Εμφανίζει το Bumble ανενεργά προφίλ;

Εάν είστε χρήστης της εφαρμογής γνωριμιών Bumble και έχετε αναρωτηθεί ότι το Bumble εμφανίζει μόνο ενεργά προφίλ; Ή γιατί το διαγραμμένο ή απενεργοποιημένο προφίλ bumble εξακολουθεί να εμφανίζεται; Αν είστε κάποιος που ψάχνει συμβουλές για το ίδιο, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το Bumble, όπως το αν το bumble εμφανίζει ανενεργά προφίλ και για πόσο χρονικό διάστημα είναι ενεργό το προφίλ σας στο Bumble. Επομένως, φροντίστε να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση μέχρι το τέλος για να μην χάσετε καμία σημαντική πληροφορία.

Εμφανίζει το Bumble ανενεργά προφίλ;

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε γιατί το Bumble δεν εμφανίζει τα ανενεργά προφίλ με λεπτομερή τρόπο.

Μπορείτε να δείτε πόσες φορές κάποιος έχει δει το προφίλ σας στο Bumble;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να δείτε πόσες φορές κάποιος έχει δει το προφίλ σας στο Bumble. Αλλά αν έχετε εγγραφεί στο Bumble Premium, μπορείτε να δείτε τη λίστα των χρηστών που έχουν δει το προφίλ σας στο Bumble.

Μπορούν οι τύποι στο Bumble να δουν όταν κοιτάτε το προφίλ τους;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε χρήστες που έχουν κοιτάξει το προφίλ σας. Αλλά οι χρήστες του Bumble που έχουν εγγραφεί στο Premium έχουν μια λειτουργία γνωστή ως Beeline. Στο Beeline, υπάρχει μια λίστα με θαυμαστές που είδαν το προφίλ σας και έκαναν σάρωση προς τα δεξιά, αλλά δεν έχετε κάνει σάρωση στο προφίλ τους.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος είναι στο Bumble;

Ακολουθούν μερικές μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε εάν κάποιος είναι στο Bumble ή όχι.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε ιστότοπους τρίτων

Μπορείτε να ελέγξετε εάν κάποιος βρίσκεται στο Bumble ή όχι χρησιμοποιώντας ορισμένους ιστότοπους τρίτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Buzz Humble που μπορεί να βρει άτομα στο Bumble. Σαρώνουν κάρτες προφίλ χρησιμοποιώντας λογαριασμούς bot, καταγράφοντας τον καθένα. Αυτή είναι σίγουρα η πιο γρήγορη μέθοδος για να μάθετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το Bumble ή όχι. Αλλά αυτή η μέθοδος είναι επίσης η επικίνδυνη, γι’ αυτό κάντε την έρευνά σας πριν χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους ιστότοπους.

  Διορθώστε το πρόβλημα που δεν ανιχνεύει τη διχόνοια μάχης

1. Επίσκεψη Buzz Humble ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε λεπτομέρειες όπως Όνομα, Φύλο, Ηλικία και ημερομηνία τελευταίας ενεργοποίησης. Πρέπει επίσης να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας.

3. Τώρα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση τώρα.

Ας ελπίσουμε ότι θα μάθετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το Bumble ή όχι.

Μέθοδος 2: Ρύθμιση Fake Bumble Profile

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο προφίλ Bumble, για να ελέγξετε για τον λογαριασμό που θέλετε να μάθετε εάν είναι στο Bumble ή όχι. Για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Bumble ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Bumble στο δικό σας Android ή iOS κινητό.

2. Πατήστε Χρήση αριθμού κινητού τηλεφώνου για να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να επαληθεύσετε.

3. Τώρα, ακολουθήστε τα βήματα που υποδεικνύονται και εισαγάγετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε ένα ωραίο προφίλ Bumble.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Bumble.

Πώς ξέρετε αν ο φίλος σας είναι στο Bumble;

Μπορείτε πάντα να ρωτήσετε απευθείας τον σύντροφό σας ή να ελέγξετε το τηλέφωνο του συνεργάτη σας και να κοιτάξετε απευθείας στην εφαρμογή Bumble. Αλλά αν δεν είναι δυνατό, δεν υπάρχει καμία άμεση μέθοδος για να ελέγξετε αν ο φίλος σας είναι στο Bumble ή όχι. Αλλά εδώ είναι μερικές έμμεσες μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε να μάθετε εάν ο φίλος ή η φίλη σας χρησιμοποιεί το Bumble.

Επιλογή I: Δημιουργία Fake Bumble Profile

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε μερικά στο Bumble είναι να τα αναζητήσετε στο Bumble. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο ψεύτικο λογαριασμό με εικονικές πληροφορίες, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ανεβάσει μια φωτογραφία προφίλ, ώστε το Bumble να μην σας βάλει στη μαύρη λίστα ως ανενεργό χρήστη. Επίσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιείτε την αναζήτησή σας στην πόλη ή την περιοχή που είστε βέβαιοι ότι θα επέλεγε ο σύντροφός σας, ώστε να μπορέσετε να ταιριάξετε. Για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Bumble ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Bumble στο κινητό σας και πατήστε Χρήση αριθμού κινητού τηλεφώνου

  30 εκπληκτικές εικόνες για την επιφάνεια εργασίας σας

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας και Επαληθεύστε.

3. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και εισαγάγετε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο προφίλ Bumble.

Τώρα, απλώς σύρετε στο προφίλ σας μέχρι να βρείτε το Bumble του φίλου ή της φίλης σας. Επίσης, να θυμάστε αυτό αν τα ανακαλύψετε στο Bumble. Όποιος βλέπετε στο Bumble ήταν σίγουρα ενεργός τις τελευταίες 30 ημέρες, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό. Αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να μην χρησιμοποιούν το προφίλ τους και να το έχουν ξεχάσει τελείως. Θα πρέπει τώρα να δείτε τις φωτογραφίες και την ημερομηνία κατά την οποία ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες στον λογαριασμό τους στο Bumble. Με αυτό, θα έχετε μια ιδέα για το πότε ήταν η τελευταία φορά που ο σύντροφός σας ήταν ενεργός στο Bumble.

Επιλογή II: Με εφαρμογές ή ιστότοπους τρίτων

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο από τη δημιουργία ενός πλαστού προφίλ Bumble και την αναζήτηση του λογαριασμού Bumble του συνεργάτη σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων ή ιστότοπους όπως Buzz Humble που μπορεί να βρει άτομα στο Bumble. Σαρώνουν κάρτες προφίλ χρησιμοποιώντας λογαριασμούς bot, καταγράφοντας τον καθένα. Αυτή είναι σίγουρα η πιο γρήγορη μέθοδος για να μάθετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το Bumble ή όχι.

Πώς ξέρετε εάν ένα προφίλ Bumble είναι ενεργό;

Εάν έχετε αντιστοιχιστεί με ένα προφίλ, του στείλατε μήνυμα, αλλά δεν λαμβάνετε καμία απάντηση από την πλευρά τους και αναρωτιέστε αν αυτό το προφίλ που έχετε ταιριάξει είναι ενεργό ή όχι. Αντιστοιχίζεστε μόνο με χρήστες που θεωρούνται ενεργοί από το Bumble. Με άλλα λόγια, οι χρήστες του Bumble που βλέπετε είναι αυτοί που ήταν ενεργοί τις προηγούμενες 30 ημέρες. Αλλά αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για την κατάσταση δραστηριότητας κάποιου, εδώ είναι οι τρόποι για να μάθετε εάν ένα προφίλ Bumble είναι ενεργό ή όχι.

  • Απευθείας στείλτε τους μήνυμα, γιατί εκτός και αν κάποιος σας στέλνει μήνυμα, δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβετε εάν είναι συνδεδεμένοι στο Bumble.

  • Η εφαρμογή Bumble έχει μια λειτουργία αναβολής. Επιλέγοντας αυτήν την επιλογή, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια cool λειτουργία που θέτει σε παύση το Bumble. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι, να χαλαρώσουν ή απλώς να πάρουν μια μέρα άδεια από τη χρήση της εφαρμογής. Οποιοσδήποτε μπορεί να ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία εάν επιλέξει να κάνει ένα διάλειμμα. Ως αποτέλεσμα, ο Bumble δεν θα τα συνδυάσει με κανέναν άλλο. Έτσι, ο άντρας ή το κορίτσι του οποίου την κατάσταση δραστηριότητας θέλετε μπορεί να έχει κάνει ένα διάλειμμα ενεργοποιώντας τη λειτουργία αναβολής, σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιστρέψουν και να απαντήσουν στο κείμενό σας.

Το Bumble εμφανίζει μόνο ενεργά προφίλ;

Ναι, το Bumble σάς εμφανίζει μόνο εκείνα τα προφίλ που ήταν τουλάχιστον ενεργά τις τελευταίες 30 ημέρες. Αφού συνδεθείτε, οποιοδήποτε προφίλ δημιουργήσετε θα είναι ενεργό για 30 ημέρες. Ωστόσο, εάν δεν το χρησιμοποιήσετε για 30 ημέρες, δεν θα εμφανίζεται μεταξύ των ατόμων που το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή, αλλά το προφίλ σας δεν θα διαγραφεί λόγω αδράνειας. Επομένως, το Bumble εμφανίζει μόνο ενεργά προφίλ.

Πόσο καιρό παραμένετε ενεργός στο Bumble;

Αφού συνδεθείτε, οποιοδήποτε προφίλ δημιουργήσετε θα είναι ενεργό για 30 ημέρες. Ωστόσο, εάν δεν το χρησιμοποιήσετε για 30 ημέρες, δεν θα εμφανιστεί μεταξύ των ατόμων που το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή. Αλλά δεν θα διαγραφεί λόγω αδράνειας. Έτσι, θα θεωρείστε ενεργοί για 30 ημέρες από την Bumble. Έτσι, έτσι το Bumble δεν εμφανίζει ανενεργά προφίλ σε άλλους.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος είναι ανενεργός στο Bumble;

Απλώς, δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξετε την κατάσταση δραστηριότητας οποιουδήποτε χρήστη του Bumble. Αλλά αν κάποιος είναι ανενεργός στο Bumble, το προφίλ αυτού του χρήστη δεν θα εμφανίζεται στην ενότητα προφίλ ολίσθησης. Το Bumble σάς εμφανίζει μόνο εκείνα τα προφίλ που ήταν τουλάχιστον ενεργά τις τελευταίες 30 ημέρες, επειδή το Bumble εμφανίζει μόνο ενεργά προφίλ.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να κρύψει το προφίλ σας το Bumble;

Αφού συνδεθείτε, οποιοδήποτε προφίλ δημιουργήσετε θα είναι ενεργό για 30 ημέρες. Ωστόσο, εάν δεν το χρησιμοποιήσετε για 30 ημέρες, δεν θα εμφανίζεται μεταξύ των ατόμων που το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή, αλλά το προφίλ σας δεν θα διαγραφεί λόγω αδράνειας. Με άλλα λόγια, εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το προφίλ σας στο Bumble για 30 ημέρες, το Bumble θα κρύψει το προφίλ σας.

Γιατί το προφίλ σας Bumble εξακολουθεί να εμφανίζεται;

Το Bumble εμφανίζει το προφίλ σας σε όλους εκείνους τους χρήστες του Bumble των οποίων το προφίλ έχετε σύρει αμέσως μετά την απόκρυψη, διαγραφή ή απενεργοποίηση του προφίλ σας στο Bumble. Θα μπορούσε να είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο το προφίλ σας στο Bumble εξακολουθεί να εμφανίζεται επειδή μετά τη διαγραφή του προφίλ σας τα δεδομένα σας διαγράφονται οριστικά από αυτήν την πλατφόρμα.

Γιατί ο λογαριασμός σας Bumble δεν διαγράφεται;

Εάν έχετε διαγράψει το προφίλ σας στο Bumble αλλά το προφίλ σας στο bumble εξακολουθεί να εμφανίζεται, ενδέχεται να έχετε σύρει προς τα δεξιά ορισμένα προφίλ στο παρελθόν. Το διαγραμμένο προφίλ σας θα εξακολουθεί να εμφανίζεται σε εκείνα τα προφίλ που σύρατε προς τα δεξιά.

***

Με αυτόν τον απλό οδηγό, ελπίζουμε ότι όλες οι αμφιβολίες σας σχετίζονται με το bumble εμφανίζει ανενεργά προφίλ. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.