Η διαχείριση του γυμναστηρίου είναι εύκολη με αυτά τα 5 λογισμικά διαχείρισης γυμναστικής

Σε γενικές γραμμές, οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων απαιτούν λογισμικό διαχείρισης που θα τους βοηθά καθημερινά και θα κάνει προφανές πόσα χρήματα θα κερδίσουν πίσω από την επένδυσή τους.

Ποια θα είναι η πιο αποτελεσματική πλατφόρμα για λογισμικό διαχείρισης γυμναστηρίου το 2022; Όλοι ακούν αυτή την ερώτηση συχνά καθώς κορυφαίοι ιδιοκτήτες γυμναστηρίου σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να επιλέξουν ποιο εργαλείο λογισμικού μπορεί να τους βοηθήσει στη διαχείριση όλων των τομέων μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας γυμναστικής.

Τι είναι ένα λογισμικό γυμναστικής;

Η δυνατότητα διαχείρισης προγραμμάτων, συνδρομών και εγκαταστάσεων παρέχεται σε επιχειρήσεις γυμναστηρίου μέσω συστημάτων διαχείρισης γυμναστηρίου και συλλόγων. Τα χαρακτηριστικά των συστημάτων διαχείρισης γυμναστηρίου περιλαμβάνουν τη διατήρηση πληροφοριών μελών σε μια βάση δεδομένων, τη διατήρηση οικονομικών αρχείων, την οργάνωση μαθημάτων και την κράτηση εγκαταστάσεων.

Το λογισμικό διαχείρισης για κέντρα γυμναστικής και λέσχες υγείας είναι χρήσιμο για πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς που εστιάζουν στον κλάδο της γυμναστικής. Αυτά περιλαμβάνουν αθλητικούς συλλόγους και εγκαταστάσεις γυμναστικής που παρέχουν δραστηριότητες όπως γιόγκα, αερόμπικ, κολύμπι και χορό.

Τα συστήματα διαχείρισης για γυμναστήρια και συλλόγους χρησιμοποιούν διάφορα λογισμικά για να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε συγκεκριμένες εργασίες.

Αυτές οι ενσωματώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών για τη βελτίωση της επαφής μεταξύ μελών και διευθυντών, λογισμικό τιμολόγησης για τη διαχείριση πληρωμών και συνδρομών μέλους, εργαλεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την αύξηση της προβολής της επωνυμίας και πολλά άλλα.

Για να θεωρηθεί ότι θα συμπεριληφθεί στην κατηγορία του Συστήματος Διαχείρισης Γυμναστηρίου/Λέσχης, ένα προϊόν πρέπει να πληροί όλες τις ακόλουθες απαιτήσεις:

  • Παρακολούθηση πληροφοριών μέλους για γυμναστήριο ή άλλο οργανισμό γυμναστικής.
  • Θα πρέπει να διατίθενται εργαλεία για τη διαχείριση του χρόνου και τη διαχείριση των ανέσεων.
  • Αποκτήστε και παρακολουθήστε τα τέλη πληρωμής από μέλη του γυμναστηρίου ή του κλαμπ.

Γιατί οι επιχειρήσεις γυμναστικής χρειάζονται εργαλεία για αυτοματισμό;

Όταν επεκτείνεται ένα γυμναστήριο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ανακαλύπτουν ότι αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στη διαχείριση των καθημερινών εργασιών του προσωπικού και των μελών. Ως αποτέλεσμα, καταλήγουν να θυσιάζουν τον χρόνο που θα μπορούσε να ήταν χρήσιμος για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Το λογισμικό Gymnastics Management μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους.

Διαχείριση μελών

Η μη αυτόματη εγγραφή και διατήρηση των συνδρομών καταναλώνει όχι μόνο σημαντικό χρόνο, αλλά απαιτεί και εστιασμένη προσπάθεια από την πλευρά του διαχειριστή. Είναι δυνατό να χάσετε σημαντικό χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας έντυπα φύλλα εγγραφής, συνδυάζοντας πληροφορίες και παρακολουθώντας χειροκίνητα κάθε μέλος.

Χρέωση

Το έργο της παρακολούθησης της κατάστασης πληρωμής κάθε μέλους, της προετοιμασίας και αποστολής εκθέσεων τιμολόγησης, της ειδοποίησης των μελών για χαμένες πληρωμές και της λήψης πληρωμών υπόκεινται σε τεράστιο όγκο εργασίας και ακόμη και στην πιθανότητα σφαλμάτων που προκαλούνται από ανθρώπους.

  11 Εργαλεία παράφρασης για να βελτιώσετε την ποιότητα του περιεχομένου σας

Η επιτυχία οποιασδήποτε εταιρείας πρέπει να έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα οικονομικής διαχείρισης για τη μεγιστοποίηση των κερδών. Από την άλλη πλευρά, εάν δεν διαθέτετε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα, αυτό μπορεί να σας κοστίσει σημαντικό χρόνο.

Πιστωτική Συλλογή

Η είσπραξη χρεών είναι μια από τις πιο δυσάρεστες πτυχές της λειτουργίας μιας επιχείρησης υγείας και φυσικής κατάστασης. Η παρακολούθηση της τρέχουσας κατάστασης του χρέους είναι ήδη ένα δύσκολο έργο, πόσο μάλλον να χρειαστεί να καλέσετε και να ειδοποιήσετε κάθε μέλος για τις εκκρεμείς δαπάνες του. Όσο περισσότεροι πελάτες χρωστούν στην εταιρεία σας, τόσο περισσότερη διοικητική δουλειά θα πρέπει να κάνετε.

Δέσμευση και διατήρηση μελών

Είναι ένα πράγμα να φέρνεις νέες επιχειρήσεις, αλλά το να διατηρείς τους υπάρχοντες πελάτες ευχαριστημένους θα ωθήσει την εταιρεία σου σε νέα ύψη. Όταν ένας πελάτης περνάει εύκολα κατά τη διάρκεια της συνδρομής του, δεν χρειάζεται να μεταβεί σε άλλη εταιρεία.

Πολλές διαφορετικές μέθοδοι διατήρησης μελών μπορούν να προσαρμοστούν έτσι ώστε η επίσκεψη στο γυμναστήριο και η συμμετοχή σε προγράμματα άσκησης να είναι πιο βολική για τα μέλη σας.

Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για Γυμναστήρια

Μια συνεπής στρατηγική μάρκετινγκ και σαφείς γραμμές επικοινωνίας μεταξύ του προσωπικού της ρεσεψιόν και των μελών είναι απαραίτητα για μια κερδοφόρα εταιρεία γυμναστηρίου.

Ωστόσο, είναι πολύ πιο απλά για το κράτος από ό,τι πρέπει να τα υλοποιήσει. Είναι χρονοβόρο να πληκτρολογείτε με μη αυτόματο τρόπο προσαρμοσμένα μηνύματα, να στέλνετε ενημερώσεις και υπενθυμίσεις τάξης και να ειδοποιείτε τα μέλη για εκπτώσεις και προσφορές.

Έλεγχοι για την είσοδο στο γυμναστήριο

Η πρόσβαση σε γυμναστήριο ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, είναι μια επιθυμητή ευκολία για τους πελάτες. Ωστόσο, αυτό απαιτεί πρόσληψη πρόσθετου προσωπικού για την φύλαξη των εγκαταστάσεων σας, αυξάνοντας σημαντικά τις δαπάνες που σχετίζονται με τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Όλα αυτά είναι κοινά προβλήματα που μπορούν να λυθούν με τη βοήθεια απλού λογισμικού διαχείρισης γυμναστικής. Το να φέρετε την αυτοματοποίηση στην επιχείρηση του γυμναστηρίου σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να την αναβαθμίσετε σωστά.

Τώρα, ας δούμε τα 5 καλύτερα λογισμικά διαχείρισης γυμναστικής που μπορούν να επιταχύνουν την ανάπτυξη του γυμναστηρίου σας.

Γραφείο γυμναστικής

Οι εργασίες back-office στο γυμναστήριό σας μπορούν να διαχειριστούν και να ολοκληρωθούν πιο εύκολα με το Gymdesk, το οποίο συμβάλλει επίσης στην επέκταση και την επιτυχία του γυμναστηρίου σας. Όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τα μέλη και τη χρέωση, τα επίπεδα και τα ταλέντα σας, καθώς και άλλες πτυχές του γυμναστηρίου σας είναι προσαρμόσιμα στις απαιτήσεις της εγκατάστασης σας.

Θα σας δώσουν έναν ιστότοπο έτοιμο να βγει από το κουτί και να φαίνεται όμορφος σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε είναι επιτραπέζιος υπολογιστής, tablet ή κινητό τηλέφωνο.

  Πώς να διορθώσετε ζητήματα σύνδεσης Wi-Fi τηλεόρασης Samsung

Είναι βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης συμμορφώνοντας τα κριτήρια ιστότοπου της Google, χρησιμοποιώντας μια σαφή διάταξη και πλοήγηση ιστότοπου και παρέχοντας δομημένα δεδομένα για τη μετάδοση ζωτικών πληροφοριών στις μηχανές αναζήτησης. Αυτοί οι τρεις παράγοντες διευκολύνουν τις μηχανές αναζήτησης να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο.

Μπορείτε να βάλετε τη σφραγίδα σας στον ιστότοπο του γυμναστηρίου σας προσθέτοντας εικόνες και ένα λογότυπο. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες επεξηγήσεων για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με σεμινάρια, διαγωνισμούς, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, εκτός από τη βασική εξήγηση που περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το πρόγραμμα γυμναστηρίου και πληροφορίες τοποθεσίας.

Η τιμολόγηση του Gymdesk ξεκινά από 75 $ ανά μήνα έως 150 $ ανά μήνα με βάση το μέγεθος του γυμναστηρίου σας και τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που θέλετε να επιλέξετε.

Κατηγορία Jackrabbit

Το Jackrabbit Class είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και επικεντρώνεται στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών. Η τεχνολογία και η διάταξη του ιστότοπου καθιστούν εξαιρετικά απλή τη διαδραστική χρήση του ιστότοπου. Τα σχόλια που λαμβάνετε από τους πελάτες σας που το χρησιμοποιούν θα είναι σχεδόν το ίδιο.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να κατανοήσουν και να βρουν αυτό που χρειάζονται. Επιπλέον, συνδέεται με τον ιστότοπό σας και ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε μια εξατομικευμένη εφαρμογή που είναι απλή για τους χρήστες.

Οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Jackrabbit για να παρακολουθούν την παρουσία του μέλους τους. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να πουλάτε προϊόντα στα μέλη και να παρακολουθείτε πόσο καιρό εργάζεται ο εκπαιδευτής σας.

Μπορείτε να λάβετε βοήθεια για οποιοδήποτε πρόβλημα μέσω email, ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και άλλων τρόπων και ανταποκρίνονται γρήγορα. Επίσης, είναι υπέροχο να μπορείς να δώσεις μια ιδέα, να την ψηφίσουν άλλοι χρήστες και μετά να την προσθέσεις στο σύστημα.

Έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε μόνο μια συγκεκριμένη ομάδα χρηστών να εισέλθει μέσω αυτού του εργαλείου. Η τιμή του Jackrabbit κυμαίνεται από $49 έως $169 το μήνα. Εξαρτάται από το μέγεθος του γυμναστηρίου σας και τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που επιλέγετε.

Διευθυντής τάξης

Το Class Manager είναι ένα λογισμικό που αναπτύχθηκε για να βοηθήσει στη μείωση του ποσού της διαχείρισης του συλλόγου. Ξεκινήστε αμέσως με μια δωρεάν επίδειξη ένας προς έναν και μια δωρεάν δοκιμή λογισμικού που περιλαμβάνει την premium υποστήριξή τους.

Αυτό το λογισμικό φιλοξενείται στο cloud, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε τοποθεσία. Επιπλέον, λειτουργεί πολύ καλά σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Το Class Manager έχει καλή απόδοση σε υπολογιστές με Windows, Apple Mac, iPad, iPhone, tablet και τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Γνωρίζουν τη σημασία της απόκτησης μιας συμφωνίας για τα χρήματά τους.

Χρεώνουν 300 £ ετησίως ή 25 £ το μήνα. Το λογισμικό διαχείρισης της τάξης γυμναστικής θα σας βοηθήσει να φροντίσετε όλα όσα χρειάζεται να κάνετε ως μέλος του κλαμπ. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που συμβαίνει στο γυμναστήριο.

  Τι είναι το Clock Interrupt;

Στόχος τους είναι να παρέχουν λογισμικό διαχείρισης τάξης που είναι τόσο εύκολο όσο και προσιτό. Για να ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε το λογισμικό τάξης γυμναστικής Class Manager. Δεν υπάρχουν περιττά χαρακτηριστικά. παίρνετε ό,τι χρειάζεστε μόνο όταν το χρειάζεστε.

Είναι εύκολα χρησιμοποιήσιμο σε οποιαδήποτε τοποθεσία, διαισθητικό στη λειτουργία και φθηνό. Το Class Manager είναι το λογισμικό διαχείρισης μαθημάτων γυμναστικής που μπορείτε να αναζητήσετε για το γυμναστήριό σας.

Προπονητής

Το Coacha είναι λογισμικό διαχείρισης μελών που διασφαλίζει ότι κάθε μέρος της λειτουργίας ενός αθλητικού συλλόγου είναι οργανωμένο και λειτουργεί καλά. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικών συλλόγων.

Στοχεύει να αλλάξει την επιχείρησή σας προσθέτοντας νέες δυνατότητες και βελτιώνοντας τις παλιές. Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ηγέτες όπως εσείς που είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και της καλής απόδοσης των αθλητικών συλλόγων.

Τα άτομα του προσωπικού σας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα για να λύσουν γρήγορα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη λειτουργία ενός αθλητικού συλλόγου.

Το Coacha σάς δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτούς τους στόχους. Το Coacha έχει πολλές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας του αθλητικού σας συλλόγου. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν μέτρα συμμόρφωσης, ψηφιακά μητρώα και επιχειρηματικές πληροφορίες που είναι προσβάσιμες από φορητή συσκευή.

MyStudio

Ο σχεδιασμός του MyStudio πραγματοποιήθηκε από επαγγελματίες που εργάζονται πλέον στον τομέα. Η διεπαφή της εφαρμογής έχει βελτιώσει σημαντικά την ικανότητά τους να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες σας και να τους παρέχουν άνεση.

Το MyStudio σάς δίνει τη δυνατότητα να τα βγάλετε πέρα ​​με μια μικρή διοικητική ομάδα, η οποία ωφελεί την επιχείρησή σας. Το πλήρωμα έχει εξαιρετική αντιδραστικότητα όταν πρόκειται για την υλοποίηση αναβαθμίσεων και την επιδιόρθωση σφαλμάτων.

Γενικά, η αλληλεπίδραση με αυτό είναι εξαιρετικά απλή. Εάν έχετε ένα ερώτημα, η ομάδα υποστήριξης πελατών σας απαντά άμεσα και εξυπηρετικά. Είναι τόσο βολικό για τους καταναλωτές να αγοράζουν από την εφαρμογή και στη συνέχεια να παραλαμβάνουν τις αγορές τους στο στούντιο.

Εξαιτίας αυτού, πολλές εταιρείες έχουν δει αύξηση στις λιανικές πωλήσεις τους λόγω του MyStudio. Το MyStudio έχει επιτρέψει στις εταιρείες γυμναστηρίου να διευθύνουν μια ολόκληρη εταιρεία από μια μόνο τοποθεσία, εξοικονομώντας τους χρόνο και χρήμα. Σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε σε πιο σημαντικά θέματα.

Συμπέρασμα

Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε περισσότερο εάν η αποτελεσματική λειτουργία ενός γυμναστηρίου είναι ένας από τους στόχους σας. Είναι καιρός να στραφείτε στις διαδικασίες αυτοματισμού και να επωφεληθείτε από τα οφέλη. Επικεντρώνονται στις βασικές πτυχές του συλλόγου σας αντί να συντονίζονται μέσω τηλεφώνου, να ασχολούνται με υπολογιστικά φύλλα και να επεξεργάζονται χειροκίνητα αιτήματα.

Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να κάνετε την αλλαγή. Η χρήση οποιουδήποτε από τα προαναφερθέντα Λογισμικό Αυτοματισμού Γυμναστικής μπορεί να ενισχύσει την επωνυμία σας τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης. Εξασφαλίζει επίσης ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί ομαλά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά διαχείρισης διεργασιών.