Η κοινή χρήση επαγγελματικών καρτών έγινε ψηφιακή με το Mobilo

Οι χάρτινες επαγγελματικές κάρτες είναι ο τυπικός τρόπος ανταλλαγής στοιχείων επικοινωνίας εδώ και δεκαετίες. Είναι ακριβά και άβολα, τρομερά για το περιβάλλον και τα περισσότερα από αυτά καταλήγουν στα σκουπίδια μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας με ελάχιστες ή καθόλου πιθανότητες να ανοίξει ξανά αυτή η προοπτική.

Η έρευνα έχει δείξει ότι περισσότερα από 550.000 δέντρα κόβονται ετησίως για χάρτινες επαγγελματικές κάρτες και οι εταιρείες ξοδεύουν 200 χιλιάδες δολάρια ετησίως ανά 1.000 υπαλλήλους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, οι παραδοσιακές επαγγελματικές κάρτες σε χαρτί δεν ενσωματώνονται καλά με το αναπτυσσόμενο ψηφιακό μάρκετινγκ, το περιβάλλον και την οικονομία.

Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες όχι μόνο λύνουν αυτά τα προβλήματα αλλά βελτιώνουν και την επικοινωνία, και σήμερα, η προηγμένη τεχνολογία έχει κάνει αυτές τις κάρτες πολύ περισσότερα από εργαλεία ανταλλαγής επαφών.

Οι ψηφιακές κάρτες είναι οικονομικά αποδοτικές, εύχρηστες και φιλικές προς το περιβάλλον και ενσωματώνουν πλήθος πληροφοριών και στοιχείων επικοινωνίας στο τηλέφωνο του δυνητικού πελάτη σας, αυξάνοντας την πιθανότητα να σας θυμηθούν, να επικοινωνήσουν και πιθανώς να μετατραπούν και γίνει η προοπτική της επιχείρησής σας.

Σας προσφέρουν έναν γρήγορο, απλό και εύκολο τρόπο να μοιραστείτε τις πληροφορίες σας και λειτουργούν καθώς 7 στις 10 επιχειρήσεις λένε ότι οι ψηφιακές επαγγελματικές τους κάρτες επηρεάζουν σημαντικά τη δικτύωση και οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 2,5% για κάθε 2.000 επαγγελματικές κάρτες που δίνονται.

Επιπλέον, με την άνοδο των smartphones και της ψηφιακής τεχνολογίας, οι έξυπνες/ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες γίνονται άξιες μεταφοράς και ενίσχυσης των επιχειρηματικών ευκαιριών σας.

Οι έξυπνες/ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες προσφέρουν ευκολία κατά την κοινή χρήση και λήψη επαφών και τη δυνατότητα εύκολης ενημέρωσης πληροφοριών. Με την υιοθέτηση της τελευταίας τεχνολογίας AI και την ενσωμάτωση των εργαλείων CRM, αυτές οι νέες ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες έχουν γίνει πλεονέκτημα για τις σημερινές εταιρείες όλων των μεγεθών και τομέων.

Πίνακας περιεχομένων

Mobilo

Mobilo είναι ένας από τους πρωτοπόρους και αποτελεσματικούς παρόχους λύσεων έξυπνων/ψηφιακών επαγγελματικών καρτών για την ανταλλαγή στοιχείων επικοινωνίας παρέχοντας παράλληλα μια σειρά ισχυρών λειτουργιών που μεταφέρουν τις επαγγελματικές κάρτες από 2D αντικείμενα σε διαδραστικά εργαλεία για τη διαχείριση πελατών και ομάδων.

Μέχρι σήμερα, η Mobilo έχει βοηθήσει στην ενσωμάτωση περισσότερων από 25.000 εταιρειών και ομάδων από αμέτρητες βιομηχανίες στο δίκτυο ψηφιακών επαγγελματικών καρτών τους. Από τις διεθνείς τράπεζες έως τις μικρές κατασκευαστικές επιχειρήσεις, κάθε τύπος οργανισμού έχει επωφεληθεί από τον αβίαστο τρόπο να παραμένει συνδεδεμένος.

Είναι η πιο χρησιμοποιούμενη επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης σε όλο τον κόσμο, που εξυπηρετεί εκατομμύρια ανθρώπους, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η ομάδα ή η εταιρεία τους, στη σύνδεση εκτός σύνδεσης και στο διαδίκτυο μέσω μιας σύγχρονης προσέγγισης χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία που έχει στη διάθεσή σας σε περισσότερες από 200 χώρες.

Το Mobilo παρέχει τέσσερις προσαρμόσιμες και εύχρηστες λειτουργίες για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την ψηφιακή σας παρουσία.

  • Επαγγελματική κάρτα: Μια επαγγελματική κάρτα σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τους συνδέσμους προς όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης με οποιονδήποτε. Αγγίξτε γρήγορα την κάρτα στο τηλέφωνό τους ή προσφέρετέ τους έναν κωδικό QR για γρήγορη ανάκτηση.
  • Σελίδα προορισμού: Για μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία προώθησης, υπάρχει μια Σελίδα προορισμού με ένα προσαρμόσιμο πρόσθετο πακέτου ομάδων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη σελίδα προορισμού με προσαρμόσιμες επιλογές για να δημιουργήσετε ένα επώνυμο σπίτι για όλες τις πληροφορίες και τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μέρος.
  • Σύνδεσμος προς οποιαδήποτε διεύθυνση URL: Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο για να στείλετε άτομα απευθείας στον ιστότοπό σας ή να συνδέσετε σε πίνακες πωλήσεων, παρουσιάσεις και άλλα για να αναδείξετε το περιεχόμενό σας.
  • Παραγωγή μολύβδου: Είναι μία από τις τέσσερις μοναδικές λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε κάθε έξυπνη επαγγελματική κάρτα Mobilo. Η Mobilo Card προσφέρει την απόλυτη λύση δικτύωσης και παραγωγής μολύβδου ενσωματώνοντας τεχνολογία αιχμής για αμφίδρομη ανταλλαγή στοιχείων επικοινωνίας. Οι έξυπνες επαγγελματικές κάρτες της Mobilo αξιοποιούν την τεχνολογία RFID για να επιτρέψουν τις διαδικασίες παραγωγής μολύβδου. Το σύστημα είναι παρόμοιο με το Apple Pay, αλλά εστιάζει στην ανταλλαγή πληροφοριών και στη συλλογή δεδομένων πελατών αντί στην επεξεργασία πληρωμών.
  7 Εργαλεία (δωρεάν + επί πληρωμή) για την παρακολούθηση της υγείας του Active Directory

Όταν αγγίζετε την κάρτα σας Mobilo σε μια συσκευή smartphone στη ρύθμιση «γενιά δυνητικών πελατών», εμφανίζεται η προσαρμοσμένη φόρμα της ώστε οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν με τα προσωπικά τους στοιχεία. Καταγράφει τις απαραίτητες λεπτομέρειες από υποψήφιους πελάτες και τους στέλνει ένα μήνυμα κειμένου με έναν ενσωματωμένο υπερσύνδεσμο που επιτρέπει έναν αυτόματο πληθυσμό των δεδομένων τους στη λίστα επαφών σας.

Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 5.000 εφαρμογές για ενσωμάτωση, καθώς και σε εργαλεία αυτοματισμού ChatGPT AI για δραστηριότητες παρακολούθησης. Η Mobilo προσφέρει μια καινοτόμο λύση επαγγελματικών καρτών που ανεβάζει τις προσπάθειές σας για τη δημιουργία δυνητικών πελατών στο επόμενο επίπεδο.

Αυτές οι τέσσερις λειτουργίες παρέχουν στους χρήστες το τέλειο εργαλείο για τις επιχειρήσεις να δημιουργούν γρήγορα μοναδικά ψηφιακά προφίλ. Με τη βοήθεια ενός απλού κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κάρτα επαφής που διαδίδει γρήγορα τη λέξη για την επιχείρησή σας σε όλα τα κοινωνικά κανάλια και στέλνει δυνητικούς πελάτες απευθείας στις εφαρμογές για περαιτέρω επεξεργασία.

Οι κάρτες Mobilo διευκολύνουν την ασύρματη κοινή χρήση επιχειρηματικών πληροφοριών. Εκτός από την τεχνολογία αιχμής τσιπ, η οποία βοηθά στη γρήγορη μεταφορά των στοιχείων επαφής με ένα απλό άγγιγμα της κάρτας σε οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με NFC, προσφέρει καινοτόμους κωδικούς QR που διασφαλίζουν τη συμβατότητα σε όλα τα smartphone χωρίς να ανησυχείτε για απαιτήσεις υλικού ή δαπάνες επιπλέον χρήματα για την ενημέρωση των τηλεφώνων σας.

Μπορείτε απλώς να σαρώσετε τον κωδικό που παρέχεται και τα στοιχεία επικοινωνίας σας κοινοποιούνται αυτόματα, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ομάδες Mobilo

Μια άλλη κρίσιμη πτυχή της ανάπτυξης μιας εταιρείας είναι η απόδοση που προέρχεται από την Ομάδα των εργαζομένων. Λαμβάνοντας υπόψη αυτόν τον παράγοντα, η Mobilo είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την πρόσβαση στο Teams για την all-in-one πλατφόρμα ψηφιακών επαγγελματικών καρτών της για να ενισχύσει τις προσπάθειες δικτύωσης. Ο πίνακας ελέγχου του σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τα μέλη της ομάδας και τις κάρτες σε ένα ενοποιημένο εργαλείο και να συγχρονίζετε προφίλ σε όλο τον πίνακα.

Οι οργανισμοί ή τα ανώτερα στελέχη μπορούν ακόμη και να παρακολουθούν μετρήσεις απόδοσης για μεμονωμένα ή συλλογικά σημεία δεδομένων, ενώ παρακολουθούν την πρόοδο κάθε μέλους στις αντίστοιχες ομάδες, τμήματα ή τοποθεσίες τους.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Mobilo για Ομάδες περιλαμβάνουν:

  • Παρακολούθηση και διαχείριση της ομάδας σας: Μετρήστε, παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τις μετρήσεις απόδοσης της ομάδας σας από έναν πίνακα ελέγχου διαχειριστή που διατίθεται σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα. Μπορείτε να ελέγξετε τα προφίλ χρηστών συγχρονίζοντας, συμπληρώνοντας ή κλειδώνοντας τα προφίλ κάθε μέλους που είναι οργανωμένα ανά ομάδα, τμήμα ή τοποθεσία. Παρακολουθήστε ατομικά ή ομαδικά δεδομένα για να σας βοηθήσουν να συγκρίνετε την πρόοδο, ώστε όλα τα μέλη να καθοδηγούνται προς την επιτυχία σε πραγματικό χρόνο.
  • Πωλήσεις: Το Mobilo Teams βοηθά τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία πωλήσεών τους με τέσσερις μοναδικά σχεδιασμένους τρόπους πώλησης, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χαθούν περαιτέρω ενέργειες και μια αποτελεσματική εισαγωγή δεδομένων CRM.
  • Μάρκετινγκ: Η Mobilo Teams προσφέρει προσαρμοσμένες, εξατομικευμένες λύσεις για αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ με επίκεντρο την επωνυμία σας. Με εύχρηστες δυνατότητες ανάλυσης και παρακολούθησης δεδομένων, η πλατφόρμα της ομάδας σάς βοηθά να μετρήσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) των συμβάντων και της δικτύωσης και να αναπτύξετε ενοποιημένη επωνυμία σε όλα τα κανάλια.
  • HR: Παρέχει μια αποτελεσματική λύση HR που επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο των αδειών των υπαλλήλων, των καρτών μεταφοράς και της ενσωμάτωσης με ένα μόνο κλικ ενσωμάτωση στο υπάρχον σύστημα HR, αυτοματοποιεί την ενσωμάτωση, συγχρονίζει τα προφίλ εργαζομένων και διευκολύνει την αποβίβαση για αποτελεσματική διαχείριση προσωπικού.
  • Ασφάλεια: Η Mobilo Teams παρέχει αξεπέραστα δεδομένα και ασφάλεια με κρυπτογράφηση AES 256-bit, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας δεν ανησυχεί ποτέ για την ασφάλεια των ευαίσθητων πληροφοριών της. Και η παγκόσμια παράδοση περιεχομένου εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη ομαλή εμπειρία για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.
  Η ασπίδα σας ενάντια στις κυβερνοαπειλές

Οι κομψές ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες της Mobilo προσφέρουν έναν επαναστατικό τρόπο για να συνδεθείτε με τους ανθρώπους και να κάνετε μια εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση. Αντί να δίνετε βασικές χάρτινες κάρτες, μπορείτε τώρα να αγγίξετε την κάρτα Mobilo στο τηλέφωνο του υποψήφιου πελάτη σας για να μοιραστείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται με μία κίνηση – από στοιχεία επικοινωνίας και προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης έως σελίδες χαρτοφυλακίου ή προϊόντων και υπηρεσιών – αφήνοντάς τους με πολλούς τρόπους για να επικοινωνήσω μαζί σου.

Η έξυπνη επαγγελματική κάρτα Mobilo σάς βοηθά να ξεχωρίζετε μεταξύ άλλων επαγγελματιών, δημιουργώντας συνδέσεις που βασίζονται σε μοναδικές τεχνολογικές λύσεις και δημιουργούν μια πιθανότητα βελτίωσης των πελατών ή της επιχείρησής σας.

Ορισμένοι από τους καλύτερους οργανισμούς του κόσμου υιοθετούν το Mobilo, όπως η L’Oréal, η Saudi Aramco, η SAMSUNG, η TOYOTA, η RedBull, η AstraZeneca κ.λπ.

Ας δούμε μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά της επαγγελματικής κάρτας Mobilo

  • Συνδεσιμότητα με ένα πάτημα: Επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση των στοιχείων επαφής μέσω ενός ενσωματωμένου τσιπ NFC, επιτρέποντας την ανέπαφη κοινή χρήση πατώντας την κάρτα σε smartphone. Για παλαιότερες συσκευές χωρίς αισθητήρες NFC, είναι επίσης διαθέσιμη η σάρωση του κωδικού QR χρησιμοποιώντας την κάμερα. Υποστηρίζει τόσο τηλέφωνα Android όσο και iOS.
  • Comprehensive Data Insights: Υπολογίστε το ROI στη δικτύωση, παρακολουθήστε μεμονωμένες δραστηριότητες απόδοσης και αυτοματοποιήστε τις ακολουθίες παρακολούθησης δυνητικών πελατών για αποτελεσματικό μάρκετινγκ. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή για εύκολη προβολή της προηγούμενης δραστηριότητας για να προσδιορίσετε τι λειτουργεί καλύτερα για τις ανάγκες βελτιστοποίησης της επιχείρησής σας.
  • Mobilo Teams: Το Mobilo Teams είναι μια πλατφόρμα all-in-one για τις επιχειρήσεις για τον εξορθολογισμό των εσωτερικών τους διαδικασιών με ισχυρούς ελέγχους διαχειριστή, διαχείριση ιδιοκτησίας και δυνατότητες αυτοματισμού και ενοποίησης. Ενσωματώνεται εύκολα με συστήματα HR και CRM, ώστε να μπορείτε να στέλνετε δυνητικούς πελάτες/επαφές αυτόματα, να μεγαλώνετε γρήγορα τη λίστα email σας και να κλείνετε περισσότερες προσφορές σε λιγότερο χρόνο.
  • Συνδεσιμότητα εκτός σύνδεσης: Το Mobilo βοηθά τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να αποκτήσουν πλεονέκτημα με την τελευταία τεχνολογία NFC, μειώνοντας την εξάρτησή τους από το χαρτί και μειώνοντας το κόστος. Το Mobilo σάς επιτρέπει να μοιράζεστε με ασφάλεια τα στοιχεία επικοινωνίας σας χωρίς να ανησυχείτε για τη σπατάλη πόρων ή την εμφάνιση ξεπερασμένων. Η βοήθεια της Mobilo διασφαλίζει ότι κάθε δυνητικός πελάτης, πελάτης και συνεργάτης εντυπωσιάζεται από τις δεξιότητές σας στη δικτύωση.
  • Συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο: Η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών για μια αβίαστη εμπειρία παρέχοντας στην ομάδα σας ομοιόμορφες υπογραφές email που περιλαμβάνουν κωδικούς QR, ώστε όλοι να μπορούν να αποθηκεύουν ό,τι κοινοποιείται κατά τη διάρκεια των κλήσεων, οι οποίες εξαφανίζονται μόλις τελειώσουν.
  • Η εύχρηστη εφαρμογή σάς δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής σας—δεν χρειάζεται πορτοφόλι. Με τον απόλυτο έλεγχο στο χέρι σας, αλλάξτε γρήγορα μεταξύ των λειτουργιών ανάλογα με τα συμβάντα που εμφανίζονται στην ημέρα σας και ορίστε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις, ώστε να μην ξεφεύγει τίποτα.
  • Κώδικας QR επόμενης γενιάς που μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως για να ταιριάζει με την επωνυμία σας σε χρώμα, σχήμα και λογότυπο
  Εισαγωγή στο Cloud Computing για αρχάριους

Πέρα από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που προσφέρει η Mobilo, φυτεύει ένα δέντρο για κάθε ξυλόκαρτα που πωλείται. Δεν είναι ένα σημαντικό βήμα προς την εταιρική κοινωνική ευθύνη;

Έτσι, εάν αναζητάτε έναν σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο για να συνδεθείτε με ανθρώπους στον επιχειρηματικό κόσμο, σε αυτήν την περίπτωση, το Mobilo μπορεί να καλύψει τις περισσότερες απαιτήσεις σας και να βελτιώσει τη δικτύωση, οδηγώντας σε καλύτερα αποτελέσματα στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.

Κάρτες Mobilo

Η Mobilo παρέχει την υψηλότερη ποιότητα, προσαρμοσμένης σχεδίασης τέσσερις premium κάρτες: Η κλασική κάρτα τους είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό και ανακυκλώσιμο πλαστικό για μακροζωία ή επιλέξτε μια οικολογική επιλογή ξύλου σε Birch (ελαφρύ) ή Sapele (σκούρο). Τραβήξτε την προσοχή με τη μεταλλική σειρά καρτών από ανοξείδωτο χάλυβα, χαραγμένα με λέιζερ και διαθέσιμα σε Μαύρο, Χρυσό και Ασημί.

Το Mobilo παρέχει μια σειρά από βολικές και ασφαλείς κάρτες premium για εύκολες συνδέσεις, συμπεριλαμβανομένου του μπρελόκ NFC για σύνδεση στα κλειδιά και ενός κομψά σχεδιασμένου έξυπνου κουμπιού NFC για τηλέφωνα. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν άνευ προηγουμένου ασφάλεια σε κάθε περίπτωση με τις κάρτες Mobilo. Η τιμολογιακή του δομή είναι αρκετά προσαρμόσιμη και κατάλληλη για εταιρείες όλων των μεγεθών και κλάδων.

Συνοψίζοντας, η Mobilo Card είναι ένας διεθνής πάροχος ψηφιακών επαγγελματικών καρτών με έδρα τη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών. Με γραφεία στην Αυστραλία και την Ολλανδία, η Mobilo προσφέρει παγκόσμια απήχηση και υποστήριξη στους πελάτες της.

Η λύση Tap-to-connect καθιστά εύκολη την ασύρματη ανταλλαγή πληροφοριών επαφών χρησιμοποιώντας τεχνολογία NFC μεταξύ τηλεφώνων ή tablet. Μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε τα στοιχεία σας ανά πάσα στιγμή. θα εμφανιστεί αυτόματα στη συσκευή του παραλήπτη, επιτρέποντάς σας να παραμένετε συνδεδεμένοι με οποιονδήποτε παγκοσμίως από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, χωρίς να χρειαστεί ποτέ ξανά φυσική επαγγελματική κάρτα.