Η Salesforce λανσάρει το AI Cloud, το Hyper για τους εικονικούς YouTubers και τους δημιουργούς περιεχομένου Avatar και η Blink ανακοινώνει το AI Copilot για Αυτοματοποίηση –

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις ακόλουθες ενημερώσεις προϊόντων για εσάς σήμερα! 📣

Η Salesforce λανσάρει το AI Cloud

Η Salesforce λανσάρει το AI Cloud για αποτελεσματικές εμπειρίες παραγωγής σε εφαρμογές και ροές εργασίας. Το Einstein GPT Trust Layer του AI Cloud διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων και τη συμμόρφωση σε επίπεδο επιχείρησης κατά την εφαρμογή της γενετικής τεχνολογίας AI, προσφέροντας στους πελάτες ασφάλεια και πρόσβαση στα οφέλη αυτής της τεχνολογίας.

Η Salesforce ισχυρίζεται ότι το Einstein GPT τους είναι η πρώτη τεχνητή νοημοσύνη για το Einstein GPT της Salesforce είναι ένα σύστημα AI για τη διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες. Παρέχει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο εβδομαδιαίες προβλέψεις σε πολλές εφαρμογές Salesforce.

  Ποιο Πλαίσιο βαθιάς μάθησης να χρησιμοποιήσετε;

Το Generative AI που τροφοδοτείται από τον Αϊνστάιν ενισχύει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις υπηρεσίες και το εμπόριο.

Το AI Cloud της Salesforce θα συγχωνεύσει πολλές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των Einstein, Data Cloud, Tableau, Flow και MuleSoft, για να παρέχει στις επιχειρήσεις αξιόπιστες και διαθέσιμες υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης.

Hyper για εικονικούς YouTubers και δημιουργούς περιεχομένου Avatar

Το Hyper Online παράγει εργαλεία λογισμικού για εικονικούς YouTubers και δημιουργούς περιεχομένου avatar. Το πρώτο τους προϊόν είναι μια εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει την εγγραφή και τη ροή περιεχομένου με ένα avatar 3D Live2D.

Τα VTubers και οι κατασκευαστές avatar μπορούν να κάνουν ροή σε διάφορες πλατφόρμες, όπως Hyper, Twitch, YouTube, TikTok κ.λπ.

  Γνωρίστε τις Πιστοποιήσεις για να ενισχύσετε την καριέρα σας: CAPM Vs. PMP

Το προϊόν διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό, το Hyper AI, για τη δημιουργία χαρακτήρων που δημιουργούνται από AI που χρησιμοποιούνται ως προσωπικά chatbots ή στην αφήγηση ιστοριών με avatars του VTuber. Η εταιρεία συγκέντρωσε πρόσφατα 3,6 εκατομμύρια δολάρια από την Amazon και άλλους αξιόλογους επενδυτές.

Οι χαρακτήρες VTuber του Hyper που τροφοδοτούνται με AI διατηρούνται από τεχνητή νοημοσύνη που βασίζεται στην τεχνολογία GPT του OpenAI και προσαρμόζεται από την Hyper για να χειρίζεται ερωτήματα φυσικής γλώσσας και λεκτική επικοινωνία. Σε αντίθεση με άλλα VTubers, αυτά τα άβαταρ δεν χρειάζονται ανθρώπινο αντίστοιχο για να τους ενεργοποιήσει.

Το Blink Copilot βοηθά τους επαγγελματίες πληροφορικής και ασφάλειας να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και να παρέχουν ασφαλείς ροές εργασίας παρά το επίπεδο τεχνογνωσίας τους μέσω αυτοματισμού ασφάλειας χωρίς κώδικα, χαμηλού κώδικα ή κώδικα που δημιουργείται από AI.

  Πώς να κάνετε αναγκαστική επανεκκίνηση του iPhone X

Η Blink ισχυρίζεται ότι η αυτοματοποίηση του Copilot της είναι ασυναγώνιστη και θα ολοκληρώσει την αυτοματοποίηση για τις ομάδες ασφαλείας σε δευτερόλεπτα που θα χρειαστούν μήνες.

Σύμφωνα με μια έκθεση, η εταιρεία έχει συγκεντρώσει 26 εκατομμύρια δολάρια σε συνολική χρηματοδότηση. Το Blink Copilot αυτοματοποιεί τις ροές εργασιών για διαφορετικές ομάδες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των SOC & Incident Response, Cloud Security, IT & SaaS Security, Identity & Access Management, Governance, Risk & Compliance.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα επεξεργασίας χαμηλού κώδικα, μια βιβλιοθήκη αυτοματισμού με αυτοματοποίηση ροής εργασιών ασφαλείας 7k+ και μια πύλη αυτοεξυπηρέτησης.

Χρησιμοποιώντας το Blink, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες της ομάδας ασφαλείας και να βελτιώσετε τη συνολική προστασία του οργανισμού σας.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.