Η διαχείριση αποθέματος είναι στα χέρια σας με το Sortly

Η διαχείριση αποθεμάτων είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση, ειδικά για οργανισμούς που προσανατολίζονται στα προϊόντα.

Θα διασφαλίσει ότι έχετε τη σωστή ποσότητα αποθέματος στις σωστές τοποθεσίες τη σωστή στιγμή για να ενισχύσετε τη συνέχεια της επιχείρησης και να επιτύχετε μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ωστόσο, εάν η διαχείριση του αποθέματός σας δεν γίνεται σωστά, μπορεί να προκύψουν πολλά ζητήματα, όπως ανεπαρκές απόθεμα, υπερβολικό απόθεμα, ζημιές, κλοπή κ.λπ., γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την επιχείρησή σας.

Εδώ είναι χρήσιμη η χρήση καλού λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων.

Ας συζητήσουμε τι είναι η διαχείριση αποθεμάτων, οι προκλήσεις της και πώς να τις αντιμετωπίσουμε.

Τι εννοείτε με τον όρο Διαχείριση Αποθεμάτων;

Διαχείριση αποθέματος σημαίνει παρακολούθηση και διαχείριση του αποθέματός σας, από τη στιγμή που αγοράζεται από τον προμηθευτή έως την αποθήκευσή του, τη χρήση στην κατασκευή και την τελική παράδοση στον πελάτη. Εκτός από την απογραφή περιλαμβάνει και τη διαχείριση της επεξεργασίας των ειδών αυτών και την αποθήκευσή τους.

Το απόθεμα αναφέρεται στα αγαθά, τα είδη και τα υλικά που χρησιμοποιεί μια εταιρεία για να παράγει το τελικό, επιθυμητό προϊόν. Δημιουργεί τα προϊόντα προς πώληση στη στοχευμένη αγορά για να κερδίσει κέρδος. Είναι διαφορετικών τύπων – πρώτες ύλες, τελικά προϊόντα, προϊόντα σε εξέλιξη (WIP), προϊόντα MRO και πολλά άλλα.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις πρώτες ύλες για να δημιουργήσετε ένα νέο προϊόν ή να αναλύσετε ένα χύμα προϊόν σε συστατικά μέρη για να πουλήσετε ξεχωριστά. Ένα απόθεμα μπορεί να είναι απτό, όπως ένα κομμάτι ύφασμα ή βαμβάκι, ή ένα άυλο αντικείμενο, όπως το λογισμικό.

Έτσι, η διαχείριση αποθέματος στοχεύει να διασφαλίσει ότι έχετε τον σωστό όγκο αποθέματος τη σωστή στιγμή και τοποθεσία. Η σωστή διαχείριση του αποθέματός σας προβλέπει ότι δεν υπερβάλλετε ούτε υπολείπετε, αλλά ικανοποιείτε τις απαιτήσεις των πελατών και αποφεύγετε τη σπατάλη.

Μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τρόπους διαχείρισης του αποθέματός σας – στυλό, χαρτί ή λογισμικό διαχείρισης αποθέματος όπως το Sortly. Ενώ η πρώτη επιλογή είναι χειροκίνητη, χρονοβόρα και μπορεί να περιλαμβάνει ανθρώπινα λάθη για να γίνει τελικά επικίνδυνη, η δεύτερη προσφέρει τη δύναμη του αυτοματισμού στα χέρια σας. Αυτό βοηθά στην επιτάχυνση της διαχείρισης αποθέματος, διασφαλίζοντας παράλληλα λειτουργίες χωρίς σφάλματα.

Προκλήσεις στη Διαχείριση Αποθεμάτων

  • Υπερβολικό απόθεμα: Μερικές φορές, διατηρείτε πάρα πολύ απόθεμα από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, αλλά δεν μπορείτε να τα πουλήσετε όλα. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περιττά έξοδα και σπατάλη, κυρίως εάν τα αγαθά ανήκουν σε κατηγορίες που λήγουν ή ξεπερνούν νωρίτερα.
  • Ανεπαρκές απόθεμα: Η διατήρηση πολύ μικρού αποθέματος από ό,τι απαιτείται είναι επίσης μια πρόκληση. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα σενάριο όπου δεν θα μπορούσατε να εκπληρώσετε τις παραγγελίες και να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των πελατών. Τελικά, μπορεί να χάσετε τον πελάτη.
  • Έλλειψη σαφήνειας: Εάν δεν καταλαβαίνετε ποια αγαθά έχετε στο απόθεμά σας ή την τοποθεσία τους, ειδικά όταν έχετε αποθήκες σε πολλά μέρη, δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια να αποθηκεύσετε ξανά ή να απαλλαγείτε από αυτά. Κατά συνέπεια, μπορεί είτε να σας λείπουν οι πόροι κατά την παραγωγή, γεγονός που καθυστερεί τη διαδικασία, είτε να έχετε υπερβολικό απόθεμα για να συμβάλλετε στη σπατάλη.
  • Ακατάλληλη χρήση του χώρου της αποθήκης: Εάν δεν χρησιμοποιείτε σωστά τον χώρο της αποθήκης σας, ενδέχεται να αποθηκεύσετε λιγότερο απόθεμα, ακόμα κι αν ο χώρος είναι μεγάλος. Έτσι, θα συνεχίσετε να πληρώνετε για μεγαλύτερο χώρο ακόμα κι αν δεν τον χρησιμοποιείτε πολύ.
  • Ασφάλεια: Το απόθεμά σας μπορεί να είναι υποχρέωση καθώς ενέχει τους κινδύνους κλοπής, αλλοίωσης, ζημιάς κ.λπ. Αυτός είναι ο λόγος που το απόθεμά σας χρειάζεται ασφάλεια τόσο από φυσική όσο και από άποψη δεδομένων.
  • Μεταβαλλόμενες απαιτήσεις: Οι απαιτήσεις των πελατών μεταβάλλονται γρήγορα. Έτσι, εάν έχετε ένα μεγάλο απόθεμα αλλά δεν μπορείτε να τα πουλήσετε όλα και οι πελάτες δεν θέλουν πλέον αυτά τα προϊόντα, είναι και πάλι μια πρόκληση.
  • Ξεπερασμένες μέθοδοι: Η προσπάθεια διαχείρισης του αποθέματός σας με απαρχαιωμένες, μη αυτόματες διαδικασίες μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια σφάλματα, λανθασμένη τοποθέτηση και αργές λειτουργίες.

Το λογισμικό διαχείρισης αποθεμάτων όπως το Sortly είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις. Να πώς.

  Γιατί πρέπει να αναβαθμίσετε την παλιά οθόνη του υπολογιστή σας

Πώς μπορεί να βοηθήσει το Sortly;

Ας καταλάβουμε τι είναι το Sortly και τα χαρακτηριστικά του για να μάθουμε πώς μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη διαχείριση αποθεμάτων.

Το Sortly είναι απλώς ένα σύστημα λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων. Είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά απογραφής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μικρές επιχειρήσεις για την παρακολούθηση και τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων και του αποθέματός τους.

Πάνω από 10.000 οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων των HP, Sanford Health, Yale και Lyft, έχουν επωφεληθεί από το Sortly παρακολουθώντας και διαχειρίζοντας το απόθεμά τους. Δεν έχει σημασία σε ποιον κλάδο δραστηριοποιείστε.

Το Sortly λειτουργεί αποτελεσματικά για όλους παρέχοντας διαχείριση αποθέματος από άκρο σε άκρο, από την προμήθεια των αγαθών από τους προμηθευτές έως την επεξεργασία τους στο τελικό προϊόν και την πώληση.

Βασικά χαρακτηριστικά του Sortly

Έξυπνη παρακολούθηση

Πρέπει να γνωρίζετε όλα τα είδη στην αποθήκη σας και πού να πάρετε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Με το Sortly, μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στοιχείο στο απόθεμά σας με τη βοήθεια QR και σάρωσης γραμμωτού κώδικα.

Με τον ενσωματωμένο σαρωτή, μπορείτε να μετακινήσετε στοιχεία σε πελάτες, τοποθεσίες, διαδικασίες ή υπαλλήλους μέσα σε δευτερόλεπτα. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να ενημερώνετε τα προϊόντα σας συχνά και να διασφαλίσετε ότι δεν θα υπερβάλλετε ή θα υποβαθμίσετε το απόθεμά σας.

Συμβατότητα με σαρωτές χειρός

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε Bluetooth ή ενσύρματο σαρωτή για να ξεκινήσετε την αναζήτηση, τη διαχείριση και την παρακολούθηση του αποθέματος για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτερα αποτελέσματα.

Αυτόματες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις

Το Sortly προσφέρει αυτόματες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις που μπορείτε να ρυθμίσετε και να λαμβάνετε απευθείας μέσω email ή της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας.

Θα σας βοηθήσει να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις για σημαντικές ημερομηνίες, επίπεδα αποθεμάτων και άλλες ειδοποιήσεις. Έτσι, ακόμα κι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα σε αυτά ενώ ελέγχετε αποτελεσματικά το απόθεμά σας.

Cross-Platform

Το Sortly είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών, που σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, είτε έχετε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone. Είναι συμβατό με εκδόσεις Android και iOS. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε το απόθεμά σας όποτε θέλετε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Συνεργασία

Η αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ κάθε μέλους της ομάδας είναι απαραίτητη για τον εξορθολογισμό της ροής εργασιών, την αποφυγή σύγχυσης και την επίτευξη των στόχων σας πιο γρήγορα.

Το Sortly μπορεί να κρατήσει όλους συνδεδεμένους φέρνοντας όλο το ενδιαφερόμενο προσωπικό σε ένα μόνο μέρος όπου μπορούν να συνεργαστούν και να προχωρήσουν σε κάθε βήμα. Θα κρατήσει όλους ενήμερους για να διασφαλίσει ότι γνωρίζουν την κατάσταση του αποθέματος και τα επόμενα βήματα.

Έλεγχοι πρόσβασης

Ίσως χρειαστεί να προσκαλέσετε πολλά άτομα να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό διαχείρισης αποθέματος για να εργαστούν στις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε κομμάτι δεδομένων πρέπει να είναι ορατό σε όλους. Μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τους ρόλους και τις ευθύνες του καθενός από αυτούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Sortly σάς προσφέρει την επιλογή των στοιχείων ελέγχου πρόσβασης όπου μπορείτε εύκολα να παραχωρήσετε πρόσβαση σε διαφορετικούς χρήστες, αλλά να διαχειριστείτε αποτελεσματικά μεμονωμένα επίπεδα αδειών. Αυτό βοηθά στον περιορισμό της έκθεσης δεδομένων και συμβάλλει στην ασφάλεια και το απόρρητο.

Παρακολούθηση Δραστηριοτήτων Χρηστών

Μπορείτε να παρακολουθείτε το απόθεμά σας και τη δραστηριότητα κάθε χρήστη στο Sortly. Θα διασφαλίσει ότι κάθε χρήστης θα λειτουργεί αυτό που υποτίθεται και θα απολαμβάνει τα σωστά προνόμια, όχι πέρα ​​από αυτό. Έτσι, αν αλλάξει κάτι ή συμβεί κάτι λάθος, θα ξέρετε ποιος και πότε το έκανε αυτό χωρίς να υποψιάζεστε κάθε μέλος.

Αναφορά

Δεν μπορείτε να θυμάστε τα πάντα, δεδομένου ότι έχετε να κάνετε με μεγάλα δεδομένα για κάθε στοιχείο στο απόθεμά σας και τα περιουσιακά στοιχεία του οργανισμού σας. Επιπλέον, μπορεί να χάσετε ορισμένες δραστηριότητες που είναι σημαντικές για να γνωρίζετε και να σχηματίσετε γνώμη ή να πάρετε μια απόφαση.

Αυτή τη στιγμή, η αναφορά βοηθάει. Το Sortly προσφέρει μια ισχυρή λειτουργία αναφοράς όπου μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές PDF και CSV για να αναλύσετε κάθε δραστηριότητα, εργασία, χρήστη και απόθεμα.

Επιπλέον, μπορείτε να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε τα δεδομένα σας για την παραγωγή αναφορών. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε τα ζητήματα, να τα αντιμετωπίσετε και να λάβετε τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

  7 Καλές πηγές για να μάθετε αγγλική νοηματική γλώσσα

Ποιος χρησιμοποιεί Sortly και γιατί;

Το Sortly είναι ένα απλό εργαλείο διαχείρισης αποθέματος που χρησιμοποιείται σε όλους τους κλάδους σε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης για την αποτελεσματική παρακολούθηση και διαχείριση του αποθέματος χωρίς σφάλματα.

Παρακολούθηση περιουσιακών στοιχείων

Μια εταιρεία διαθέτει ποικίλα περιουσιακά στοιχεία, από προϊόντα και τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό τους μέχρι κάθε καρέκλα, τραπέζι και άλλα είδη γραφείου και δεδομένα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιχειρήσεις πρέπει να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται κάθε περιουσιακό στοιχείο, ώστε να χρησιμοποιείται σωστά και να αποφεύγεται η απώλεια ή η καταστροφή τους. Βοηθά σίγουρα σε αυτό μέσω της παρακολούθησης περιουσιακών στοιχείων, είτε πρόκειται για παρακολούθηση περιουσιακών στοιχείων για IT είτε για οποιονδήποτε άλλο κλάδο.

Παρακολούθηση αποθέματος γραμμωτού κώδικα

Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε το απόθεμά σας χρησιμοποιώντας Ταξινόμηση και σάρωση κάθε στοιχείου. Η πλατφόρμα θα συνδέσει εύκολα ετικέτες QR και γραμμωτούς κώδικες σε κάθε αντικείμενο, ώστε να μπορείτε να τα ακολουθείτε.

Διαχείριση αποθεμάτων

Η διαχείριση του αποθέματος με το Sortly είναι δυνατή με οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε, είτε Android, iOS, tablet ή υπολογιστής. Θα λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις για αλλαγές και αναφορές για την ανάλυση του αποθέματός σας.

Διαχείριση αποθήκης

Εκτός από τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και αποθεμάτων, μπορείτε να διαχειριστείτε και τις αποθήκες σας χρησιμοποιώντας το Sortly. Δεδομένου ότι οι αποθήκες μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη, δεν μπορείτε να επισκεφτείτε το καθένα για να λάβετε ενημερώσεις. Αντίθετα, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Sortly στη φορητή συσκευή ή τον υπολογιστή σας και να διαχειριστείτε κάθε στοιχείο, αποθηκευτικό χώρο και εγκατάσταση.

Διαχείριση αποθέματος σπιτιού

Το Sortly είναι επίσης χρήσιμο για τη διαχείριση του οικιακού αποθέματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε καταχωρίσεις για κάθε αντικείμενο που διατηρείται στο σπίτι σας ή σε πολλά σπίτια, να προσθέσετε λεπτομέρειες προϊόντων και φωτογραφίες και να τα διαχειριστείτε εύκολα.

Μετακίνηση αποθέματος

Ακόμη και όταν το απόθεμά σας ή τα προϊόντα σας βρίσκονται σε κίνηση, τίποτα δεν θα επηρεάσει το απόθεμά σας εάν τα παρακολουθείτε και τα διαχειρίζεστε μέσω του Sortly. Η εφαρμογή θα διασφαλίσει ότι κάθε αντικείμενο συσκευάζεται σωστά και όπως αναμένεται προς τον προορισμό.

Παρακολούθηση εξοπλισμού και εξαρτημάτων

Μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε κομμάτι του εξοπλισμού που έχετε στο πάτωμα του εργοστασίου σας για την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Μπορεί να είναι μηχανήματα, εργαλεία, λιπαντικά, ψυκτικά, βελόνες κ.λπ., με βάση την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε κάθε στοιχείο που έχετε προμηθευτεί και το οποίο πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία ή να χρησιμοποιηθεί στο τελικό προϊόν.

Βιομηχανίες που χρησιμοποιούν Sortly

  • IT: Οι εταιρείες τεχνολογίας πληροφοριών (IT) χρησιμοποιούν το Sortly για παρακολούθηση και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Τους βοηθά να συλλάβουν τα πραγματικά τους περιουσιακά στοιχεία, όπως λογισμικό, δίκτυο, υλικό και δεδομένα. Ορισμένοι αξιόλογοι οργανισμοί που χρησιμοποιούν το Sortly περιλαμβάνουν τα New York Post, Forbes και άλλα.
  • Σχολεία και πανεπιστήμια: Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Sortly για να απλοποιήσουν το απόθεμα και τα περιουσιακά τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων, εγγράφων και υλικού υλικού, με καλύτερη ταχύτητα, ευκολία και ακρίβεια. Σημαντικά ιδρύματα που χρησιμοποιούν Sortly περιλαμβάνουν το Yale.
  • Υγειονομική περίθαλψη: Το Sortly βοηθά τα νοσοκομεία, τις εγκαταστάσεις επείγουσας περίθαλψης, τους οδοντιάτρους, τους φυσιοθεραπευτές και άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν ιατρικό εξοπλισμό και προμήθειες μαζί με πληροφορίες ασθενών, δεδομένα φαρμάκων, ημερομηνίες λήξης κ.λπ. Σημαντικούς χρήστες περιλαμβάνουν το Sanford Health.
  • Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί: Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Sortly για να διαχειριστούν το απόθεμά τους, όπως τρόφιμα, ρούχα, είδη γραφικής ύλης κ.λπ., που παρέχει ο οργανισμός στους άπορους.
  • Κυβέρνηση: Τα κυβερνητικά ιδρύματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Sortly για να χειριστούν τα δεδομένα και τα περιουσιακά τους στοιχεία στον τομέα της άμυνας, των οικονομικών, των εξωτερικών υποθέσεων και άλλων φορέων.
  • Κατασκευές: Οι κατασκευαστικές εταιρείες, οι εργολάβοι και άλλοι επαγγελματίες στον τομέα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Sortly για να διαχειριστούν το απόθεμα κατασκευών όπως προμήθειες, εξοπλισμό, υλικά κ.λπ., μαζί με δεδομένα όπως τοποθεσία, ποσότητα, τιμή κ.λπ. Εταιρείες όπως η Rock Mechanical, η Laney LA, κ.λπ., είναι αξιόλογοι χρήστες.
  • Κοσμήματα: Οι επωνυμίες κοσμημάτων και οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Sortly για να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν πέτρες, πολύτιμα μέταλλα (όπως διαμάντια και χρυσό), πολύτιμους λίθους, εξοπλισμό, σχέδια και περιουσιακά στοιχεία στα καταστήματά τους, μαζί με τα στοιχεία τους, τις τιμές, τα ονόματα προμηθευτών κ.λπ.
  • Εσωτερικός σχεδιασμός: Οι εταιρείες εσωτερικής διακόσμησης και οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Sortly για να διαχειριστούν τα σχέδια, το λογισμικό, τον εξοπλισμό, τα εργαλεία και πολλά άλλα.
  Διορθώστε το High Ping στο League of Legends

Τρόπος ρύθμισης και χρήσης Sortly

Το να ξεκινήσετε με το Sortly είναι εύκολο μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση. Δεν θα χρειαστεί να περάσετε από μεγάλα εγχειρίδια για να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Sortly και εγγραφείτε με τα έγκυρα στοιχεία σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Θα απαιτήσει το πλήρες όνομα και το email εργασίας σας και θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης που πρέπει να θυμάστε κατά τη σύνδεσή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Google, κάτι που είναι πιο απλό.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αποθέματος του Sortly στο smartphone iOS ή Android, μπορείτε να την κατεβάσετε από το Apple Store ή το Google Play και να την εγκαταστήσετε στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας και να αρχίσετε να διαχειρίζεστε το απόθεμά σας.

Αυτή η εύχρηστη πλατφόρμα θα σας επιτρέψει να εισάγετε το απόθεμά σας, συμπεριλαμβανομένου κάθε περιουσιακού στοιχείου, αντικειμένων, αγαθών, εξοπλισμού, εργαλείων, προμηθειών γραφείου, πρώτων υλών, τελικών προϊόντων, προμηθειών MRO και πιο γρήγορα, μαζί με τα στοιχεία τους, όπως φωτογραφίες , ημερομηνίες λήξης, τιμές και πολλά άλλα.

Η παροχή πρόσβασης στην ομάδα σας στο Sortly είναι επίσης εύκολη από την πλατφόρμα για να συνεργαστεί αποτελεσματικά. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε τα άδειά τους, να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις και να δημιουργήσετε αναφορές στην απλή διεπαφή του χωρίς δυσκολίες.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και να τα συγχρονίσετε στο cloud και να κάνετε κοινή χρήση, εισαγωγή και εξαγωγή αρχείων PDF και CSV. Και μάντεψε τι? Για να κάνετε όλα αυτά δεν θα χρειαστείτε να έχετε δεξιότητες σε επίπεδο ειδικών.

Τιμολόγηση μοντέλων της Sortly

Το Sortly έχει ένα απλό μοντέλο τιμολόγησης. Προσφέρει τέσσερις βαθμίδες τιμολόγησης:

  • Δωρεάν: Είναι μια δωρεάν έκδοση και είναι η καλύτερη για startups και ιδιώτες.
  • Για προχωρημένους: Κοστίζει 29 $/μήνα και είναι καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις.
  • Ultra: Κοστίζει 71 $/μήνα και είναι καλύτερο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.
  • Επιχειρήσεις: Είναι καλύτερο για οργανισμούς που απαιτούν πρόσθετο έλεγχο, υποστήριξη και ασφάλεια. Μιλήστε μαζί τους για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο τιμολόγησης.

Οι καλύτερες εναλλακτικές στο Sortly

Αν και το Sortly προσφέρει ένα καλό σύνολο λειτουργιών για την παρακολούθηση και τη διαχείριση του αποθέματός σας, όπως σάρωση QR και γραμμωτού κώδικα, αναφορές, ειδοποιήσεις κ.λπ., και συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή, ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για κάθε επιχείρηση εκεί έξω. Ο λόγος μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως η ευκολία χρήσης, η σχέση ποιότητας-τιμής, η προσιτή τιμή κ.λπ., με βάση τον χρήστη.

Έτσι, αν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις Sortly, εδώ είναι μερικές επιλογές.

εισροή

Αν ψάχνετε για ένα σύστημα διαχείρισης αποθέματος all-in-one, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο του InFlow. Σας βοηθά να παρακολουθείτε τις παραγγελίες και το απόθεμα για καλύτερες πληροφορίες σχετικά με το απόθεμα και την τοποθεσία του.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα από το τηλέφωνό σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Προσφέρει επίσης σάρωση γραμμωτού κώδικα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εργαλείο για να παραλάβετε, να συσκευάσετε και να μετακινήσετε τις παραγγελίες σας. Μπορεί να ενσωματωθεί με 95+ εργαλεία και πλατφόρμες.

Cin7

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο για διαχείριση παραγγελιών και αποθέματος, δοκιμάστε το Cin7. Μπορεί να συνδέσει τις παραγγελίες, τα προϊόντα, τις αποθήκες, τις τοποθεσίες αποθεμάτων, τις ροές εργασιών, τις αναφορές και τα κανάλια πωλήσεων σε μια ενιαία αυτοματοποιημένη λύση. Αυτό βοηθά επίσης στην ενίσχυση της ομαδικής συνεργασίας και μπορείτε να απολαύσετε 700+ ενσωματώσεις.

Veeqo

Το Veeqo είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για επιχειρήσεις και πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορεί να συνδέσει όλες τις αποθήκες, τις τοποθεσίες και τα κανάλια ηλεκτρονικού εμπορίου σας για να παρέχει ένα ενοποιημένο σύστημα για εύκολη πρόσβαση σε όλα.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν πολλαπλές ενσωματωμένες πλατφόρμες αποστολής όπως DHL, DPD, Royal Mail, προηγμένο έλεγχο και παρακολούθηση αποθέματος, δυναμική πρόβλεψη, ροές εργασίας αυτοματισμού, αναφορές και περισσότερες από 21 άμεσες ενσωματώσεις.

συμπέρασμα

Η διαχείριση και η παρακολούθηση του αποθέματος και των περιουσιακών σας στοιχείων είναι σημαντική εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, κυρίως εάν ανήκετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την κατασκευή ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία προσανατολισμένη στα προϊόντα.

Η χρήση λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων όπως το Sortly θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε κάθε είδος στο απόθεμά σας, ώστε να έχετε τη σωστή ποσότητα αποθεμάτων στις αποθήκες σας και να μπορείτε να λαμβάνετε τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις.