Η ευφυΐα πελατών επεξηγείται σε λιγότερο από 5 λεπτά

Θέλετε να αποκαλύψετε τα μυστικά της συμπεριφοράς των πελατών σας; Ας μάθουμε για την ευφυΐα πελατών (CI) και πώς μπορείτε να την εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας.

Για κάθε επιχείρηση, η εκμάθηση των πελατών και των προοπτικών της είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μόνο με τη βοήθεια της ευφυΐας των πελατών θα μπορείτε να μάθετε καλύτερα για τους πελάτες σας, συμπεριλαμβανομένων του τι τους αρέσει και τι όχι.

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον επεξηγητικό οδηγό για την ευφυΐα πελατών για να γνωρίζετε όλες τις κρίσιμες πτυχές του σε εύκολη γλώσσα.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η Ευφυΐα Πελατών;

Η νοημοσύνη πελατών (CI) αναφέρεται στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων που γίνεται από οργανισμούς για να βρουν τις καλύτερες προσεγγίσεις για τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες. Χρησιμοποιώντας τα συλλεγμένα οξυδερκή δεδομένα, οι εταιρείες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις επιχειρηματικές στρατηγικές, τις εκστρατείες μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Καθώς οι πελάτες μοιράζονται τις πολύτιμες πληροφορίες τους ενώ αλληλεπιδρούν με την επιχείρηση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις εταιρείες για να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες στους πελάτες. Η ευφυΐα πελατών είναι η διαδικασία που το καθιστά δυνατό.

Δημιουργεί έγκαιρη και σχετική ευφυΐα για τους πελάτες αναλύοντας δεδομένα πελατών. Με τη σωστή εφαρμογή του CI, οι οργανισμοί μπορούν να δημιουργήσουν πιο ουσιαστικές επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες τους και να μετατρέψουν περισσότερους υποψήφιους πελάτες σε πελάτες.

Σημασία της Ευφυΐας Πελατών

Όλες οι εταιρείες αποθηκεύουν δεδομένα πελατών στο σύστημά τους. Ωστόσο, τα δεδομένα είναι συνήθως ελλιπή και σιλό. Ως αποτέλεσμα, τα δεδομένα αποτυγχάνουν να οδηγήσουν την ανώτερη εμπειρία πελάτη που θέλουν οι εταιρείες.

Ας υποθέσουμε ότι ένας οργανισμός θέλει να επιτύχει τον υψηλότερο αντίκτυπο και ανάπτυξη από τον τεράστιο όγκο δεδομένων πελατών. Στη συνέχεια, πρέπει να μετατρέψει τις γνώσεις του σε μια αληθινή προβολή πελατών 360° μέσω της ευφυΐας των πελατών.

Η ευφυΐα πελατών συνδέει όλες τις πληροφορίες που έχουν οι εταιρείες για έναν πελάτη. Με την επιστήμη δεδομένων και την ανάλυση δεδομένων, σας παρέχει μια καλύτερη ιδέα για τους πελάτες και τις προοπτικές, ώστε να γνωρίζετε τι θέλουν από εσάς.

Με τη δημιουργία εξατομικευμένων δεδομένων αναλυτικών στοιχείων πελατών, προσφέρει μια μοναδική προοπτική για τις ομάδες εξυπηρέτησης, μάρκετινγκ και πωλήσεων. Ως αποτέλεσμα, αυτές οι ομάδες μπορούν να απεικονίσουν ιεραρχίες, σχέσεις, δίκτυα κ.λπ., με τους τρόπους που θέλουν για τις στρατηγικές τους ανάγκες.

Βασικές συνιστώσες της Ευφυΐας Πελατών

#1. Συλλογή και Ανάλυση Δεδομένων

Αυτό περιλαμβάνει την παρακολούθηση ενός συστήματος για τη συλλογή σχετικών δεδομένων σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις, τις συμπεριφορές και τις προτιμήσεις των πελατών από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης. Τα δεδομένα αναλύονται επίσης μέσω της εξόρυξης δεδομένων και της μηχανικής μάθησης για σημαντικές πληροφορίες και μοτίβα.

  Το SwipeExpander εκχωρεί μια συντόμευση σε κάθε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο [Jailbreak]

#2. Ενοποίηση δεδομένων

Για να αποκτήσετε την ευφυΐα των πελατών, τα δεδομένα που συλλέγονται από διάφορες πηγές ενσωματώνονται σε ένα κεντρικό σύστημα. Αυτό μπορεί να προσφέρει μια ολιστική άποψη του πελάτη, ενοποιώντας τα δεδομένα πελατών που συλλέγονται από διαφορετικά κανάλια και σημεία επαφής.

#3. Αποθήκευση και Διαχείριση Δεδομένων

Τα δεδομένα πληροφοριών πελατών αποθηκεύονται σε ασφαλές μέρος για τη διατήρησή τους χωρίς κανέναν κίνδυνο. Οι εταιρείες πρέπει να χρησιμοποιούν ασφαλή συστήματα αποθήκευσης δεδομένων ή βάσεις δεδομένων, ενώ ακολουθούν πολιτικές διακυβέρνησης δεδομένων για να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

#4. Τμηματοποίηση και προφίλ πελατών

Ένα άλλο στοιχείο της ευφυΐας πελατών είναι η κατηγοριοποίηση της πελατειακής βάσης της εταιρείας σε διαφορετικές ομάδες. Η τμηματοποίηση γίνεται συνήθως με βάση κοινά χαρακτηριστικά και συμπεριφορά. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν προφίλ πελατών, που σημαίνει δημιουργία μεμονωμένων προφίλ για κάθε πελάτη.

#5. Κατανόηση Συμπεριφοράς Αγοράς

Το CI περιλαμβάνει επίσης την κατανόηση των προτύπων και των τάσεων στις αγοραστικές συμπεριφορές των πελατών. Αυτό γίνεται συνήθως με ανάλυση της συχνότητας αγορών, των αγορασθέντων προϊόντων, του χρόνου αγοράς και της μέσης αξίας συναλλαγής.

#6. Predictive Analytics

Οι εταιρείες χρησιμοποιούν επίσης ιστορικά και τρέχοντα δεδομένα για να προβλέψουν τη μελλοντική συμπεριφορά των πελατών τους. Έτσι, μπορούν να λάβουν δεδομένα προβλέψεων σχετικά με την απόρριψη πελατών, τα αποτελέσματα της καμπάνιας μάρκετινγκ και την πιθανότητα αγοράς.

Τύποι Ευφυΐας Πελατών

#1. Δεδομένα Συμπεριφοράς

Τα δεδομένα συμπεριφοράς αναφέρονται στα δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών εντός της εταιρείας. Αυτά τα δεδομένα σάς επιτρέπουν να κατανοήσετε τη συμπεριφορά των πελατών και να τροποποιήσετε τα σημεία επαφής για το ταξίδι του πελάτη. Τα κλικ σε ιστότοπους, η πλοήγηση σε εφαρμογές, η αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αλληλεπίδραση πελατών με το προσωπικό υποστήριξης θεωρούνται δεδομένα συμπεριφοράς στη νοημοσύνη πελατών.

#2. Ψυχογραφικά Δεδομένα

Τα ψυχογραφικά δεδομένα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά προσωπικότητας και στάσεις του πελάτη. Αυτά τα δεδομένα είναι απαραίτητα για τη δημιουργία άκρως στοχευμένων καμπανιών μάρκετινγκ.

#3. Στοιχεία Συναλλαγών

Τα δεδομένα συναλλαγών περιλαμβάνουν την παρακολούθηση της αγοραστικής συμπεριφοράς των πελατών. Αυτά τα δεδομένα επιτρέπουν στις εταιρείες να προσδιορίζουν τα πιο δημοφιλή προϊόντα ή υπηρεσίες τους, τα μοτίβα αγορών των πελατών, τη συχνότητα αγορών και τον χρόνο αγοράς.

#4. Δημογραφικά δεδομένα

Τα δημογραφικά δεδομένα περιλαμβάνουν δημογραφικές πληροφορίες σχετικά με την πελατειακή βάση, όπως ηλικία, φύλο, γεωγραφική τοποθεσία, εκπαίδευση, αριθμό μελών του νοικοκυριού και εισόδημα. Όταν πρόκειται για τμηματοποίηση και στόχευση ομάδων πελατών για μάρκετινγκ, αυτά τα δεδομένα είναι εξαιρετικά επωφελής.

#5. Δεδομένα συμπεριφοράς

Τα δεδομένα συμπεριφοράς είναι δεδομένα ευφυΐας πελατών που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τις στάσεις, τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις των πελατών. Με τη βοήθειά του, οι οργανισμοί μπορούν να μάθουν για τα συναισθήματα του πελάτη για ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή ορισμένες αλληλεπιδράσεις με μια εταιρεία.

Βασικοί Στόχοι Ευφυΐας Πελατών

Οι λόγοι για τους οποίους μια εταιρεία θέλει να συγκεντρώσει πληροφορίες πελατών ποικίλλουν. Οι κοινοί και κύριοι στόχοι της απόκτησης ευφυΐας πελατών είναι:

  • Κατανοήστε τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών
  • Τμηματοποιήστε τη βάση πελατών για στοχευμένη καμπάνια μάρκετινγκ
  • Παρέχετε εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών
  • Προσφέρετε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες
  • Πρόβλεψη συμπεριφοράς πελατών και πωλήσεων προϊόντων
  • Αναλύστε τα σχόλια των πελατών για να βελτιώσετε την επιχείρηση
  • Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών και μειώστε το ποσοστό ανατροπής
  • Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ
  • Αποκτήστε ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της αγοράς
  • Μειώστε το λειτουργικό κόστος και κερδίστε περισσότερα έσοδα
  • Μετριάστε τους πιθανούς κινδύνους στην επιχείρηση
  • Δημιουργήστε μια εταιρεία ως ισχυρό εμπορικό σήμα
  • Διασφάλιση λήψης αποφάσεων βάσει δεδομένων
  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Docker Hub

Διαδικασία Συλλογής Δεδομένων Ευφυΐας Πελατών

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς να συλλέξετε δεδομένα ευφυΐας πελατών για να τα εφαρμόσει ο οργανισμός σας, ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε:

#1. Αποκτήστε αξιόπιστο λογισμικό πληροφοριών πελατών

Είναι σχεδόν αδύνατο να συλλέξετε χειροκίνητα δεδομένα πληροφοριών πελατών. Ως εκ τούτου, οι εταιρείες πρέπει να χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα πληροφοριών πελατών για την αυτόματη συλλογή και ανάλυση δεδομένων πελατών. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στην αγορά, αλλά πρέπει να βρείτε την καταλληλότερη ανάλογα με την επιχείρηση και τον στόχο σας.

#2. Συλλέξτε Ποσοτικά και Ποιοτικά Δεδομένα

Το πρώτο βήμα για να γνωρίσετε τους πελάτες σας είναι να συλλέξετε ποσοτικά δεδομένα. Δεδομένου ότι τα δεδομένα είναι μετρήσιμα (που είναι αριθμητικά ή με βάση το ποσοστό), οι εταιρείες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να εντοπίσουν βασικές τάσεις σε οποιοδήποτε θέμα και να επιβεβαιώσουν εάν χρειάζονται πρόσθετες πληροφορίες.

Για να ανακαλύψουν πρόσθετο πλαίσιο πίσω από οποιαδήποτε τάση, οι εταιρείες μπορεί να χρειαστεί να λάβουν βοήθεια από ποιοτικά δεδομένα. Αποτελείται από μη αριθμητικά δεδομένα για να προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με τις ατομικές προτιμήσεις, στάσεις και κίνητρα. Παραδείγματα συλλογής ποιοτικών δεδομένων είναι η διεξαγωγή ερευνών, η ανάλυση δεδομένων ιστότοπου και υποστήριξης κ.λπ.

#3. Συγκεντρωτικά δεδομένα από πολλαπλές πηγές

Μια εταιρεία αποτελείται από πολλά τμήματα όπως το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την υποστήριξη, και όλα συλλέγουν δεδομένα πελατών. Προς όφελος του οργανισμού, τα δεδομένα που συλλέγονται από όλα τα τμήματα θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα μέρος και να είναι προσβάσιμα σε όλους. Έτσι, όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για να προσφέρουν πιο εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών.

#4. Δημιουργήστε Actionable Customer Insights

Μετά τη συλλογή δεδομένων πελατών, πρέπει να τα αναλύσετε για να δημιουργήσετε χρήσιμες πληροφορίες. Αυτά είναι χρήσιμα για κάθε επιχείρηση που θέλει να αναπτύξει μια επιχειρηματική στρατηγική με επίκεντρο τον πελάτη. Εάν πιστεύετε ότι η ευφυΐα των πελατών προσφέρει μόνο σαφήνεια σχετικά με την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, κάνετε λάθος. Σας ενημερώνει επίσης για τις προσδοκίες του πελάτη, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε ανάλογα.

Πώς να εφαρμόσετε το Customer Intelligence στην επιχείρησή σας

#1. Αντικειμενική Ταύτιση

Πριν επιλέξετε την ευφυΐα πελατών, πρέπει να είστε σίγουροι για το τι θέλετε να επιτύχετε με την ευφυΐα πελατών. Αφού μάθουν για τους στόχους, οι εταιρείες μπορούν να αρχίσουν να προσδιορίζουν τους τύπους δεδομένων που πρέπει να συλλέξουν.

#2. Συλλογή δεδομένων με δυνατότητα δράσης

Όπως συζητήθηκε παραπάνω, μπορούν να συλλεχθούν διάφοροι τύποι δεδομένων πελατών για την ευφυΐα των πελατών. Οι εταιρείες πρέπει να αρχίσουν να συλλέγουν δεδομένα που μπορούν να ικανοποιήσουν τους συγκεκριμένους στόχους τους.

#3. Ανάλυση δεδομένων

Μετά τη φάση της συλλογής δεδομένων, οι επιχειρήσεις πρέπει να πραγματοποιήσουν ανάλυση δεδομένων για να καθορίσουν τις τάσεις και τα πρότυπα συμπεριφοράς των πελατών. Διατίθεται ένας αριθμός εργαλείων για την ανάλυση δεδομένων, όπως το λογισμικό CRM, οι αλγόριθμοι ML και το λογισμικό ανάλυσης.

#4. Εφαρμογή Actionable Insights

Από την ανάλυση, οι εταιρείες θα λάβουν πληροφορίες για τους πελάτες τους βάσει των οποίων πρέπει να αναλάβουν δράση. Οι ενέργειες θα μπορούσαν να είναι η ανάπτυξη νέων προϊόντων, η πιο αποτελεσματική στόχευση πελατών ή η προσφορά καλύτερων εμπειριών στους πελάτες.

Οφέλη από την κατάλληλη εφαρμογή της ευφυΐας πελατών

#1. Προσφέρετε εξατομικευμένες εμπειρίες

Ο πελάτης θέλει οι οργανισμοί να γνωρίζουν τις προτιμήσεις τους και αυτό μπορεί να γίνει μέσω της ευφυΐας των πελατών. Με αυτό, οι οργανισμοί μπορούν να γνωρίζουν για την επιλογή μεμονωμένων πελατών και να τους προσφέρουν κατάλληλα προϊόντα.

#2. Προσδιορίστε Ευκαιρίες Μετατροπής

Τα δεδομένα ευφυΐας πελατών επιτρέπουν στις ομάδες πωλήσεων να εξαργυρώνουν προληπτικά τις ευκαιρίες μετατροπής, οδηγώντας σε αυξημένη αξία διάρκειας ζωής πελατών (LTV).

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την πλευρική γραμμή του Office στον Microsoft Edge

#3. Χαμηλότερα ποσοστά απόκλισης πελατών

Όταν οι εταιρείες γνωρίζουν τι προκαλεί την αποχώρηση των πελατών, μπορούν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να τους εμποδίσουν να το κάνουν. Τους βοηθά να μειώσουν τα ποσοστά απόρριψης πελατών προσφέροντάς τους προσοδοφόρες προσφορές.

#4. Αυξημένη Πιστότητα Πελατών

Μια άλλη στενά συνδεδεμένη πτυχή με την ανατροπή είναι η αφοσίωση των πελατών. Όταν το ποσοστό ανατροπής είναι μικρότερο, οι πελάτες αισθάνονται μεγαλύτερη αξία και τείνουν να παραμένουν σε μια επιχείρηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

#5. Λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων

Με την ευφυΐα των πελατών, οι εταιρείες μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες αποφάσεις βάσει δεδομένων. Εάν θέλουν να μάθουν πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες με την ομάδα υποστήριξης, η συλλογή βαθμολογιών CSAT θα λειτουργήσει καλύτερα από το να μαντέψει.

#6. Περισσότερες πωλήσεις

Οι οργανισμοί που κατανοούν τους πελάτες τους με CI τείνουν να αποφέρουν περισσότερες πωλήσεις και ROI σε επενδύσεις μάρκετινγκ και εμπειρίας πελατών (CX).

#7. Αυτοσχέδια Τμηματοποίηση Πελατών

Όταν οι επιχειρήσεις έχουν τη σωστή ευφυΐα πελατών, μπορούν να τμηματοποιήσουν τη βάση πελατών τους με βάση κοινά χαρακτηριστικά. Έτσι, μπορούν να στοχεύουν συγκεκριμένες ομάδες πελατών και να τις προσεγγίζουν με εξατομικευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ.

Εξέχουσες πλατφόρμες πληροφοριών πελατών

#1. Πλαίσιο AI

Πίστωση εικόνας: Πλαίσιο AI

Γνωρίζετε ότι τα εισιτήρια υποστήριξης είναι ακριβά, αλλά πόσο κοστίζουν για την επιχείρησή σας; Πλαίσιο AI σας επιτρέπει να μάθετε τον πραγματικό αντίκτυπο και το κόστος κάθε ερωτήματος υποστήριξης.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

  • Δείχνει τη νομισματική επίδραση κάθε εισιτηρίου σε σχέση με το συνολικό κόστος της υπηρεσίας
  • Χρησιμοποιεί μια μοναδική προσέγγιση για την επισήμανση και τη βαθμολογία των εισιτηρίων
  • Σας βοηθά να λαμβάνετε επενδυτικές αποφάσεις βάσει δεδομένων για ρόλους και εργαλεία
  • Αναφορά κόστους τεχνητής νοημοσύνης για την κοινή χρήση του αντίκτυπου κόστους των αποφάσεων

Αυτό το εργαλείο αποκαλύπτει επίσης περισσότερα από τον αριθμό των εισιτηρίων — μπορείτε να μάθετε για προγραμματισμένες κλήσεις και αξιολογήσεις καταγραφής που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό για να επιλυθούν.

#2. Πληροφορική

Πληροφορική είναι μια πλήρης πλατφόρμα δεδομένων ευφυΐας πελατών που σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε εμπειρίες που βασίζονται σε AI για ομαλή αλληλεπίδραση με τους πελάτες.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία ML για αυτόματη αναγνώριση γνωστών και άγνωστων λογαριασμών
  • Τμηματοποιήστε τους πελάτες για να εκτελέσετε άκρως εξατομικευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ
  • Αποθήκευση δεδομένων γραφήματος για την οπτικοποίηση ιεραρχιών, σχέσεων, κοινωνικών δικτύων και πολλά άλλα B2B
  • Πολλαπλές προβολές πελατών χρησιμοποιώντας βασικά χαρακτηριστικά
  • Πρακτικές πληροφορίες και καλύτερες προτάσεις για τους χρήστες
  • Ανακαλύψτε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις, τις προθέσεις και το συναίσθημα των πελατών

Με τη βοήθειά του, οι εταιρείες κατανοούν καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες και τις προοπτικές τους που προέρχονται από όλα τα σημεία επαφής σε όλα τα κανάλια.

#3. Πληκτρολόγιο κλήσης

Με Πληκτρολόγιο κλήσης, έχετε την τεχνητή νοημοσύνη σε δράση για γρήγορη επίλυση των αιτημάτων των πελατών. Έρχεται με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για ζωντανή καθοδήγηση πρακτόρων και ανάλυση συναισθήματος.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

  • Χώρος εργασίας πανκαναλικού για την υποστήριξη πελατών μέσω κλήσεων, μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων
  • Επικοινωνήστε με πελάτες σε όλα τα κανάλια από το Dialpad
  • Λειτουργίες όπως η μεταγραφή κλήσεων και η πρόβλεψη CSAT για την ενίσχυση της παραγωγικότητας της ομάδας
  • Υποστήριξη ενσωμάτωσης για δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Salesforce, το Zendesk και το Google Workspace
  • Ορατότητα σε πραγματικό χρόνο στη χρήση και την υιοθέτηση σε παγκόσμια γραφεία

Αυτό το λογισμικό είναι επίσης κατάλληλο για επιχειρηματικές επικοινωνίες, καθώς επιτρέπει στις υβριδικές ομάδες να παραμένουν συνδεδεμένες και να κλιμακώνονται παγκοσμίως.

#4. Θυροτηλέφωνο

Θυροτηλέφωνο σας βοηθά να κάνετε τις διαδικτυακές επιχειρήσεις προσωπικές και να αποκτήσετε περισσότερα CSAT μοιράζοντας πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

  • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση δεδομένων πελατών για άμεση πρόσβαση στο ιστορικό πελατών
  • Προσφέρει δεδομένα συμπεριφοράς στους πελάτες που στοχεύουν σύμφωνα με τις ενέργειές τους
  • Προσαρμοσμένη παρακολούθηση μοναδικών δεδομένων σύμφωνα με τις επιχειρηματικές απαιτήσεις
  • Δίνοντας προτεραιότητα σε σημαντικούς πελάτες δρομολογώντας τα προβλήματά τους πάνω από την ουρά υποστήριξης
  • Μάθετε γρήγορα το πλαίσιο από προηγούμενες συνομιλίες και χρεώσεις
  • Τμηματοποίηση πελατών για στόχευση βάσει τοποθεσίας, ενέργειας κ.λπ.

Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να έχετε την πλήρη εικόνα ενός πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, των δαπανών, του τύπου επιχείρησης κ.λπ.

Τυλίγοντας

Μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική ευφυΐας πελατών είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις B2B και B2C. Σας βοηθά να κατανοήσετε τους πελάτες, να μειώσετε το ποσοστό εκτροπής τους και να τους τμηματοποιήσετε για εξατομικευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ.

Ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται εδώ, μπορείτε να συλλέξετε αβίαστα δεδομένα ευφυΐας πελατών και να τα εφαρμόσετε. Επίσης, έχω προσθέσει ορισμένα εργαλεία CI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον οργανισμό σας για να λαμβάνετε εύκολα δεδομένα ευφυΐας πελατών.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τις καλύτερες πλατφόρμες ευφυΐας κοινού που είναι χρήσιμες για εμπόρους όπως εσείς.