέξετε τον τόνο, όπως επαγγελματικό, εμπνευσμένο, περιστασιακό, αισιόδοξο κ.λπ. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το επίπεδο δημιουργικότητας: χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό.

  10 καλύτερα παιχνίδια ντετέκτιβ για να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας Sherlock [2023]

Το ClickUp AI είναι ανεκτικό σε τυπογραφικά σφάλματα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι ατελείς προτροπές σας θα έχουν βέλτιστη απόδοση.

Στο κάτω μέρος, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Εισαγωγή ή Αντιγραφή για να χρησιμοποιήσετε αυτό το κείμενο στον αντίστοιχο χώρο ClickUp ή οπουδήποτε αλλού. Εναλλακτικά, αναπτύξτε άλλες επιλογές, όπως Επεξεργασία εισόδων ή Δοκιμάστε ξανά για να δημιουργήσετε ξανά την απόκριση.

Επιπλέον, το Tell AI what to do next (με την ένδειξη 2) είναι το σημείο όπου μπορείτε να ζητήσετε εκ νέου να γυαλίσετε περαιτέρω την απόκριση.

Αλλά η αποστολή email δεν ολοκληρώνεται ποτέ χωρίς απαντήσεις. Έτσι, δοκίμασα και το εργαλείο απάντησης AI.

Απλώς επικολλάτε ολόκληρο το σώμα στο email για να απαντήσετε στο πεδίο και εισάγετε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες στην ενότητα Τα σημεία ομιλίας σας.

Όπως όλα τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, οι απαντήσεις μπορεί να χρειάζονται ένα ανθρώπινο άγγιγμα. Ωστόσο, αυτό δίνει ένα αρκετά καλό πρώτο σχέδιο για να δουλέψετε.

Εμπορία

Αν το έχετε προσέξει μέχρι τώρα, το ClickUp AI μας βοηθά να χρησιμοποιούμε γενετικό AI. Στη θέση μιας μεμονωμένης προτροπής, ζητά πολλαπλές εισόδους με βάση την πολυπλοκότητα της εργασίας.

Αυτή η ικανότητα εμφανίζεται πλήρως στα εργαλεία μάρκετινγκ AI.

Προσπάθησα να ετοιμάσω μια σύντομη δημιουργική για τον επανασχεδιασμό ιστότοπου για να βελτιώσω ορισμένες μετρήσεις απόδοσης. Και πάλι, πήρα το Sparkian.com για αυτήν την απεικόνιση.

Αν και δεν είμαι έμπορος ως τέτοιος, η απάντησή του φάνηκε χρήσιμη, η οποία μπορεί να τροποποιηθεί λίγο για να ξεκινήσετε. Και για να σας υπενθυμίσουμε, γι’ αυτό προορίζεται το ClickUp AI.

Στη συνέχεια, ζήτησα από το ClickUp AI να δημιουργήσει μια έρευνα ικανοποίησης πελατών. Η ιδέα ήταν να λάβουμε γρήγορα σχόλια σχετικά με την αισθητική του ιστότοπου, το περιεχόμενο και κάθε νέο τομέα στον οποίο θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε.

Η απάντηση περιελάμβανε μερικές ερωτήσεις η καθεμία, καλύπτοντας τους στόχους της έρευνας που ανέφερα στην προτροπή της. Συνολικά, ένιωσα πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα και θα είχα χρησιμοποιήσει αυτήν την απάντηση αν ήταν πραγματικά.

Και παρόλο που αυτό είναι ένα γενικό πράγμα που μπορεί να κάνει ο καθένας, ωστόσο, θα χρειαζόταν τουλάχιστον 15-20 λεπτά αν δεν υπήρχαν τέτοια εργαλεία.

Εκτός από αυτά, τα εργαλεία μάρκετινγκ ClickUp AI διαθέτουν πρότυπα προτροπής για τη δημιουργία αναφορών, παρουσιάσεων, περιγραφών προϊόντων, ιδεών καμπανιών, τίτλους ιστολογίων, σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου κ.λπ.

Προϊόν

Οι ομάδες προϊόντων είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους επαγγελματίες, που εργάζονται για τη σύλληψη, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία οποιουδήποτε προϊόντος. Κάνουν εργασίες υψηλού κινδύνου και είναι κυρίως υπεύθυνοι για το μέλλον οποιασδήποτε εταιρείας.

Εφόσον παρουσιάσαμε πρόσφατα την έκδοση παιχνιδιών μας, είχα μια ιδέα για τη συνολική διαδικασία κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων των δελτίων τύπου, των προσφορών κυκλοφορίας, των συνεργασιών με επηρεαστές, του μάρκετινγκ επί πληρωμή, της δημιουργίας buzz στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

  Γιατί οι ιστότοποι μου ζητούν ξαφνικά να αποθηκεύσω cookies;

Συνήθως, αυτό ονομάζεται δημιουργία ενός σχεδίου εισαγωγής στην αγορά. Ας δημιουργήσουμε ένα με το ClickUp AI.

Έμεινα ευχάριστα έκπληκτος που είδα ότι περιλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας που κάναμε. Ειδικά ο πίνακας παραδοτέων, καναλιών και δραστηριοτήτων ήταν επίκαιρος.

Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά δίνει κάτι που πρέπει να αναζητήσετε για αρχάριους. Επιπλέον, μπορεί κανείς να αναπαράγει απαντήσεις για να δει αν έχασαν κάτι.

Το τμήμα προϊόντων ClickUp έχει πρόσθετα μηνύματα που καλύπτουν σημειώσεις έκδοσης, σχέδια κυκλοφορίας, τεκμηρίωση βοήθειας, έρευνες προϊόντων, αναφορές κατάστασης κ.λπ.

Εκπτώσεις

Ένα άλλο καταπονημένο τμήμα σε οποιονδήποτε οργανισμό είναι οι πωλήσεις. Ανιχνεύοντας τη ζέστη που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά, το ClickUp AI τους έχει καλύψει καλά.

Υπάρχουν προεπιλογές για τη δημιουργία θέσεων πωλήσεων ανελκυστήρα, email εξατομίκευσης προοπτικών, περιλήψεις συσκέψεων, μελέτες περιπτώσεων, εκπαιδευτικά σχέδια, παρουσιάσεις και πολλά άλλα.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το επίδειξη πωλήσεων που προσφέρει VPN σε μια απομακρυσμένη εταιρεία όπως εμείς!

Μπορεί να ακούγεται σαν ένα απλό βήμα. Ωστόσο, μπορεί κανείς να συμπεριλάβει όσες λεπτομέρειες στην προτροπή για να προσαρμόσει την έξοδο όπως απαιτείται. Για την προηγούμενη απάντηση, χρησιμοποίησα μια προτροπή γυμνών οστών:

Προέκυψε μια απάντηση 200+ λέξεων, στην οποία ζήτησα ξανά να την κόψω σε 100 λέξεις, όπως υποδεικνύεται στην εικόνα της προσφοράς πωλήσεων.

Στη συνέχεια, προσπάθησα να δημιουργήσω ένα περίγραμμα παρουσίασης που συνοψίζει τα αποτελέσματα του αυτοματισμού AI (γεια, ChatGPT!) για τον εκδοτικό κλάδο.

Θα μπορούσα να δω ορισμένα έγκυρα σημεία που ακολουθούμε μετά την κυκλοφορία του ChatGPT. Μερικά πράγματα όπως η βελτιωμένη παραγωγικότητα, η βοήθεια στη συγγραφή, ο αντίκτυπος στις ευκαιρίες εργασίας, τα ηθικά αινίγματα κ.λπ., έχουν καλή απήχηση στις περισσότερες διαδικτυακές δημοσιεύσεις.

Συγχαρητήρια στην ομάδα σχεδιασμού μας για τον τίτλο: Μπορεί το ClickUp AI να κάνει 30 λεπτά εργασίας σε 30 δευτερόλεπτα; Θα έλεγα ναι, σίγουρα. Είναι μια εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου και ανταποκρίθηκε στη φήμη του μέχρι στιγμής.

Αλλά ας δούμε ένα ακόμη πρότυπο προτροπής πριν δώσουμε την τελική ετυμηγορία.

Σχεδίαση

Κάθε επιτυχημένο έργο είναι αποτέλεσμα σχολαστικού σχεδιασμού. Και αυτό περιλαμβάνει ένα σωρό προτάσεις, χρονοδιαγράμματα, συναντήσεις, εκθέσεις και οτιδήποτε άλλο.

Για να ελέγξω πώς λειτουργεί το ClickUp στη δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος έργου για την κυκλοφορία του ιστότοπου, έχω δώσει αυτήν την προτροπή:

Γνωρίζω ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι συγκεκριμένα για έργα, οργανισμούς και πολλούς εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες. Ωστόσο, ο στόχος είναι να ετοιμαστεί το κέλυφος το συντομότερο δυνατό.

Για να ολοκληρώσω τις δοκιμές του τμήματος σχεδιασμού του, προσπάθησα να δημιουργήσω ένα σχέδιο διαχείρισης κινδύνου για τη νέα μας έκδοση παιχνιδιών. Αυτή τη φορά προχώρησα με όσο το δυνατόν λιγότερες λεπτομέρειες για να ελέγξω τι θα μαγείρευε από μόνο του το ClickUp AI.

Αυτή ήταν η προτροπή:

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα:

Έδωσε γερές βάσεις για τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου σχεδίου διαχείρισης κινδύνου για αυτήν την περίπτωση.

Συνολικά, κάνει ακριβώς όπως διαφημίζεται, δηλαδή να καταργήσει το αρχικό μπλοκ. Το AI του είναι υπερ-συντονισμένο σε διάφορες επιχειρηματικές εργασίες, με την έξοδο να επιβεβαιώνει το ίδιο. Επίσης, διαθέτει μερικά άλλα αξιοσημείωτα εργαλεία AI, όπως σύνοψη, μετάφραση, επεξεργασία, απλοποίηση κ.λπ.

  5 Εργαλεία παρακολούθησης UPS για την επιχείρησή σας

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι χρειάστηκαν λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα για κάθε απάντηση που κοινοποιήθηκε σε αυτό το άρθρο. Και αυτό που αισθάνθηκε κατώτερο σε όλα τα πρότυπα προτροπής ήταν ο δημιουργός δευτερευουσών εργασιών του. Εκτός από αυτό, έκανε τη δουλειά αρκετά πειστικά, και σίγουρα σας συνιστώ να το δοκιμάσετε.

Τι γίνεται όμως αν ψάχνετε ήδη τις εναλλακτικές του;

Εναλλακτικές

Έννοια AI

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το Notion είναι ένα εργαλείο διαχείρισης έργου και παραγωγικότητας. Όλα έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό, την προσθήκη ετικετών, το σχόλιο, την κοινή χρήση και την ολοκλήρωση των πραγμάτων. Το γνωρίζω εκ των υστέρων μιας και χρησιμοποιούμε το Notion ως καθημερινό πρόγραμμα οδήγησης στο grtechpc.org τα τελευταία δύο χρόνια.

Και πρόσφατα, εντάχθηκε επίσης στο bandwagon της AI με την κυκλοφορία του Έννοια AI. Με απλά λόγια, το Notion AI αυτοματοποιεί τη γραφή. Αλλά πώς συσσωρεύεται ενάντια στο ClickUp AI, το οποίο κάνει κατά κύριο λόγο το ίδιο πράγμα;

Μπορείτε να δείτε πολλά πρότυπα προτροπής να φαίνονται τα ίδια.

Ωστόσο, το Notion μοιάζει πολύ με το ChatGPT. Για παράδειγμα, για κάθε προτροπή που κάνετε κλικ, εμφανίζεται αυτό το κενό πεδίο για να εισαγάγετε τις λεπτομέρειες.

Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από το ClickUp AI, το οποίο δίνει πολλά πεδία που ρωτούν διάφορα πράγματα σχετικά με την προτροπή πριν λάβετε οποιαδήποτε απάντηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο τρόπος του ClickUp είναι πιο αποτελεσματικός και απλός για κάποιον που δεν έχει εκτενή εμπειρία προτροπής.

Αλλά πρέπει να εγγραφείτε σε προγράμματα επί πληρωμή με το ClickUp για να δοκιμάσετε τις δυνατότητές του σε AI. Ωστόσο, μπορεί κανείς να λάβει μια δωρεάν δοκιμή τεχνητής νοημοσύνης ακόμη και με το για πάντα δωρεάν επίπεδο του Notion, το οποίο είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα για αρχάριους.

Τέλος, πρέπει να αγοράσετε ένα ξεχωριστό πρόσθετο AI με πληρωμένα σχέδια για μια πλήρη εμπειρία, ένας κοινός περιορισμός και με τα δύο.

Τελικές σκέψεις

Αν και κανένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν άνθρωπο, δίνει ώθηση για να γίνουν τα πράγματα γρήγορα. Και αυτό συνοψίζει τον λόγο ύπαρξης τους – να είναι άξιοι βοηθοί.

Και όπως ήδη αναφέρθηκε, κάθε επαγγελματίας της επιχείρησης κάνει πολλά επαναλαμβανόμενα γραπτά. Χάνουμε τόσο πολύ χρόνο κάνοντας προσχέδια και είναι πολύ χρήσιμο να τα ετοιμάσουμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με εργαλεία όπως το ClickUp AI. Εν ολίγοις, καθιστά εύκολη την υποβολή προτροπής και έχει έτοιμα πρότυπα για σχεδόν κάθε τμήμα που διαθέτει μια τυπική επιχείρηση.

Ελπίζω το άρθρο να σας έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για το τι μπορεί να γίνει με το ClickUp AI. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε μόνοι σας για να δείτε αν εξυπηρετεί σωστά την περίπτωση χρήσης σας.

ΥΓ: Ακολουθούν μερικά εργαλεία γραφής τεχνητής νοημοσύνης, αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το αυτοματοποιημένο κείμενο.