Μπορείτε να συνδεθείτε στην εργάσιμη ημέρα από το σπίτι;

Τον Μάρτιο του 2005, καθιερώθηκε το Workday και κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2006. Η Duffield και η εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Greylock Partners παρείχαν την αρχική χρηματοδότηση. Αντί να πουλάει απευθείας την τεχνολογία, το Workday παράγει έσοδα πουλώντας συνδρομές στις υπηρεσίες του. Το Workday προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις cloud για τη διαχείριση οικονομικών, ανθρώπινων πόρων και κύκλων ζωής δασκάλων και φοιτητών – προσαρμοσμένοι στον τρόπο λειτουργίας των ανθρώπων σε σύγχρονες εταιρείες. Αφού η Oracle εξαγόρασε την PeopleSoft το 2005, ο David Duffield, ο δημιουργός και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ERP PeopleSoft και η πρώην Chief Strategist της PeopleSoft, Aneel Bhusri, δημιούργησε το Workday. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει σχετικά με το αναγνωριστικό χρήστη Workday και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην Workday μετά την αποχώρηση από την εταιρεία. Θα σας δείξουμε επίσης βήματα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της εφαρμογής Workday.

Μπορείτε να συνδεθείτε στην εργάσιμη ημέρα από το σπίτι;

Θα μάθετε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι ο λογαριασμός εργάσιμης ημέρας;

ΕΝΑ Λογαριασμός εργάσιμης ημέρας σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στην επαγγελματική σας ομάδα χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια που παρέχονται από την εταιρεία ή τον οργανισμό σας. Υπάρχει μια ξεχωριστή διαδικασία για να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό Workday και κάθε βήμα απαιτεί έλεγχο ταυτότητας. Το βασικό όφελος για έναν εργαζόμενο που χρησιμοποιεί το Workday μπορεί να είναι μια ενιαία, προσβάσιμη εικόνα της διοίκησης της επιχείρησής σας, όπως τα οικονομικά και το προσωπικό της.

  Πώς να οργανώσετε εφαρμογές μέσω φακέλων στο iPhone σας

Τι είναι ο αριθμός εργάσιμης ημέρας;

Η Workday έχει την έδρα της στο Pleasanton της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ. Είναι ένα εταιρικό λογισμικό υπολογιστικού νέφους με πολλά γραφεία στις ΗΠΑ. Μπορείτε να φτάσετε στην εργάσιμη ημέρα μέσω αυτών των αριθμών:

  • (925) 951-9000
  • (1-877-967-5329)

Τι είναι το αναγνωριστικό χρήστη εργάσιμης ημέρας;

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το αναγνωριστικό χρήστη Workday, μην ανησυχείτε. Είναι απλώς η διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε για τον οργανισμό σας. Δεδομένου ότι είναι ενοποιημένα, δεν υπάρχουν πλέον διεπαφές εφαρμογών. Ακόμη και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι διαλειτουργικές. Ο καθένας έχει μια παρόμοια, προσαρμοσμένη, προοπτική και εμπειρία στη στιγμή.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν λογαριασμό εργάσιμης ημέρας;

Υπάρχουν δύο τύποι λογαριασμών που μπορείτε να δημιουργήσετε για την εργάσιμη ημέρα. Αυτά εξηγούνται αναλυτικά παρακάτω.

1. Πρώτα, πρέπει να πάτε στο Βοήθεια για τη σύνδεση εργάσιμων ημερών.

2. Κάντε κλικ στο Log in to Workday Adaptive Planning.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή, η οποία θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε στο Workday Peakon Employee Voice. Αυτή είναι η σελίδα όπου θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό email του οργανισμού σας για να αποκτήσετε περαιτέρω πρόσβαση.

3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Είσοδος για να εισέλθετε στον Προσαρμοστικό Σχεδιασμό.

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι.

Πού μπορώ να βρω το αναγνωριστικό της εργάσιμης ημέρας μου;

Μπορείτε να βρείτε το αναγνωριστικό της εργάσιμης ημέρας στη σελίδα προφίλ σας στην Εργάσιμη ημέρα. Μεταβείτε στην εικόνα προφίλ > Προβολή προφίλ > Σύνοψη > Εργασία για να δείτε τις λεπτομέρειες της εργασίας σας, το ιστορικό, τους ρόλους και άλλα δεδομένα. Το αναγνωριστικό υπαλλήλου της εργάσιμης ημέρας θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Πώς μπορώ να βρω το αναγνωριστικό του οργανισμού μου για τις εργάσιμες ημέρες;

Μπορείτε να βρείτε το αναγνωριστικό του οργανισμού σας χρησιμοποιώντας δύο τρόπους, επομένως ελέγξτε τους παρακάτω:

Επιλογή I: Χρήση QR Scan

1. Ανοίξτε το Ημέρα εργασίας εφαρμογή και πατήστε στο σύμβολο σάρωσης QR.

2. Σαρώστε τον κωδικό QR του οργανισμού σας.

Επιλογή II: Μέσω Στοιχείων Λογαριασμού

1. Συνδεθείτε στην εργάσιμη ημέρα σας και επιλέξτε το προφίλ σας στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.

2. Στην επιλογή Αρχική σελίδα, επιλέξτε Ο λογαριασμός μου.

3. Κάντε κλικ στο Αναγνωριστικό οργανισμού.

Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι ή όχι.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την εφαρμογή Workday My App;

Για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή Εργάσιμες ημέρες, πρέπει να δώσετε το αναγνωριστικό του οργανισμού σας για επαλήθευση ταυτότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

1. Μεταβείτε στο Play Store και πραγματοποιήστε λήψη του Ημέρα εργασίας εφαρμογή.

Σημείωση: Βρείτε την εφαρμογή Workday στο App Store εάν είστε χρήστης iOS.

2. Εκκινήστε την εφαρμογή Workday και πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

3. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό του οργανισμού σας και τη διεύθυνση Web της εταιρείας σας στα αντίστοιχα πεδία.

4. Αγγίξτε το εικονίδιο επιλογής από την επάνω δεξιά γωνία αφού συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες.

Μπορείτε να πείτε ότι αυτός είναι ο τρόπος ενεργοποίησης της εφαρμογής Workday μου.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο My Workday System;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή του Workday ως υπάλληλος για να κάνετε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως προβολή ή αναζήτηση άδειας, συμπλήρωση του φύλλου χρόνου σας, υποβολή χρεώσεων, check-in και εκτός εργασίας και έλεγχος του μισθού σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή το tablet σας για να διαβάσετε προφίλ συναδέλφων, να περιηγηθείτε στο σύνολο δεξιοτήτων του οργανισμού σας και ακόμη και να εγγραφείτε σε μαθήματα.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημά σας Workday μέσω υπολογιστή, πρέπει να μεταβείτε στην καθορισμένη πλατφόρμα Workday του οργανισμού σας. Με αυτά τα τρία βήματα, μπορείτε να πετύχετε ακριβώς αυτό:

1. Αναζητήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

https://www.myworkday.com/(enter your organization)

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο φορτωμένη σελίδα.

3. Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία, κάντε κλικ στο Σύνδεση για να συνεχίσετε στο σύστημά σας στις εργάσιμες ημέρες.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι.

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στην εργάσιμη ημέρα μου από το σπίτι;

Η εργάσιμη ημέρα επαναπροσδιορίζει τις επιχειρηματικές εφαρμογές για να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία ενός οργανισμού. Η εργάσιμη ημέρα μπορεί να μεγαλώσει και να αλλάξει με τον οργανισμό σας με την πάροδο του χρόνου, χάρη στη νέα, δημιουργική βάση και τη στρατηγική διανομής στο cloud.

Ο οργανισμός σας μπορεί να κάνει συγκεκριμένες τροποποιήσεις για να κάνει τις εργάσιμες ημέρες προσβάσιμες σε εσάς για τους σκοπούς του γραφείου σας, όσο κι εσείς λείπετε από αυτούς. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά (Android ή iOS) ή το Ιστοσελίδα για τις εργάσιμες ημέρες. Όπως αναφέρθηκε, θα χρειαστείτε τα διαπιστευτήρια του οργανισμού σας για να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι. Μπορείτε επίσης να πάτε στο Κέντρο πόρων εργάσιμης ημέρας για να βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι.

Μπορείτε να συνδεθείτε στην εργάσιμη ημέρα από το σπίτι;

Ναί. Φυσικά, μπορείτε να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι. Εφόσον ο εργοδότης σας σάς έχει επιτρέψει να εργάζεστε από το σπίτι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Workday μέσω του ιστού ή της εφαρμογής για κινητά, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε.

Μπορώ να έχω πρόσβαση στην εργάσιμη ημέρα μετά την αποχώρηση από την εταιρεία;

Ναι, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Εργάσιμη ημέρα μετά την αποχώρηση από την εταιρεία. Ένας λογαριασμός Workday θα παραμείνει ενεργός μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους κατά το οποίο πραγματοποιείται η απόλυση και μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο. Η πρόσβαση ενός εργαζομένου στην εργάσιμη ημέρα θα απενεργοποιηθεί έως ότου τερματιστεί η απασχόλησή του. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε τα βήματα για την ενεργοποίηση της εφαρμογής Workday μου.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στην εργάσιμη ημέρα μετά τον τερματισμό;

Ο οργανισμός σας μπορεί να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στην Εργάσιμη ημέρα μετά τον τερματισμό για να λάβετε το τελικό δελτίο πληρωμής και, ακόμη και σε κάποιο βαθμό, να κάνετε αλλαγές ή να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας και να δείτε την κατάσταση απασχόλησής σας σε αυτόν τον οργανισμό.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα διαδοχικά:

1. Μεταβείτε στην καθορισμένη πύλη εισόδου στις εργάσιμες ημέρες ή στη σελίδα σύνδεσης που σας παρέχεται για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας εντός του οργανισμού σας.

Σημείωση: Αυτό μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι: https://wd5.myworkday.com/wday/authgwy/(όνομα οργανισμού)/login.htmld

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης κάτω από την επιλογή Είσοδος.

3. Στη σελίδα Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και το προσωπικό σας αναγνωριστικό email και κάντε κλικ στο Υποβολή.

Σημείωση: Το προσωπικό σας email πρέπει να βρίσκεται στα αρχεία των εργαζομένων σας στη βάση δεδομένων Workday.

4. Μεταβείτε στο προσωπικό σας email και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη που δίνονται στον σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε νέο. Θα χρειαστείτε αυτόν τον νέο κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο Workday.

Σημείωση: Η επιλογή επαναφοράς κωδικού πρόσβασης ισχύει μόνο για 1 ώρα.

5. Μεταβείτε ξανά στη σελίδα σύνδεσης στις εργάσιμες ημέρες και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη του οργανισμού σας και τον νέο σας κωδικό πρόσβασης.

Θα λάβετε πίσω τα δεδομένα σας μόλις συνδεθείτε με αυτόν τον τρόπο.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στην εργάσιμη ημέρα ως πρώην υπάλληλος;

Ο οργανισμός σας παρέχει συνήθως έναν σύνδεσμο για πρόσβαση στα δεδομένα σας ως πρώην ή συνταξιούχος υπάλληλος αμέσως μετά τον τερματισμό. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να λάβετε τα δεδομένα πληρωμής και φορολογίας σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες των εργαζομένων σας ή το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού για βοήθεια.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο Workday από το σπίτι και να αποκτήσετε πρόσβαση στην Workday μετά την αποχώρηση από την εταιρεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.