Είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού Care.com;

Το Care.com είναι μια διαδικτυακή αγορά που υπάρχει σε περισσότερες από 20 διαφορετικές χώρες και υπολογίζεται ότι έχει πάνω από 35,2 εκατομμύρια μέλη. Το Care.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι Φροντιστές μπορούν να επικοινωνήσουν με οικογένειες που πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι, δημοσιεύουν τις υπηρεσίες, τη διαθεσιμότητα και τις αμοιβές τους στο Διαδίκτυο από όπου οι οικογένειες που χρειάζονται φροντιστές μπορούν να τις βρουν και να επικοινωνήσουν μαζί τους. Οι οικογένειες είναι επίσης ελεύθερες να δημοσιεύουν οποιεσδήποτε ανάγκες φροντίδας και μπορούν να έρθουν σε επαφή με τοπικούς φροντιστές που πιστεύουν ότι μπορεί να τους ταιριάζουν. Το Care.com είναι αρκετά διάσημο για τις υπηρεσίες φύλαξης παιδιών του, αλλά έχει τόσες πολλές υπηρεσίες, όπως νταντάδες, δασκάλους, ανώτερους επαγγελματίες φροντίδας και φύλαξης κατοικιών και κατοικίδιων. Είστε χρήστης του Care.com που αντιμετωπίζει προβλήματα στη χρήση του Care.com και αναρωτιέστε ποια είναι τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού Care.com; Και πώς να κρύψετε το προφίλ σας στο Care.com; Αν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Care.com, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας, όπως αν αξίζει τα χρήματα το Care.com και πώς να διαγράψετε αμέσως τον λογαριασμό σας στο Care.com.

Είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού Care.com;

Πριν ξεκινήσουμε τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Care.com, ας μάθουμε πώς η Care.com κερδίζει χρήματα και αν αξίζει τα χρήματα η Care.com.

Σημείωση: Το Care.com δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής του για κινητά. Επομένως, ο λογαριασμός σας μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό μόνο σε προγράμματα περιήγησης χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο του Care.com για υπολογιστές.

Πώς βγάζει χρήματα η Care.com;

Το Care.com έχει μια τεράστια βάση χρηστών καθώς πάνω από 32,9 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Care.com σε 20 διαφορετικές χώρες. Το Care.com ακολουθεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο που του επιτρέπει να κερδίσει κέρδη με διάφορους τρόπους.

Αξίζει το Care.com τα χρήματα;

Ναι, η Care.com σάς παρέχει υπηρεσίες όπως να σας συνδέει με νταντάδες, δασκάλους, ανώτερους επαγγελματίες φροντίδας, οικιακούς και κατοικίδιους, ακόμη και κάποιον που θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τα παιδιά σας. Για ένα μήνα, η premium συνδρομή κοστίζει 39 $, για τρεις μήνες, κοστίζει 78 $ (26 $ το μήνα) και για ένα ολόκληρο έτος, κοστίζει 156 $ (13 $ το μήνα). Οπότε ναι, το Care.com αξίζει τα χρήματα για χρήση.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια ιστοσελίδα ως PDF στον Microsoft Edge

Είναι εύκολο να ακυρώσετε το Care.com;

Ναι, η ακύρωση του λογαριασμού Care.com είναι μια εύκολη διαδικασία. Το Care.com σας επιτρέπει διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας μέσω του Επίσημος ιστότοπος Care.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού Care.com;

Ναι, είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού Care.com και μπορείτε να διαγράψετε αμέσως τον λογαριασμό σας Care.com. Το Care.com σάς επιτρέπει να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας. Απλά πρέπει να ανοίξετε το Επίσημος ιστότοπος Care.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και διαγράψτε εύκολα τον λογαριασμό σας. Επίσης, θα πρέπει να παράσχετε στο Care.com έναν λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Care.com;

Ναι, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Care.com. Μπορείς καταργήστε τον λογαριασμό σας στο Care.com χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Χρειάζεται μόνο να δώσετε στο Care.com μια αιτιολόγηση για τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Care.com Αμέσως;

Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον τις υπηρεσίες Care.com και θέλετε να διαγράψετε αμέσως τον λογαριασμό Care.com, ορίστε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σημείωση 1: Μετά τη διαγραφή, όλες οι πληροφορίες του Care.com αφαιρούνται από την προβολή και το προφίλ σας απενεργοποιείται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να προσλάβετε ή να προσλάβετε.

Σημείωση 2: Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό Care.com, εάν έχετε συνδρομή επί πληρωμή, συνιστάται να την ακυρώσετε πρώτα και μετά μπορείτε να προχωρήσετε στη διαγραφή του λογαριασμού Care.com.

1. Επισκεφθείτε το Care.com Σελίδα σύνδεσης.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Care.com χρησιμοποιώντας την καταχωρισμένη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

4. Κάτω από το κύριο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις & Απόρρητο.

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός & Ρυθμίσεις από το αριστερό παράθυρο.

6. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Κλείσιμο λογαριασμού στην ενότητα Πληροφορίες μέλους.

7. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής Όχι ευχαριστώ, ακυρώστε τη συνδρομή μου και επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για τον οποίο θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Care.com.

8. Κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια για να διαγράψετε τελικά τον λογαριασμό σας στο Care.com.

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να διαγράψετε αμέσως τον λογαριασμό σας στο Care.com. Διαβάστε από την αρχή για να μάθετε εάν το Care.com αξίζει τα χρήματα. Τώρα, ας μάθουμε πώς να αποκρύψετε το προφίλ σας στο Care.com.

  Πώς να μεταδώσετε μια παρουσίαση από το smartphone σας στην τηλεόρασή σας

Πώς μπορείτε να κρύψετε το προφίλ σας στο Care.com;

Αφού μάθετε τις μεθόδους διαγραφής του λογαριασμού Care.com, ακολουθεί ένας οδηγός που σας δείχνει πώς μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε το προφίλ σας στο Care.com.

1. Επισκεφθείτε το Care.com Σελίδα σύνδεσης.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Care.com χρησιμοποιώντας την καταχωρισμένη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

4. Κάτω από το κύριο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις & Απόρρητο.

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός & Ρυθμίσεις από το αριστερό παράθυρο.

6. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο My Services.

7. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Απόκρυψη/Εμφάνιση υπηρεσιών κάτω από το μενού Οι υπηρεσίες μου.

8. Για να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο Care.com, επιλέξτε Ναι δίπλα στην επιλογή Παύση λογαριασμού και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια από το αναδυόμενο παράθυρο.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορέσατε να αποκρύψετε με επιτυχία το προφίλ σας στο Care.com.

Γιατί να κλείσει η Care.com τον λογαριασμό σας;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η Care.com έκλεισε ή απενεργοποίησε τον λογαριασμό σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν κάποιος παραβιάζει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ή τις Οδηγίες κοινότητας του Care.com, το Care.com έχει την εξουσία να λάβει μέτρα όπως το κλείσιμο ή τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Οι Οδηγίες κοινότητας περιγράφουν τη συμπεριφορά που αναμένεται τόσο από τον επιστάτη όσο και από τις οικογένειες που τους προσλαμβάνουν. Επίσης, είναι πιθανό ότι εάν η Care.com έκρινε ότι το προφίλ ή οι υπηρεσίες σας στον ιστότοπο δεν ήταν πλέον απαραίτητα και δεν ήταν ικανοποιητικές, τότε θα μπορούσαν να καταργήσουν τον λογαριασμό σας. Κάποιοι άλλοι λόγοι είναι.

  • Εάν ένα άτομο δεν πληροί τα κριτήρια που απαιτούνται από το Care.com, όπως κάποιος ανήλικος κάτω των 18 ετών που προσπαθεί να βρει δουλειά μέσω του Care.com.
  • Επίσης, ο λογαριασμός σας μπορεί να κλείσει εάν έχετε παράσχει ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση ή την εκπαίδευσή σας.
  • Το Care.com θα απενεργοποιήσει ή κλείστε τον λογαριασμό σας εάν είστε ανενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν χρησιμοποιείτε συχνά τις υπηρεσίες.
  • Εάν ένας χρήστης έχει δημοσιεύσει προσβλητικές λέξεις, φράσεις ή περιεχόμενο στο Care.com.
  • Η Care.com θα κλείσει τον λογαριασμό εάν διαπιστώσει ότι υπάρχουν κατηγορίες για κλοπή, κατάχρηση, παρενόχληση ή αμέλεια κατά του χρήστη.
  • Εάν κάποιος αναφέρει τον λογαριασμό σας για ανάρτηση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και για δόλιες δραστηριότητες, η Care.com έχει τη δυνατότητα να κλείσει τον λογαριασμό σας.
  10 κορυφαία συστήματα διαχείρισης αποθήκης (WMS) για την οργάνωση του αποθέματός σας

Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που θα οδηγούσαν στο κλείσιμο του λογαριασμού σας στο Care.com.

Πώς μπορείτε να πάρετε πίσω το Care.com μετά την απαγόρευση;

Εάν ο λογαριασμός σας στο Care.com έχει αποκλειστεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Care.com το συντομότερο δυνατό και να τους ζητήσετε να ενεργοποιήσουν ξανά τον αποκλεισμένο λογαριασμό σας στο Care.com. Ακολουθούν μερικοί τρόποι επικοινωνίας με το Care.com.

Ας ελπίσουμε ότι έχετε επικοινωνήσει με επιτυχία με το Care.com. Μετά από αυτό εξηγήστε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και ζητήστε τους να ενεργοποιήσουν ξανά τον λογαριασμό σας Care.com. Ή μπορείτε απλά να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Care.com. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να καταλάβετε αν αξίζει τα χρήματα του Care.com.

Είναι το Care.com ασφαλές για την κοινωνική ασφάλιση;

Ναι, το Care.com είναι ασφαλές για την Κοινωνική Ασφάλιση. Ενώ εγγράφεστε ως επιστάτης στο Care.com, εκτελούν έναν έλεγχο ιστορικού που ονομάζεται CareCheck. Το CareCheck σας πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τον Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης σας και δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτόν τον έλεγχο χωρίς αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης. Η Care.com υπόσχεται ότι ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισής σας είναι ασφαλής, διατηρεί όλα τα δεδομένα σας σε κρυπτογραφημένη μορφή. Ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισής σας αποστέλλεται μόνο στη Sterling Talent Solutions, τον συνεργάτη ελέγχου ιστορικού της Care.com, για να πραγματοποιήσει τον έλεγχο ιστορικού σας. Για να γίνει αυτή η επικοινωνία και ασφαλής μεταφορά δεδομένων, το Care.com χρησιμοποιεί Transport Layer Security (TLS), την τυπική προσέγγιση του κλάδου για ασφαλή επικοινωνία με υπολογιστή. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν η διαγραφή του λογαριασμού Care.com είναι δυνατή ή όχι.

Πόσο ασφαλές είναι το Care.com;

Το Care.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει άτομα που χρειάζονται φροντίδα με εκπαιδευμένους φροντιστές που μπορούν να προσφέρουν αυτή τη φροντίδα. Αλλά το Care.com ήταν δυστυχώς ένας ιστότοπος όπου έχουν συμβεί απάτες, όπως σχεδόν κάθε άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα που φέρνει κοντά αγνώστους. Έτσι, πάντα υπήρχε αμφιβολία για το πόσο ασφαλές είναι το Care.com. Όταν δημοσιεύετε μια εργασία στο Care.com, έχετε την επιλογή να αξιολογήσετε τα βιογραφικά και τις αναφορές και να ζητήσετε ελέγχους ιστορικού για να δείτε εάν είναι κάποιος που μπορείτε να εμπιστευτείτε ως φροντιστής για μέλος της οικογένειας, σπίτι ή κατοικίδιο.

Το Care.com παρέχει οδηγίες για την κάλυψη των ιδιοτήτων που πρέπει να αναζητήσετε στα προφίλ, πώς να διεξάγετε την πρώτη συνάντηση και πώς να διαβάσετε έναν έλεγχο ιστορικού. Αυτό κάνει το Care.com μια ασφαλή πλατφόρμα, αλλά ακολουθούν ορισμένες προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε για να αποφύγετε τυχόν απάτες, τόσο ως φροντιστές όσο και ως άτομα που αναζητούν φροντίδα.

  • Πριν ξεκινήσετε τη συναυλία, βεβαιωθείτε ότι η τιμολόγηση έχει συμφωνηθεί και ελέγξτε για ψεύτικες επιταγές κατά τη λήψη πληρωμών.
  • Ένα άτομο που δεν θα επιβεβαιώσει ζωντανά μέσω τηλεφώνου θα πρέπει να αποφεύγεται για κάθε είδους δουλειά.

***

Ελπίζουμε να έχετε κατανοήσει τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού Care.com και τον τρόπο απόκρυψης του προφίλ σας στο Care.com. Μπορείτε να αφήσετε τα ερωτήματά σας και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.