Η Adobe φέρνει το Firefly AI στην επεξεργασία βίντεο, ο Elon Musk ιδρύει νέα εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης

Γειά σου! 🙋Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις προϊόντων για εσάς σήμερα! 📣

Η Adobe φέρνει το Firefly AI στην επεξεργασία βίντεο

Το Firefly είναι το δημιουργικό πρόγραμμα δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης της Adobe. Υποστηρίζει επεξεργασία, ταξινόμηση χρωμάτων και storyboarding με βάση τα μηνύματα κειμένου. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, το Firefly, το οποίο βρίσκεται τώρα σε έκδοση beta, θα ενσωματωθεί στα διαφορετικά προϊόντα σχεδίασης βίντεο, ήχου, κινούμενων εικόνων και κινούμενων γραφικών της Adobe.

Σύντομα, το Firefly θα μπορούσε να ενσωματωθεί στο Adobe Photoshop, στο Adobe Illustrator, στο Premiere Pro και σε άλλες εφαρμογές της Adobe. Επιπλέον, η Adobe δήλωσε ότι το Adobe Firefly θα ενσωματωθεί στα προγράμματα Creative Cloud «αργότερα φέτος».

  12 καλύτερες πλατφόρμες διακομιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φιλοξενούνται από τον εαυτό σας για χρήση [2022]

Η ενσωμάτωση του Adobe Firefly με το Creative Cloud επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν εύκολα συγκεκριμένα εφέ και προσαρμογές στην εργασία τους δημιουργώντας κάτι και στη συνέχεια πληκτρολογώντας το εφέ που θέλουν σε ένα πλαίσιο εντολών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Firefly ως δημιουργικό συγκυβερνήτη για να επιταχύνετε τις διαδικασίες ανακάλυψης και ιδεασμού και να μειώσετε τον χρόνο μετά την παραγωγή από ημέρες σε λεπτά. Με το γενετικό AI ενσωματωμένο απευθείας στις ροές εργασίας σας, αυτές οι εκπληκτικές νέες δυνατότητες θα είναι στα χέρια σας. Σκεφτείτε τη δυνατότητα άμεσης τροποποίησης της ώρας μιας ταινίας, αυτόματης προσθήκης σχολιασμών και εύρεσης σχετικού b-roll ή δημιουργίας άπειρου αριθμού μεταθέσεων κλιπ.

  Πώς να αλλάξετε τους στόχους κίνησης, στάσης και άσκησης του Apple Watch

Μπορείτε να εγγραφείτε για την beta του Firefly.

Ο Έλον Μασκ ιδρύει νέα εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, ο Elon Musk ίδρυσε μια νέα εταιρεία που ονομάζεται X.AI που επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

«Θα ξεκινήσω κάτι που ονομάζεται «TruthGPT», το οποίο είναι μια τεχνητή νοημοσύνη που αναζητά τη μέγιστη αλήθεια και προσπαθεί να κατανοήσει τη φύση του σύμπαντος», δήλωσε ο Μασκ σε μια συνέντευξη με τον Tucker Carlson στο FOX News Channel.

Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν φήμες για την έναρξη μιας startup τεχνητής νοημοσύνης από τον Musk, με το Business Insider να αναφέρει ότι ο Musk είχε αγοράσει χιλιάδες μονάδες επεξεργασίας γραφικών (GPU) για να υποστηρίξει ένα επικείμενο προϊόν παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης.

  8 υπέροχα θέματα XFCE για να δείτε

Στο πίσω μέρος της τεχνολογίας όπως το ChatGPT, το OpenAI έχει γίνει ένα ευρέως αναγνωρίσιμο όνομα τους τελευταίους μήνες και είναι κυρίως υπεύθυνο για την έναρξη της τρέχουσας ώθησης της Microsoft και της Google για την ενσωμάτωση της AI.