Εξαγωγή εγγράφων από το Google Drive σε MS Word στο iPhone σας


Το Google Drive και τα Έγγραφα Google, και τα δύο διαθέσιμα για iOS και Android, διασφαλίζουν ότι έχετε ένα ωραίο δωρεάν σύνολο εφαρμογών για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των εγγράφων σας και την επεξεργασία τους στο διαδίκτυο. Έχω χρησιμοποιήσει πολύ την έκδοση Ιστού των Εγγράφων Google και είναι εξαιρετική για τη συνεργασία και την εκτέλεση της εργασίας εξ αποστάσεως. Ωστόσο, η θετική μου εμπειρία περιορίζεται στα έγγραφα που δημιουργήθηκαν στα Έγγραφα Google και στη συνέχεια αποθηκεύτηκαν στο Google Drive. Με έγγραφα που δημιουργήθηκαν από άλλα προγράμματα, ειδικά το MS Word 2013, η εμπειρία μου δεν ήταν τόσο καλή. Χθες, το Google Drive δημιούργησε μια πολύ κακή έξοδο προεπισκόπησης για ένα αρχείο MS Word που έπρεπε να ελέγξω επειγόντως. Μου ήταν αδύνατο να διαβάσω το έγγραφο και το MS Office για iOS δεν υποστηρίζει ακόμη το Google Drive. Χρειάστηκε λίγος υπολογισμός, αλλά δείτε πώς μπορείτε να ανοίξετε ένα έγγραφο από το Google Drive στο smartphone σας στο MS Word ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

  Πώς να λάβετε την κατάσταση αποστολής και προβολής για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail

Ανοίξτε πρώτα το έγγραφο στο Google Drive. Αν αποδοθεί σωστά τότε δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα και μάλλον θα ανοίξει μια χαρά και στα Έγγραφα Google. Ωστόσο, εάν η προεπισκόπηση είναι κακή (δείτε στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω), μπορεί να χρειαστείτε μια διαφορετική εφαρμογή για να ανοίξετε, να διαβάσετε και να επεξεργαστείτε το αρχείο. Πατήστε το κουμπί με τις μικρές πληροφορίες δίπλα στο κουμπί επεξεργασίας στο έγγραφο. Πατήστε την επιλογή «Άνοιγμα σε» στην οθόνη Λεπτομέρειες.

Θα δείτε το μενού ενεργειών iOS να εμφανίζεται χωρίς επιλογές για εφαρμογές όπως Σελίδες ή MS Word. Πατήστε το κουμπί “Άνοιγμα σε” άλλη μια φορά από το μενού ενεργειών και, στη συνέχεια, θα δείτε όλες τις εφαρμογές επεξεργασίας εγγράφων να εμφανίζονται ως επιλογές.

  14 καλύτερα εργαλεία ασφάλειας δικτύου για ασφαλέστερα περιβάλλοντα το 2020

Η Microsoft μπορεί να επιλέξει στο μέλλον να προσθέσει υποστήριξη για το Google Drive και αυτή η διαδικασία θα καταστεί απαρχαιωμένη, αλλά προς το παρόν, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθηθεί. Εάν χρησιμοποιείτε το Pages by Apple, μπορείτε να ανοίξετε ένα έγγραφο μέσα από την εφαρμογή Pages επειδή υποστηρίζει το Google Drive. Αυτό λειτουργεί για οποιοδήποτε αρχείο μπορεί να έχετε στο Google Drive και θέλετε να το ανοίξετε σε άλλες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας.