Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Chime Cardless ATM;

Η Chime είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που προσφέρει οικονομική βοήθεια σε συναλλαγές και ανάληψη χρημάτων μέσω των υπηρεσιών της. Μέσω της πλατφόρμας τους εκδίδουν πιστωτικές κάρτες και κάποιες άλλες υπηρεσίες χωρίς κάρτα. Αυτό το άρθρο είναι ένας πλήρης οδηγός σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Chime ATM χωρίς κάρτα. Αναφέραμε επίσης πληροφορίες σχετικά με το αν η Chime διαθέτει ανέπαφες κάρτες και πώς να μεταφέρετε χρήματα από την Chime στην εφαρμογή Cash χωρίς χρεωστική κάρτα. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Chime Cardless ATM.

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Chime Cardless ATM;

Θα μάθετε εάν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Chime Cardless ATM περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Η Chime σας δίνει μια εικονική κάρτα;

Ναι, η Chime σας δίνει μια εικονική κάρτα την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα με την εφαρμογή τους. Θα έχετε έναν εικονικό αριθμό κάρτας που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε άλλες ψηφιακές συναλλαγές.

  17 Μέλη Multiversus Roster με τα οποία μπορείτε να παίξετε τώρα

Πώς μπορείτε να κάνετε ανάληψη χωρίς κάρτα;

Για να κάνετε μια ανάληψη χωρίς προσοχή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της συγκεκριμένης τράπεζας για να ζητήσετε ανάληψη μετρητών χωρίς κάρτα και να λάβετε ένα προσωρινό PIN. Αφού λάβετε έναν άλλο κωδικό από την τράπεζά σας, θα πρέπει να επισκεφτείτε το ΑΤΜ και να εισαγάγετε όλα τα στοιχεία που συζητήθηκαν για να πραγματοποιήσετε με επιτυχία μια ανάληψη χωρίς κάρτα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Chime Cardless ATM.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chime ATM χωρίς κάρτα;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Chime ATM χωρίς κάρτα:

Σημείωση: Οι αναλήψεις χωρίς κάρτα μέσω ΑΤΜ και λογαριασμών ενδέχεται να διαφέρουν από τράπεζα σε τράπεζα και το είδος της τεχνολογίας επαλήθευσης που χρησιμοποιεί. Ακολουθούν τα γενικά βήματα που αναφέρονται για να σας δείξουν αυτήν τη διαδικασία.

1. Για να χρησιμοποιήσετε το Chime ATM χωρίς κάρτα, ανοίξτε την τραπεζική εφαρμογή ή το ψηφιακό πορτοφόλι στο τηλέφωνό σας.

2. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την ανάληψη επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής και εισάγοντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα για την πληρωμή. Επίσης, εάν το ΑΤΜ σας χρησιμοποιεί Επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC), πατήστε στο σύμβολο ανέπαφων στο ΑΤΜ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον κωδικό QR και σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα του τηλεφώνου σας.

3. Εισαγάγετε το PIN για επιβεβαίωση και επαλήθευση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τι ΑΤΜ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς την Chime Card σας;

Υπάρχει ήδη ένα δίκτυο 60.000 συν δωρεάν ΑΤΜ δικτύου για τα μέλη του Chime. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις δωρεάν υπηρεσίες με οποιοδήποτε ΑΤΜ Moneypass και σε οποιοδήποτε ΑΤΜ Allpoint ή Visa Plus Alliance. Για πρόσβαση και εύρεση ΑΤΜ χωρίς χρέωση, πρέπει να κάνετε λήψη του Chime – Mobile Banking app καθώς υπάρχει επίσης μια δυνατότητα του χάρτη ΑΤΜ και του δικτύου ΑΤΜ.

  Βρείτε ποια διαφάνεια στην παρουσίαση του PowerPoint σας είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Chime Cardless ATM;

Όχι, η Chime δεν προσφέρει προς το παρόν υπηρεσίες σχετικά με τις υπηρεσίες χωρίς κάρτα. Δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ εκτός εάν έχετε μαζί σας έγκυρη χρεωστική κάρτα. Αν και μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες ψηφιακές μεθόδους, όπως τραπεζικές μεταφορές ή τρόπους ηλεκτρονικής πληρωμής για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσωρινή σας κάρτα Chime σε ένα ΑΤΜ;

Όχι, η προσωρινή σας κάρτα Chime δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ΑΤΜ. Για να χρησιμοποιήσετε την προσωρινή σας κάρτα Chime για ανάληψη χρημάτων σε ΑΤΜ, μπορείτε να τη συνδέσετε με το Ψηφιακό Πορτοφόλι σας και να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί συνδέοντάς το με διάφορες εφαρμογές μεταφοράς όπως Facebook pay, Venmo κ.λπ.

Έχει το Chime κάρτες ανέπαφων;

Η Chime κυκλοφόρησε πρόσφατα κάρτες τσιπ EVM. Δεν υπάρχουν όμως ανέπαφες συναλλαγές με τις κάρτες. Για να κάνετε ψηφιακή ανάληψη των χρημάτων σας ή να κάνετε οποιεσδήποτε συναλλαγές, μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στο ψηφιακό πορτοφόλι σας και να το συνδέσετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό με την εφαρμογή. Ορίστε ένα κατάλληλο PIN, επομένως έχετε ασφαλείς και γρήγορες ανέπαφες συναλλαγές.

Έχει το Chime Mobile Pay;

Ναι, το Chime υποστηρίζει διάφορες εφαρμογές πληρωμών για κινητά, μεταξύ των οποίων Apple Pay, Google Payκαι Samsung Pay. Με αυτό, οι συναλλαγές έχουν γίνει απλές. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να καταλάβετε εάν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Chime Cardless ATM.

  Πώς να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου στο Mac σας

Πώς μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από την Chime στην εφαρμογή μετρητών χωρίς χρεωστική κάρτα;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πραγματοποιήσετε μεταφορά από την Chime στην εφαρμογή Cash χωρίς χρεωστική κάρτα:

Σημείωση: Η υπηρεσία Cash App είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη Play Store και App Store.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Cash στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Υπόλοιπο από την κάτω αριστερή γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη τράπεζας.

4. Επιλέξτε Chime από τις διαθέσιμες επιλογές τράπεζας, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Τώρα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Chime με τα διαπιστευτήρια λογαριασμού. Οι λογαριασμοί Cash και Chime θα συνδεθούν.

Τώρα, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε χρήματα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε χωρίς χρεωστική κάρτα.

Μπορείτε να πάρετε μετρητά χωρίς κάρτα από οποιοδήποτε ΑΤΜ;

Πολλές διάσημες τράπεζες, όπως η ICICI και η HDFC, προσφέρουν δυνατότητες ανάληψης μετρητών χωρίς κάρτα. Αυτή η συναλλαγή επιτρέπει στον αποστολέα να μεταφέρει μετρητά από τον τραπεζικό του λογαριασμό σε οποιονδήποτε έχει έγκυρο λογαριασμό ή αριθμό κινητού που σχετίζεται με την τράπεζα σε όλη την Ινδία, ακόμη και χωρίς ΑΤΜ ή χρεωστική κάρτα.

Έχει η Walgreens ΑΤΜ χωρίς κάρτα;

Ναι, για να επεκτείνει το δίκτυο ΑΤΜ της, η Walgreens διαθέτει εγκαταστάσεις ΑΤΜ χωρίς κάρτα σε τράπεζες και γραφεία σε 76 διαφορετικές τοποθεσίες της Walgreens. Οι πελάτες χρησιμοποιούν την εφαρμογή myWSFS, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν με έναν τραπεζίτη Walgreen μέσω μηνύματος ή κλήσης και ως εκ τούτου να κάνουν συναλλαγές σε χρόνο μηδέν.

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών χωρίς κάρτα από οποιοδήποτε ΑΤΜ;

Επί του παρόντος, η υπηρεσία ανάληψης μετρητών χωρίς κάρτα από οποιοδήποτε ΑΤΜ δεν είναι δυνατή. Για παράδειγμα, τα ΑΤΜ Chime δεν προσφέρουν ακόμη αναλήψεις μετρητών χωρίς κάρτα. Μόνο ορισμένες τράπεζες, όπως η ICICI και η HDFC, εκτελούν προς το παρόν υπηρεσίες ανάληψης μετρητών χωρίς κάρτα σε ΑΤΜ.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Chime Cardless ATM ή όχι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.