Είναι το JungleScout η καλύτερη διαθέσιμη λύση διαφήμισης της Amazon;

Οι πωλήσεις στο Amazon είναι ένα από τα δύσκολα πράγματα καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται καθημερινά. Είτε πουλάτε προϊόντα με μεγάλη ετικέτα είτε είστε κάτοχος μιας μεγάλης επωνυμίας, η διαφήμιση των προϊόντων στο Amazon είναι δύσκολη.

Το μέσο ACOS (διαφημιζόμενο κόστος πώλησης στο Amazon) είναι 30%, ενώ το ποσοστό μετατροπής είναι περίπου —13%.

Με τον αυξημένο ανταγωνισμό, το ACOS θα αυξηθεί, μειώνοντας περαιτέρω τις πιθανότητες για μετατροπή. Ως εκ τούτου, η σωστή στρατηγική διαφήμισης της Amazon μπορεί να μειώσει τους κινδύνους και να ενισχύσει τις μετατροπές.

Τα διαφημιστικά εργαλεία της Amazon διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό της διαφημιστικής σας στρατηγικής στο Amazon. Και όταν πρόκειται για τη διαφημιστική λύση της Amazon, η Jungle Scout είναι η πρώτη θέση στον αγώνα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι πωλητές του Amazon εξακολουθούν να βρίσκονται στραγγαλισμένοι στο ερώτημα: Είναι το Jungle Scout η καλύτερη διαθέσιμη λύση διαφήμισης της Amazon;

Σε αυτό το άρθρο, θα απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση καλύπτοντας τις πιο σημαντικές πτυχές του Jungle Scout και γιατί αλλάζει το παιχνίδι για τις διαφημιστικές λύσεις της Amazon.

Τι είναι το Jungle Scout;

Το Jungle Scout είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό πωλητών της Amazon που βοηθά στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με το τι θα πουλήσετε στο Amazon. Αυτό το εργαλείο έρευνας προϊόντων της Amazon σάς βοηθά να βρείτε νικητήρια προϊόντα, να εκτιμήσετε τις πωλήσεις και να παρέχετε δεδομένα για προϊόντα και διαφημίσεις που κερδίζουν.

Εκτός από αυτό, η ισχυρή λειτουργία αναζήτησης και ανάλυσης θα είναι επικερδής για να διαλέξετε μερικά χρυσά ψήγματα.

Πάνω απ ‘όλα, η εφαρμογή web και η επέκταση προγράμματος περιήγησης επεκτείνουν περαιτέρω τη λειτουργικότητα του εργαλείου.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο JungleScout είναι τα πλούσια χαρακτηριστικά του που λείπουν από τα περισσότερα διαφημιστικά εργαλεία της Amazon.

Σε αυτήν την αναζήτηση για να βρω την απάντηση εάν το Jungle Scout είναι η καλύτερη διαφημιστική λύση της Amazon, εξέτασα αυτό το εργαλείο παραθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη, τις τιμές και τα σημεία πόνου που λύνει.

Χαρακτηριστικά του Jungle Scout

Φανταστείτε να σας σερβίρουν τα πάντα στο πιάτο ενώ χρειάζεται απλώς να επενδύσετε και να καταβάλετε την ελάχιστη προσπάθεια. Το JungleScout εξυπηρετεί όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ως πιατέλα για πώληση και διαφήμιση στο Amazon.

Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου Amazon πολλών εκατομμυρίων δολαρίων είτε μόλις ξεκινήσατε, το Jungle Scout δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Έχει τόσα πολλά να προσφέρει στους πωλητές της Amazon που είναι αρκετά για μεγάλες επιχειρήσεις.

Δεν είναι μεγάλος ισχυρισμός, αλλά η Jungle Scout είναι πρωτοπόρος στον κλάδο των εργαλείων πωλητών της Amazon και υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό.

Ας δούμε αναλυτικά αυτά τα χαρακτηριστικά:

#1. Ευκαιρίες

Το πρώτο βήμα για τη διαφήμιση στο Amazon είναι η κατανόηση των λέξεων-κλειδιών και των θέσεων στις οποίες στοιχηματίζετε. Το εργαλείο εύρεσης ευκαιριών ερευνά την αγορά του Amazon και βρίσκει τις καλύτερες θέσεις για πώληση.

Το Jungle Scout βρίσκει τις πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά για να αναζητήσει τα πιο δημοφιλή τμήματα μάρκετινγκ.

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τα φίλτρα και να αποκτήσουν μια γραφική εικόνα για τις χαμηλού ανταγωνισμού και εξαιρετικά απαιτητικές λέξεις-κλειδιά.

Κεράσι στην τούρτα! Το Niche Score εδώ βαθμολογεί τα προϊόντα λαμβάνοντας υπόψη μετρήσεις όπως η ζήτηση προϊόντων, ο ανταγωνισμός και η ποιότητα της καταχώρισης.

#2. Βάση δεδομένων προϊόντων

Στη συνέχεια, όταν ξέρετε τη θέση που πρέπει να πουλήσετε, είναι καιρός να βρείτε τα μοντέρνα Προϊόντα προς πώληση.

Το Jungle Scout αναζητά μια τεράστια βάση δεδομένων με 475 εκατομμύρια προϊόντα απευθείας από το Amazon. Μην το συγχέετε με το Opportunity Finder, το οποίο βρίσκει τη θέση να πουλήσει.

  Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί σε Mac; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Έχετε προκαθορισμένα φίλτρα όπως ο όγκος αναζήτησης, οι αξιολογήσεις προϊόντων, ο ανταγωνισμός και ένας υπολογιστής κερδοφορίας μπόνους.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να βρείτε ένα προϊόν με μέση τιμή 400 $ και βαθμολογία 4 αστέρων. Το εργαλείο βάσης δεδομένων προϊόντων θα βρει όλα αυτά τα προϊόντα που σχετίζονται με την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών για να σας δώσει βαθύτερη εικόνα για τα προϊόντα προς πώληση.

#3. Λέξη-κλειδί Πρόσκοποι

Αφού έχετε ερευνήσει τη θέση και τα προϊόντα προς πώληση, ήρθε η ώρα να καταχωρήσετε τα προϊόντα σας στην αγορά. Και ξεκινά με την έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Το Jungle Scout αντλεί εκατομμύρια δεδομένα από το Διαδίκτυο για να βοηθήσει τους πωλητές να βρουν λέξεις-κλειδιά με υψηλή μετατροπή. Εάν θέλετε να αναζητήσετε τα «Καλύτερα μαύρα παπούτσια Nike», το εργαλείο προτείνει τις εξαιρετικά προσοδοφόρες λέξεις-κλειδιά που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο.

Για να βελτιώσει τη λειτουργικότητά του, το Jungle Scout πραγματοποιεί αντίστροφη αναζήτηση στην αγορά χρησιμοποιώντας το ASIN για να βρει τις λέξεις-κλειδιά με την καλύτερη απόδοση.

Ας υποθέσουμε ότι αναζητάτε μια γενική λέξη-κλειδί στη θέση σας και ρίχνετε το ASIN. Η λειτουργία Reverse ASIN θα σας δώσει όλες τις λέξεις-κλειδιά όσον αφορά τις μετρήσεις, όπως η προσφορά PPC, ο ανταγωνισμός και οι εκτιμώμενες πωλήσεις.

Λέξη-κλειδί Scout παρέχει έναν τόνο πλεονεκτημάτων που περιλαμβάνουν:

  • Κατανόηση της συνάφειας της λέξης-κλειδιού.
  • Πραγματοποιήστε τη ζήτηση λέξεων-κλειδιών, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των πωλήσεων και άλλων σχετικών KPI.
  • Υψηλότερη κατάταξη σε μικρότερη διάρκεια.

#4. Amazon Ad Intel

Θέλετε να αξιολογήσετε την επιτυχία σας στο Amazon PPC;

Το Jungle Scout διαθέτει αναλυτικά στοιχεία διαφήμισης που κάνουν έναν μέσο όρο δεδομένων του Seller Central και του Campaign Manager για την εύρεση των βαθμολογιών PPC.

Η γραφική αναπαράσταση κάθε μέτρησης καθιστά πιο κατανοητό αυτόν τον πίνακα εργαλείων. Είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας πωλητής, δεν θα δυσκολευτείτε να περάσετε από τους αριθμούς των διαφημίσεων στο Amazon.

Οι χρήστες μπορούν να συγκρίνουν τις χορηγούμενες πωλήσεις με τις βιολογικές. Εάν εκτελείτε πολλές καμπάνιες και θέλετε όλα τα δεδομένα σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου, τα αναλυτικά στοιχεία διαφημίσεων οργανώνουν αυτά τα δεδομένα με βάση κορυφαίες καμπάνιες, διαφημίσεις προϊόντων, ομάδες διαφημίσεων και σχετικές λέξεις-κλειδιά.

#5. Κοβάλτιο

Φανταστείτε ότι διαχειρίζεστε μια επωνυμία καφέ και θέλετε να αναθεωρήσετε τις πωλήσεις “Ground Coffee” στο Amazon. Το κοβάλτιο είναι ένα έξυπνο εργαλείο που σας δίνει τεράστια εικόνα για το μερίδιο αγοράς, τα έσοδα, τη ζήτηση των καταναλωτών και την απόδοση του καφέ.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις καμπάνιες και να εστιάσετε στις εργασίες που έχουν προτεραιότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Αυτοματισμού για να κατανοήσετε τις δαπάνες διαφημίσεων και να φιλτράρετε τις καμπάνιες σας με βάση προκαθορισμένα φίλτρα.

Το κοβάλτιο είναι ένα χρυσωρυχείο για τη λειτουργία και τη βελτιστοποίηση μιας επιτυχημένης καμπάνιας για την επωνυμία σας στο Amazon.

#6. Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα αστέρια στην εφαρμογή ιστού Jungle Scout, η επέκταση Chrome για Chrome και Firefox παρέχει εξαιρετική υποστήριξη.

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης αναζητά δεδομένα σε όλη την αγορά του Amazon χωρίς να πλοηγηθεί στην εφαρμογή ιστού Jungle Scout.

Ας υποθέσουμε ότι αναζητάτε τους «τρυφτήρες τυριών» για να δείτε πώς είναι αυτή η λέξη-κλειδί. Μέσα σε δευτερόλεπτα, θα λάβετε πλήρη δεδομένα σχετικά με την απόδοση αυτής της λέξης-κλειδιού στην αγορά του Amazon.

Επιπλέον, αυτό το πρόσθετο προγράμματος περιήγησης εμφανίζει τη μέση τιμή, τον αριθμό των μηνιαίων πωλήσεων και ακόμη και ένα σκορ ευκαιρίας.

Πώς βοηθά το Jungle Scout να ξεκινήσει, να αναπτυχθεί και να κλιμακωθεί μια επιχείρηση;

Υπάρχουν 9,5 εκατομμύρια πωλητές της Amazon παγκοσμίως, σύμφωνα με το SellerApp. Ωστόσο, η έναρξη μιας επιχείρησης Amazon FBA είναι εύκολη, αλλά η κλιμάκωσή της είναι μια σκληρή μάχη.

Είναι λουτρό αίματος αν ο ανταγωνισμός είναι ακόμη υψηλότερος.

Γι’ αυτό εργαλεία όπως το Jungle Scout βοηθούν στην έρευνα αγοράς και προϊόντων, στον εντοπισμό λέξεων-κλειδιών, στην παρακολούθηση πωλήσεων και εσόδων και στην πρόβλεψη της επιτυχίας του προϊόντος πολύ εκ των προτέρων.

Ακολουθεί ένας οδηγός 5 βημάτων για να ξεκινήσετε, να αναπτυχθείτε και να εκτινάξετε στα ύψη την επιχείρησή σας στο Amazon FBA:

Διεξαγωγή Έρευνας Αγοράς

Το πρώτο βήμα είναι να πραγματοποιήσετε ενδελεχή έρευνα αγοράς για τα προϊόντα ή τις θέσεις που θα πουλήσετε. Η έρευνα προϊόντων σάς δίνει ένα ξεκίνημα για να δείτε εάν η επιχείρηση είναι ανθεκτική και επιτυχημένη μακροπρόθεσμα.

  Το Notific Is Where Material Design Meets Lockscreen Notifications

Αφού ερευνήσετε καλά το προϊόν και τις θέσεις, χρησιμοποιήστε τη Βάση δεδομένων προϊόντων για να επιμεληθείτε την τεράστια βάση δεδομένων των προϊόντων προς πώληση στο Amazon. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κατηγορίες και τα προκαθορισμένα φίλτρα για να βρείτε τα προϊόντα που πληρούν τα κριτήριά σας.

Για τη βελτίωση της λειτουργικότητας, το εργαλείο Βάσης δεδομένων προϊόντων λειτουργεί παράλληλα με το εργαλείο Opportunity Finder για την εύρεση νέων θέσεων και την ανακάλυψη νέων τάσεων προϊόντων στο Amazon.

Ανακαλύψτε τις προσοδοφόρες λέξεις-κλειδιά

Αφού ερευνήσετε τα προϊόντα, η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι ένα άλλο επιτακτικό χαρακτηριστικό του JungleScout.

Το Jungle Scout χρησιμοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης λέξεων-κλειδιών για να βρει τις λέξεις-κλειδιά υψηλής ζήτησης και χαμηλού ανταγωνισμού. Η έρευνα λέξεων-κλειδιών δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα τμήματα της αγοράς και να δείτε λεπτομερή δεδομένα σχετικά με τις εκτιμήσεις πωλήσεων, τα έσοδα και τις αναδυόμενες τάσεις.

Για μια κατηγορία προϊόντων, το Jungle Scout μπορεί να δώσει μια λίστα με 500 εκατομμύρια προϊόντα, τα οποία μπορείτε να ταξινομήσετε με βάση διάφορα φίλτρα, όπως κατηγορία, μηνιαίες πωλήσεις, μηνιαία έσοδα και οτιδήποτε άλλο.

Δημιουργήστε βελτιστοποιημένες καταχωρίσεις του Amazon

Το Amazon SEO είναι τόσο ζωτικής σημασίας όσο το Google SEO. Λοιπόν, πρέπει να κατατάξετε τα προϊόντα σας σε αυτόν τον ανταγωνιστικό χώρο. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε τις σωστές εικόνες, τίτλο, προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά και λειτουργίες για να ενισχύσετε την προβολή στην αγορά του Amazon και να πουλήσετε περισσότερα.

Εν ολίγοις, τα βελτιστοποιημένα προϊόντα της Amazon μπορεί να πωλούνται σαν ζεστό κέικ.

Το Jungle Scout’s Listing Builder σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε τα προϊόντα δίνοντας βαθμολογία για τις βελτιστοποιημένες καταχωρίσεις σας. Καθώς βελτιστοποιείτε τα προϊόντα για SEO, θα λαμβάνετε μια βαθμολογία σε πραγματικό χρόνο στη λίστα βελτιστοποιημένων προϊόντων.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να εισαγάγετε απευθείας τις λίστες προϊόντων από το Jungle Scout στο Seller Central.

Αυξήστε τις πωλήσεις με το μάρκετινγκ προϊόντων

Αν και η βελτιστοποίηση μπορεί να σας βοηθήσει με την οργανική αναζήτηση, ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε καμπάνιες επί πληρωμή για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε κάποιες πρώιμες πωλήσεις.

Όταν εκτελείτε στοχευμένες προωθήσεις και καμπάνιες, είναι πιο πιθανό να δείτε θετικές κριτικές και να λάβετε σχόλια πελατών. Μόλις εκτελέσετε μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια, είναι προφανές να λαμβάνετε παραγγελίες μαζικά.

Το Jungle Scout περιορίζει τις αγορές παραγγελιών και εξαλείφει την κατάχρηση προώθησης λόγω διαφημιστικών καμπανιών. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό προσφοράς για τους πελάτες για να ενισχύσετε την αφοσίωση και την ικανοποίηση των πελατών.

Αυτοματοποιήστε τις κριτικές σας

Ακόμη και μετά από επιτυχημένες διαφημιστικές εκστρατείες και την πώληση των προϊόντων, πρέπει να κερδίσετε μια φήμη μεταξύ των πελατών.

Η λειτουργία αυτοματισμού αναθεώρησης του Jungle Scout ζητά όλες τις κατάλληλες παραγγελίες για σχόλια πελατών. Μπορείτε να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τα αιτήματα ελέγχου χρησιμοποιώντας γραφικά δεδομένα.

Ο πίνακας εργαλείων εμφανίζει τον συνολικό χρόνο που εξοικονομείτε ενώ ζητάτε κριτικές από πελάτες.

Ποια σημεία πόνου λύνει το Jungle Scout;

Αν με ρωτήσετε ένα τεράστιο σημείο πόνου που λύνει το Jungle Scout, είναι η χειροκίνητη επιχειρηματική λειτουργία της Amazon.

Γιατί να σπαταλάτε ώρες σε μη αυτόματη έρευνα, όταν μπορείτε να βρείτε γρήγορα το τέλειο προϊόν για κυκλοφορία μέσα σε λίγα λεπτά, εισάγοντας απλώς μια λέξη-κλειδί στο Jungle Scout;

Ολόκληρη η επιχειρηματική σας επιτυχία εξαρτάται από την εύρεση του κατάλληλου προϊόντος. Το Jungle Scout είναι ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που εξαλείφει ώρες μη αυτόματης έρευνας προϊόντων, ανάλυση ανταγωνιστών, έρευνα προμηθευτών και εργασίες όπως αιτήματα αναθεώρησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να βρείτε τι λειτουργεί για τους ανταγωνιστές σας και τι όχι!

Εδώ είναι μερικές τεράστιες προκλήσεις που λύνει το Jungle Scout για τους αρχάριους καθώς και για τους ειδικούς:

#1. Καθυστερημένη Κερδοφορία

Οι περισσότερες επιχειρήσεις της Amazon έκλεισαν σε πρώιμο στάδιο λόγω έλλειψης προϋπολογισμού. Αν και μπορεί να χρειαστούν περίπου 5-6 μήνες για να αναπτυχθεί πλήρως η επιχείρησή σας στο Amazon, αυτή η ανάπτυξη μπορεί να καθυστερήσει περαιτέρω χωρίς ακριβείς μετρήσεις.

Φανταστείτε οτιδήποτε σερβίρεται στο πιάτο με ποσοστό ακρίβειας πάνω από 84,1%. Λοιπόν, το Jungle Scout υπολογίζει και προβλέπει όλες τις μετρήσεις, ώστε να μπορείτε να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας γρήγορα.

  Διορθώστε τις Φωτογραφίες Google που δεν είναι δυνατή η αποθήκευση αλλαγών

#2. Υπερφορτωμένος ανταγωνισμός

Σύμφωνα με το Marketplace Pulse, «η Amazon marketplace έχει συνολικά 8,6 εκατομμύρια πωλητές παγκοσμίως».

Είναι προφανές ότι νέοι πωλητές ενδέχεται να διαλυθούν πλήρως σε αυτό το ανταγωνιστικό οικοσύστημα. Καθώς ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, υπάρχει ανάγκη να αναλύσουμε τον ανταγωνισμό και να αποκτήσουμε μια εικόνα 360 μοιρών.

Το εργαλείο ευφυΐας ανταγωνιστών του Jungle Scout φιλτράρει και ταξινομεί τους ανταγωνιστές που διαπρέπουν σε λέξεις-κλειδιά υψηλής ζήτησης αλλά χαμηλού ανταγωνισμού.

#3. Πλήρης Αυτοματισμός

Ο λόξυγκας και οι πονοκέφαλοι των χειρωνακτικών εργασιών μπορεί να είναι συντριπτικοί για τους νέους πωλητές.

Ως πωλητής, είστε υπερφορτωμένοι με πάρα πολλές μη αυτόματες εργασίες για τη βελτιστοποίηση καταχώρισης, την εκτέλεση νέων καμπανιών, την προβολή διαφημίσεων και τη ζήτηση σχολίων μέσω email.

Η λειτουργία αυτοματισμού του Jungle Scout κάνει όλα τα βαριά για εσάς. Πρώτον, αυτοματοποιεί τις διαφημίσεις PPC και τις βελτιστοποιεί. Δεύτερον, η δυνατότητα αυτοματοποίησης αναθεώρησης στέλνει αιτήματα αυτόματου ελέγχου στους πελάτες μέσω email.

Έτσι, το Jungle Scout εξοικονομεί ώρες προσπάθειας αυτοματοποιώντας εργασίες όπως αυτές.

Jungle Scout AI Assist: Open AI Integration

Η Jungle Scout μπήκε στον κόσμο του Open AI ενσωματώνοντας την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με το πρόγραμμα δημιουργίας καταλόγων.

Αυτή η πρόσφατα ενσωματωμένη τεχνολογία AI επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να βελτιστοποιούν τη λίστα προϊόντων με λίγα μόνο κλικ. Λαμβάνει τα δεδομένα του από τις καλύτερες καταχωρίσεις της Amazon στην αγορά.

Η βοήθεια AI βοηθά τους κειμενογράφους να δημιουργήσουν δελεαστικά στοιχεία αντιγραφής διαφημίσεων που περιλαμβάνουν τίτλους, λέξεις-κλειδιά, εικόνες, χαρακτηριστικά και περιγραφές προϊόντων. Η ενσωμάτωση του AI με το Jungle Scout θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να έχουν πιο ακριβή αποτελέσματα.

Το καλύτερο κομμάτι? Οι μη μητρικοί ομιλητές της Αγγλικής γλώσσας μπορούν να γράφουν απρόσκοπτα καταχωρίσεις προϊόντων στα Αγγλικά που είναι ανταγωνιστικά στην αγορά του Amazon.

Τιμολόγηση Προσκοπικής Ζούγκλας

Αν με ρωτάτε για την τιμολόγηση του Jungle Scout, θα έλεγα ότι είναι προσιτό αλλά πολύπλοκο στην κατανόηση.

Τόσο η εφαρμογή ιστού Jungle Scout όσο και η επέκταση Chrome έχουν διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης.

Για την εφαρμογή Ιστού, το Jungle Scout έχει το τυπικό σχέδιο τιμολόγησης και τιμολόγησης πακέτων.

Ας δούμε πρώτα αυτά τα σχέδια τιμολόγησης:

Τυπικά σχέδια τιμολόγησης

Δείτε πώς φαίνονται τα Standard σχέδια:

Βασικό σχέδιο: (Κόστος 49 $/μήνα ή 29 $/μήνα ετησίως)

  • Επέκταση προγράμματος περιήγησης
  • Βαθμολογία Ευκαιρίας
  • Παρακολούθηση προϊόντων
  • Εκτιμητής πωλήσεων Amazon
  • Ευκαιρίες
  • Βάση δεδομένων προϊόντων
  • Βάση δεδομένων προμηθευτών
  • Λέξη-κλειδί Πρόσκοποι
  • Αναλυτικά στοιχεία πωλήσεων
  • Καταχώριση Grader

Σχέδιο Σουίτας: (Κόστος 69 $/μήνα ή 49 $/μήνα ετησίως)

  • Παρακολούθηση προϊόντων
  • Εκτιμητής πωλήσεων Amazon
  • Παρακολούθηση ιστορικού προϊόντος έως 3 μήνες
  • Rank Tracker
  • Κατασκευαστής καταχώρισης
  • Διευθυντής Αποθεμάτων
  • Ειδοποιήσεις
  • Παρακολούθηση προμηθευτών
  • Προσφορές

Επαγγελματικό πρόγραμμα (Κόστος 129 $/μήνα ή 84 $/μήνα ετησίως)

  • Παρακολούθηση προϊόντων
  • Εκτιμητής πωλήσεων Amazon
  • Παρακολούθηση ιστορικού προϊόντος έως 6 μήνες
  • Ιστορικά δεδομένα λέξεων-κλειδιών έως 2 έτη
  • Rank Tracker
  • Καταχώριση Grader

Τιμολόγηση πακέτου

Η τιμολόγηση του πακέτου προσφέρει ορισμένους εκπαιδευτικούς πόρους μαζί με τις δυνατότητες του εργαλείου. Τα τρία σχέδια τιμολόγησης είναι:

1. Το Start-up Suite Plan κοστίζει 189 $ για 3 μήνες

2. Η σουίτα Entrepreneur κοστίζει 349 $ για 6 μήνες

3. Το Freedom Builder Bootcamp κοστίζει 999 $ για 12 μήνες

Εναλλακτικές Προσκοπικές Ζούγκλας

Ας δούμε μερικούς από τους καλύτερους ανταγωνιστές του Jungle Scout:

#1. Ήλιο 10

Το Helium 10 είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Jungle Scout. Προσφέρει λειτουργίες όπως έρευνα προϊόντων, έρευνα λέξεων-κλειδιών, βελτιστοποίηση καταχώρισης, παρακολούθηση προϊόντων και αναλυτικά στοιχεία πωλήσεων.

Επιπλέον, το εργαλείο είναι δωρεάν για χρήση για 14 ημέρες.

#2. Datahawk

Το Datahawk είναι ένα λογισμικό all-in-one για τις αγορές Amazon, Walmart και eBay. Παρακολουθεί αποτελεσματικά τις λέξεις-κλειδιά, τις ταξινομήσεις προϊόντων και την απόδοση και εκτελεί έρευνα προϊόντων μέσω ενός τεράστιου όγκου δεδομένων.

Αυτό το εργαλείο ευφυΐας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένα από τα καλύτερα στην επιχείρηση όταν πρόκειται για ανάλυση ανταγωνιστών. Μπορείτε να ξεκινήσετε ζητώντας μια δωρεάν επίδειξη.

#3. Perpetua.io

Η Perpetua εστιάζει ιδιαίτερα στη διαφήμιση του Amazon και στις διαφημίσεις με χορηγία. Αυτό το έξυπνο λογισμικό είναι προσαρμοσμένο για τη δημιουργία, την εκκίνηση και τη βελτιστοποίηση διαφημίσεων Amazon με υψηλή μετατροπή μέσα σε δευτερόλεπτα.

Αφού ρυθμίσετε τις διαφημιστικές καμπάνιες, μπορείτε να παρακολουθείτε απρόσκοπτα τις διαφημιστικές καμπάνιες μέσω ενός ενοποιημένου πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων.

Σημείωση του συγγραφέα

Σίγουρα, το Jungle Scout είναι ένα από τα καλύτερα διαφημιστικά λογισμικά της Amazon στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η τεράστια βάση χρηστών των 600.000 επιχειρηματιών είναι απόδειξη της κληρονομιάς αυτού του εργαλείου.

Το εργαλείο προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή και δυνατότητες γεμάτες δύναμη, όπως βελτιστοποίηση, έρευνα προϊόντων και έρευνα λέξεων-κλειδιών. Η πρόσφατη ενσωμάτωσή του με το Open AI ενισχύει περαιτέρω τη λειτουργικότητα.

Συνολικά, το Jungle Scout θα είναι ο μεγάλος σας φίλος στη δημιουργία και την έναρξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης Amazon. Δεν με πιστεύεις; Δείτε τις περιπτωσιολογικές μελέτες εκατομμυρίων δολαρίων εδώ.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα αξιόλογα εργαλεία παρακολούθησης διαφημίσεων για επαγγελματίες του μάρκετινγκ.