Δωρεάν εφαρμογή Brainstorming για χρήστες Mac

Έχετε βαρεθεί να χάνετε τα ίχνη των λαμπρών ιδεών σας παρά τις κολλώδεις σημειώσεις που γεμίζουν το χώρο σας;

Παρόλο που ο παλιός τρόπος να κάνεις πράγματα έχει μια ιδιαίτερη γοητεία, έρχεται μια στιγμή που η μετάβαση στη σύγχρονη λύση φαίνεται σαν η καλύτερη ιδέα.

Αν βρίσκεστε συχνά ανάμεσα στο χάος των διάσπαρτων ιδεών σε πολλά σημειωματάρια, θα λατρέψετε που το Freeform είναι πλέον διαθέσιμο σε Mac.

Είναι μια πλήρης αλλαγή παιχνιδιού για να σας βοηθήσει να οργανώσετε αποτελεσματικά και να διατυπώσετε οπτικά τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Επιπλέον, είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

Ας μάθουμε περισσότερα για αυτό.

Εισαγωγή στο Freeform

Πρώτα πρώτα, τι ακριβώς είναι το Freeform; Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής ιδεών και συνεργασίας για συσκευές Apple που σας βοηθά να αποθηκεύετε τις ιδέες σας με ουσιαστικό τρόπο.

Η καλύτερη εξήγηση για αυτό είναι ότι το Freeform είναι ένας μαγικός καμβάς όπου μπορείτε να αποτυπώσετε τις πιο τρελλές ιδέες σας, να οργανώσετε τις σκέψεις σας αβίαστα και να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας χωρίς όρια.

Είναι σχεδόν σαν αυτή η εφαρμογή να είναι η παιδική σας χαρά όπου μπορείτε να κάνετε καταιγισμό ιδεών, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε πιο αποτελεσματικά. Είναι ένα εικονικό μέρος σκέψης που επαινεί τον εγκέφαλό σας και μοιράζεται το φορτίο με τρόπο που αποφέρει πολλά οφέλη.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πρότυπα ή μεγέθη σελίδας, καθώς έχετε ένα απλό άπειρο φύλλο λευκού πίνακα για να εργαστείτε. Μπορείτε να το τεντώσετε όσο θέλετε και να εισαγάγετε οποιοδήποτε είδος στοιχείων, όπως:

  • Κείμενο
  • Αυτοκόλλητα
  • Σύμβολα
  • Φωτογραφίες
  • Βίντεο
  • Ήχοι
  • Διαγράμματα
  • Κολλώδεις σημειώσεις
  • Εγγραφα
  • Συνδέσεις
  • Σχήματα

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ό,τι θέλετε χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα πινέλα, να αλλάξετε χρώματα, να προσθέσετε χειρόγραφα και σκίτσα και πολλά άλλα. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε στοιχείο στο χρώμα, το μέγεθος και τον προσανατολισμό που προτιμάτε.

Συμβουλή

Ο καμβάς συνοδεύεται από οδηγούς ευθυγράμμισης για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε οργανωμένα όλα τα στοιχεία. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά του Freeform, και είναι επίσης εγκληματικά υποτιμημένο.

Το γεγονός ότι μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα στοιχεία σας συμμετρικά είναι πραγματικά ευχάριστο στο μάτι και διασφαλίζει ότι δεν θα αισθάνεστε κατακλυσμένοι από όλη την ακαταστασία.

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από το Finder ή οποιονδήποτε φάκελο στο σύστημά σας στους πίνακές σας. Αφού προσθέσετε ή δημιουργήσετε τα στοιχεία, μπορείτε να κλειδώσετε μερικά ή όλα για να αποτρέψετε τη μετακίνησή τους κατά λάθος.

Το Freeform είναι εξαιρετικό για συνεργασία, επιτρέποντάς σας να προσκαλέσετε άλλους στο ταμπλό σας και να το δουλέψετε μαζί. Στην πραγματικότητα, επιτρέπει σε έως και 100 χρήστες να συμμετέχουν σε έναν ενιαίο πίνακα, καθιστώντας τον ιδανικό για ομαδικά έργα, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς σκοπούς.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά συνεργασίας αυτής της εφαρμογής είναι η ενσωματωμένη επιλογή FaceTime. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση FaceTime με τον πίνακα σας και να συζητήσετε σημαντικές λεπτομέρειες. Όλα τα μέλη μπορούν να δουν ο ένας τις δραστηριότητες συνεργασίας του άλλου στο διοικητικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένων νέων προσθηκών και τροποποιήσεων.

Και όπως συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές της Apple, κάθε νέα δραστηριότητα συγχρονίζεται σε πραγματικό χρόνο μέσω iCloud σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Είτε έχετε μια ιδιοφυή ιδέα για μια νέα επιχείρηση είτε ένα ασυναγώνιστο πρόγραμμα γευμάτων για το ταξίδι γυμναστικής σας, το Freeform θα σας επιτρέψει να τα ζωντανέψετε με έναν οπτικά εντυπωσιακό και διαισθητικό τρόπο.

  20 καλύτερα εργαλεία διαγραμμάτων ER

Πείτε αντίο 👋 σε όλα τα σκαρίφημα σε τυχαία κομμάτια χαρτιού.

Οφέλη από τη χρήση του Freeform

Δεδομένου ότι το Freeform είναι φτιαγμένο για να σας βοηθήσει να συλλάβετε όλες τις λαμπρές ιδέες που στροβιλίζονται στο μυαλό σας, είναι γεμάτο με πολλά οφέλη. Ως χρήστης, μπορείτε να απολαμβάνετε προνόμια όπως:

#1. Ξεπεράστε τους περιορισμούς των παραδοσιακών εφαρμογών λήψης σημειώσεων ✍️

Πιθανώς το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση του Freeform, είναι ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς των παραδοσιακών εφαρμογών λήψης σημειώσεων και να ξεπεράσετε αυτούς.

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή, θα πείτε αντίο σε γραμμικές λίστες και δομημένα περιγράμματα, επειδή θα μπορείτε να δώσετε φτερά στις ιδέες σας και να τις επιτρέψετε να ρέουν ελεύθερα στον ψηφιακό καμβά.

Μπορείτε να αποφασίσετε τι θα κάνετε με τις σανίδες σας και δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορείτε να πετύχετε με αυτές.

Είτε πρόκειται για την καταγραφή των σκέψεών σας, για τη σχεδίαση χαρτών μυαλού, για τη δημιουργία διαγραμμάτων, για τη σύνταξη ενός σεναρίου ή απλώς για το σκαρίφημα στον πίνακα, μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά αρκετά αποτελεσματικά.

Προτιμάτε την παραδοσιακή λήψη σημειώσεων; Δείτε τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων για να ψηφιοποιήσετε τις σημειώσεις σας.

#2. Εξαλείψτε την υπερβολή και την ακαταστασία 🗑️

Η χρήση μιας ψηφιακής λύσης καταιγισμού ιδεών όπως το Freeform σάς βοηθά να παραμένετε οργανωμένοι διατηρώντας όλους τους πίνακες προσβάσιμους σε ένα μέρος. Μπορείτε να αναδιατάξετε αβίαστα το περιεχόμενο στον καμβά σας και να το ευθυγραμμίσετε με ακρίβεια χρησιμοποιώντας οδηγούς ευθυγράμμισης.

Επιπλέον, σας επιτρέπει:

  • Συνδέστε τις σχετικές ιδέες
  • Ομαδοποιήστε τις σημειώσεις σας
  • Δημιουργήστε πολλαπλούς πίνακες για διαφορετικές κατηγορίες

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια οπτική ιεραρχία που αντικατοπτρίζει τη σχέση μεταξύ διαφορετικών εννοιών και θεμάτων. Είναι μια άξια εφαρμογή για να απορρίψετε τις σημειώσεις σας και να διατηρήσετε τακτοποιημένα τις συνεδρίες καταιγισμού ιδεών σας, βοηθώντας σας να αναζητήσετε και να ανακτήσετε πληροφορίες όποτε χρειάζεται.

#3. Απολαύστε την ευελιξία που βοηθά σε διαφορετικούς σκοπούς 🎬

Το Freeform μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, από κάτι απλό, όπως τη σύνταξη σημειώσεων έως τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου ή ενός σεναρίου ταινίας. Υποστηρίζει διαφορετικούς τύπους πινέλων, στυλό, χρωμάτων, σχημάτων και άλλων στοιχείων για να πειραματιστείτε και να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με μοναδικούς τρόπους.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών στυλ και μέσων σε λίγα μόνο βήματα. Το Freeform είναι κατάλληλο για όλους τους σκοπούς, είτε είστε φοιτητής, είτε επαγγελματίας είτε ιδιοκτήτης επιχείρησης.

#4. Ενσωματώστε το με άλλες συσκευές Apple 📱

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης μιας εφαρμογής από την Apple με άλλες συσκευές εντός του οικοσυστήματος είναι ένα πλεονέκτημα που δεν είναι ξένο για τους χρήστες. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου προνόμια των συσκευών Apple επειδή είναι τόσο χρήσιμο.

Μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε και να μοιραστείτε τον καμβά σας μέσω μηνυμάτων, να σχεδιάσετε κάτι στο iPad σας και να το εμφανίσετε αμέσως στο Mac σας, να κάνετε κλικ σε μια εικόνα με το iPhone σας και να την τοποθετήσετε στον πίνακα σας και πολλά άλλα.

Καθιστά επίσης απίστευτα εύκολο να συνεχίσετε να εργάζεστε στις σανίδες σας ενώ είστε εν κινήσει. Καθώς το Freeform συγχρονίζεται μέσω iCloud, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ίδια δεδομένα σε διαφορετικές συσκευές.

#5. Κάντε τα ομαδικά έργα πιο παραγωγικά 👥

Μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενο των πινάκων σας με άλλους απρόσκοπτα και ακόμη και να τους προσκαλέσετε να συνεργαστούν. Οι προσκλήσεις μπορούν να σταλούν μέσω email, εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων ή άλλων μέσων.

Αυτό επιτρέπει στον καταιγισμό ιδεών σε πραγματικό χρόνο να αυξήσει την παραγωγικότητά σας και να επιτύχει περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Είναι ιδανικό για ομαδικές συνεδρίες μελέτης, έργα και άλλους σκοπούς.

Οι χρήστες μπορούν να αναπηδήσουν ιδέες ο ένας από τον άλλον, να προσθέσουν σημειώσεις, να δημιουργήσουν σκίτσα, να ξεκινήσουν κλήσεις Facetime και να δουν τη μαγεία της συλλογικής δημιουργικότητας να ξεδιπλώνεται.

Εάν θέλετε απλώς να εξάγετε τους πίνακες αντί να προσθέσετε συνεργάτες, μπορείτε να το κάνετε εξάγοντας τους καμβάδες σας ως PDF, εικόνες ή παρουσιάσεις. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική όταν πρέπει να παρουσιάσετε σε μια τάξη, μια συνάντηση ή στο σπίτι στον πιθανό πελάτη σας.

  Πώς να μπείτε στον λογαριασμό σας iCloud

#6. Δράσε με βάση τις ιδέες σου άμεσα 🌟

Το Freeform είναι πολύ κατάλληλο για άτομα με βλέμμα στη δημιουργικότητα. Εάν περιπλανηθείτε σε άδειους τοίχους και λάβετε τις καλύτερες ιδέες, είναι συνετό να τις σημειώσετε το συντομότερο δυνατό.

Με το Freeform, έχετε έναν χώρο για να τα συλλέξετε και να τα επιμεληθείτε όπως σας έρχονται στο μυαλό. Μπορείτε να δημιουργήσετε αποκλειστικούς καμβάδες για διαφορετικές ιδέες και να τους γεμίσετε με κείμενο και πολλά οπτικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας.

Όποτε χρειάζεται να εφαρμόσετε αυτές τις ιδέες ή απλά χρειάζεστε μια έκρηξη έμπνευσης, μπορείτε να ανατρέξετε στην επιμελημένη συλλογή σας εντός της εφαρμογής και να την προωθήσετε από εκεί.

Συμβατότητα Freeform

Αν έχετε ακούσει πολλά για το Freeform από χρήστες iPad αλλά δεν είχατε ποτέ εμπειρία από πρώτο χέρι για αυτό, θα χαρείτε να μάθετε ότι η εφαρμογή έχει ξεφύγει από τα δεσμά του iPad και είναι τώρα διαθέσιμη σε άλλες συσκευές Apple ως Καλά.

Είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και είναι συμβατό με τα ακόλουθα:

  • iPhone με iOS 16.2 ή νεότερη έκδοση
  • iPadOS με έκδοση 16.2 ή νεότερη έκδοση
  • MacOS με έκδοση Ventura 13.1 ή νεότερη έκδοση

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Apple Pencil με Freeform εάν έχετε iPad.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Freeform

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα με το Freeform. Μπορείτε να σχεδιάσετε το επόμενο ταξίδι σας, να δημιουργήσετε ένα storyboard, να σχεδιάσετε ένα σχέδιο καθισμάτων και πολλά άλλα. Ας μάθουμε σε βάθος πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τρόπος λήψης του Freeform σε Mac. Ο μόνος τρόπος για να το αποκτήσετε είναι να ενημερώσετε το Mac σας. Μόλις ενημερώσετε το σύστημά σας σε MacOS Ventura 13.1 ή νεότερη έκδοση, η εφαρμογή θα εγκατασταθεί αυτόματα και θα τη βρείτε στο Launchpad.

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Freeform από το Launchpad.

Στα αριστερά, θα δείτε τέσσερις καρτέλες.

  • Όλοι οι πίνακες: Εμφανίζει όλους τους πίνακες σας σε ένα μέρος
  • Πρόσφατα: Εμφανίζει μόνο τους πίνακες που δημιουργήθηκαν πρόσφατα
  • Κοινή χρήση: Εμφανίζει πίνακες που έχετε μοιραστεί με άλλους
  • Αγαπημένα: Εμφανίζει πίνακες που έχετε «αγαπήσει»

Για να δημιουργήσετε έναν νέο πίνακα, μεταβείτε στο All Boards και κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο.

Θα δείτε έναν απλό καμβά ανοιχτό. Εδώ θα γίνει όλη η δουλειά σας.

Στο επάνω μέρος, θα δείτε μια γραμμή εργαλείων με πέντε εργαλεία για διαφορετικούς σκοπούς.

Χρησιμοποιώντας τα, μπορείτε:

  • Προσθέστε αυτοκόλλητες σημειώσεις
  • Δημιουργήστε σχήματα
  • Δημιουργήστε γραμμές
  • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο στυλό
  • Προσθήκη πλαισίου κειμένου
  • Εισαγάγετε φωτογραφίες/βίντεο/συνδέσμους
  • Προσθέστε ένα αρχείο

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, θα βρείτε σχεδόν τα πάντα σε αυτά τα εργαλεία. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι θέλω να δημιουργήσω ένα storyboard για μια ταινία μικρού μήκους. Δείτε πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα:

Θα παρατηρήσετε ότι έχω προσθέσει έναν τίτλο, πολλές φωτογραφίες, πλαίσια κειμένου και βέλη που περιγράφουν τέλεια τις σκηνές που θέλω να δημιουργήσω.

Ομοίως, μπορείτε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα με το Freeform και να το χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό.

Χρήση περιπτώσεων Freeform

Δεδομένου ότι το Freeform είναι εξαιρετικά ευέλικτο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς. Ακολουθούν μερικές από τις πολλές περιπτώσεις χρήσης αυτής της εφαρμογής:

#1. Ως Φοιτητής 🧑‍🎓

Η Freeform μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για τη ρουτίνα σπουδών σας, εάν είστε φοιτητής στο πανεπιστήμιο ή στο σχολείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε διαφορετικούς πίνακες και να τους αντιμετωπίσετε ως σημειωματάρια για κάθε θέμα. Μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις, να σχεδιάζετε στοιχεία, να εγγράφετε και να εισάγετε ήχο, να επισυνάπτετε φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Μπορεί να σας βοηθήσει μαζικά στην παρακολούθηση του βασικού υλικού μελέτης σας.

#2. Ως δημιουργικό άτομο 👩‍🎨

Εάν είστε καλλιτέχνης, σχεδιαστής, μοντέρ ή επιδίδεστε σε οποιαδήποτε δημιουργικότητα τακτικά, το Freeform μπορεί να σας βοηθήσει να εκφραστείτε αβίαστα. Μπορείτε να σχεδιάσετε τις ιδέες σας, να δημιουργήσετε χάρτες μυαλού, να δημιουργήσετε σενάρια και να δώσετε ζωή στο ευφάνταστο πνεύμα σας.

Διαθέτει πολλά εργαλεία σχεδίασης και προσαρμόσιμα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων της επιλογής σας. Και επειδή αυτή η εφαρμογή είναι εντελώς ψηφιακή, μπορείτε να κάνετε όσες αναθεωρήσεις θέλετε χωρίς να δημιουργήσετε χάος με θρυμματισμένα χαρτιά.

  Διορθώστε το σφάλμα «Ο τρόπος πληρωμής σας απορρίφθηκε» στο App Store

#3. Ως Διαιτολόγος 🍎

Είτε είστε διαιτολόγος για τον εαυτό σας είτε για τους πελάτες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Freeform για να δημιουργήσετε σχέδια γευμάτων, να οργανώσετε συνταγές, να φτιάξετε λίστες αγορών κ.λπ. Η δημιουργία βήμα προς βήμα οδηγιών για ολόκληρο το σχέδιό σας είναι παιχνιδάκι με αυτήν την εφαρμογή και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικούς πίνακες για διαφορετικές συνταγές.

#4. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης 👨‍💼

Δεδομένου ότι η διαχείριση και η λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης δεν είναι η πιο εύκολη δουλειά στον κόσμο, κάθε βοήθεια μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη. Σε αυτήν την περίπτωση, η εφαρμογή Freeform θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε απρόσκοπτα επιχειρηματικά σχέδια, οδικούς χάρτες, στόχους και πολλά άλλα.

Μπορείτε να ρίξετε όλες τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε αυτό και να τις παρουσιάσετε με έναν οπτικά ελκυστικό τρόπο. Και, φυσικά, σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε μέλη της ομάδας σας ως συνεργάτες.

#5. Για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων 🎉

Το Freeform μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμο για προγραμματιστές εκδηλώσεων ή άτομα που οργανώνουν εκδηλώσεις, προγραμματίζουν ταξίδια, διαχειρίζονται έργα κ.λπ. Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς πίνακες για διαφορετικά συμβάντα, να ορίσετε υπενθυμίσεις, να δημιουργήσετε εκκρεμότητες και πολλά άλλα.

Μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πάντα στην κορυφή των σχεδίων σας, διασφαλίζοντας ότι το πλοίο δεν βυθίζεται την τελευταία στιγμή.

#6. Για Αυτοβελτίωση 🏋️

Είναι σωστό να υποθέσουμε ότι το Freeform είναι ένα ασφαλές μέρος για να σημειώνετε τις σκέψεις σας, να δημιουργείτε σχέδια αυτοβελτίωσης και να ακολουθείτε τους στόχους σας σαν να φλέγεστε🔥. Είτε πρόκειται για απώλεια βάρους, για να αποκτήσετε αυτούς τους κοιλιακούς με έξι συσκευασίες ή για να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε εκεί.

Με λίγα λόγια, είτε είστε φοιτητής, είτε επαγγελματίας ή κάποιος που του αρέσει να παραμένετε οργανωμένοι και να κρατάτε τη ζωή σας σε τάξη, το Freeform είναι η εφαρμογή για εσάς. Έχει κάτι για όλους εκεί έξω.

Με το είδος των δυνατοτήτων που παρέχει χωρίς απολύτως κανένα κόστος, είναι απαραίτητο στο Mac σας και σε άλλες συσκευές Apple.

Εναλλακτική του Freeform για χρήστες Windows

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε για το Freeform αλλά δεν έχετε συσκευή Apple, έχω μια λύση για εσάς. Υπάρχει μια φανταστική εναλλακτική του Freeform για χρήστες Windows και ονομάζεται Microsoft Whiteboard.

Σας επιτρέπει να συλλέγετε ιδέες, να συνεργάζεστε με άλλους, να πραγματοποιείτε πιο αποτελεσματικές συναντήσεις και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα σχετικά με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι λαμβάνετε πάνω από 60 πρότυπα για να ξεκινήσετε τη δημιουργική σας διαδικασία πολύ πιο γρήγορα. Είναι πανομοιότυπο με το Freeform, οπότε δεν θα νιώθετε ότι χάνετε.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Freeform και το Microsoft Whiteboard, και αν είστε ένα από αυτά τα άτομα, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές εναλλακτικές που μπορείτε να ελέγξετε. Αυτά τα εργαλεία βασίζονται σε σύννεφο και διαθέτουν ένα σωρό χρήσιμες λειτουργίες.

#1. Miro

Το Miro είναι μια οπτική πλατφόρμα την οποία εμπιστεύονται περισσότεροι από 50 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των HP και BestBuy. Σας βοηθά να διαμορφώσετε τις ιδέες σας σε ουσιαστικό περιεχόμενο και να τις μετατρέψετε σε δραστικά βήματα.

Δεδομένου ότι βασίζεται σε σύννεφο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή και λειτουργικό σύστημα. Εδώ είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου:

  • Απρόσκοπτες επιλογές συνεργασίας
  • Περισσότερες από 100 ενσωματώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Zoom και των Εγγράφων Google
  • Πάνω από 1.000 πρότυπα έτοιμα προς χρήση

Μπορείτε εύκολα να κάνετε καταιγισμό ιδεών, προγραμματισμό εκδηλώσεων, διαγράμματα και πολλές άλλες εργασίες.

#2. LucidSpark

Αποκτήστε απόλυτη ελευθερία να δημιουργείτε σχέδια, να κρατάτε σημειώσεις και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας χρησιμοποιώντας το LucidSpark.

Είναι κατάλληλο για κάθε σκοπό, από casual έως κάτι άκρως επαγγελματικό. Μπορείτε να απολαύσετε επιλογές συνεργασίας, ενσωματώσεις και άλλα πολύτιμα χαρακτηριστικά εκτός από έναν εξαιρετικά ευέλικτο καμβά.

Κλείσιμο Σκέψεις

Όπως λένε, «Χτυπήστε όσο το σίδερο είναι ζεστό». Αυτό ακριβώς σας βοηθά να κάνετε το Freeform. Σας επιτρέπει να συλλάβετε και να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πιο τρελές ιδέες σας για να πετύχετε τον στόχο.

Η όλη ιδέα πίσω από το Freeform είναι να σας βοηθήσει να μεταφέρετε όλη αυτή τη δημιουργικότητα και τη διαδικασία σκέψης από τον εγκέφαλό σας στον καμβά για να κατανοήσετε καλύτερα το περιεχόμενο.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτήν την 100% δωρεάν εφαρμογή στο Mac σας και σε άλλες συσκευές Apple για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δημιουργικές σας δυνατότητες και να φέρετε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο κάνετε καταιγισμό ιδεών.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις δωρεάν επεκτάσεις Chrome για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας και να επιτύχετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.